Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 75
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 75 of 161 FirstFirst ... 2565737475767785125 ... LastLast
Results 1,111 to 1,125 of 2414
    Senior Member
    Αμα θελει κανεις να βλεπει σε ολα μονο τα στραβα και τα ααρνητικα ας τα βλεπει. κουραστηκα να μιλαω σε τοιχο, αποχωρω απο το νημα αυτο. καλη επιτυχια σε ολα ευχομαι. Δεν προκειται οχι μονο να ξανααπαντησω αλλα ουτε και να ξαναδιαβασω δεν παλευονται οι κολλημενοι ανρθωποι που τους δειχνεις το φεγγαρι και κοιτανε το δαχτυλο. Ουτε προσωπικο μηνυμα θα διαβασω. Φτου ξελευτερια. ΓΕΙΑ

Senior Member
    Η απάντηση της carrie μου έφερε στο μυαλό μια γειτόνισα που έμενε κάτω. Ήταν πολύ καλή γυναίκα και στα νιάτα της έπρεπε να ήταν θεά. Ξανθιά μ' αυτό το μωρουδίστικο προσωπάκι, για τα άλλα δε λέω γιατί δε πρόσεξα γιατί ήταν μεγάλη :)
    Ήταν πολύ καλός χαρακτήρας, εγώ την είχα πρήξει με την ηελκτρική κιθάρα αλλά σπάνια παραπονιότανε. Στα πρώτα ραντεβού μου, όταν είχα πιάσει γκόμενα πρώτη φορά, την είχα δει στην εξώπορτα και την είχα ρωτήσει κάτι σχετικό με τα ρούχα και ήτανε όλο χαρά να με συμβουλέψει.
    Πέθανε μόνη της. Την βρήκαν νεκρή μετά από μέρες.
    Ήταν αυτό δίκαιο;
    Δεν ήταν.
    Μπορεί να συμβεί;
    Μπορεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αμα θελει κανεις να βλεπει σε ολα μονο τα στραβα και τα ααρνητικα ας τα βλεπει. κουραστηκα να μιλαω σε τοιχο, αποχωρω απο το νημα αυτο. καλη επιτυχια σε ολα ευχομαι. Δεν προκειται οχι μονο να ξανααπαντησω αλλα ουτε και να ξαναδιαβασω δεν παλευονται οι κολλημενοι ανρθωποι που τους δειχνεις το φεγγαρι και κοιτανε το δαχτυλο. Ουτε προσωπικο μηνυμα θα διαβασω. Φτου ξελευτερια. ΓΕΙΑ
    Οχι κολλημενος δεν ειμαι....

αγχωμενος ειμαι και υπερβολικα ευαισθητος στο θεμα αυτο... ναι το θαυμαστικο με πειραξε γιατι οτι μου χεις γραψει μεχρι τωρα, οτι δεν παιζει ρολο η ηλικια κι ολα, ενα θαυμαστικο τα αναιρεσε ολα...

Banned
    καλα σου λεει ρε τζιμ η carrie!βγαλε ρε γαμωτο τον τοιχο απο μπροστα σου!σου εχει δωσει ισως και τις καλυτερες απαντησεις εδω μεσα και σε πειραξε ενα θαυμαστικο?
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

Senior Member
    Δεν τα ανέρεσε το θαυμαστικό. Ο τρόπος που σκέφτηκες το θαυμαστικό ήταν το πρόβλημα. Εγώ δεν το είδα αρνητικά αλλά σαν.. θαυμαστικό του στυλ, δες αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    καλα σου λεει ρε τζιμ η carrie!βγαλε ρε γαμωτο τον τοιχο απο μπροστα σου!σου εχει δωσει ισως και τις καλυτερες απαντησεις εδω μεσα και σε πειραξε ενα θαυμαστικο?
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
    Ε δεν μπορω ακομα να το δω ετσι τι να κανω...?

Αμα γινει και χαλαρωσω λογικα θα το δω αλλιως... τωρα δεν μπορω...τι να κανω δλδ? να σας πω ψεμματα για να σας ικανοποιησω ενω μεσα μου δεν το πιστευω?? Εχω και αισιοδοξες στιγμες και απαισιοδοξες...ανθρωπος ειμαι...σας ειπα τα παντα για μενα...ακομα δεν ξερω καλα τι μου γινεται....υπαρχει η περιπτωση ακομα και ομοφυλοφιλος να ειμαι...ξερεις τι πιεση νιωθω?? Ναι και η ηλικια ειναι ευαισθητο θεμα για μενα...οκ?? δεν θα απολογηθω γιατι ακομα επεξεργαζομαι τα θεματα μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Δεν τα ανέρεσε το θαυμαστικό. Ο τρόπος που σκέφτηκες το θαυμαστικό ήταν το πρόβλημα. Εγώ δεν το είδα αρνητικά αλλά σαν.. θαυμαστικό του στυλ, δες αυτό.
    Ωραια λοιπον τωρα τι να κανουμε? εγω εκεινη την ωρα το ειδα ετσι...

εσεις ειστε αλανθαστοι δλδ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Η απάντηση της carrie μου έφερε στο μυαλό μια γειτόνισα που έμενε κάτω. Ήταν πολύ καλή γυναίκα και στα νιάτα της έπρεπε να ήταν θεά. Ξανθιά μ' αυτό το μωρουδίστικο προσωπάκι, για τα άλλα δε λέω γιατί δε πρόσεξα γιατί ήταν μεγάλη :)
    Ήταν πολύ καλός χαρακτήρας, εγώ την είχα πρήξει με την ηελκτρική κιθάρα αλλά σπάνια παραπονιότανε. Στα πρώτα ραντεβού μου, όταν είχα πιάσει γκόμενα πρώτη φορά, την είχα δει στην εξώπορτα και την είχα ρωτήσει κάτι σχετικό με τα ρούχα και ήτανε όλο χαρά να με συμβουλέψει.
    Πέθανε μόνη της. Την βρήκαν νεκρή μετά από μέρες.
    Ήταν αυτό δίκαιο;
    Δεν ήταν.
    Μπορεί να συμβεί;
    Μπορεί.
    Λυπηρο αυτο...αλλα δυστυχως ή ευτυχως συμβαινει

Καμια φορα αγχωνομαι οτι μπορει να μου συμβει αλλα και παλι αν ετσι ειναι το γραφτο μου τι να γινει? Εγω βεβαια θα πολεμησω για το αντιθετο αλλα αν δεν γινει...δεν εγινε...

Banned
    δεν σου ειπε κανεις εκανες λαθος με την εννοια,να σε μαλωσουμε!αλλα να ανοιξεις τα ματια σου επιτελους και να ξεκολλησεις απο ολη αυτη την αρνητικη συμπεριφορα!φυσικα θα εχεις τα πανω σου και τα κατω σου,μαθε ομως να ακους με τα αφτια της λογικης και της καλης θελησης και οχι με τα αφτια της ταμπελας και του κομπλεξισμου..περασε το πια αυτο το σκαλοπατι για να πας παρακατω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    δεν σου ειπε κανεις εκανες λαθος με την εννοια,να σε μαλωσουμε!αλλα να ανοιξεις τα ματια σου επιτελους και να ξεκολλησεις απο ολη αυτη την αρνητικη συμπεριφορα!φυσικα θα εχεις τα πανω σου και τα κατω σου,μαθε ομως να ακους με τα αφτια της λογικης και της καλης θελησης και οχι με τα αφτια της ταμπελας και του κομπλεξισμου..περασε το πια αυτο το σκαλοπατι για να πας παρακατω.
    Πιστευω πως ειμαι τελειως διαφορετικο ατομο απο παλια... οι αλλαγες ομως δεν γινονται απ την μια μερα στην αλλη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Ωραια λοιπον τωρα τι να κανουμε? εγω εκεινη την ωρα το ειδα ετσι...

εσεις ειστε αλανθαστοι δλδ?
    Κάθε άλλο. Ήταν μια διευκρίνηση. Ωραία όμως, γιατί εφαρμόζεται γενικότερα αν το καλοδείς :)

Banned
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Πιστευω πως ειμαι τελειως διαφορετικο ατομο απο παλια... οι αλλαγες ομως δεν γινονται απ την μια μερα στην αλλη...
    οταν δεν ειμαστε δεκτικοι στις αλλαγες οχι δεν θα ερθουν ποτε!δεν θα σου χτυπησει την πορτα η αλλαγη,εσυ θα πας να την βρεις!τι να κανουμε ειναι λιγο σνομπ η κυρια!

Senior Member
    Δεν εχω τι να πω

Senior Member
    Εκατσα και στην περιπτωση με την μικρη που δεν ξερω ακριβως τι παιζει κι εχουν γινει τα νευρα μου τσαταλια...

Βλεπεις εκει που πας να βγαλεις μια ακρη περιπλεκεται κι αλλο το θεμα...δλδ ειναι να με παρεις στο γαμο σου να σου κανω ποδαρικο

Senior Member
    Ειναι κανεις μεταλλας - ροκας εδω μεσα??

Ακουστε αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=lYXnGDKxw5Y&NR=1

τοτε ισως με καταλαβετε