Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 161 FirstFirst ... 567891757107 ... LastLast
Results 91 to 105 of 2414
    Banned
    Quote Originally Posted by Winston_man_2 View Post
    Επειδη εχω δει παλιοτερα φωτο σου στο φορουμ, επιβεβαιωνεται η θεωρια μου πανηγυρικα. Αυτοι που ειναι μια χαρα εμφανησιακά (και παραπανω) ειναι αυτοι που δινουν "νουθεσιες και συμβουλες" στους "αλλους"... Απο θεση ασφαλειας φυσικά. Αυτος εχει ευνουχησει τον εαυτο του? Αν ησουν κοντη χοντρη και ασχημη πιστευεις θα ειχες σεξουαλικη ζωη? Ή θα σουν τρις χειροτερα απο τον Τζιμ? Μονη και αγαμητη? (Οχι για λιγο αλλα για μια ζωη) Ασε τις "νουθεσιες" λοιπον στη ακρη... Δεν σε παιρνει να τις δινεις λογω εμφανισης. Και ναι πολλες πουτανες ειναι για πολυ ξυλο οχι απλα λιγο.
    λυπαμαι πολυ για αυτα που διαβαζω!κ εισαι ο πλεον ακαταλληλος για να μιλησεις με τον τζιμ!απλα λυπαμαι..

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    κ την ταυτοτητα σου να θελεις να ανακαλυψεις,ξερεις αυτο απαιτει πραξεις!ειλικρινα χωρις παρεξηγηση,μιλας σαν 10χρονο παιδακι..στο ειπα κ παραπανω,δεν χρειαζεται να μαθεισ κατι πανω σε αυτο το θεμα,σου βγαινουν ολα πανω στην πραξη..και το φιλι κ ολα!κανε εστω μια γνωριμια!προσεγγισε μια κοπελα,πιες εναν καφε,να αρχισεις να νιωθεις ανετα με τις γυναικες!μην σου καθεται το ολο θεμα στο κεφαλι,οτι α!τωρα γνωρισα μια πρεπει να........σιγα σιγα!αφεσου στο παιχνιδι πρωτα!
    Ε οκ...σιγα σιγα δεν ειμαι τοσο απραγος...εχω ανοιχτει...κανω παρεα με ενα φιλο ο οποιος ειναι πολυ μουρνταρης και σε ενα παρτυ που ειχαμε παει ηταν μια ξανθουλα που την επεφτε και στους δυο...εγω ειχα χεστει πανω μου κανονικα...αυτη το διαισθανοταν και ολο και χωνοταν...αλλα εμενα δεν μου εβγαινε να κανω κατι...ιδιαιτερα μπροστα στους αλλους....βεβαιως ο φιλος ο μουρνταρης επειδη ειναι και λιγο χοντροκεφαλος ανταποκριθηκε πιο πολυ απο μενα...και μετα την πηγε σπιτι και φασωθηκαν στο αμαξι.... αλλα μεσα μου ξερω οτι εμενα γουσταρε απλα εγω σκαλωσα...θελω πιο λαου δεν μπορω τοσο μπαμ ακομα....αυτα ειναι τα θεματα μου καταλαβες? ή μου τυχαινουν εμφανισιμες που χωνονται μπαμ κι εγω τραβιεμαι γιατι δεν ξερω ακριβως τι πρεπει να κανω ή κατω του μετριου που δεν μου λενε απολυτως τπτ οποτε δεν μπορω να λειτουργησω...και η αλλη θα θεωρησε ή οτι ειμαι δεσμευμενος ή gay ή απιστευτα ντροπαλος...μαλλον το τελευταιο...
    Last edited by jimmaster; 23-12-2010 at 21:44.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Winston_man_2 View Post
    Επειδη εχω δει παλιοτερα φωτο σου στο φορουμ, επιβεβαιωνεται η θεωρια μου πανηγυρικα. Αυτοι που ειναι μια χαρα εμφανησιακά (και παραπανω) ειναι αυτοι που δινουν "νουθεσιες και συμβουλες" στους "αλλους"... Απο θεση ασφαλειας φυσικά. Αυτος εχει ευνουχησει τον εαυτο του? Αν ησουν κοντη χοντρη και ασχημη πιστευεις θα ειχες σεξουαλικη ζωη? Ή θα σουν τρις χειροτερα απο τον Τζιμ? Μονη και αγαμητη? (Οχι για λιγο αλλα για μια ζωη) Ασε τις "νουθεσιες" λοιπον στη ακρη... Δεν σε παιρνει να τις δινεις λογω εμφανισης. Και ναι πολλες πουτανες ειναι για πολυ ξυλο οχι απλα λιγο.
    παλιοτερα ειχα την αποψη αυτη κι εγω...αν και βρισκομαι σε αθλια κατασταση τωρα και δεν γουσταρω να ασχοληθω με το θεμα αυτο, θα σου πω το εξης: η εμφανιση δεν παιζει ρολο αρκει να μην σου χει καρφωθει στο μυαλο και την αντιμετωπιζεις σαν περιουσιακο στοιχειο ή σαν "κατακτηση" γιατι το να βιωσεις τον ερωτα ειναι κατι τελειως διαφορετικο και δινει την ιδια ευτυχια απο οποιον κι αν το κανει γιατι πολυ απλα ετσι ειναι προγραματισμενα τα σωματα μας...κι αν θες την αποψη μου επειδη εχω σκεφτει παρα πολυ τον τελευταιο καιρο και επειδη ειμαι πρωην χοντρος ετσι κι αλλιως ο ιδιος σου λεω πως το μοναδικο που μπορεις να κανεις ειναι να βελτιωσεις αυτο που εχεις...και να παιξεις μπαλα με οτι σου διατιθεται...γιατι αν κοιτας συνεχεια τις κορυφες γαμησετα...υπαρχει παντα το χειροτερο και το καλυτερο...χεστα και τα δυο και κοιτα τη δουλεια σου σαν να εισαι μονος στον πλανητη, γιατι ουσιαστικα εισαι! Κι εγω που νομιζα οτι οι φιλοι με κοροιδευαν για το παχος τελικα καταλαβα οτι εκανα λαθος...δεν κοροιδευαν το παχος...κοροιδευαν το γεγονος οτι διαμαρτυρομουνα που ειμαι χοντρος χωρις ομως να κανω κατι!!! κοροιδευαν την τεμπελια μου και οχι το παχος μου...αν ημουν αποφασισμενος οτι ετσι μαρεσει, θα πηδαω μονο χοντρες και τελειωσε δεν θα χαν κατι να σχολιασουν καταλαβες? ολοι οι ανθρωποι ειναι ιδιοι...ΙΔΙΟΙ ! Και πισω απο τους εμφανισιακα τελειους (και τελειους γενικοτερα) κρυβονται χοντρα ψυχολογικα συνηθως, διατροφικες διαταραχες και γενικα μια κολασμενη κατασταση συνηθως...

Αυτο που λες οτι η δωρα ειναι ωραια κοπελα και γιαυτο ειναι πιο ψυχραιμη εχει καποια βαση...γιατι εξω απ το χωρο τα βλεπεις πιο ψυχραιμα τα πραγματα...ακριβως ομως επειδη ο αλλος απομυθοποιει καποια πραματα και βλεπει την πραγματικη τους διασταση εχει καταλαβει πιο πριν απο σενα που αγχωνεσαι οτι το να σαι ωραιος/α δεν σημαινει και πολλα...αν εισαι σκατα μεσα σου δεν λεει και πολλα! Ετσι δωρα? Επισης οταν τελικα ενδωσεις με μια που την σνομπαρες (γιατι ελα τωρα κι εσυ το χεις κανει...) και νιωσεις ωραια, θα το απομυθοποιησεις και θα τα δεις αλλιως τα πραματα..Γιατι με ψυχαραιμια καταλαβαινεις τις μαλακιες σου και οντας πιο οριμος πας στην πιο ομορφη και την ριχνεις απο εμπειρια οχι απο εμφανιση...εγω εχω αλλο φιλο μου που ειναι πανεμορφος..αλλα ειναι τοσο κομπλεξικος(με την εννοια οτι εχει πολλα παρομοια θεματα με μενα) και δυστροπος που εχει καταφερει να χασει απιστευτες ευκαιριες και τελικα ενεδωσε σε μια κοπελα οχι τοσο ωραια με την οποια ομως περναει καλα, αποκτα εμπειρια και συνερχεται σαν αντρας (κατι που κι εγω αδημονω εδω και καιρο) και τωρα και να ρθει μια κουκλαρα δεν του κανει και πολλη αισθηση... Απλα εσενα/εμενα/τον αλλον που χει το προβλημα θα παρει λιγο καιρο παραπανω να το συνειδητοποιησεις...αλλα στο ιδιο συμπερασμα θα φτασεις απο αλλο δρομο ομως...

Και ναι για μερικες το πιστευω οτι τους αξιζει...μετα ομως τις λυπαμαι γιατι την ευτυχια δεν θα την γνωρισουν ποτε..οποτε τις γραφω και δεν ασχολουμαι (πλεον)

Δεν θελω με τπτ ομως να ξεκινησει αντιπαραθεση εδω στο ποστ μου γιατι εχω πολυ καλη συζητηση με ολα τα παιδια που με βοηθαει και θα τους το ανταποδοσο το ορκιζομαι...αν θες τα λεμε με πμ ή σε αλλο ποστ εκτος αν εχεις κατι να συνεισφερεις στο θεμα για το οποιο συζηταμε εδω.......ευχαριστω winston παντως κι εσενα :)
    Last edited by jimmaster; 23-12-2010 at 23:31.

Banned
    αν νομιζετε οτι ολο το παιχνιδι παιζεται στην εμφανιση(και μονο)ειστε βαθια νυχτωμενοι..τελος παντων εγω τζιμ ευχομαι να τα βρεις με τον εαυτο σου και βρεις συντομα μια αγκαλια!

Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    .αντιλαμβανεσαι ομος ποσο σεξ εχο χασει?
    επανήλθα. Ρε μη σκέφτεσαι έτσι..... what matters is quallity over quantity:cool: Βγες με την παρέα σου, πέρασε καλά, αγάπησε τον εαυτό σου, κάνε οτι σου αρέσει, είσαι υποθέτω καλός άνθρωπος και έχεις να δώσεις αγάπη και προστασία σε μια κοπέλα αρά δεν θα μείνεις μόνος:cool:
    [SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
    "Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    αν νομιζετε οτι ολο το παιχνιδι παιζεται στην εμφανιση(και μονο)ειστε βαθια νυχτωμενοι..τελος παντων εγω τζιμ ευχομαι να τα βρεις με τον εαυτο σου και βρεις συντομα μια αγκαλια!
    Εγω παντως εκτιμω την βοηθεια σου και θα στο ανταποδωσω να το ξερεις... τωρα οσον αφορα στο σχολιο του winston ελπιζω να μην σε εκνευρισε...ειπαμε πολλα σημερα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aiur View Post
    επανήλθα. Ρε μη σκέφτεσαι έτσι..... what matters is quallity over quantity:cool: Βγες με την παρέα σου, πέρασε καλά, αγάπησε τον εαυτό σου, κάνε οτι σου αρέσει, είσαι υποθέτω καλός άνθρωπος και έχεις να δώσεις αγάπη και προστασία σε μια κοπέλα αρά δεν θα μείνεις μόνος:cool:
    αμα ειναι να με παρηγορει το οτι δεν θα μεινω μονος μου αστα να πανε....το θεμα ειναι να χαρεις και λιγο το παιχνιδι...κι εγω αμα δεν ειμαι χορτατος απο περιπετειες δεν δεσμευομαι...ξερω πολυ καλα πως δεν ειμαι σε θεση να τα λεω αυτα...αλλα δεν θα ναι χειροτερο να μου βγουν τα απωθημενα οταν θα εχω δεσμευτει...τι φταιει η κοπελα αυτη να πληγωθει ετσι ...?

καλος ειμαι...αλλα εχω θεματα...και καλη η ποιοτητα δεν λεω αλλα και η ποσοτητα χρειαζεται...

Banned
    [QUOTE=jimmaster;212747]Εγω παντως εκτιμω την βοηθεια σου και θα στο ανταποδωσω να το ξερεις... τωρα οσον αφορα στο σχολιο του winston ελπιζω να μην σε εκνευρισε...ειπαμε πολλα σημερα..[/QU

οχι οχι κανενα θεμα,αν σε βοηθησα καπου,εμενα μονο αυτο με χαροποιει!

Senior Member
    [QUOTE=dora-agxos;212750]
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Εγω παντως εκτιμω την βοηθεια σου και θα στο ανταποδωσω να το ξερεις... τωρα οσον αφορα στο σχολιο του winston ελπιζω να μην σε εκνευρισε...ειπαμε πολλα σημερα..[/QU

οχι οχι κανενα θεμα,αν σε βοηθησα καπου,εμενα μονο αυτο με χαροποιει!

Mono kai μονο να χεις να τα πεις καπου φτανει να σε κανει να ηρεμησεις λιγο... ποσο μαλλον οταν σου λενε ουσιαστικα πραματα....ειχα πει και οταν ποσταρα πως ειμαι αισιοδοξος αυτη τη φορα με τα πανω και τα κατω μου βεβαια...κρατω τις ελπιδες μου και προσπαθω...δεν ξερω κατα ποσο ειμαι ετοιμος να περασω στην τελικη ευθεια αλλα τι να πω...σιγα σιγα ξεκολλαω και τα βλεπω αλλιως αλλα και παλι εχω τις αδυναμες στιγμες μου...ελπιζω να μειωθουνε...τα ξαναλεμε και ευχαριστω εσενα και ολους που γραφουν κατι...

Senior Member
    φιλε μου τελικα καταλαβα οτι πολλες φορες μιλαει το πουλι μας και οχι ο νους μας. δεν το λεω για να σε προσβαλλω, ολοι οσοι εχουμε πουλι ετσι ειμαστε αν και δεν εχουμε ολοι το ιδιο πουλι. και παλι ζηταω συγνωμη αν προσβαλλω καποιον. ροδα ειναι και γυριζει. δεν ειναι ολοι το ιδιο τυχεροι.

Senior Member
    ο τιτλος του θεματος ειναι παρθενος 26 ετων σε απογνωση. αλλοι αργησαν να κανουν σεξ για πρωτη φορα σε πολυυυ μεγαλυτερη ηλικια και ομως εζησαν μια πετυχημενη ζωη. το πολυ σεξ ειναι αρρωστεια. το καθολου ειναι προβλημα οταν η κοινωνια εχει τοσα ηλιθια φρουτα που μονο το σεξ σκεφτονται και τα λιγα φρουτα που δεν πεθαινουν και για το σεξ αρρωσταινουν με αλλο τροπο. δεν εχει σημασια αν ειναι η ποσοτητα η η ποιοτητα. σημασια ειναι να παραμεινουμε στον πολιτισμο και οχι να εξελιχθουμε σε πρωτογονους που σφαζονται για το σεξ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    φιλε μου τελικα καταλαβα οτι πολλες φορες μιλαει το πουλι μας και οχι ο νους μας. δεν το λεω για να σε προσβαλλω, ολοι οσοι εχουμε πουλι ετσι ειμαστε αν και δεν εχουμε ολοι το ιδιο πουλι. και παλι ζηταω συγνωμη αν προσβαλλω καποιον. ροδα ειναι και γυριζει. δεν ειναι ολοι το ιδιο τυχεροι.
    τι να προσβαλλεις ρε συ...οταν εισαι ανοιχτος και τα χεις πει ολα δεν προσβαλλεσαι...στην τελικη η φυση μας εκανε ετσι δεν φταιμε εμεις...

δεν ολοι το ιδιο τυχεροι οκ...οσον αφορα λεφτα επιτυχια κτλ το δεχομαι...ακομα και το να πεθανεις σε μικρη ηλικια το δεχομαι οτι συμβαινει...αλλα να εισαι εν ζωη και υγιης, να εχεις μυαλο για πανεπιστημια και να μην σκαμπαζεις στα βασικα που ενα σκυλι στο δρομο του βγαινει αυθορμητα ειναι τραγικο ρε φιλε...

Senior Member
    ξερεις τι λεω , το ψαρι βρωμαει απτο κεφαλι. το εχεις ακουσει αυτο?

Senior Member
    ο τιτλος του θεματος ειναι παρθενος 26 ετων σε απογνωση. αλλοι αργησαν να κανουν σεξ για πρωτη φορα σε πολυυυ μεγαλυτερη ηλικια και ομως εζησαν μια πετυχημενη ζωη. το πολυ σεξ ειναι αρρωστεια. το καθολου ειναι προβλημα οταν η κοινωνια εχει τοσα ηλιθια φρουτα που μονο το σεξ σκεφτονται και τα λιγα φρουτα που δεν πεθαινουν και για το σεξ αρρωσταινουν με αλλο τροπο. δεν εχει σημασια αν ειναι η ποσοτητα η η ποιοτητα. σημασια ειναι να παραμεινουμε στον πολιτισμο και οχι να εξελιχθουμε σε πρωτογονους που σφαζονται για το σεξ.
    κοιταξε δεν μιλαμε εδω για ακροτητες...κι αν στην τελικη προβω σε ακροτητες θα ειναι η εσωτερικη αναγκη μου και οχι καποια αρρωστια και στην τελικη κανει ο καθενας οτι θελει...το προβλημα μου ομως δεν ειναι αν θα ελεγξω το πολυ σεξ στην πορεια και αν μου βγει ετσι μου βγηκε...κατσε να λιγο να κανω εστω μια φορα επιτυχημενα μπας και νιωσω κι εγω λιγο φυσιολογικος ανθρωπος και κατσε να βαλω σε μια γαμημενη ταξη λιγο τους εσωτερικους δαιμονες μου και μετα μιλαμε και για πολιτισμο...γιατι χωρις υγεια δεν υπαρχει ουτε πολιτισμος ουτε σεξ ουτε τιποτα!

Αν εχεις κατι να συνεισφερεις θα το εκτιμησω πιο πολυ απο γενικες παρατηρησεις

Senior Member
    ξερεις τι λεω , το ψαρι βρωμαει απτο κεφαλι. το εχεις ακουσει αυτο?
    δλδ τι εννοεισ?

(αρνητικες κουβεντες και αντιπαραθεσεις δεν εχω σκοπο να κανω...ειχα δυσκολη μερα....αν ειναι να αυτοκτονησουμε βραδιατικα αστο...προσπαθω να ηρεμησω λιγο...μη με παρεξηγεις οκ...)

φιλικα

Page 7 of 161 FirstFirst ... 567891757107 ... LastLast