Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 55
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 55 of 161 FirstFirst ... 545535455565765105155 ... LastLast
Results 811 to 825 of 2414
    Senior Member
    Κανε γιογκα!!!! Χιχιχι! Φευγει με το να βλεπεις τα ομορφα πραγματα στη ζωη, σε σενα, και στους γυρω σου!!!!!!! Δεν ειναι ευκολο ξερω, αλλα σιγουρα υπαρχουν πραγμτα για τα οποια νιωθεις ή θα επρεπε να να νιωθεις ευτυχισμενος ή ευγνωμων... Συνηθως ειναι αυτα που θεωρουμε δεδομενα... Εχεις τη γυμναστικη σου που σε χαλαρωνει, καλο ειναι αυτο, και μια ομορφη σχεση κανει τους περισσοτερους ανθρωπους να αισθανονται πιο ηρεμοι κ ισορροπημενοι.. Θα σου ερθει κ αυτο..

Senior Member
    Καποια στιγμη σκεφτομαι να κανω ψυχοθεραπεια... Οταν μπορεσω θα το κανω... Για ποια θετικα μιλας??? :p

Senior Member
    υγεια, οικογενεια, υγεια στην οικογενεια, σπιτι φανταζομαι, εξοχικο?, κηπο?, δικο σου δωματιο, ομορφια απο οτι λες, ωραιο σωμα, μαλλια ποδια χερια!, πτυχιο, καποια γλωσσα σιγουρα, μενεις σε μια ωραια πολη, εχεις το πηλιο διπλα, εχεις φιλους, θα κανεις καλα και 2-3 πραγματα σιγουρα, καποιο αθλημα ή χομπυ, ισως εχεις και κατοικιδιο, και αυτοκινητο και δεν ξερω κ γω τι αλλο!! βγηκες ρανετβου με μια ομορφη κοπελα, ισως ξερεις απο μουσικη η σινεμα ή βιβλια ή τεχνη, βλεπεις θεα απο το παραθυρο σου?, μπορεις να πας βολτα σε ενα μερος που σαρεσει, να πας στη θαλασσα, να πας για καφε κ να παιξεις ταβλι, οτιδηποτε! Να παρεις τηλ καποιον φιλο να μιλησετε, να φας το ωραιο φαγακι της μαμας σου, να πας μεχρι το σουπερ μαρκετ να παρεις υλικα να φτιαξεις κατι, τπτ δεν εμαθες τοσα χρονια φοιτητης? Να φλερταρεις μια κοπελα στο δρομο, να παρεις το τηλ της. μπορεις να προσθεσεις κ αλλα σιγουρα.

Senior Member
    Θελω κοπελα!!! ΓΚΟΜΕΝΑ πως το λενε!!! Καλα οσα ανεφερες αλλα ουτε τον χαμενο χρονο φερνουν πισω, ουτε κι εχουν νοημα οταν εισαι μονος!

Να μοιραστω το κρεβατι και το σωμα μου και το αυτοκινητο μου με εναν ανθρωπο θελω!!! Να νιωσω οκ με το να με βλεπει ακριβως οπως ειμαι, μεσα εξω χωρις να κρυβω τιποτα...αυτα θελω ολη τη γαμημενη τη ζωη μου!

Senior Member
    γεια σου τζημ

γυρισα και εχω και τζιμανι υπολογιστη

τα πργμτ πανε καλουτσικα

σε γουσταρει αλλα θελει σιγανο ψησιματακι κ.τ.λ.

παω να κανω ενα μπανιο και τα λεμε

ασχετο πας ακομη γυμναστηριο????
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    αν πας πολυ καλα κανεις!!!!

ειναι τελειο!!!!

μια συμβουλη σε μενα για να αρχισω????
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    αν πας πολυ καλα κανεις!!!!

ειναι τελειο!!!!

μια συμβουλη σε μενα για να αρχισω????
    Εννοειται παω γυμναστηριο...ποτε στη ζωη μου δεν θα το κοψω...τωρα θα παω για τρεξιμο σε ενα σταδιο!

Δεν υπαρχει συμβουλη....just do it!!! Α και για τα αποτελεσματα να χεις υπομονη...συνηθως την ωρα που σπαταλας να απογοητευεσαι διαμορφωνεται το σωμα σου και μετα λες...αα τι ωραια που ειμαι..α και κατι αλλο...τα ωραια σωματα φτιαχνονται στην κουζινα...αν με πιανεις :P

Senior Member
    γεια σου τζημ

γυρισα και εχω και τζιμανι υπολογιστη

τα πργμτ πανε καλουτσικα

σε γουσταρει αλλα θελει σιγανο ψησιματακι κ.τ.λ.

παω να κανω ενα μπανιο και τα λεμε

ασχετο πας ακομη γυμναστηριο????
    TΙ σιγανο ψησηματακι μωρε θελει??? Πριν την γνωρισω εγω εμαθα οτι ενας αλλος φιλος πηγε να την προσεγγισει και του εριξε τρελη πιτα....εγω εκατσα στο τραπεζι στα μπουζουκια και μιση ωρα αργοτερα ειχα το τηλεφωνο της... Στο πρωτο ραντεβου ημουν απο πανω της σαν τον βρυκολακα και μου ειπε οτι περασε τελεια κι οτι θα το ξανακανουμε... Τι σκατα δλδ πηγε στραβα στην πορεια?

Τι ψησιμο και μη πω καμια κουβεντα τωρα?? Με βλεπει ανυπομονο και ξενερωνει γιαυτο? Δλδ εγω τι πρεπει να κανω? Οκ δεν ξερει τι παιζει με μενα...και φανταζομαι ουτε μπορει να φανταστει για ποιο λογο ειμαι ανυπομονος...αλλα οκ...εχει ολη μερα μαθημα...εεε παμε για ενα καφεδακι μεσημεριανο μπαμ μπαμ να τα πουμε...και σε γυρναω με το αμαξι σπιτι να συνεχισεις....τι στο αλλο μπορει να θελει γαμωτοοο???

Ολες για κλοτσιες ειστε!!! Γιατι μια στην ηλικια μου προχωρημενη θα με πει μαλακα και μια μικρη φοβαται μην την πληγωσω....ποιος εγω??? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Εννοειται παω γυμναστηριο...ποτε στη ζωη μου δεν θα το κοψω...τωρα θα παω για τρεξιμο σε ενα σταδιο!

Δεν υπαρχει συμβουλη....just do it!!! Α και για τα αποτελεσματα να χεις υπομονη...συνηθως την ωρα που σπαταλας να απογοητευεσαι διαμορφωνεται το σωμα σου και μετα λες...αα τι ωραια που ειμαι..α και κατι αλλο...τα ωραια σωματα φτιαχνονται στην κουζινα...αν με πιανεις :P

λοιποοοοοοοοοοοοοοον τελειο?

τωρα μ εφτιαξες!

θες να γινεις ο προσωπικος μου trainer???

καλα τελειο? ειναι σχετικο με γυμναστικη το επαγγελμα σου?

Senior Member
    TΙ σιγανο ψησηματακι μωρε θελει??? Πριν την γνωρισω εγω εμαθα οτι ενας αλλος φιλος πηγε να την προσεγγισει και του εριξε τρελη πιτα....εγω εκατσα στο τραπεζι στα μπουζουκια και μιση ωρα αργοτερα ειχα το τηλεφωνο της... Στο πρωτο ραντεβου ημουν απο πανω της σαν τον βρυκολακα και μου ειπε οτι περασε τελεια κι οτι θα το ξανακανουμε... Τι σκατα δλδ πηγε στραβα στην πορεια?

Τι ψησιμο και μη πω καμια κουβεντα τωρα?? Με βλεπει ανυπομονο και ξενερωνει γιαυτο? Δλδ εγω τι πρεπει να κανω? Οκ δεν ξερει τι παιζει με μενα...και φανταζομαι ουτε μπορει να φανταστει για ποιο λογο ειμαι ανυπομονος...αλλα οκ...εχει ολη μερα μαθημα...εεε παμε για ενα καφεδακι μεσημεριανο μπαμ μπαμ να τα πουμε...και σε γυρναω με το αμαξι σπιτι να συνεχισεις....τι στο αλλο μπορει να θελει γαμωτοοο???

Ολες για κλοτσιες ειστε!!! Γιατι μια στην ηλικια μου προχωρημενη θα με πει μαλακα και μια μικρη φοβαται μην την πληγωσω....ποιος εγω??? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ!!!

φυσικα και μπορεις να την πληγωσεις τζημ

οι ανθρωποι ειναι ευαισθητοι

και μπορει μεν η δικη σου τρελη αναγκη να ειναι αλλη

αλλα η δικη της τρελη αναγκη να ειναι αλλη

και δεν εχει καμια σημασια εαν δεν εχεις εμπειριες

το πληγωμα ειναι πληγωμα

θελει να δει λιγο το τοπιο ισως και να κρινει και αυτη πως να κινηθει

και εαν οντως θα της ειναι ευχαριστο να μπει ξανα στην ολη διαδικασια

ασχετο εαν σε γουσταρει η οχι

απλα σκεψεις....

Senior Member
    λοιποοοοοοοοοοοοοοον τελειο?

τωρα μ εφτιαξες!

θες να γινεις ο προσωπικος μου trainer???

καλα τελειο? ειναι σχετικο με γυμναστικη το επαγγελμα σου?
    Οχι το επαγγελμα μου (που δεν ασκω ακομη) δεν εχει απολυτως καμια σχεση...

trainer να γινω δεν μπορω...καποιες συμβουλες μπορω να δωσω αλλα πανω απο ολα θα ακους τον γυμναστη και τον διαιτολογο σου...!

Senior Member
    φυσικα και μπορεις να την πληγωσεις τζημ

οι ανθρωποι ειναι ευαισθητοι

και μπορει μεν η δικη σου τρελη αναγκη να ειναι αλλη

αλλα η δικη της τρελη αναγκη να ειναι αλλη

και δεν εχει καμια σημασια εαν δεν εχεις εμπειριες

το πληγωμα ειναι πληγωμα

θελει να δει λιγο το τοπιο ισως και να κρινει και αυτη πως να κινηθει

και εαν οντως θα της ειναι ευχαριστο να μπει ξανα στην ολη διαδικασια

ασχετο εαν σε γουσταρει η οχι

απλα σκεψεις....
    Κοιτα αλλο το πληγωμα που γινεται απο αδιαφορια ή και επιτηδες...και αλλο το πληγωμα που ειναι αναποφευκτο λογω καταστασης... εαν μια στο εκατομμυριο συμβει κατι τετοιο, εγω θα εξηγηθω με το νι και με το σιγμα...πραγμα το οποιο σκεφτομουν προ ολιγου...σε ενα επομενο τετατε μας να της τα πω ολα....ιδιαιτερα αν δω οτι το πραγμα "χοντραινει" κι εγω αρχιζω να κωλωνω...εκει θα το πεταξω...κοπελια μαρεσεις και νιωθω οτι εχουμε χημεια...αλλα μενα συμβαινει αυτο κι αυτο...αν θες τωρα να το διαλυσουμε πες το μου πρωτου δεθουμε κι αλλο...απλα πραγματα...νομιζω?

Θα μου πεις τωρα οτι αν πραγματικα ενδιαφερομουν να μην την πληγωσω δεν θα το ξεκινουσα καν...οκ...αλλα αν ειναι ετσι εγω τι θα κανω? θα μεινω για παντα μονος μου...λιγο ακομα και θα το παθω το νευρικο κλονισμο

Senior Member
    Κοιτα αλλο το πληγωμα που γινεται απο αδιαφορια ή και επιτηδες...και αλλο το πληγωμα που ειναι αναποφευκτο λογω καταστασης... εαν μια στο εκατομμυριο συμβει κατι τετοιο, εγω θα εξηγηθω με το νι και με το σιγμα...πραγμα το οποιο σκεφτομουν προ ολιγου...σε ενα επομενο τετατε μας να της τα πω ολα....ιδιαιτερα αν δω οτι το πραγμα "χοντραινει" κι εγω αρχιζω να κωλωνω...εκει θα το πεταξω...κοπελια μαρεσεις και νιωθω οτι εχουμε χημεια...αλλα μενα συμβαινει αυτο κι αυτο...αν θες τωρα να το διαλυσουμε πες το μου πρωτου δεθουμε κι αλλο...απλα πραγματα...νομιζω?

Θα μου πεις τωρα οτι αν πραγματικα ενδιαφερομουν να μην την πληγωσω δεν θα το ξεκινουσα καν...οκ...αλλα αν ειναι ετσι εγω τι θα κανω? θα μεινω για παντα μονος μου...λιγο ακομα και θα το παθω το νευρικο κλονισμο

καλα καμια σχεση ομως

jim ειλικρινα δεν λεω αυτο

εννοω ως ανθρωπος ως συμπεριφορα

καμια σχεση με αυτο που ειπες

μπορει να πληγωθηκςε π.χ. απο τον αλλον που την αφησε ετσι με αυτον τον τροπο

αυτο εννοω πληγωμα

δεν ειπα με το πρωτο να της πεις την ιστορια σου

σιγα σιγα

ακουσε τη ασε να σου πει τι εχει εκεινη πρωτα

δεθειτε καπως και μετα επεται και η συνεχεια

δεν εννουσα παντως αυτο που νομιζες

Senior Member
    jim

πηγες για τρεξιμο εν τελει????

εγω παντως νυσταξα

καληνυχτα :)

Senior Member
    jim

πηγες για τρεξιμο εν τελει????

εγω παντως νυσταξα

καληνυχτα :)
    Πηγα ναι... :)

ΚΑληνυχτα!