Results 76 to 90 of 2414
-
23-12-2010, 17:50 #76
εισαι απιστευτα αρνητικος!αυτο που λες περι σεξουαλικης ταυτοτητας,επειδη διαβασα απο την αρχη το θεμα σου,εγω δεν το πιστευω..εχεις μπερδευτει μεσα σου,τα εχεις μπουρδουκλωσει!ενταξει καταλαβαινω πως νιωθεις,αλλα με αυτο το σκεπτικο μπροστα δεν θα πας κ δεν θα σου φταιει ουτε η απειρια σου,ουτε η αφραγκια σου,αλλα εσυ κ μονο εσυ!δεν θυμαμαι αν εχεις γραψει,για το αν εχεις παει σε ειδικο..αν οχι κανε το να βοηθηθεις!
- 23-12-2010, 17:55 #77
μονο μου ελπιδα τορα ειναι απλα να πιστεψο οτι μπορο να αλλαξο...αλλα κοντρα στην ιδια μου τη φυση δεν μπορο να παο...μπορει μια μερα να τα θυμαμαι και να γελαο...μπορει εσεις μια μερα να με θυμαστε και να θλιβεστε...ολα παιζουν δυστυχος...και ξερο πολυ καλα πος υπαρχουν ακομα και παιδια που ειναι ετοιμοθανατα με καρκινο, που δεν θα τους δοθει η ευκαιρια ουτε στηθος *******ς να πιασουν... τι να κανο εγο ομος την υγεια μου οταν την πεταο? πειτε μου εσεις τι ειναι χειροτερο...καποιος να πεθαινει με την ευτυχια της αγνοιας? ή καποιος να ζει σε ενα γυαλινο κλουβι που βλεπει γυρο του ολα τα καλα αλλα δεν μπορει να τα αγγιξει και απλα περιμενει να πεθανει στερημενος...?
23-12-2010, 18:02 #78
λεο τα πραματα οπος τα βλεπο...σε πρηζο κι εσενα με συγχορεις...και σε ευχαριστο για το χρονο σου, απ τα βαθη της καρδιας μου σε ευχαριστο...εισαι γυναικα ομος και οι ορμες σου ειναι διαφορετικες απο ενος αντρα και εκφραζονται αλλιος...οταν εισαι στερημενος σεξουαλικα και νεος, μπορεις να παθεις πολλα ψυχολογικα...δεν μπορο να στο περιγραψο αν δεν το ζησεις...ειναι οπος το μητρικο ενστικτο που εμεις δεν το νιοθουμε...η δυναμη της φυσης ειναι τεραστια και δεν υποχορει πουθενα,,,πολλες φορες χλευαζει τους κανονες που εχουμε φτιαξει εμεις οι ανθρποι...τους γαμους κι ολα τα ηθικα φρενα που μας βαζουν οι ψευτοθρησκιες...και οι αμυαλοι ανθροποι. ξερο πος εχο αντιμετοπο εμενα, εχεις δικιο σαυτο...εχο ομος ολα τα αλλα συν αυτο καταλαβες...σαν να μη με παει το ατομο μου το ιδιο...σαν να μου στηνει παγιδες διαρκος...
σε ειδικο εχο παει δυο φορες και ολοι μου λεν τα ιδια....αισθανομαι για λιγο καλα και μετα παλι τα ιδια....φαυλος κυκλος...
23-12-2010, 18:06 #79
οι αμφιβολιες για τη σεξουαλικη σου ταυτοτητα πιστευω ειναι κατι που εχεις λογο της αγαμιας. ολοι οσοι εχουμε ξεχασει τι θα πει γυναικειο σωμα μπορουμε να το παθουμε. και οι περισσοτεροι γιαυτο ισως γινονται και gay, αφου ξεχνωντας τι θα πει γυναικα, και ειδικα οταν κανουν συνεχως παρεα μονο με αντρες, σκεφτονται μηπως και συμβει κατι και μπορεσουν τελικα να καλυψουν εστω και λιγο παραπανω τις αναγκες που εχουν (οπου αναγκες = σεξ, αλλα και συναισθηματικη ανασφαλεια), και τελικα το γυρνανε. αυτο ειναι μια απ'τις καταντιες της εποχης και φυσικα ευθυνονται μονο οι γυναικες με το υπερβολικο ψωνισμα τους.
δε ξερω με τι ατομα κανεις παρεα, αλλα εγω αν ειχα φιλους θα κανα ντου σιγουρα σε μπουρδελα για ομαδικο! στο παρελθον οταν ειχα συμμαθητες ακομα λογο σχολειου, φλερταραμε με αγνωστες μεχρι και μεστο σινεμα την ωρα του εργου! φυσικα ειναι πολυ πιο ευκολο να νιωσεις αυτοπεποιθηση και σιγουρια οταν εισαι μαζι με παρεα, παρα μονος. ακομα και χυλοπιτα να φας το παιρνεις στη πλακα, και σιγουρα νιωθεις πιο γρηγορα καλα. απλα ασφαλεια χρειαζεσαι, να ξερεις πως ακομα κι αν αποτυχεις, καποιος θα σου συμπαρασταθει (το ιδιο ακριβως εχω ακουσει να λεει και ψυχολογος)...
23-12-2010, 18:08 #80
ο χειροτερος και ισως ο δυσκολοτερος εχθρος μας ειναι ο εαυτος μας!ξεκινα το πεταλι,κ ασε πια τα φρενα!ξεκινα να σε αγαπας!ολα στο χερι μας ειναι!εγω σου επαναλαμβανω,δεν ειναι τραγικο ολο αυτο,ειλικρινα στο λεω!ζησε!!κ θα δεις εκει εξω υπαρχουν κοπελες που θα σε αγαπησουν γιαυτο που εισαι!μην προσπαθησεις να δειξεις κατι αλλο!
και δεν με πρηζεις! :)
23-12-2010, 18:17 #81
Σιγουρα αμα δεν εχεις γευτει κατι, ή αν εχεις καιρο να το γευτεις ξεχνας και τις χαρες του...τι να σου πο...δικιο εχεις....και επειδη εγο ειμαι συνεχος ψαρομενος ετσι κι αλλιος (βλεπεις συνδυασμος αυταρχικης μανας με χεστη πατερα...για μπουνιες και οι δυο βασικα) οι ψονισμενες γκομενες κανανε μεγαλο κακο στον αντρισμο μου...τοσο πολυ που ρχεται να βγο στο δρομο να αρπαξο μια και να τι σαπισο στο ξυλο...
αυτο με την παρεα ειναι λιγο δυσκολο...αναλογα το ατομο βεβαια...αλλα και παλι δεν ξερο....οι αντρες δεν υπαρχουν πια τους πατησε το τρενο... :) ή οι ιστοριες τον παλιον ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας, ή οντος εχουμε γινει ολοι φλορακια της καθε *******ς
23-12-2010, 18:20 #82
με ολη μου τη δυναμη προσπαθο να το δο ετσι πιστεψε με... πανο που νομιζο οτι εχο κλαταρει...εκει κατι γινεται και επανερχομαι...θελο ομος αυτη τη φορα να βγαλο ακρη ρε γαμοτο...ειναι πολυ κριμα...το ξαναλεο καλυτερα να μη ζεις παρα να ζεις φυλακισμενος...δεν εχει νοημα αλλιος...
δεν προσπαθο να δειξο τπτ...προσπαθο ομος να μην με πληγοσει καποια ανοητη...γιατι το πιο πιθανο τορα ειναι να φαει ξυλο...κι εκει ενας αντρας σας αρεσει δεν σας αρεσει εχει το πανο χερι...
κατα τα αλλα παλι σε ευχαριστο...θα σε εχο στην καρδια μου και σενα και ολους...
23-12-2010, 18:53 #83
εχο καλη μνημη μεσα σολα...θυμαμαι παλια οποτε εβλεπα εκομπες για τις σεξουαλικες σχεσεις τον νεον με εκανε να τρελαινομαι γιατι εγ ενιοθα εκτος...θυμαμαι μια εκπομπη της τενιας μακρη παλιοτερα...και ειχε καλεσμενους καποιυς 30αρηδες και μιλουσαν για ηλικιες που ξεκινησαν την σεξουαλικη ζοη τους...ενας απαυτους ειπε στα 19 (οι πιο νορις ακομα) και πεταγεται η μακρη και του λεει γιατι τοσο αργα....επρεπε να μουν εγο εκει να τησ σπασο το κεφαλι και να της πο ελα ζησε εσυ οτι εχο περασει μεχρι τορα και θα σου πο παλιομηνπο...
φαντασου για μενα τι θα λεγανε...τρελο θα με βγαζανε...για τα σιδερα σιγουρα....και επειδη δεν γουσταρο να κρυβομαι...ειμαι απο θεσαλια..απο βολο συγκεκριμενα...και σπουδασα στην αθηνα...ειμαι 26 και το πραγματικο μου ονομα δεν ειναι τζιμ..
φαντασου ποσ νιοθο ομος να ξερο ποσ ακομα και τα 19 δεν ειναι νορμαλ ηλικια...παλι ταραχτηκα
23-12-2010, 20:01 #84
23-12-2010, 20:08 #85
τι σχεση εχουν οι γονεις σου?
ή μαλλον... που ειναι το χρησιμο να γνωριζεις να γνωριζεις οτι οι γονεις σου σε κανανε ετσι , απο την στιγμη που δεν θες να κανεις κατι για να το αλλαξεις.
οι ψονισμενες γκομενες κανανε μεγαλο κακο στον αντρισμο μου...
Οι αλλοι δεν ελεγχουν τα συναισθηματα σου , εκτος και αμα εισαι μαριονετα , που δεν εισαι :)
τοσο πολυ που ρχεται να βγο στο δρομο να αρπαξο μια και να τι σαπισο στο ξυλο...
23-12-2010, 20:38 #86
Φιλε μου δεν εχω διαβασει ολα τα μηνηματα σου, ισως εχει αναφερθει αυτο που θα πω, αλλα σκεφτηκες να πας σε ενα οικο ανοχης?
1. Πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει
2. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα
23-12-2010, 20:46 #87
αν και προηγουμενως το προσπερασα αυτο που ειπες,το οτι θελεις να χτυπησεις γυναικα,θα συμφωνησω με τα παιδια παραπανω οτι δεν ειναι νορμαλ τροπος σκεψης..και στην τελικη δεν νομιζω οτι σου φταινε οι γυναικες,εσυ εχεις ευνουχισει τον εαυτο σου..ξερεις τι εχεις παθει εσυ τωρα?ντρεπεσαι για την παρθενια σου,αυτο ειναι!ασε τα υπολοιπα περι γονεων..
23-12-2010, 21:00 #88
αυτα περι των γονιων μου δεν μου φταινε απλα συνεβαλαν στο να ερρθω σε αυτη τη θεση,,,την παρθενια δλδ...και οκ οχι μονο την παρθενια....εδω δεν εχω κανει βασικα...δεν ξερω ουτε να φιλαω ουτε τπτ...ειναι πολλα...εινα ιστορια ολοκληρη....και επειδη ειμαι ηλιθιος και παντα πιστευα οτι πρεπει να μαι καλος απ την αρχη, το αποθουσα παντα γιατι επρεπε προτα να γινο καλος σε αυτο...απο φοβο να μην εκτεθο...ενας φοβος που μου παγονε το αιμα χειροτερα κι απο κατι πραγματικα επικυνδινο οποσ εγχηρησεις που εχο περασει, στρατο στις ειδικες δυναμεις, χειροβομβιδες ελικοπτερα, θανατοι κοντινον μου προσοπον..τπτ απ ολα αυτα δεν με τρομαζει πιο πολυ...και τελικα περασε ο καιρος..
οσο για να χτυπησο γυναικα εγο ουτε καν εχο υψωσει ποτε τον τονο της φωνης μου...δεν το θεωρω λυση...η πιεση ομως καμια φορα μπορει να ξεσπασει σε λαθος ατομα τη λαθος στιγμη....χωρις να μπορω να το ελεγξω δυστυχως...και πιστευω τετοια πιεση εσωτερικη κανεις δεν μπορει να την ελεγξει...γιατι πχ εχω φιλους που ειχαν και εχουν κι αυτοι θεματα...οχι ομος τοσο βασικα...οκ ο ενας δεν ειναι καθολου εμφανισιμος ενταξει...ειχε μια κοπελα μεχρι τορα και συνηθως παει σε οικους ανοχης...παει ομως και το φχαριστιεται..δεν φοβαται...εστω κι αυτο το απολαμβανει...κι οταν του ερθει μια κοπελα που θα του αρεσει δεν θα χεστει στο βρακι του γιατι δεν ξερει ουτε το μοριο του να βαζει στον κολπο...επισης ειναι κι αυτα περι κρισης ταυτοτητας που με τρομαζουν...ειναι και ο φοβος μην ανακαλυψω κατι τετοιο για μενα...δλδ πως οντος με γυναικες δεν εχω επιθυμια...αυτο που το πας... τι να πω ρε γμτ....σαν να ξερω πως δεν θα εχω στυση σιγουρα απλα δεν θελω να το αποδεχτω? οταν ομως φευγουν αυτα απ το μυαλο, και δεν βλεπω καποιο εμποδιο, βλεπω και μια γρια στο δρομο και μου σηκωνεται....
23-12-2010, 21:08 #89
κ την ταυτοτητα σου να θελεις να ανακαλυψεις,ξερεις αυτο απαιτει πραξεις!ειλικρινα χωρις παρεξηγηση,μιλας σαν 10χρονο παιδακι..στο ειπα κ παραπανω,δεν χρειαζεται να μαθεισ κατι πανω σε αυτο το θεμα,σου βγαινουν ολα πανω στην πραξη..και το φιλι κ ολα!κανε εστω μια γνωριμια!προσεγγισε μια κοπελα,πιες εναν καφε,να αρχισεις να νιωθεις ανετα με τις γυναικες!μην σου καθεται το ολο θεμα στο κεφαλι,οτι α!τωρα γνωρισα μια πρεπει να........σιγα σιγα!αφεσου στο παιχνιδι πρωτα!
23-12-2010, 21:17 #90
Επειδη εχω δει παλιοτερα φωτο σου στο φορουμ, επιβεβαιωνεται η θεωρια μου πανηγυρικα. Αυτοι που ειναι μια χαρα εμφανησιακά (και παραπανω) ειναι αυτοι που δινουν "νουθεσιες και συμβουλες" στους "αλλους"... Απο θεση ασφαλειας φυσικά. Αυτος εχει ευνουχησει τον εαυτο του? Αν ησουν κοντη χοντρη και ασχημη πιστευεις θα ειχες σεξουαλικη ζωη? Ή θα σουν τρις χειροτερα απο τον Τζιμ? Μονη και αγαμητη? (Οχι για λιγο αλλα για μια ζωη) Ασε τις "νουθεσιες" λοιπον στη ακρη... Δεν σε παιρνει να τις δινεις λογω εμφανισης. Και ναι πολλες πουτανες ειναι για πολυ ξυλο οχι απλα λιγο.
1. Πες πες πες στο τέλος κάτι θα μείνει
2. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα