Results 856 to 870 of 2414
-
19-01-2011, 18:55 #856
- 19-01-2011, 18:56 #857
19-01-2011, 22:57 #858
που εισαι ρε τζημ?
μιλατε στο φαιης με την κοπελια?Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
19-01-2011, 23:29 #859
20-01-2011, 01:58 #860
20-01-2011, 01:59 #861
20-01-2011, 08:10 #862
Τότε άσε τον χώρο εδώ για άλλους, υπάρχουν άτομα εδώ με σοβαρά και χρόνια προβλήματα που επιζητούν ανθρώπους να τους πουν μια καλή κουβέντα, που αναμένουν εδώ από στιγμή σε στιγμή αυτή την κουβέντα. Μην σπαταλάς τις σελίδες του σάητ για κάτι που βιώνεις με ένταση αυτήν την περίοδο, για το οποίο άμα ηρεμήσεις έχεις τη λύση. Μην σπαταλάς το χρόνο ανθρώπων που βρίσκονται εδώ για να βοηθήσουν άλλους που το έχουν μεγάλη ανάγκη.
Κλείσε αυτό το ατέρμονο θέμα. Πήγαινε σε άλλα θέματα και δώσε βοήθεια.γιάννης
20-01-2011, 10:16 #863
Ιωαννη
για οσο χρειαζεται κανεις ενα θεμα εδω ειναι προσωπικη του αναγκη να το εχει και σιγουρα σημαινει κατι για εκεινον
κατι που εμεις σιγουρα δεν μπορουμε να ξερουμε παρα μονο ελαχιστα
αφου τοσο ελαχιστα γνωριζουμε , μονο ενα τοσο δα μικρο κομματακι απο την μεχρι τωρα πορεια του καθε ενα μας εδω μεσα η εκει εξω
οποτε δεν εχει για μενα και τοσο νοημα
η προτροπη τωρα ανοιξε ενα θεμα
τωρα κλεισε ενα θεμα
τωρα σε βοηθαει και τωρα οχι
απο ο,τι βλεπεις επισης με αυτο το θεμα δεν ασχολειται μονο ο Δημητρης
τοσοι ανθρωποι εχουν αγγιχθει με τον δικο τους τροπο
εχουν βαλθει να πουν το ενα και το αλλο
η απλα το εχουν διαβασει μονο και ειναι παρα πολλο αν κρινω απο τις αναγνωσεις
γιατι το θεμα αυτο ειτε κλεισει ειτε οχι φαινεται να αφορα μερικες εκατονταδες ανθρωπων που ολο ασχολουνται και ολο το διαβαζουν ειτε γραφουν εδω ειτε οχι
ηταν απλα μερικες σκεψεις
αν και καταλαβαινω την ειλικρινα καλη σου διαθεση
ισως να μην τα μπλεκει αλλο ο Δημτρης στο μυαλο του οτι ειναι ταχα μου τοσο μεγαλο θεμα
συμφωνω με αυτη τη διαθεση
θα γραψω και κατι αλλο για το θεμ... επεται συνεχεια :)Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
20-01-2011, 10:24 #864
Κι εσυ μη μιλας για λογαριασμο ολων των αλλων, ομως. ; )
Αλλωστε μολις δουμε οτι πολυ τραβηξε το θεμα χωρις η κοπελα να εχει ακομη καταλαβει τι παει να πει οργισμενα νιατα (νιατα λεω!!), ε τοτε θα του την πεσουμε ομαδικως του παιδιου, χαχαχ. And that's a promise!!! Οποτε κανονισε Τζιμ Μαστερ να μην μας βγαλεις ασπροπροφιλους =Ρ"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
20-01-2011, 11:21 #865
Koιταξε γιαννη...μπορει στα ματια σου αυτο το θεμα να φανταζει μικρο...μπορει οταν πετυχω τους στοχους μου να φανταζει και στα δικα μου. Προς το παρον ομως ολος μου ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απ αυτο σε σημειο εδω και ππριν απο μια ωρα που ξυπνησα μεχρι τωρα, να ανασαινω γρηγορα και συνεχως να περνανε χιλια δυο απ το μυαλο μου! Σου μιλαω για μια γαμημενη κολαση που ειμαι μεσα της ολη μου τη ζωη! Μη μου λες λοιπον για αλλους γιατι αντι να ειμαι εκει εξω να κυνηγαω τη ζωη τα λεφτα και τον ερωτα καθομαι και αγχωνομαι σε σημειο αναπηριας! Αν αυτο δεν κατι χρονιο και σοβαρο, τοτε τι ειναι?
και ερχομαι στο σχολιο του oboro! Επειδη γνωρισα μια κοπελα που μαρεσει δεν σημαινει σωνει και καλα οτι θα σας ασπροπροσωπους μαυτην! Μπορει να το αφησουμε το θεμα και να γνωρισω μια αλλη! Ασε που με αγχωσες με το σχολιο σου!
Απο χθες σκεφτομαι κατι που με κομματιαζει! Εχω αρχισει και αμφιβαλλω για τον ανδρισμο μου και με πανικοβαλλει η σκεψη του οτι μπορει να ειμαι ομοφυλοφιλος! Εχω δει γκει πορνο και με ερεθισε...οπως και στρειτ...αντρας να με ερεθισει ακομα δεν υπηρξε αλλα εχω τον φοβο μηπως δοκιμασω και μαρεσει οποτε απορριπτω την ιδεα κατευθειαν!!! Απο την αλλη 2 φορες επιασα το χερι της κοπελας και μου σηκωθηκε!! Δεν εγινε ποτε αυτο με χερι αντρος... Η ξερω γω στο γυμναστηριο καποιες φορες εχω στυσεις οταν βλεπω μια ωραια κοπελα και παραλιγο να γινω ρεζιλι...γιατι ομως να φοβαμαι να εκφρασω την επιθυμια μου? Μηπως μεσα μου δεν θελω? Μηπως ο ομο εαυτος μου δεν μαφηνει? Γιατι να αγχωνομαι τοσο πολυ? Γιατι να θεωρω τον εαυτο μου ανικανο? Το μοναδικο που μου φρεναρει τις ορμες με τις γυναικες ειναι η σκεψη οτι μπορει να ειμαι γκει επειδη εχω δει γκει πορνο η επειδη δεν μου σηκωθηκε με την *****. Οταν αφηνω τον εαυτο μου ελευθερο τοτε τα ξεχναω ολα....ξερω οτι η πλειοψηφια των ανθρωπων δεν ανηκει αποκλειστικα στη μια η αλλη κατηγορια χωρις να σημαινει οτι κανει τη ζωη ενος αμφι...αν εχω καποιες νορμαλ τασεις δεν με πειραζει...ποτε στον υπνο δεν ειχα φαντασιωση με αντρα για παραδειγμα...φοβαμαι μηπως σε επομενο ραντεβου οι σκεψεις αυτες με φρεναρουν...βλεπεις εχω και την ταση οσο αδρανω να τρελαινομαι και να σκεφτομαι διαφορα σε σημειο πχ του ακραιου αγχους να βαζω στρειτ πορνο και να μη μου σηκωνεται και η θεα εστω και ενος δευτερολεπτου γκει πορνο να με ερεθιζει αλλα ταυτοχρονα να με τρομοκρατει...και βεβαιως δεν ειναι νορμαλ συμπεριφορα ουτε καν ομοφυλοφιλο αυτη...οποτε μπαινει ενα εξτρα βαρος και αγχος για τα επομενα ραντεβου ..η μεγαλη μου φοβια μηπως τελικα η ντροπαλοτητα μου ειναι ελλειψη επιθυμιας για τις γυναικες...δεν ξερω...εχω αγχωθει πολυ...και σας το ειπα απ την αρχη οτι θα ειμαι απολυτα ειλικρινης μαζι σας...ναι στο τζιμ στη θεα του κωλου με στρινγκ ειχα αρχισει να σαλταρω απο ορμες και μια αλλη μερα που με κατεκλυζε το αγχος να τον βλεπω και να ειμαι απαθης!
20-01-2011, 11:30 #866
Λυπαμαι, δεν ηταν αυτη η προθεση μου. Δεν ηταν κατι περισσοτερο απο ενα αστειο .Ουτε φυσικα ηταν σχολιο για την σημαντικοτητα μιας κοπελας που καλα καλα δεν εχεις γνωρισει ουτε κι εσυ ακομα. Απλως επειδη ειχε κανει και η Θεοφανια ενα αντιστοιχο σχολιο για πλακα πριν κατι καιρους, νομιζα οτι θα αντεχες ενα απλο αστειο : ) γραψε λαθος!
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
20-01-2011, 11:41 #867
Jim άκου μια άλλη επική κομματάρα απο Ladose, οι περισσότεροι στην Ελλάδα έτσι είναι δεν εξηγείται αλλιώς....http://www.youtube.com/watch?v=iS-ks...eature=related
το θέμα είναι να μην καταλήξουμε έτσι.[SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
"Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"
20-01-2011, 12:00 #868
20-01-2011, 12:00 #869
Πάντως jimmaster σε ζηλεύω για τα περί φυσικής κατάστασης!
Πρόσφατα (και παλαιότερα) μου είπαν ότι καπνίζω πάρα πολύ και τιμάμε και το νερό της φωτιάς ενίοτε.
Οπότε αυτή η πειθαρχεία που έχεις είναι αξιοζήλευτη!
Και δείχνει ένα σεβασμό προς τον εαυτό σου.
20-01-2011, 12:02 #870