Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 53
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 53 of 161 FirstFirst ... 343515253545563103153 ... LastLast
Results 781 to 795 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Aiur View Post
    E κοίταξε το ότι δέχτηκε να βγείτε οι δυο σας αυτό είναι το λιγότερο θετικό. Από την άλλη η μαλακία είναι μήπως περιμένει να επανασυνδεθεί με τον πρώην και σε αφήσει στα κρύα του λουτρού. Δηλαδή παίζει ταυτόχρονα σε δύο παιχνίδια, από τη μία έχει προσεγγίσει εσένα ώστε να μην μείνει μόνη αν δεν γίνει κάτι με τον πρώην και ταυτόχρονα δεν σου ανοίγεται ακόμη πολύ γιατί περιμένει μπας και γίνει τίποτα (με τον πρώην). Αν συμβαίνει αυτό είναι πολύ ηλίθια και ύπουλη συμπεριφορά (που έχουν αρκετές γυναίκες), ελπίζω να μην είναι καμιά κολλημένη με έναν που την έχει γραμμένη. Αν είναι έτσι ελπίζω να το καταλάβεις σύντομα. Όπως και να έχει σου εύχομαι καλύ τύχη. Kαι θα συμφωνήσω με τον rock, να είσαι χαλαρός.
    Ρε φιλε ουτε μεντιουμ να ησουνα...χαχαχα...ξερεις τι εμαθα? Οτι την παρατησε στα κρυα του λουτρου...βεβαια δεν ξερω γιατι αλλα επειδη τα ελλατωματα της εχω αρχισει να τα καταλαβαινω υποψιαζομαι...εμενα παρολα αυτα δεν με ενοχλουν...οπως και να χει επειδη το αν ελπιζει σε επανασυνδεση με τον αλλον δεν μπορω ουτε να το ξερω αλλα ουτε να το μαθω απο αλλες πηγες τοτε προς το παρον κρατιεμαι και δεν φτιαχνω σεναρια...γιατι ηταν ενθουσιωδης στην αρχη...κι ουτε που εδειξε οτι υπηρχε αλλος...ξερεις κατι? Ειλικρινα νιωθω οτι καλυτερα θα με καταλαβει τωρα μια *******...εγω ηθελα να ξεκινησω επιτελους την ερωτικη μου ζωη και οχι να μπλεξω σε περιπετειες...δεν θελω παλι να με τρομαξει η φαση και να παραιτηθω...μου ειναι πολυ ευκολο τωρα πιστεψε με...αλλα παλευω...

Senior Member
    Καινουρια μερα και καινουρια εβδομαδα...με αγωνα ολα θα γινουν...δεν ψαρωνω αλλο ρε..να πανα γαμηθουν ολοι και ολα...και οποιες με χασανε, αυτες χασανε...τραβατε τωρα στους μαλακες εγωισταρους γιατι αυτοι σας αξιζουν... φιλακια

Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Καινουρια μερα και καινουρια εβδομαδα...με αγωνα ολα θα γινουν...δεν ψαρωνω αλλο ρε..να πανα γαμηθουν ολοι και ολα...
    ++έτσι:cool: πάντα αισιοδοξία και προχωράμε, αρκεί να έχουμε την υγεια μας.
    [SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
    "Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"

Senior Member
    ++έτσι:cool: πάντα αισιοδοξία και προχωράμε, αρκεί να έχουμε την υγεια μας.
    ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ ΡΕ ΣΕΙΡΑ!!!

Οσοι υπηρετησαμε εκει μεσα εχουμε κατι ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ!

Senior Member
    Ζοριστηκαμε μικροι να καταλαβουμε αυτην την ******* τη ζωη αλλα ερχεται η ωρα να δρεψουμε καρπους...και να αφησουμε πισω καθε βαθια νυχτωμενο μαλακα...και *******

Senior Member
    εχω ενα χααααααααααααααααααλια ιντερνετ 20 ωρες τη σελιδα

παρ ολα αυτα και αν σταλει

γεια σου τζημ

και απο μενα !!!!! και μη σε νοιαζει τιποτα!

κανε ολα τα θελω σου στοχους και χαμενος δε θα βγεις!

και γω αυτο προσπαθω σε ο,τι εμενα με δυσκολευευει!

πολα φιλια! και διαβασα την συνεχεια

αλλα οκ ψυχραιμια! θα δειξει! προσπαθησε να εχεις στην μερα σου πραγματα και να μην κρεμιεσαι μονο απο μια σκεψει γιατι θα τρελαθεις...! παπαπαπα!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member

γεια σου τζημ

αλλα οκ ψυχραιμια! θα δειξει! προσπαθησε να εχεις στην μερα σου πραγματα και να μην κρεμιεσαι μονο απο μια σκεψει γιατι θα τρελαθεις...! παπαπαπα!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ ΡΕ ΣΕΙΡΑ!!!

Ξεκινα να τα χρησιμοποιεις τοτε σαν σημειοματαριο , για εκεινον και για εκεινη.

Σιγα τα αυγα, δεν εχασες δα και τον ερωτα της ζωης σου..! Ημαρτον.

Σκεψου οτι αυτη μπορει να εχασε κατι σημαντικο. ΕΣΕΝΑ.

.

Αν παρολα αυτα πιστευεις θες να ξανασχοληθεις παλι με αυτην και να εχεις λιγες παραπανω ελπιδες τοτε θα σου πω τι θα κανεις, αλλα δε ξερω με ποιον τροπο θα το κανεις (μετα απο 50 σελιδες δε σε εμπιστευομαι απολυτα!! ;D)

Θα ηθελες να σου προτεινω κατι, ή θες να προχωρησεις παραπερα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post

γεια σου τζημ

Σιγα μην τρελαθω για στυμμενες λεμονοκουπες...καλη δυναμη και σε σενα! Να μαστε καλα να παλευουμε!

ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ ΡΕ ΣΕΙΡΑ!!!

Θαρσείν χρη τάχ'αύριον έσσετ'αμεινον, αυτή είναι η πλήρης φράση δηλαδή "Πρέπει να έχουμε θάρρος ίσως το αύριο να είναι καλύτερο", και μη νομίζεις και γω σε παρόμοια κατάσταση με σένα είμαι, μόνος, ψάχνομαι για το επαγγελματικό (πολύ σκατό εδώ), γενικα είμαι σε μια μετέωρη κατάσταση και αβέβαιη. Για πολλοστή φορά σου εύχομαι καλή τύχη και ακόμη και αν δεν γίνει κάτι μη στεναχωριέσαι.

Senior Member

Οσο για το αν επρεπε εγω να κανω κινηση σας το χω πει πως ΚΟΛΛΑΩ ακομα...αλλα βεβαιως πρωτο ραντεβου ειναι...να γνωριστουμε πηγαμε οχι να κανουμε φαση...θελω τον χρονο μου κι εγω...δεν το χω ξανακανει..καταλαβετε με...γιαυτο στην αρχη απογοητευομουνα...μαρεσει πολυ αλλα κομπλαρω...και ειναι κριμα γιατι αρχισα να ονειρευομαι ενα κοινο μελλον μαζι της που με εκανε πολυ ευτυχισμενο...αλλα σημερα με την αυτοπεποιθηση μου στα ταρταρα καθομασταν απλα διπλα διπλα...και πλακα που πηγαινα να ξεκινησω τελειωνε...σαν κατι να μου εριχνε την διαθεση...θελω να ξανααποκτησω μαζι της αυτο το αρχικο του ενθουσιασμου αλλα η απειρια και το αγχος μου καταστρεφουν τα ωραια συναισθηαμτα...κι ειμαι και τοσων ετων γαμωτο....
    βρε τζιμ αυτα τα παθαινουν και ατομα που εχουν παει και με αλλους 34. Μονο οι απειροι παθαινουν ανασφαλεια και χαμηλη αυτοπεποιθηση κτλ? αυτα ειναι μυθος. Ενας απειρος μπορει να νιωθει πολυ καλα, κ ενας με εμπειρια πολυ ανασφαλης. Εχω παραδειγματα. Μην τα ριχνεις ολα εκει. Εγω δεν ενιωθα καμια ανασφαλεια κ απορια κ αμφιβολια οταν μπηκα στην πρωτη μου σχεση, και να σκεφτεις μεχρι το πανεπιστημιο δε με ειχε κοιταξει ανθρωπος, αγορι δε μου τα ειχε ζητησει κτλ, ολα αυτα τα συνηθισμενα. Ε λοιπον δε μου καιγοτανε καρφι! Και ακους αλλους τωρα και λεει ειμαι 14 χρονων και δε με κοιταει κανενα αγορι κλαψ κλαψ κλαψψψ ε σιγα τα αυγα λοιπον! ελεος! εμενα με κοιταξανε στα 19 μου! Κ σκοτιστηκα!!!!! Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολα παντα ειναι θεμα αντιληψης. Μια κατασταση ενας μπορει να την βρισκει απελπιστικη, κ αλλος να μην του καιγεται καρφι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    βρε τζιμ αυτα τα παθαινουν και ατομα που εχουν παει και με αλλους 34. Μονο οι απειροι παθαινουν ανασφαλεια και χαμηλη αυτοπεποιθηση κτλ? αυτα ειναι μυθος. Ενας απειρος μπορει να νιωθει πολυ καλα, κ ενας με εμπειρια πολυ ανασφαλης. Εχω παραδειγματα. Μην τα ριχνεις ολα εκει. Εγω δεν ενιωθα καμια ανασφαλεια κ απορια κ αμφιβολια οταν μπηκα στην πρωτη μου σχεση, και να σκεφτεις μεχρι το πανεπιστημιο δε με ειχε κοιταξει ανθρωπος, αγορι δε μου τα ειχε ζητησει κτλ, ολα αυτα τα συνηθισμενα. Ε λοιπον δε μου καιγοτανε καρφι! Και ακους αλλους τωρα και λεει ειμαι 14 χρονων και δε με κοιταει κανενα αγορι κλαψ κλαψ κλαψψψ ε σιγα τα αυγα λοιπον! ελεος! εμενα με κοιταξανε στα 19 μου! Κ σκοτιστηκα!!!!! Αυτο που θελω να πω ειναι οτι ολα παντα ειναι θεμα αντιληψης. Μια κατασταση ενας μπορει να την βρισκει απελπιστικη, κ αλλος να μην του καιγεται καρφι.

Ε καλα τωρα ετσι ειναι αλλα εγω το παρακανα λιγο....αφησα λιγο τον καιρο να περασει....αλλα οταν μου κατσει η φαση θα το απολαυσω δεοντος...γιαυτο να σαι σιγουρη...

Senior Member
    Θαρσείν χρη τάχ'αύριον έσσετ'αμεινον, αυτή είναι η πλήρης φράση δηλαδή "Πρέπει να έχουμε θάρρος ίσως το αύριο να είναι καλύτερο", και μη νομίζεις και γω σε παρόμοια κατάσταση με σένα είμαι, μόνος, ψάχνομαι για το επαγγελματικό (πολύ σκατό εδώ), γενικα είμαι σε μια μετέωρη κατάσταση και αβέβαιη. Για πολλοστή φορά σου εύχομαι καλή τύχη και ακόμη και αν δεν γίνει κάτι μη στεναχωριέσαι.
    Κι εγω σου ευχομαι καλη δυναμη φιλε μου...και ευτυχως εχουμε το εργαλειο του ιντερνετ να τα λεμε...θα φτιαξουν ολα...τον γαιδαρο τον φαγαμε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Boltseed View Post
    Ξεκινα να τα χρησιμοποιεις τοτε σαν σημειοματαριο , για εκεινον και για εκεινη.

Σιγα τα αυγα, δεν εχασες δα και τον ερωτα της ζωης σου..! Ημαρτον.

Σκεψου οτι αυτη μπορει να εχασε κατι σημαντικο. ΕΣΕΝΑ.

.

Αν παρολα αυτα πιστευεις θες να ξανασχοληθεις παλι με αυτην και να εχεις λιγες παραπανω ελπιδες τοτε θα σου πω τι θα κανεις, αλλα δε ξερω με ποιον τροπο θα το κανεις (μετα απο 50 σελιδες δε σε εμπιστευομαι απολυτα!! ;D)

Θα ηθελες να σου προτεινω κατι, ή θες να προχωρησεις παραπερα?
    Οτι εχετε ευχαριστηση.... :P

Jim καλημέρα άκουσε το http://www.youtube.com/watch?v=F5W_Q...eature=related :cool: