Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 56
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 56 of 161 FirstFirst ... 646545556575866106156 ... LastLast
Results 826 to 840 of 2414
    Senior Member
    Πουτανα νυχτα...τοσο δυσκολη!!!

Ειδα σημερα δυο γατες να ζευγαρωνουν και ζηλεψα...δεν μπορω αλλο ρε πστ μου!!! Ολη μου τη ζωη το πιστευετε?? Νιωθω πολυ περιεργα ωρες ωρες...μα πως ειναι δυνατον να μου ξεφυγει εμενα κατι τετοιο?? Θελω να το ζησω ρε γμτ! Εστω μια φορα...!! Θελω να γινω φυσιολογικος ανθρωπος...με την κοπελα μου....κι αυτο πρωτου φτασω στην ηλικια που ολες θα θελουν γαμους και αλλα κολπα...πως τα εκανα ετσι ρε γμτ!!

Με νιωθει κανεις?

Banned
    τωρα εμεις τι πρεπει να σου απαντησουμε??ειναι περιοδος αναπαραγωγης για τις γατες!

(μην με παρεξηγησεις αλλα μολις καραφλιασα με αυτα που λες)

που δυσκολευεσαι τοσο πολυ πια??γιατι εστιαζεις στο σεξ και δεν εστιαζεις στο να ανεβασεις την αυτοπεποιθηση σου?διαβασα ολα τα γεγονοτα που περιεγραψες με την κοπελα..μαθε να διεκδικεις κ επισης μαθε να μην βαφτιζεις σχεση μια κοπελα που απλα βγηκες 2 ραντεβου!σου ξαναλεω θα φτασει το θεμα σου τις 250 σελιδες και δεν θα εχεις βοηθηθει καπου!τωρα ξερω θα μου πεις ποτε την βαφτισα εγω σχεση?οχι δεν την ειπες σχεση αλλα ειχες αλλα ονειρα με αυτη την κοπελα τα οποια καταληγουν ολα στο σεξ!μην πεις οχι!να χαρεις!να πας να βοηθηθεις καλε μου ανθρωπε να τονωθεις σαν ανθρωπος πρωτα!!!

Senior Member
    jimmaster, εσύ και όλοι οι άνθρωποι έχουμε ένστικο αναπαραγωγής. Σε αντιθεση με τα ζωα, εχουμε και ικανοτητα προχωρημενης σκεψης. Επομενως σε εσενα υπαρχουν καποια ψυχολογικα εμποδια τα οποια οφειλεις να δεις με αναλυτικη ματια. Στο βαθμο που το κανεις αυτο, τοσο λιγοτερο θα καθυστερησεις.

Σχετικα με το αγχος σου για ηλικια, θα ηταν χρησιμο να καταλαβεις οτι η ηλικια ειναι σχετικη. Και οσα ακους γυρω σου, δεν σημαινει οτι γινονται. Αν σου πω οτι εχω παει με 100, πως μπορεις να πιστεψεις οτι μπορει να ειναι αληθεια; Επισης σε τι διαφερεις εσυ απο εναν 40ρη που προσφατα χωρισε και ειναι μονος;

Καλυτερα μονος και να προσπαθεις, παρα να μπαινεις σε σχεσεις ανετοιμος, με φαλτσα λογικη, και να χωριζεις γεμιζοντας πληγες. Διοτι καθε πληγη ειναι και ενα βημα προς την απομονωση.

Ο γαμος ειναι σχετικος. Δε διαφερει κατ' εμε απο μια σχεση, περαν του οτι ειναι μια συμφωνια για παιδια. Ομως δεν παυει να ειναι μια σχεση οπως ολες οι αλλες που δεν εγγυαται αιωνιοτητα και οταν δεν προσφερει ικανοποιηση καλο ειναι να ληγει παρα να κρατιεται μεταφεροντας το αγχος στα παιδια.

Επομενως, προσπαθησε αντι να παραπονιεσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    τωρα εμεις τι πρεπει να σου απαντησουμε??ειναι περιοδος αναπαραγωγης για τις γατες!

(μην με παρεξηγησεις αλλα μολις καραφλιασα με αυτα που λες)

που δυσκολευεσαι τοσο πολυ πια??γιατι εστιαζεις στο σεξ και δεν εστιαζεις στο να ανεβασεις την αυτοπεποιθηση σου?διαβασα ολα τα γεγονοτα που περιεγραψες με την κοπελα..μαθε να διεκδικεις κ επισης μαθε να μην βαφτιζεις σχεση μια κοπελα που απλα βγηκες 2 ραντεβου!σου ξαναλεω θα φτασει το θεμα σου τις 250 σελιδες και δεν θα εχεις βοηθηθει καπου!τωρα ξερω θα μου πεις ποτε την βαφτισα εγω σχεση?οχι δεν την ειπες σχεση αλλα ειχες αλλα ονειρα με αυτη την κοπελα τα οποια καταληγουν ολα στο σεξ!μην πεις οχι!να χαρεις!να πας να βοηθηθεις καλε μου ανθρωπε να τονωθεις σαν ανθρωπος πρωτα!!!
    Κατ αρχην δεν καταληγουν ολα τα ονειρα μου στο σεξ....ουτε ειπα πως εχουμε σχεση...τιποτα δεν εχουμε ακομα...ενα ραντεβου βγηκαμε και εχουμε εκδηλωσει και οι 2 ενδιαφερον...εγω δεν εχω μονο ονειρο να κανω σεξ...κι αλλα πραγματα φανταζομαι με εναν ανθρωπο που ταιριαζουμε...μετα απο ενα τοσο ωραιο ραντεβου οχι μονο ενιωθα ερωτευμενος αλλα ενιωθα υπεροχα και γεματος...σκεφτομουν ποσα πραγματα θελω να μοιραστω μαζι της...το σεξ δεν ηταν ποτε μερος της ζωης μου οποτε δεν ξερω ακριβως πως να το περιμενω...και γιαυτο ισως μου εχει γινει και εμμονη...αλλα το να παω σε οικο ανοχηε ντρεπομαι και φανταζομαι θα ειναι πολυ καλυτερα να το κανω με εναν ανθρωπο που ειμαστε δεμενοι και με συναισθημα...ναι λοιπον κανω ονειρα που καταληγουν στο σεξ...οχι ομως ολα...

τωρα το πηγαινε να βοηθηθεις μου κανει λιγο προσβλητικο...οκ ολοι οι ανθρωποι εχουν ανασφαλειες...αλλα το ποσο ωραιο ηταν το πρωτο ραντεβου μας δειχνει οτι τελικα δεν ειμαι τοσο αχρηστος οσο νομιζα...και η ατνιδραση μου της ζηλιας οκ ηταν υπερβολικη και το διορθωσα αμεσα...γιατι με κανεις να απελπιζομαι παλι και να σκεφτομαι οτι σωνει και καλα πρεπει να σκασω μια περιουσια σε ψυχοθεραπειες την οποια περιουσια τωρα δεν εχω!

Και πες μου εσυ αν ηταν η πρωτη σου φορα με αλλον αντρα δεν θα ετρεχε ο νους σου? αν δεν εχεις ζησει κατι πως να ξερεις πως ειναι...?? Γι αυτο λοιπον εγω αντι να τρεχω σε ψυχολογους - αρπακτικα προτιμω απλα να αφεθω και να προσπαθησω...κι αν αποτυχω να κανω απολογισμο και να παω παραπερα....ολοι αποτυγχανουν και ολοι αγχωνονται στην αρχη...τι να κανουμε τωρα...εγω νιωθω ετοιμος να τα περασω τωρα...ειχα ξαναπαει σε γιατρους...οτι κι αν μου λεγανε, ποτε μα ποτε δεν το επαιρνα αποφαση να βγω εστω ενα κωλοραντεβου....εστω ετσι για να δω οτι τελικα δεν τρωνε ανθρωπους....

Ενα μονο πραγμα μου ριχνει την αυτοπεποιθηση κατακορυφα...η σκεψη οτι τοσο καιρο δεν εκανα τιποτα και οτι απο εμπειρια σε σχεση με μενα η κοπελα θα εχει πολυ μεγαλυτερη...φοβαμαι λιγο μην την απογοητευσω... αλλα ειμαι και λιγο απογοητευμενος με μενα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by esoteriki_dynami View Post
    jimmaster, εσύ και όλοι οι άνθρωποι έχουμε ένστικο αναπαραγωγής. Σε αντιθεση με τα ζωα, εχουμε και ικανοτητα προχωρημενης σκεψης. Επομενως σε εσενα υπαρχουν καποια ψυχολογικα εμποδια τα οποια οφειλεις να δεις με αναλυτικη ματια. Στο βαθμο που το κανεις αυτο, τοσο λιγοτερο θα καθυστερησεις.

Σχετικα με το αγχος σου για ηλικια, θα ηταν χρησιμο να καταλαβεις οτι η ηλικια ειναι σχετικη. Και οσα ακους γυρω σου, δεν σημαινει οτι γινονται. Αν σου πω οτι εχω παει με 100, πως μπορεις να πιστεψεις οτι μπορει να ειναι αληθεια; Επισης σε τι διαφερεις εσυ απο εναν 40ρη που προσφατα χωρισε και ειναι μονος;

Καλυτερα μονος και να προσπαθεις, παρα να μπαινεις σε σχεσεις ανετοιμος, με φαλτσα λογικη, και να χωριζεις γεμιζοντας πληγες. Διοτι καθε πληγη ειναι και ενα βημα προς την απομονωση.

Ο γαμος ειναι σχετικος. Δε διαφερει κατ' εμε απο μια σχεση, περαν του οτι ειναι μια συμφωνια για παιδια. Ομως δεν παυει να ειναι μια σχεση οπως ολες οι αλλες που δεν εγγυαται αιωνιοτητα και οταν δεν προσφερει ικανοποιηση καλο ειναι να ληγει παρα να κρατιεται μεταφεροντας το αγχος στα παιδια.

Επομενως, προσπαθησε αντι να παραπονιεσαι.
    Ε κοιτα με τον σαρανταρη διαφερω σε 2 θεματα...ειμαι πιο νεος οποτε εχω μεγαλυτερη "περαση" εμφανισιακα αλλα εκεινος ειναι πολυ πιο εμπειρος απο μενα...οποτε θα αποφυγει τα λαθη που εκανε με τις σχεσεις που ειχε ως τωρα...ενω εγω προς το παρον δεν ξερω τι μου γινεται....και ευτυχως που τωρα επεσα σε απειρη (σχετικα) κι ετσι μαζι θα το ψαξουμε το θεμα χωρις να δημιουργουνται δυσαρεσκειες επειδη ο ενας ειναι πιο προχωρημενος...βαδιζουμε δλδ πανω κατω στις ιδιες ραγες...

Το ηλικιακο με στενοχωρει κατα πρωτον γιατι κλαιω τον χαμενο χρονο αλλα και κατα δευτερον γιατι νιωθω μειονεκτικα και φοβαμαι μην απογοητευσω την κοπελα, μην νομιζει οτι δεν μαρεσει κτλ...εμενα δεν με απογοητευω γιατι θελω δεν θελω ειμαι στη διαδικασια της εκμαθησης οποτε τα λαθη επιτρεπονται...η αλλη ομως που να το φανταστει??

Επιπλεον νιωθω οτι η σχεση ειναι μονοδρομος αφου οσο γνωριζω τον εαυτο μου δεν ειμαι του εφημερου....ντρεπομαι...θελω να νιωθω κατι για την αλλη...ασε που και αυτο το λιγο που ηρθαμε κοντα με εκανε να νιωσω υπεροχα...αυτη η συνδεση δυο ψυχων...δεν το χα ζησει ποτε...με μαγεψε....

Τα ψυχολογικα εμποδια τα μελεταω παρα πολυ και ειμαι σε μεγαλη διαδικασια εσωτερικης αναζητησης αυτον τον καιρο...αλλα αποφασισα οτι ολα γινονται ταυτοχρονα...γιατι αν ειναι να περιμενω να τα επιλυσω πρωτα ολα και μετα να βρω κοπελα θα χω μεγαλωσει κι αλλο...αρκετα πιστευω... :)

To οτι θα προχωρησω ειναι δεδομενο...το αν θα παραπονιεμαι τι να σου πω...με τον καιρο θα το χωνεψω...ιδιαιτερα αν τελικα πετυχω τους στοχους μου πιστευω θα πεταω στον εβδομο ουρανο κι ουτε καν θα με απασχολει...προς το παρον ομως καθομαι σε αναμεννα καρβουνα... :\

Senior Member
    1. Τι κερδιζεις με το να κλαις τον χαμενο χρονο? Τιποτα. Αντιθετως χανεις σε διαθεση κ αυτοπεποιθηση. ΚΑΙ, συνεχιζεις να χανεις χρονο!!!!!!!!!!

2. Οποιοσδηποτε που εχει παει με 3 γυναικες θα ειναι καλυτερος απο σενα τον απειρο στο σεξ? Οχι. Ειπαμε και νωριτερα υπαρχουν κατι και καλα μουρνταρηδες που ειναι μαπες. βασικα ιδιως αυτοι οι μουρνταρηδες ειναι σχεδον παντα μαπες κ οπου ακους πολλα κερασια κρατα το μικρο καλαθι. Αν νιωθεις πραγματα και εχεις διαθεση μπορεις να εισαι 3 φορες καλυτερος απο τον Μ.Ο. και αυτο εξαρταται απο σενα!

3. Πρεπει να νιωθει καλα καποιος για να κανει μια σχεση? Ναι. Γιατι οπως η ανωριμοτητα σου και τα κομπλεξ του παρελθοντος εδιωχναν τις γυναικες, έτσι τώρα η απελιπισια, η κλαψα, το γιατι εγω κ ολα αυτα βγαινουν προς τα εξω στην αυτοπεποιθηση σου, στο πως την πιεζεις κτλ κ το ποσο την εχεις κανει να σε θεωρει δεδομενο, διωχνουν τις γυναικες και παλι.

Συμπερασμα: Αν δεν χαλαρωσεις δε θα γινει τπτ. Τουλαχιστον οχι κατι καλο με διαρκεια.

Αυτα ειχα δεν εχω τπτ αλλο να πω σε αυτο το θεμα..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    1. Τι κερδιζεις με το να κλαις τον χαμενο χρονο? Τιποτα. Αντιθετως χανεις σε διαθεση κ αυτοπεποιθηση. ΚΑΙ, συνεχιζεις να χανεις χρονο!!!!!!!!!!

2. Οποιοσδηποτε που εχει παει με 3 γυναικες θα ειναι καλυτερος απο σενα τον απειρο στο σεξ? Οχι. Ειπαμε και νωριτερα υπαρχουν κατι και καλα μουρνταρηδες που ειναι μαπες. βασικα ιδιως αυτοι οι μουρνταρηδες ειναι σχεδον παντα μαπες κ οπου ακους πολλα κερασια κρατα το μικρο καλαθι. Αν νιωθεις πραγματα και εχεις διαθεση μπορεις να εισαι 3 φορες καλυτερος απο τον Μ.Ο. και αυτο εξαρταται απο σενα!

3. Πρεπει να νιωθει καλα καποιος για να κανει μια σχεση? Ναι. Γιατι οπως η ανωριμοτητα σου και τα κομπλεξ του παρελθοντος εδιωχναν τις γυναικες, έτσι τώρα η απελιπισια, η κλαψα, το γιατι εγω κ ολα αυτα βγαινουν προς τα εξω στην αυτοπεποιθηση σου, στο πως την πιεζεις κτλ κ το ποσο την εχεις κανει να σε θεωρει δεδομενο, διωχνουν τις γυναικες και παλι.

Συμπερασμα: Αν δεν χαλαρωσεις δε θα γινει τπτ. Τουλαχιστον οχι κατι καλο με διαρκεια.

Αυτα ειχα δεν εχω τπτ αλλο να πω σε αυτο το θεμα..........
    Οπως τα λες ειναι.

Οντος δεν υπαρχει κατι αλλο να πεις.

Αλλα για το δεδομενος που λες αρχικα κι αυτη με εκανε να την θεωρω δεδομενη...απλα γινανε τα περιστατικα κι εγω σαν πρωταρης δεν ηξερα να τα χειριστω... Δλδ οκ αυτοπεποιθηση μου εχει μενει ευτυχως απλα δεν περιμενα τετοια στροφη στα πραγματα γιατι στην αρχη πηγαιναμε κι οι δυο στο φουλ...

Senior Member
    Jimmaster, ο έρωτας θέλει περισσότερες αισθήσεις και λιγότερο μυαλό, άρα καλή επαφή με το τι μας λέει το κορμάκι μας και μία σχετική ελευθερία από το αδιάκοπο μπίρι μπίρι του εγκεφάλου. Εσύ το μπιριμπιρίζεις τόσο, που φαίνεται να το χάνεις το κορμί πατριώτη. Δεν είναι τυχαίο που το θέμα έφτασε τις 56 σελίδες αλλά τα ραντεβού δεν έγιναν 56! λολ, καλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα τα 56 θα ήταν εξωπραγματικά...
    Σκέψου λιγότερο, δράσε περισσότερο. Και μην κάνεις υπεραναπληρώσεις ανδρισμού με λογύδρια για μπουνίδια και στρατά, αυτά τα βρίσκω το λιγότερο φαιδρά. Όπως και τον ανταγωνισμό με τον επίδοξο καρδικατακτητή, είναι ανούσιος, γιατί θεωρώ πως ένας άνθρωπος δεν κινδυνεύει να του "κλέψει" τίποτε ένας άλλος, εάν ξέρει να υποστηρίξει σωστά τον εαυτό του. Τα γυμναστήρια δεν μπορούν να σου φτιάξουν έναν ψυχισμό που να περιλαμβάνει μία αυτοαξιολόγηση θετική, που να στηρίζει την εικόνα που θέλεις να έχεις για τον εαυτό σου, δεν αποτελείσαι μόνο από την εξωτερική σου εικόνα, αυτό που πάσχει είναι η εσωτερική, ένας ψυχολόγος όμως μπορεί να το κάνει, να σε βοηθήσει την εσωτερική εικόνα να την πλουτίσεις και να την εξελίξεις. Και όση συζήτηση και να ρίχνεις εδώ, τη δουλειά με τον ειδικό δεν την αντικαθιστάς με την καμία.
    Αυτά. Και φιλικά πάντα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Jimmaster, ο έρωτας θέλει περισσότερες αισθήσεις και λιγότερο μυαλό, άρα καλή επαφή με το τι μας λέει το κορμάκι μας και μία σχετική ελευθερία από το αδιάκοπο μπίρι μπίρι του εγκεφάλου. Εσύ το μπιριμπιρίζεις τόσο, που φαίνεται να το χάνεις το κορμί πατριώτη. Δεν είναι τυχαίο που το θέμα έφτασε τις 56 σελίδες αλλά τα ραντεβού δεν έγιναν 56! λολ, καλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα τα 56 θα ήταν εξωπραγματικά...
    Σκέψου λιγότερο, δράσε περισσότερο. Και μην κάνεις υπεραναπληρώσεις ανδρισμού με λογύδρια για μπουνίδια και στρατά, αυτά τα βρίσκω το λιγότερο φαιδρά. Όπως και τον ανταγωνισμό με τον επίδοξο καρδικατακτητή, είναι ανούσιος, γιατί θεωρώ πως ένας άνθρωπος δεν κινδυνεύει να του "κλέψει" τίποτε ένας άλλος, εάν ξέρει να υποστηρίξει σωστά τον εαυτό του. Τα γυμναστήρια δεν μπορούν να σου φτιάξουν έναν ψυχισμό που να περιλαμβάνει μία αυτοαξιολόγηση θετική, που να στηρίζει την εικόνα που θέλεις να έχεις για τον εαυτό σου, δεν αποτελείσαι μόνο από την εξωτερική σου εικόνα, αυτό που πάσχει είναι η εσωτερική, ένας ψυχολόγος όμως μπορεί να το κάνει, να σε βοηθήσει την εσωτερική εικόνα να την πλουτίσεις και να την εξελίξεις. Και όση συζήτηση και να ρίχνεις εδώ, τη δουλειά με τον ειδικό δεν την αντικαθιστάς με την καμία.
    Αυτά. Και φιλικά πάντα.
    Eννοειται φιλικα... :)

Εγω να δρασω θελω αλλα οταν εχει 1000-2 υποχρεωσεις και ολο με τρεναρει τι να πω....μετα αρχισαν να μπαινουν οι αμφιβολιες, οι ανασφαλειες και εμαθα οτι ειναι και φρεσκοχωρισμενη....ε εκει που πηρα φορα παλι φρεναρισα γαμωτο....

Και με τι θα τον πληρωσω?? 50 ευρω τη φορα? δλδ αν παω μια φορα την εβδομαδα 200 ευρω το μηνα...δυσκολο τωρα...δυσκολο....
    Last edited by jimmaster; 19-01-2011 at 12:07.

Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία φίλε, βάλε όλες σου τις δυνάμεις, μάζεψε τις, βάλε τον καλύτερο σου εαυτό σύντομα, τώρα, μην αφήνεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. «Πάλεψε» το με την κοπέλα, οι δυνάμεις σου να είναι σαν όπλα για να κατακτήσεις αυτό που ποθείς. Κλείσε τον υπολογιστή και άφησε τα πολλά λόγια. Τρέξε πριν να είναι αργά. Εδώ δικαιολογείσαι να ανοίγεις όλες αυτές τις συζητήσεις μόνο αν σου λείπει η εμπειρία, δεν ξέρεις τον τρόπο και θέλεις να σου πει κάποιος πώς να την πλησιάσεις. Για τους πολλούς αυτό που γράφω φαντάζει γελοίο. Για κάποιους όμως που οι συνθήκες της ζωής ήταν τέτοιες που τους στερήθηκε η εμπειρία δεν είναι γελοίο, ούτε απλό.
    Σου μιλώ και από εμπειρίας. Λόγω απειρίας, αμηχανίας, χαμηλής αυτοεκτίμησης κλπ έχασα πολλές έτοιμες ευκαιρίες, που ήρθαν από μόνες τους και τώρα στεναχωριέμαι. Πρόσεχε μην πάθεις τα ίδια.
    γιάννης

Senior Member
    Μην πας μία την εβδομάδα, πήγαινε μία το μήνα αν τώρα δεν αντέχει η τσέπη σου για παραπάνω. Πήγαινε στα κψυ. Κάνε κάτι διαφορετικό για να δεις διαφορετικό αποτέλεσμα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Μερικές φορές τα 200 ευρώ είναι μεταξύ των πρώτων αναγκών. Καλύτερα ψυχοθεραπεία και μετά πασατέμπο και παγκάκι με τη κοπελιά. Δεν σου κάνω πλάκα!
    Μετά από λίγο τα 200 είναι πεταμένα λεφτά. Δες ανάλογα με τη φάση που βρίσκεσαι.

Την εξωτερική εμφάνιση τη βελτιώνεις, με καλά ρούχα και γυμναστήριο. Να ξέρεις ότι μια σχετικά καλή εμφάνιση για έναν άντρα αρκεί. Απ εκεί και πέρα η κοπέλα θα δει το χαρακτήρα σου, θα ψάξει τον εσωτερικό σου κόσμο και άμα απ αυτήν άποψη δείξεις χαμηλή αυτοεκτίμηση, ότι είσαι άτομο χωρίς βούληση και πρωτοβουλία ή φοβάσαι , θα σε παρατήσει. Σ αυτό να ξέρεις θα μπορούσε να βοηθήσει κάποιος ειδικός στον οποίο θα πεις ότι αυτό που σε απασχολεί έντονα είναι η βελτίωση της προσέγγισης σου με το άλλο φύλο. Ίσως και κάποιο βιβλίο που να υποβοηθά ή να παρέχει συμβουλές για το πως κερδίζεις μια κοπέλα. Ή ακόμα και συμβουλες φίλων που ξέρουν κάτι παραπάνω για σχέσεις. Να ξέρεις ότι με αυτούς τους τρόπους θα βοηθηθείς να αποκτήσεις την εμπειρία η οποία σου λείπει για να σε εδώ...
    γιάννης

Rain And Wind

Κάνε χώρο στα προσωπικά σου μηνύματα γιατί προσπαθώ να σου στείλω.
    γιάννης

Senior Member
    Συμφωνώ με τον Αλέξανδρο.

*Πάντως μπορείς να απευθυνθείς και σε ένα κψυ, να κάνεις 1-2 συνεδρίες το μήνα κλπ υπάρχουν εναλλακτικές αν θες.