Results 946 to 960 of 2414
-
23-01-2011, 23:17 #946
Αφου λοιπον εχεις τοσο αγχος για το 1ο σου φιλι, οριστε μερικες χρησιμες συμβουλες.
http://www.youtube.com/watch?v=j_agoWlC97c
Χεχε, σοβαρα τωρα, δεν θελει τοση σκεψη και αναλυση το συγκεκριμενο θεμα. Κατα τη γνωμη μου, τσαμπα αγχωνεσαι.
Με λιγη βοηθεια απο αλκοολ θα τα πας μια χαρα. Χαχα, τωρα θυμηθηκα μια φορα που προσπαθουσα να φιλησω μια κοπελα ενω ημουν τυφλα. Ευτυχως ηταν και η κοπελα πολυ μεθυσμενη....του καθενος η κολαση,
βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...
- 24-01-2011, 02:25 #947
24-01-2011, 02:45 #948
Ρε καμια αντιρρηση...δεν λεω οτι πρεπει να χω πηδηξει τη μιση ελλαδα για να θεωρησω τον εαυτο μου εμπειρο...καμια σχεση...απλα με αγχωνει απο τη μια το γεγονος οσο περναει ο καιρος τοσο αισθανομαι τα περιθωρια να στενευουν και απο την αλλη μηπως η απειρια μου σταθει εμποδιο να κανω εστω και μια σχεση...εστω και την πρωτη μου...καταλαβες?? Φοβαμαι δλδ μηπως η κοπελα περιμενει πραγματα απο μενα που λογω ηλικιας πρεπει να τα ξερω και την απογοητευσω...Κι αμα γινει αυτο, εγω λογω χαρακτηρα θα το παρω κατακαρδα και αυτοματα θα κατηγορησω εμενα...! Και μετα αντε να ξαναμαζεψω κουραγιο να παω σε αλλη...εδω πριν απο 3 χρονια δοκιμασα να παω σε οικο ανοχης και δεν μου σηκωθηκε και μετα απο τρια ολοκληρα χρονια ξαναβρηκα το κουραγιο να ασχοληθω με το θεμα...το διανοησαι?
Τωρα για την ηλικια συμφωνω οτι δεν εχει σχεση...απλα δημιουργει ερωτηματικα...τα οποια οταν ερθει η ωρα, να δω πως θα τα απαντησω...πιστεψε με απο ενεργεια για σεξ και για ερωτα γενικως πιστευω παταω κατω ενα 20χρονο...σου λεω για συσσωρευμενη ενεργεια πολλων ετων...δεν θα υπαρχει προβλημα εκει κανενα...αλλα πρωτον με θλιβει απιστευτα το ποσο η ιδιαιτεροτητα του χαρακτηρα μου με εκανε να χασω τοσο πολυτιμο χρονο και δευτερον δεν μπορω ουτε σε μενα αλλα ουτε στην κοπελα να βρω μια δικαιολογια...εστω κατι που να μην kanei τον αλλον αυτοματα να σκεφτει οτι δεν παει καλα με μενα...καταλαβες?? κι αυτο ειναι αδικο διοτι το παρελθον παει περασε...κι εγω δεν ειμαι το ιδιο ατομο...εχω πολλα να προσφερω και θα ειναι κριμα το παρελθον μου να με σταματησει...
Οσο για την αποκτηση εμπειριας και επειδη γενικοτερα και μαθαινω γρηγορα αλλα και εχω μεγαλη φαντασια ειμαι σιγουρος πως οχι σχεση ολοκληρη δεν μου χρειαζεται,,,αλλα ουτε καν δευτερη φορα...το πρωτο βημα ειναι που παντα κωλωνω να κανω...ενα τοσο δα βημα...απο δω μεχρι εκει...να κανω για λιγο τον εαυτο μου καραγκιοζη και να τον εκθεσω για λιγο...μια μικρη σπρωξια θελω ρε φιλε....ολα τα αλλα θα τρεξουν σαν νερο...στο λεω...η γυναικα που θα με εχει διπλα της θα ειναι πολυ τυχερη....τετοιο παθος που θα αναβλυσει απο μεσα μου δυσκολα θα αφησει καποια ασυγκινητη...στο λεω και τρελαινομαι τωρα....ημουνα στο Live του θαναση παπακωνσταντινου προηγουμενως και περναγαν κατι μωρα δεξια αριστερα....ειχε θολωσει το ματι μου...και καποιοι μαλακες καθοντουσαν με τις κοπελες τους σαν κερια ορθια....ουτε ενα φιλι...κατι....εγω αν ειχα την κοπελα μου στο πλαι μου δεν θα την αφηνα σε ησυχια! ουτε θα την αφησω δλδ....αλιμονο της!
Αλλα βλεπεις ειναι και οι γυναικες πολυ πολυπλοκα οντα ρε γαμωτο....οι αντρες δεν ειμαστε ετσι...σε βλεπω, μαρεσεις, τελειωσε...Ουτε πορτοφολια κοιταμε, ουτε λεγειν, το ενα το αλλο...οκ δεν λεω οτι μπορει να επιβιωσει σχεση αν η αλλη ειναι πανεμορφη αλλα ηλιθια...αλλα δεν θα το μελετησουμε και πολυ..
Επισης ειναι και η αλλη η μαλακια....το αν θα σου δωσει τηλεφωνο της, ή αν το αν θα κανει κουβεντα μαζι σου σε ενα μπαρ εξαρταται απο την προσεγγιση! Αυτο τι μαλακια ειναι? Δλδ επειδη αγχωθηκα λιγο και σου πα κανα δυο βλακειες παει να πει οτι ετσι ειμαι παντα??? Η μηπως επειδη καποιος αλλος εχει προβαρει 5-10 μαλακισμενες ατακες και ειναι και κοινωνικος παει να πει πως παντα θα ειναι πλακατζης και πως παντα θα ναι το καλο παιδι....δλδ οι πρωτες κουβεντες που παντα δεν ειναι αυθορμητες κρινουν εναν ανθρωπο? Ενω εγω αμα μαρεσει η κοπελα, ακομα και να τρεμει σαν το ψαρι δεν θα την παρεξηγησω γιατι ξερω ποσο αγχωτικες γινονται αυτες οι στιγμες...και ξερω οτι οταν περασει η καινουργιλα και το αγχος ειναι 50-50 οι πιθανοτητες να ταιριαξουμε η να τα σπασουμε...μιλαω λαθος?? γιατι δλδ τοσο αυστηροτητα οι γκομενες δεν το καταλαβαινω....μηπως εχετε παρει πανω σας την πολλη μουνοδουλιαση που επικρατει??Last edited by jimmaster; 24-01-2011 at 02:57.
24-01-2011, 08:58 #949
γιάννης
24-01-2011, 11:04 #950
πρεπει να εχεις αυτοπεποιθηση... Nα νιωθεις ανετα με τον εαυτο σου (ακομα και με ενδεχομενη απορριψη), να πας για τον χαβαλε κ για τη γνωριμια κ μετα βλεπεις που θα καταληξει, ασε τη γυναικα να το θελησει πρωτη να σε γνωρισει παραπανω! Ο ενας απο τους δυο κολλητους μου παντως αυτο κανει, είναι πολυ μπλαμπλακιας κ δε μασαει τπτ, και τωρα πρωι πρωι με πηρε τηλ να μου πει παλι οτι γνωρισε μια κοπελα προχθες το βραδυ και μεχρι χθες το απογευμα ηταν μαζι κοιμηθηκε σπιτι της κτλ. Το μουρλοκομειο μου. Ο αλλος αγαπημενος μου κολλητος βγαινει κ του την πεφτουνε (αυτο το παιδι εχει μελι μαλλον), κ το εκμεταλλευεται, οποτε εχει κεφι. Αυτος δεν κανει πρωτες κινησεις, ειναι λιγο εκ του ασφαλους και στην κοσμαρα του χαμενος, αλλα δεν εχει προβλημα αφου του ερχονται η μια με τα την αλλη. Εσυ που λες οτι εισαι ωραιο παιδι κτλ δε γινεται να μη σε πλησιαζουν κοπελες.. Εκτος αμα δειχνεις πολυ μονος κ με αναγκη για παρεα, αυτο ειναι γνωστο οτι διωχνει κοσμο.. Εχει αποδειχθει οτι αμα καποιος ειναι σε σχεση ή και συνοδευεται εχει περισσοτερες κατακτησεισ κ πεσιματα!
24-01-2011, 11:13 #951
Ναι υπαρχει! Να της αρεσεις...Αν δεν την αρεσεις δεν γινεται τπτ! Εγω αυτο πιστευω...Πως γινεται δλδ εγω με το που εφτιαξα την εμφανιση μου συνεχως σε μαγαζια να με κοιτανε...μια κοπελα μια φορα κοιτουσε τοσο επιμονα που πραγματικα αισθανθηκα ασχημα...θελω να πω αβολα...γιατι φοβομουν υπερβολικα να παω να μιλησω...και τωρα μαυτην που το προσπαθω δεν χρειαστηκε να πω τιποτα...απλα εγινε...Και μεχρι τωρα εχω κανει καποιες γκαφες μαζι της...παρολα αυτα αυτη επιμενει...αν δεν της πολυαρεσα, με την πρωτη γκαφα....αντε γεια!
Αλλα με καινε εμενα τωρα...
24-01-2011, 11:19 #952
Τωρα αυτο με τους κολλητους σου γιατι το ειπες? Κοιμηθηκε σπιτι της??? Με τη μια? Κι εγω καθομαι και παρακαλαω να βγω δευτερο ραντεβου? Κατι τετοια με κανουν να μου ρχεται να τα σπασω ολα!! Ολο ιστοριες ακουω αλλα πραξεις γιατι ποτε δεν βλεπω?? Ε τωρα καταλαβες γιατι απογοητευομαι? Που να συγκριθω εγω τωρα με τον κολλητουλη σου που εχει τοσες εμπειριες..!!!??? Γαμω την τρελα μου πρωινιατικα!
Με πλησιαζουν αλλα μεχρι τωρα λογω φοβου με τον τροπο μου αποφευγω να παει εκει... Σκατα ειμαι τωρα...
Αλλα τα λες κι εσυ μπερδεμενα! Προφανως οι κολλητοι σου ειναι ωραιοι γιαυτο και τους την πεφτουν...και ειναι ευκολο να λες πως πρεπει να αφησεις την αλλη να κανει κινηση οταν εσυ εισαι ωραιος...αν δεν εισαι ομως τι γινεται??
Ξερεις πως ειμαι τωρα??? Μου ρχεται να αρχισω τις παναγιες!
24-01-2011, 11:20 #953
Καλα σκεφτεστε κατι πριν το πειτε ή απλα τα αμολατε?
24-01-2011, 11:22 #954
Κοτια ρε φιλε!!! Μετα μου λετε να μην απογοητευομαι....δεν μετραει η ποσοτητα αλλα η ποιοτητα!! ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΠΛΕ!!!
Γιατι ρε carrie δεν μου το λες απ την αρχη? Σε σχεση με εναν εμπειρο εεε δεν κλανεις μια! Γιατι καθεσαι τοσο καιρο να μου λες παπαριες ενω ξερεις η πραγματικοτητα ποια ειναι?
24-01-2011, 11:25 #955
Αφου κ εσυ εισαι ωραιος! Τι πειραζει που ειναι κ οι κολλητοι μου! Ησασταν τελειως διαφορετικοι ανθρωποι κ γιαυτο εχετε διαφορετικες ζωες! Κοιτα μη νομιζεις, εκει που τους παιρνει τα κανουν κ αυτοι! Λες παραπανω οτι σε κοιτανε κοπελες συνεχεια, το μουρλοκομειο μου θα ειχε παει να μιλησει, δε θα γινοταν τπτ με την πρωτη που θα του αρεσε, αλλα η δευτερη ή η τριτη θα ενδιαφεροτανε. Και επισης πρεπει να σου πω οτι κ αυτος μες στη γκρινια ειναι, αυτου του φταινε αλλα, εχει προβλημα που δε μπορει να ενδιαφερθει αρκετα για μια κοπελα απο τοτε που χωρισε εδω και ενα χρονο, ενα μηνα με τη μια, μια βδομαδα με την αλλη, κ εκει να δεις γκρινια που ακουω, γιατι δεν αισθανομαι τπτ, και ποτε θα αισθανθω, και θελω κατι σοβαρο, και γιατι δεν ερωτευομαι καμια, και θελω το ενα και θελω το αλλο! Και δεν εχει αυτο που θελει, οπως εσυ!
24-01-2011, 11:26 #956
Σε σχεση με εναν εμπειρο μπορει να εισαι πολυ καλυτερος στο κρεβατι στη σχεση στα παντα. Σε αυτο που δεν εισαι καλυτερος σε σχεση με εναν εμπειρο και πεφτουλα ειναι στα πεσιματα
24-01-2011, 11:27 #957
Θα πεθανω μονος και στερημενος! Γιατι δεν μου το λετε να παω στο διαολο να τελειωνει? Μια βουτια απο τον 4ο και τελειωσαν τα βασανα μου
24-01-2011, 11:29 #958
δηλαδη ειναι καλυτερο και πιο ευκολο να πας να βουτηξεις απο τον τεταρτο απο το να πας και να μιλησεις σε μια κοπελα που σε κοιταζει εντονα σε ενα μπαρ?
24-01-2011, 11:30 #959
Τουλαχιστον ομως κανει κατι καταλαβες?? Κοψτου το σεξ και θα δεις ποιο θα ειναι το παραπονο του μετα! ακου ρε μαλακα....!!! Περνανε τοσο καιρο να πηδανε συνεχεια να εχουν περιπετειες κι εγω καθομαι και περιμενω ενα μικρο μαλακισμενο που βρηκε τον μαλακα να δεσει γαιδαρο!!!
Ξερεις ποσες δουλειες εχω σημερα?? Πως θα της κανω που νιωθω να βραζω τωρα? Πως??
Με υποχρεωσες να σαι καλα! Και αστα οτι και να πεις μεγαλα παιδια ειμαστε, ξερουμε τι παιζει...
Ε ρε θεε μου κατι νευρα τωρα!!! Διαφορετικες ζωες ε?? Ετσι λενε τωρα την αποτυχια...
24-01-2011, 11:31 #960
η επιτυχια δε μετριεται με σεξουαλικους συντροφους