Results 1,021 to 1,035 of 2414
-
24-01-2011, 17:57 #1021
ωραία άσε τις πουτάνες και τους οίκους ανοχής.
επιμένω, πρέπει να χαλαρώσεις, να μην τα παίρνεις όλα τόσο βαριά, γιατί ΔΕΝ είναι.
- 24-01-2011, 17:57 #1022
Ειμαι αχρηστος ενα μηδενικο! Καθομαι και μυξοκλαιγομαι σε ενα φορουμ 26 χρονων μαντραχαλος για κατι που θα πρεπε να εχει γινει εδω και αιωνες...εγω θα παω μπροστα στη ζωη μου?? δλδ ποια ζωη μου...αυτην που ηδη πεταξα?? τι καθεστε ρε και μου μιλατε...? δεν σωζεται τπτ πλεον...
Ξερω εγω η λυση ποια ειναι...ξερω καλα
24-01-2011, 18:00 #1023
Δεν μπορει κανεις να με σωσει πλεον... :(
24-01-2011, 18:01 #1024
24-01-2011, 18:04 #1025
το αρνητικο στην ολη υποθεση που δεν σε παει μπροστα σε αυτο το θεμα ειναι οι παγιωμενες αποψεις που εχεις γιατι εισαι πλεον 26 ετων ανθρωπος. δηλαδη αυτα τα ετσι ειμαι και σε οποιον αρεσω και για τους αλλους δεν θα μπορεσω αυτα ειναι "πεισματα"
ΝΑΙ οταν εισαι ο εαυτος και καποια κοπελα σε αποδεχτει για αυτο ειναι οτι πιο ομορφο και πιο αληθινο , και επισης σε αυτον τον κοσμο οτι πιο holiwoodιανο.
δεν εχω παρακολουθησει και τις 68 σελιδες γιαυτο συγχωρα με αν σου λεω πραγματα που εχουν ειπωθει ηδη.
ομως το να βγεις ακουγωντας μουσικη που δεν ειναι η καλυτερη σου, να κανεις μια κουβεντα με καποια που στην ουσια ΧΕΣΤΗΚΕΣ για τιποτα ρουχα και μαλακιες, γενικα το να κανεις πραγματα για μια κοπελα που δεν ειναι "δικα σου" ΔΕΝ ΣΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ και αυτο που λες για το σεξουαλικο ενστικτο οτι δεν το εχεις ξυπνησει ακομα, αυτο ειναι το θεμα απλα.
και ΟΛΑ τα αλλα που λες για εμενα απο εκει ξεκινανε.
η εκλεκτικοτητα, η επιλεκτικοτητα, το απολυτο του λογου σου, το οτι κανεις δεν βλεπει τις σχεσεις οπως εσυ κ διαφορα αλλα, ΝΟΜΙΖΩ οτι ειναι απο την ελλειψη ερωτικης επαφης και απο το μεγεθος αυτου του προβληματος για εσενα.
δεν σε προσβαλει αυτο που λεω. και πραγματικα καταλαβαινω ολο σου το αγχος. θελεις να βαλεις μια σειρα στη ζωη σου και το ερωτικο κομματι ειναι αρκετα βασικο.
και επισης αυτο που λενε καποιοι για τα "σπιτια του ερωτα"......
κι εγω δεν εχω παει ποτε. και ουτε συμφωνω. ομως δες το σαν μαθημα.
ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΜΩς ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ.
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ. οτι φοβασαι πως να κινηθεις. οτι φτιαχνεις πλανο στο μυαλο σου. τι να πιασω πρωτο τι δευτερο για ποση ωρα κ.τ.λ....
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ παει ΚΟΝΤΡΑ στη θεωρια που εχεις ΔΙΑΛΕΞΕΙ να ακολουθεις για να καλυπτεις τις φοβιες σου(οτι δηλαδη ψαχνω τη γυναικα της ζωης μου κ.τ.λ)
δηλαδη σε ταινιες πορνο γυναικες για παντρεια σε/μας αναβουν????
αρα πρεπει να παραδεχτεις οτι το σεξ σαν σεξ ειναι ευχαριστηση.... ΜΗΝ ΤΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ , ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ.
ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ.... ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΟΥΣΙΩΔΕΣ.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
μακαρι να βρεθει ο τελειος συνδιασμος SEX + ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ αλλα ειτε το συναισθημα σκετο ειτε το σεξ με μια κοπελα περιστασιακα, ειναι πραγματα που ΔΕΝσε γεμιζουν πληρως ΟΜΩΣ σε ευχαριστουν
24-01-2011, 18:06 #1026
Oι κανονικες γυναικες εχουν πρωτα εναν ******** γορδιο δεσμο να λυσεις για να κανεις ερωτα....οι πουτανες με τρομαζουν...αρα εγω τι θα κανω τωρα?? μου λες?? να αφησω τις πουτανες και να απευθυνθω που? στην καθε εγωιστρια μαλακισμενη που θα λακισει λες και ειμαι λεπρος??
Α ρε θα την παρω εγω την καραμπινα να τελειωνω....θα παω παρθενος αλλα τουλαχιστον θα παψω να υποφερω
24-01-2011, 18:11 #1027
Συμφωνω σε οσα λες αλλα τους οικους ανοχης τους εχω παρει λιγο απο φοβο...γιαυτο που μου συνεβη τοτε...εχω λουφαξει λιγο...φοβαμαι να επιβληθω ερωτικα σε μια γυναικα...νιωθω ανικανος να το κανω...δυστυχως ετσι με εκανε να αισθανομαι...θελω λιγο η αλλη να μου δωσει πατημα...να με ανεβασει ψυχολογικα να με αναψει...
Ποιος ειπε οτι θεωρω το σεξ επουσιωδες...αν δεν ειχα τουλαχιστον την αυτοικανοποιηση θα ειχα τρελαθει σιγουρα...
24-01-2011, 18:11 #1028
24-01-2011, 18:13 #1029
Παω να κανω μια βολτα γιατι ζαλιστηκα στο pc...
Σκατομερα πραγματικα...με μισω πολυ βαθια αυτη τη στιγμη...μακαρι να με πατησει νταλικα να ησυχασω
24-01-2011, 18:14 #1030
φιλε ΕΙΔΕΣ που ειναι το λαθος σου??? μια κοπελα που της αρεσεις δεν σημαινει οτι εχει φαει τον ερωτα της ζωης της μαζι σου.
σκεφτεται και το κρεβατι. δεν ειναι ΠΟΥΤΑΝΑ αν το κανει αυτο. απο εκει ξεκινα!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ επειδη εχει περασει ΗΔΗ το σταδιο του να παει με καποιον "απειρο" και πλεον θελει κατι διαφορετιο στο κρεβατι...
σε στεχαχωρω με αυτα που λεω αλλα εσυ κινδυνευεις να γινεις μισογυνης.... και αυτο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ!!!
εγωιστρια γιατι? επειδη κοιταει τον εαυτο της ---που κατα τη χαζη της αποψη το καλο της ειναι να παει με καποιον αλλο πιο εμπειρο---???
ολοι στις σχεσεις τους κοιτανε να ειναι ευτυχισμενοι και ικανοποιημενοι!!! αυτο ειναι εγωισμος??? για καποιες δεν ειναι το να εχουν εναν αντρα πρωταρη!!αλλες ειναι πιο κουλ. ΚΑΜΙΑ δεν θα πει "ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ. Απλα καποιες δεν θα τις πειραξει και θα προχωρησουν. αυτα ειναι τα πραγματα για εμενα..... σου λεω και τα θετικα και ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ οπως τα λεω αλλα σκεψου τα λιγο..... απο ολες τις οπτικες....
24-01-2011, 18:16 #1031
Οταν με πλησιαζει ο αλλος παγωνω...δεν εχω συνηθισει...επισης εχω και το κολημα οτι την προσβαλλω την αλλη αν την χουφτωσω πχ...
Απ την αλλη θυμαμαι που με την ***** της επιανα το βυζι και δεν ενιωθα...ημουν τοσο παγωμενος που δεν μπορουσα να το δω ερωτικα...κι αυτη να χαζογελαει...και να με ψιλοπειραζει...θεε μου μουρχεται να παω να την βρω να της κοψω το λαρυγγι...και μετα μου μπηκαν οι εμμονες ιδεες...γιατι δεν μου σηκωθηκε αυτοματα?? μηπως ειμαι gay?? α ναι μαλλον αυτο ειναι!!! Μετα πηρα απο φοβο τις γυναικες για λιγο καιρο...σου λεω για απελπισια παιδι μου!!! Τα ξαναθυμαμαι και μουρχεται εμετος.... γαμησετα...τετοια κολαση σε κανεναν δεν την ευχομαι...ουτε στον χειροτερο εχθρο μου
24-01-2011, 18:23 #1032
Το θεμα ειναι εγω τι θα κανω...Αυτα που λες ισχυουν και με απειρους και με εμπειρους...δεν αρεσουν ολοι σε ολες και το αντιστροφο...για διαφορους λογους παντα...γιατι καθε νομισμα εχει δυο οψεις...ο εμπειρος μπορει να γαμαει καλα αλλα μπορει να φορτωσει και φουλ κερατο ή να ειναι μπασταρδος και να σε πληγωσει...και η ελλειψη υπομονης που ειχες για ενα καλο ****** να σου βγει ξινη!!! Στα λεω κι εγω ωμα...
Το μυνημα σου δεν μου τη σπαει! Ειναι η πικρη αληθεια δυστυχως...και αυτο ειναι που με αγχωνει...οτι τις επιμαχες στιγμες θα φανει...καταλαβες?? θα φανει που να παρει ο διαολος...και αν λαβω χλευασμο 2 θα ειναι οι αντιδρασεις μου..ή θα αυτοκτονησω απο ντροπη ή θα την σκοτωσω την *******!!
Ειναι δυνατον να μην ειμαι μισογυνης οταν μου εχουν προκαλεσει τοσο πονο? Ειναι δυνατον ρε μλκ??? ΕΙΝΑΙ?
24-01-2011, 18:25 #1033
Σας ευχαριστω ολους θα σας θυμαμαι για παντα...
ελπιζω κι εσεις
24-01-2011, 20:09 #1034
Λοιπον επειδη το κουρασα αρκετα...θα κανω μερικες προσπαθειες ακομη...σε οικο ανοχης και με μερικες κοπελες σε μπαρακια...αν δεν γινει τιποτα μεχρι τα μεσα του επομενου μηνα τοτε ή ομοφυλοφιλος ειμαι ή ασεξουαλικος...
Οποτε αν δεν γινει κατι θα χαιρετησω εδω εσας και τους γονεις μου και θα δωσω εναν πυροβολισμο στο κεφαλι μου να τελειωνει το θεμα...οχι κυριες μου εγω δεν θα ζησω με πικρα...ή θα γινει οπως θελω εγω ή καθολου...
Αν καποιος εδω μεσα ενδιαφερεται να με υποστηριξει ας το κανει σαν συμβουλη στις προσεγγισεις που σκοπευω να κανω...αν ολα πανε καλα τοτε θα μαι κι εγω καλα...αν οχι, παλι καλα θα ειμαι γιατι δεν θα υποφερω πια...εσεις δεν χρειαζεται να κανετε τιποτα..
αυτα απο μενα...τα ξαναλεμε
24-01-2011, 22:42 #1035
Aπ τις χειροτερες μερες της τραγικης ζωης μου ειναι αυτη...τοσο χαλια εχω πολυ καιρο να νιωσω