Results 931 to 945 of 2414
-
23-01-2011, 16:17 #931
Οπως σου εχουν πεσει εσενα πολλα μαζεμενα στα 26, μπορει να της εχουν πεσει και εκεινης αλλα διαφορετικα πραγματα μαζεμενα στα 20. Οπως σου εχω ξαναπει μπες και στη θεση λιγο του αλλου. Και εννοω ψυχικα, οχι μονο σαν σεναριο στρατηγικο που στο κυνηγι ειναι αλλωστε στανταρ, χεχεχ.
Εγω λοιπον αντιθετα βλεπω να παιζουν δυο σεναρια: 1) θα περιμενεις 2) Αφου περιμενεις θα μαθεις τελικα τι παιζει =Ρ"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
- 23-01-2011, 17:19 #932
Πραγματικα δεν εχει χρονο...το ξερω στανταρ...το προγραμμα της ειναι βαρυ... Στο πρωτο ραντεβου μας μου ειπε πως ψαχνει για σχεση...το ιδιο της ειπα κι εγω...το 3. το ξεκοβω σε δευτερολεπτα αν θελω αλλα δεν θελω να πιστευω οτι θεωρει κατι τετοιο για μενα γιατι δεν εχω δοσει τετοιες αφορμες...αλλα στην τελικη αμα πας να κανεις κατι με εναν ανθρωπο γιατι να μην δοσεις το ενδιαφερον σου??? αλλιως πως θα γινει η δουλεια? Το πρωτα μαθηματα μετα ερωτας μου το χει πει δυο τρεις φορες...χωρις πλακα...εμμεσως πλην σαφως...Κοιτα το να κρατας τον αλλον επειδη εισαι μπερδεμενη ειναι τουλαχιστον απανθρωπο...δλδ εγω μπερδεμενος νομιζεις δεν ειμαι?? δεν εχω φιλησει ακομα κοπελα...ουτε καν ξερω πως να φερθω σε μια σχεση...ουτε καν ξερω τι ειναι σχεση...μην το βγαζεις αυτο απ το μυαλο σου οταν μου λες οτι εχω εκλογικευσει τα πραγματα...οκ παω αμα ειναι σημερα το βραδυ και την πεφτω σε μια 25αρα που της αρεσω...οκ? Καταρχην δεν ξερω πως να το κανω και κατα δευτερον αμα ενδωσει δεν ξερω ΤΙ να κανω...ενω με την κοπελα εδω παει σιγα το πραγμα κι αυτο προς το παρον δεν με τρομαζει... Να μην της πολυαρεσω δεν παιζει...μου το χει ουτε της αρεσω....Μου το πε αυτολεξει οτι ειμαι ωραιο παιδι..και πιο ωραιος απ αυτη συγκριτικα να μη σου πω...κι αμα δεν ημουν απειρος θα σου λεγα εγω!!!
23-01-2011, 17:21 #933
Δεν την παλευω να περιμενω...αλλα εχω και τη φοβια του οικου ανοχης και φοβαμαι αν παω θα ξαναπαθω πτωση και μετα θα αποκτησω κομπλεξ και μετα θα αποτυχω και με την κοπελα και με βλεπω να κρεμιεμαι στο τελος...οποτε βραζω στο ζουμι μου....
Ρε ειναι απλο το θεμα....εγω δε λεω να το κανουμε αμεσως...αλλο λεω...
βγαινουμε μια δυο φορες ακομα...της λεω το παραμυθι φιλιομαστε τα φτιαχνουμε και παει ο καθενας σπιτακι του στις δουλιτσες του...οκ? οποτε εχουμε ελευθερο βγαινουμε τα λεμε φασωνομαστε περνουμε τα πανω μας και ξανα ο καθενας σπιτακι του...κι οταν με το καλο περασουν οι εξετασεις τοτε ή του δινουμε και καταλαβαινει ή βλεπουμε γενικως πως θα παει...
Μου λες να μπω στην θεση της ή μου λες να περιμενω...τι να σου πω...αν περασουν αλλες δεκα μερες και δεν την δω καθολου τοτε πεταξε το πουλακι...θελω να προχωρησω επιτελους με τη ζωη μου...το μαρτη γινομαι 27 να παρει ο διαολος...
23-01-2011, 19:03 #934
Πωπω.. η λαχταρα του πρωτου φιλιου..... extremely sweet!!!!! Μην το βλεπεις μονο απο την αρνητικη πλευρα, α δεν εχω ξαναφιλησει, κ πως ειναι κ τι θα κανω!! Δες το απο τη γλυκεια, το πρωτο φιλι ειναι παντα ξεχωριστο, κ η κοπελα αυτη θα ειναι ξεχωριστη.. ειμαι ρομαντικη πως να το κανουμε!! Και αμα ηταν τοσο δυσκολο το φιλι θα ειχαν βγαλει μανιουαλ κ προσομοιωτη, και θα υπηρχε κα μαθημα επιλογης στο γυμνασιο! Οποτε μην αγχωνεσαι... Ειναι απλο, πολλα σαλια μη βαλεις κ ολα τα αλλα τελεια θα πανε :P
23-01-2011, 19:18 #935
αχ βρε carrie με συγκινεις
πολυ γλυκο
το πρωτο φιλι
με καποιον που τον αισθανεσαι ερωτικα
τι ομορφα .... μπραβο μικρουλα μου!
εισαι πολυ γλυκεια!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
23-01-2011, 20:52 #936
Εμενα εδω με εχει φαει το αγχος κι εσεις κανετε πλακα να πουμε!
23-01-2011, 20:55 #937
Τι μπορουμε να κανουμε εμεις για να χαλαρωσεις??? θες να σου πω πως ηταν το δικο μου πρωτο φιλι? :P Να αρχισουμε να λεμε χαρουμενες ιστοριες? :P
23-01-2011, 21:01 #938
Μπορεις να μου πεις οτι θες για το πρωτο σου φιλι...μολις μου πεις ποσων ετων ησουν εσυ κι ο αλλος αυτοματα θα πιασει κομπος στο λαιμο και ναυτια...
Μαλλον ακομα δεν μπορειτε να καταλαβετε ποσο ασχημα αισθανομαι που κοντευω 30 ετων...και ακομα τιποτα...δεν μπορειτε να με νιωσετε τελικα...ακομα και μετα απο τοση κουβεντα ετσι???
23-01-2011, 21:02 #939
Ξεκόλλα ρε συ!
Θα σου πω μια ιστορία, ήταν ένας τύπος και ήταν σε ένα πάρτι. Όλα πήγαιναν πρίμα οπότε είχε καβατζώσει ένα μπουκάλι βότκα και έκανε περατζάδες. Το πάρτι είχε ωραία ροκάδικη μουσική. Κάποια στιγμή ο τύπος την έκανε για το μπαλκόνι. Κι είδε μία κοπελιά που γούσταρε αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να κάνει σχέση (γιατί δεν ήτανε πανήψηλη θεά ή ο,τιδήποτε). Χωρίς να το καταλάβει ήταν και οι δύο στο μπαλκόνι και φιλιόντουσαν. Αυτό ήταν το πρώτο του φιλί. (Για την κοπέλα δεν ήτανε, το ήξερε).
Μετά από 10 χρόνια ξανασυναντιώνται. Του λέει ότι ήταν το πιο γλυκό φιλί της ζωής της και της λέει ότι ήταν το πρώτο του.
Και του λέει, τελικά είναι το ταλέντο, όχι η εμπειρία ;)
Ό,τι και να ήτανε, ήταν η χημεία.
Σημείο ενδιαφέροντος: ούτε που κατάλαβε πως έγινε.
23-01-2011, 21:07 #940
nice story!!!!!
23-01-2011, 21:22 #941
Καμια αντιρρηση ρε φιλε μου...ξερεις ποσων ετων ειμαι ομως??
23-01-2011, 21:24 #942
Εδειξε τωρα μια διαφημιση της σοκολατας ΙΟΝ... που λεει πρωτη σου αγαπη και μοναδικη...δεν περιγραφεται το πως ενιωσα...στιγμιαιο δακρυ και μια αισθηση σαν να μου ξεριζωσες την καρδια...και τωρα που το γραφω με πιανει τρομερο παραπονο
23-01-2011, 21:32 #943
23-01-2011, 21:33 #944
γιατι βρε νομιζεις οτι θελει φοβερες γνωσεις κ εμπειρια να δωσεις ενα αισθαντικο φιλι? Είναι θεμα χημειας.....
23-01-2011, 21:47 #945
jimmaster, γιατι κολλας στους τυπους ; Το φιλι ας πουμε.
Και τι εγινε που δεν εχεις δωσει ενα φιλι ; Ε και ;
Σημασια και στοχος ειναι η επιτυχημενη σχεση. Η βαθεια επικοινωνια. Οι πιο πολλες σχεσεις εκει εξω ειναι βιτρινα. Και που εχουν κανει σεξ, και τι μ'αυτο;
Και που δωσανε φιλια , και τι μ'αυτο; Οι πιο πολλοι χωριζουν - και παλι απο την αρχη.
Συμφωνω οτι δεν εχεις εμπειρια - αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να φτασεις σωνει και καλα τις 20 σχεσεις για να πεις οτι εχεις. Αρκει μια - και καλη.
Και αφου λες οτι εισαι ετοιμος, και το θες πολυ, δε νομιζω οτι δε μπορεις να τα καταφερεις.
Μια σχεση θες, και θα πετυχεις. Θεληση να υπαρχει.
Η ηλικια δεν παιζει κανενα ρολο. Αλλος στα 50 του εχει κανει 20 σχεσεις - αρα εχει 19 χωρισμους (αν υποθεσουμε οτι η τελευταια σχεση ηταν πετυχημενη) και αλλος εχει κανει 2 σχεσεις και εχει 1 χωρισμο. Ποιος εχει λιγοτερες πληγες λοιπον;
Ασε τι λεει ο καθενας εκει εξω. Με ποσες εχει παει κτλ. Τα μισα ειναι ψεματα. Στη σημερινη εποχη κυριαρχει η μοναξια .