Results 961 to 975 of 2414
-
24-01-2011, 11:32 #961
Προς το παρον δεν το κανω γιατι δεν ξερω τι συνεχεια θα εχει η κουβεντα αυτη...γιαυτο ειπα να το παω λαου με την μικρη....αλλα και εκει επεσα σε μαλακισμενη και με τρεναρει...Μετα μου λες για προβληματα αλλωνων...ελατε λιγο να δειτε τι κολαση ειναι η δικη μου η ζωη και μετα τα λεμε...
- 24-01-2011, 11:33 #962
24-01-2011, 11:35 #963
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ??? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΜΩΡΕ? ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ?? ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΦΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑ...? ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΛΔ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ?
24-01-2011, 11:36 #964
Να παω πιασω δουλεια λεειι??? γιατι?? για ποιο λογο?? δεν υπαρχει ελπιδα
24-01-2011, 11:37 #965
ωραια λοιπον, μπορεις ανα πασα ωρα κ στιγμη να μιλησεις σε καποια κοπελα, που θα δεις σε καποιο μπαρ να σε κοιταζει ή στο δρομο, εχεις φτασει σε αυτο το σημειο, αλλα δεν το κανεις γιατι περιμενεις την μικρη να ξεμπερδεψει με την εξεταστικη.. Ωραια.. Λοιπον υπομονη! Αλλα να πιασεις την κουβεντα για κατι ασχετο κ για χαβαλε δε θα πειραξει κανεναν, δεν χρειαζεται να παρεις τηλ ή κατι. Και επειδη δεν θα εχεις το αγχος οτι πρεπει να την κερδισεις ή να την ριξεις θα εισαι πιο ανετος να πας να μιλησεις. Και τι εγινε στο κατω κατω δεν παντρευτηκατε δα με την αλλη, μπορεις να μιλας σε οποια θες, δεν ειπα να την πεφτεις, αλλα θα ειναι καλη εξασκηση αφου δε θα εχεις το αγχος ότι πρεπει να παρεις κατι παραπανω απο αυτην περα απο δυο κουβεντες και λιγο γελιο!
24-01-2011, 11:40 #966
Ρε αφηστε τις μαλακιες...."μεγαλωσα" και ξερω πλεον...
φευγω δεν ειμαι καλα
24-01-2011, 11:54 #967
Συγνωμη ρε carie
αντιλαμβανεσαι τη θεση μου ομως ετσι??
Τι αλλο να κανω...? Νιωθω συνεχεια απαισια...ζηλευω ακομα και τον πατερα μου...
Γαμωτο γιατι ετσι?? Γιατι να μην ειμαι κι εγω φυσιολογικος?
24-01-2011, 11:57 #968
Τουλαχιστον πειτε μου αυτο...θα ηρεμησω ποτε?? θα το αποδεχτω??
Εσεις τι θα κανατε? Μιληστε στα ισα δεν με πειραζει....ειμαι περιπτωση το ξερω...ΠΕΤΑΞΑ τα νιατα μου το ξερω...οτι και να μου πειτε χειροτερα δεν θα νιωσω...
Δεν αντεχω αλλο γαμωτο...δεν αντεχω αλλο...πως να ελεγξω τοσο θυμο αλλα και απορια που εχω μεσα μου??? πως? Αλλοι εχουν παιδια, εχουν πηδηξει ενα σωρο γκομενες, αλλοι ειναι αρραβωνιασμενοι, αλλοι παντρευονται...κι εγω τιποτ απολυτως...μονο μια αποτυχημενη επισκεψη σε ενα μπουρδελο...κλαιω τωρα δεν κανω πλακα... :(
24-01-2011, 12:06 #969
..................
Δεν περιγραφεται ο πονος αυτος...δεν περιγραφεται ουτε ο θυμος...με τον εαυτο μου κυριως τα εχω...Που θα με βγαλει δεν ξερω...Αλλα οταν ακουω ποσο πισω ειμαι τοτε βγαινω απ τα ρουχα μου...Αλλα το ξερω πως ολες εδω μεσα, οσο ωραιος και να ειμαι δεν θα γυριζατε να με κοιταξτε...το ξερω σιγουρα....θα ερχοταν ο τυπος ο κεφατος ο ετσι ο αλλιως και θα σας εκλεβε....ενω εγω θα καθομουν σαν το μαλακα να πω κανα αστειακι μπας και γελασουμε ετσι αμηχανα...
Ειναι σκληρη η ζωη δυστυχως...και οι γυναικες ακομα πιο σκληρες...γιατι για καποιο λογο εχουν κανει τους αντρες να νομιζουν οτι τους κανουν χαρη...δεν ειναι ετσι ομως...50 δινεις 50 παιρνεις....δεν παιρνεις 100 και δινεις μηδεν....αν ειναι ετσι υπαρχουν και πουτανες...
24-01-2011, 12:28 #970
Ξερετε τι ειναι ανα πασα στιγμη να δακρυζεις?
Χθες ημουν στην συναυλια του θαναση παπακωνσταντινου στον βολο...ημουν με παρεα...κατι γνωστους μου βασικα...
Οταν επαιζε κομματια σαν αυτο http://www.youtube.com/watch?v=aAmcJUNPfHQ με τα χιλια ζορια κρατουσα τα δακρυα μου...Μαλιστα στο κοινο σε αλλη παρεα, ηταν μια ξανθια με τον γκομενο της...και ολη νυχτα με κοιταζε...πιστευω απο καποιο σημειο και μετα πρεπει να καταλαβε οτι σφιγκομουνα να μην κλαψω.......
Ξερεις τι ειναι ολη σου τη ζωη να βλεπεις ζευγαρια και να σαι μονος σου??? Να μην ξερεις τι σου ξημερωνει? Να πονας συνεχως? Ενας αορατος τοιχος να σου κλεινει τη ζωη? Ξερετε?? Σε ολο το σχολειο, ολο το πανεπιστημιο και τρια χρονια αφου το τελειωσες? και στον στρατο??? μπορειτε λιγο να διανοηθειτε τι εχω περασει και τι περναω??
Ξερεις τι ειναι με το που ακους ενα τραγουδι ερωτικο ή βλεπεις να μιλανε για σχεσεις να δακρυζεις αυτοματα???
Κλειδωσα την πορτα να μην με παρουν χαμπαρι οτι εκλαιγα τωρα το ξερετε???
Γι αυτο αλλη φορα να προσεχετε τι μου λετε
24-01-2011, 13:07 #971
Καταλαβαίνω φίλε μου την ένταση, το ζόρι που παιρνάς, είσαι αυθόρμητος αλλά και πολύ ευαίσθητος.
Είναι ίσως και θέμα να ξέρεις να χειριστείς τη σχεση σ αυτό το σταδιο που είναι τώρα, κάτι για το οποίο φαίνεται πως εχεις την εμπειρία. Θέλεις πολύ να της μιλήσεις τώρα, σήμερα, να βγεις μαζί της αλλά δε ξέρεις τον τρόπο πως να την πλησιάσεις με το σωστό τρόπο ώστε να μην κάνεις γκάφα και σου κοστίσει. Δεν μπορεις να σκεφτεις τιποτα άλλο εκτός απ αυτήν αλλά νοιώθεις αμηχανία και φόβο για την επόμενη κίνηση σου μήπως είναι λάθος ή μενεις στην αδρανεια περιμενοντας εναγόνια καποια δική της κίνηση. Καπως έτσι το βλέπω. Είναι θέμα από τη μια να ηρεμήσεις και να μην εμφανιστεις και ως παρακαλάκιας στο τέλος και από την άλλη να κινηθείς γρήγορα αλλά σωστά τώρα που είναι «ζεστή» η κατάσταση.
Από εμφάνισης πίστεψε με ότι αυτό που μετράει είναι μια καλή εμφάνιση, όχι κούκλος και ωραίος. Έχω δει κούκλους και ωραίους που δεν τα καταφέρνουν στις σχέσεις και είναι πάντα μόνοι. Επομένως αμα έχεις μια καλή εξωτερική εμφανιση, καλό ντύσιμο και μια καλή δουλίτσα απ εκει και πέρα και πάνω απ όλα είναι θέμα αυτοπεποίθησης, να δείχνεις στο πρόσωπο δυναμισμό και να μη φοβάσαι να πλησιάσεις, αλλά ουτε να παρακαλάς. Είναι και θέμα εμπειρίας, αλλά πιστεψε άμα έχεις τα άλλα που σου γραψα η εμπειρια έρχεται στην πορεια.
Δυστυχώς φαίνεται πως εσένα και μενα δε μας προίκισε η μοιρα με ιδιαίτερα χαρίσματα στις σχέσεις γι αυτό και δυσκολευόμαστε. Δεν είσαι μόνος. Εγώ εδώ και τεσσερα χρονια που το ΄πείρα στα ζεστά δεν έχω βρει τίποτα το αξιόλογο και είμαι στην ίδια κατάσταση αγωνίας με σενα για τους δικους μου λόγους. Δεν ξέρω τι να κάνω. Γι αυτο και ζητω συμβουλές. Έτυχε να μου την πέσουν κοπέλες αλλά λόγω απείρίας και φόβου δεν ήξερα τι να κάνω και έχασα μοναδικές ευκαιρίες. Μου λείπει εμπειρία, δεν ξέρω τι να κάνω , τα βηματα, γι αυτό ρωτώ εδώ να μάθω.γιάννης
24-01-2011, 13:14 #972
Τι να σου πω ρε φιλε...ειμαι τοσο μπερδεμενος και απογοητευμενος τωρα που μου ρχεται να αρπαξω μια μαλακω να τη πλακωσω στις μπουνιες...γιατι αυτες μας κανανε ετσι...τον θελω ετσι, τον θελω αλλιως....αντε μωρη τσουραπω που χεις και απαιτησεις! Μας εχουν καταντησει νευρωτικα ρακη...και οχι μονο αυτες αλλα και το ολο Lifestyle Που πανε να μας περασουν...ναι εχω αναγκη να ΓΑΜΗΣΩ ειμαι αντρας που να παρει ο διαολος...ειναι νορμαλ σωματικη λειτουργια...δεν ειμαι υποχρεωμενος να παρακαλαω...και στην τελικη εγω ειμαι εμφανισιμος...αρκετα θα ελεγα
24-01-2011, 13:20 #973
Αλλα ξερεις κατι?? Αυτες χανουν...Αν αφηνουν τα ωραια αλλα και ευαισθητα παιδια που θα τις προσεχουν σαν τα ματια τους για τον καθε *******ς γιο εγωιστη που τους πληγωσει με την πρωτη ευκαιρια τοτε καλα να παθουν! ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!
24-01-2011, 13:46 #974
βρε τζιμ τωρα μου θυμιζεις αυτα που λενε οι γυναικες απο την αλλη πλευρα, οτι οι αντρες κοιτανε να εχει η αλλη μεγαλα μπαλκονια κ ωραιο κωλο κ ναναι σαν μοντελο η σαν την παμελα ξανθια με φουσκωμενα χειλη και να ντυνεται ξεκωλε!
24-01-2011, 13:49 #975
Το προβλημα δεν το έχουν αυτες, αλλά εμείς που δε ξέρουμε τον τρόπο΄να τις πλησιάσουμε ή τις πλησιάζουμε με πολύ λάθος τρόπο.
γιάννης