Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 82
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 82 of 161 FirstFirst ... 3272808182838492132 ... LastLast
Results 1,216 to 1,230 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Μπα αμα μιλησω δε θα χαρεις καθολου! Θα ξαναπερασω αμα αλλαξει κατι γιατι τωρα ιδια τα βλεπω
    Προς το παρον δεν εχει αλλαξει κατι οντος

Senior Member
    Εγω απ΄την αλλη νομιζω οτι εστιαζεις σε ενα συμπτωμα μονο (το να εντεινεις τον αυνανισμο δηλαδη) και οχι στο αιτιο... Και επιπλεον νομιζω οτι το βλεπεις ενοχικα, οπως και πολλα αλλα πραγματα.

Οπως κι αν εχει η λογικη ατομων οπως του εσωτ. παντα σε ενοχες και υπερβολες στοχευει, υπαρκτες μεν που δεν ειναι ομως το προβλημα.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Εγω απ΄την αλλη νομιζω οτι εστιαζεις σε ενα συμπτωμα μονο (το να εντεινεις τον αυνανισμο δηλαδη) και οχι στο αιτιο... Και επιπλεον νομιζω οτι το βλεπεις ενοχικα, οπως και πολλα αλλα πραγματα.

Οπως κι αν εχει η λογικη ατομων οπως του εσωτ. παντα σε ενοχες και υπερβολες στοχευει, υπαρκτες μεν που δεν ειναι ομως το προβλημα.
    Oxι δεν το βλεπω ενοχικα πλεον...ξερω οτι ειναι φυσιολογικη διαδικασια....και μαλιστα πολυ χρησιμη....οχι ομως να αποτελει την μοναδικη σου διεξοδο...αυτο ειναι αρρωστο για μενα

Το αιτιο δλδ πιο μπορει να ειναι?? Οκ ολα αυτα που εχουμε ηδη πει...η ντροπαλοτητα κι ολα αυτα... αυτα αποτελουν το αιτιο...

Ομως το να περιορισεις τον αυνανισμο απο μονο του θα σε σπρωξει σε αλλες μορφες ικανοποιησης,,,και ποιες ειναι αυτες?? το σεξ φυσικα... Να σου πω κατι αλλο? Εχει συμβει το εξης μερικες φορες... Ειχα δοκιμασει να κοψω τον αυνανισμο για κανα δεκαημερο... Στο τελος δεν εβλεπα μπροστα μου απ τις ορμες...παρατηρησα λοιπον τοτε πως το να δω gay πορνο δεν με εξιταρε καθολου...εκεινη την περιοδο στη θεα μιας οποιασδηποτε κοπελας τρελαινομουν...γινομουνα ρεζιλι...και βασικα επειδη στο γυμναστηριο κυκλοφορουν πολυ ωραιες γκομενες αμα κοψω τον αυνανισμο θα γινω ρεζιλι ειναι σιγουρο! Πρεπει ομως να παψω να το κανω για να δωσω λιγο στην λιμπιντο μου μια ωθηση....ιδιαιτερα τωρα που απο εβδομαδα θα αρχισω παλι να βλεπω την κοπελα θα την χρειαστω (σχετικο ειναι αυτο...την αλλη φορα ειχα αναψει ολοκληρος απο ποθο και ειχα δεκατα, φαρυγγυτιδα, επαιρνα αντιβιωση και σιροπια και ειχα αυνανιστει κιολας εκεινη τη μερα)

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Kι ομως εγω καταλαβαινω τι εννοει ο εσωτ....εννοει πως εχω συνηθισει να ξεσπαω εκει οποτε με την πρωτη δυσκολια-ντροπη-ακυρο-δεν μου σηκωθηκε κτλ με γυναικα επιστρεφω τρεχοντας...

Βεβαια εχει αποδειχτει οτι ειτε αυνανιζεσαι ειτε οχι ορμες εχεις οταν δεις θυληκο απλα το θεμα ειναι να μην γινει η αποκλειστικη σου σεξουαλικη "λυση"... συμφωνω...

Μαλιστα σκεφτηκα αν οχι να τον κοψω τελειως, να τον περιορισω μονο για στιγμες που ειναι απολυτως απαραιτητως - δεν παει αλλο.... γιατι δεν το κρυβω πως ειναι τοσες οι ορμες μου που μιλαμε για μια φορα την μερα στανταρ αλλιως αρχιζω και τα βλεπω μπλε...αλλα βεβαιως ειναι και τροπος να χαλαρωνω απο τα αγχη μου....δυστυχως ή ευτυχως μονον με αυτον τον τροπο και με τυ γυμναστικη χαλαρωνω τελειως για λιγη ωρα και σκεφτομαι πιο καθαρα....

Ξερω οτι τα νευρα μου θα πολλαπλασιαστουν αμα τον περιορισω αρκετα και ξερω οτι θα βγω ραντεβου και θα λυσσαξω... ειναι σιγουρο...αλλα πιστευω θα με κανει αλλαξω συνηθειες....

χρειαζομαι ριζικη ανακαινιση....ρεκτιφιε για να συνελθω
    οboro , οπως παρατηρεις , τα σχολια μου αντιστοιχουσαν στην περιπτωση του jimmaster παρα τις ειρωνειες σου οτι ηταν ακυρα και εκτος θεματος.

Εσυ παρατηρω οτι συνεχιζεις να ειρωνευεσαι και να θεωρεις ανακριβειες τα οσα γραφω μεταφεροντας την αντιπαραθεση σε αυτο το thread. Οπως παρατηρεις ομως οι απαντησεις μου στοχευαν στον jimmaster- εσυ αντι να γραψεις μια αποψη σσχετικη με το τοπικ, ειρωνευτηκες τα ποστ μου.
    Τα οποια ηταν εγκυρες απαντησεις πανω στο θεμα που ανεπτυξε ο jimmaster.

Οπως καταλαβαινεις, εχεις γινει troll - και διαρκως επιτιθεσαι και ειρωνευεσαι σε χρηστες που ειτε δε σου αρεσει το στυλ απαντησης, ειτε οι αποψεις.

Εδω μεσα 'δικτατορικες' αντιληψεις δεν υπαρχουν. Θα σε παρακαλεσω να σεβεσαι για ακομα μια φορα τα τοπικ που ανοιγονται , και να μην κανεις trolling για να ξεσπασεις .

Δεν εχω οτιδηποτε προσωπικο μαζι σου - δεν ασχοληθηκα μαζι σου παρα μονο ως αμυνα στις διαρκεις επιθεσεις σου.
    Ελπιζω να αναλαβεις τις ευθυνες σου και να σταματησεις οσο ειναι καιρος τις επιθεσεις και το trolling.
    Αν θες να trollαρεις, υπαρχουν αλλα forum να το κανεις . Εδω προσπαθουμε να βοηθησουμε ανθρωπους - και εσυ διαρκως κολλας στον τροπο που εκφερεται η αποψη μου, στο στυλακι κτλ.

Ρωτησες τους moderators ; Σου ειπαν οτι ο τροπος γραφης μου ειναι αντιθετος στους κανονες;
    Ρωτησε τους και ελα και πες μας.
    Σταματησε να trollαρεις και να επιτιθεσαι. Δε θα σε παιρνει κανεις στα σοβαρα πλεον. Ριχνεις δυστυχως πολυ κατω τον εαυτο σουκ αι το επιπεδο σου.

Ελπιζω να συμμορφωθεις ταχιστα στους κανονες του forum και να σταματησεις την επιθεση και την ειρωνεια στα μελη .

Senior Member
    Θετικο οτι δεν το βλεπεις ενοχικα. Αυτο που ηθελα να πω ειναι το εξης: το να θεωρειται ο υπερβολικος αυνανισμος (αληθεια η πραξη ειναι σε υπερβολικο βαθμο και οχι η επιθυμια?) για το γεγονος οτι ακομα δεν εχεις σεξουαλικη ζωη ειναι σαν να κατηγορεις την υπερβολικη χρηση περιστρεφομενης καρεκλας γραφειου για το πολυ καθισιο του αλλου. Καπως ετσι. Δεν εχει για εμενα νοημα να θεωρεις προβλημα ουτε τον υπερβολικο αυνανισμο ουτε τις υπερβολικες ορμες εφοσον το θεμα για εσενα ξερεις οτι ειναι η ελλειψη σεξ.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    jimmaster,

μήπως μετα τον αυνανισμο νιωθεις 'ενοχες' δλδ ντροπη περισσοτερη να προσεγγισεις κοπελες;

πχ αν δεν αυνανιστεις 10 μερες, μηπως νιωθεις πιο ανετα στην προσεγγιση κοριτσιων;

γνωμη μουειναι να μην εμπλακεις σε καυγαδες - οιγονεις δεν θα αλλαξουν : καλυτερα φυγε!!! γιατι μενοντας με γονεις , που σε θρεφουν, θα σε βλεπουν παντα ως παιδακι τους.

Με καυγαδες στην ουσια θες και να μενεις μαζι τους και να τους αλλαξεις - αμ δε- πως γινεται να σε αντιμετωπισουν ως ενηλικο οταν σε θρεφουν ;
    ειναι αναγκαιο να φυγεις -αν εμπλακεις σε καυγαδες και φωνες, στην ουσια μενοντας μαζι τους, δωρο αδωρον δεν ειναι;

κανε κατι να φυγεις... δουλεψε κτλ.. γινε ανεξαρτητος , 'αλητακος' , βγαινε βολτες κτλ... ετσι θα 'ξεχασεις τον αυνανισμο'. Βλεποντας πχ καθε μερα κοπελες, φλερταροντας κτλ, τοτε θα δεις οτι θα νιωθεις λιονταρι.

αυτη ειναι η λυση αδερφε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by esoteriki_dynami View Post
    οboro , οπως παρατηρεις , τα σχολια μου αντιστοιχουσαν στην περιπτωση του jimmaster παρα τις ειρωνειες σου οτι ηταν ακυρα και εκτος θεματος.

Εσυ παρατηρω οτι συνεχιζεις να ειρωνευεσαι και να θεωρεις ανακριβειες τα οσα γραφω μεταφεροντας την αντιπαραθεση σε αυτο το thread. Οπως παρατηρεις ομως οι απαντησεις μου στοχευαν στον jimmaster- εσυ αντι να γραψεις μια αποψη σσχετικη με το τοπικ, ειρωνευτηκες τα ποστ μου.
    Τα οποια ηταν εγκυρες απαντησεις πανω στο θεμα που ανεπτυξε ο jimmaster.

Οπως καταλαβαινεις, εχεις γινει troll - και διαρκως επιτιθεσαι και ειρωνευεσαι σε χρηστες που ειτε δε σου αρεσει το στυλ απαντησης, ειτε οι αποψεις.

Εδω μεσα 'δικτατορικες' αντιληψεις δεν υπαρχουν. Θα σε παρακαλεσω να σεβεσαι για ακομα μια φορα τα τοπικ που ανοιγονται , και να μην κανεις trolling για να ξεσπασεις .

Δεν εχω οτιδηποτε προσωπικο μαζι σου - δεν ασχοληθηκα μαζι σου παρα μονο ως αμυνα στις διαρκεις επιθεσεις σου.
    Ελπιζω να αναλαβεις τις ευθυνες σου και να σταματησεις οσο ειναι καιρος τις επιθεσεις και το trolling.
    Αν θες να trollαρεις, υπαρχουν αλλα forum να το κανεις . Εδω προσπαθουμε να βοηθησουμε ανθρωπους - και εσυ διαρκως κολλας στον τροπο που εκφερεται η αποψη μου, στο στυλακι κτλ.

Ρωτησες τους moderators ; Σου ειπαν οτι ο τροπος γραφης μου ειναι αντιθετος στους κανονες;
    Ρωτησε τους και ελα και πες μας.
    Σταματησε να trollαρεις και να επιτιθεσαι. Δε θα σε παιρνει κανεις στα σοβαρα πλεον. Ριχνεις δυστυχως πολυ κατω τον εαυτο σουκ αι το επιπεδο σου.

Ελπιζω να συμμορφωθεις ταχιστα στους κανονες του forum και να σταματησεις την επιθεση και την ειρωνεια στα μελη .
    Παρακαλω μεταξυ σας με πμ

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Θετικο οτι δεν το βλεπεις ενοχικα. Αυτο που ηθελα να πω ειναι το εξης: το να θεωρειται ο υπερβολικος αυνανισμος (αληθεια η πραξη ειναι σε υπερβολικο βαθμο και οχι η επιθυμια?) για το γεγονος οτι ακομα δεν εχεις σεξουαλικη ζωη ειναι σαν να κατηγορεις την υπερβολικη χρηση περιστρεφομενης καρεκλας γραφειου για το πολυ καθισιο του αλλου. Καπως ετσι. Δεν εχει για εμενα νοημα να θεωρεις προβλημα ουτε τον υπερβολικο αυνανισμο ουτε τις υπερβολικες ορμες εφοσον το θεμα για εσενα ξερεις οτι ειναι η ελλειψη σεξ.
    Οχι δεν κατηγορω τον αυνανισμο επειδη δεν εχω σεξουαλικη ζωη...Απλα το να εχεις το μυαλο σου οτι θα ικανοποιηθεις μονο μαυτο κατηγορω...γιατι ειμαι σιγουρος πως αν ειχα δοκιμασει το σεξ, ουτε που θα γυρναγα να ξανασχοληθω με τον αυνανισμο...παρα μονο σαν λυση αναγκης και οχι σαν κυρια μορφη εκτονωσης...

Να τον κοψω πρωτου βρω ερωτικη συντροφο δεν προκειται γιατι θα τρελαθω....θα δοκιμασω ομως να τον ελατωσω...

Banned
    jimmaster,

μήπως μετα τον αυνανισμο νιωθεις 'ενοχες' δλδ ντροπη περισσοτερη να προσεγγισεις κοπελες;

πχ αν δεν αυνανιστεις 10 μερες, μηπως νιωθεις πιο ανετα στην προσεγγιση κοριτσιων;

γνωμη μουειναι να μην εμπλακεις σε καυγαδες - οιγονεις δεν θα αλλαξουν : καλυτερα φυγε!!! γιατι μενοντας με γονεις , που σε θρεφουν, θα σε βλεπουν παντα ως παιδακι τους.

Με καυγαδες στην ουσια θες και να μενεις μαζι τους και να τους αλλαξεις - αμ δε- πως γινεται να σε αντιμετωπισουν ως ενηλικο οταν σε θρεφουν ;
    ειναι αναγκαιο να φυγεις -αν εμπλακεις σε καυγαδες και φωνες, στην ουσια μενοντας μαζι τους, δωρο αδωρον δεν ειναι;

κανε κατι να φυγεις... δουλεψε κτλ.. γινε ανεξαρτητος , 'αλητακος' , βγαινε βολτες κτλ... ετσι θα 'ξεχασεις τον αυνανισμο'. Βλεποντας πχ καθε μερα κοπελες, φλερταροντας κτλ, τοτε θα δεις οτι θα νιωθεις λιονταρι.

πιστευεις οτι το προβλημα του ειναι επειδη αυνανιζετε?αυτο ειναι ολο του το προβλημα?τον γεμιζεις ενοχες λεγοντας του να φυγει,να δουλεψει,να μην τον θρεφουν οι γονεις του..νομιζεις οτι ειναι ευκολες οι δουλειες αυτη την εποχη?σε λιγο θα του πεις να μην αυνανιζεται για να μην τυφλωθει!και με εκατο γυναικες να παει παλι θα υπαρχουν στιγμες που θα την βρισκει μονος,γιατι ειναι κατι πολυ φυσιολογικο!\
    εφτασε το θεμα 80 σελιδες για να του πειτε να μην αυνανιζεται!οκ λοιπον!

Senior Member
    jimmaster,

Μετα τον αυνανισμο μπαινει το σωμα σε μια διαδικασια που δεν νιωθεις τπτ...ξερεις πως ειναι αυτα...δεν σε ερεθιζει τιποτα αμεσως μετα...απλα εχεις χαλαρωσει τελειως και σε πιανει μια παθητικοτητα για λιγη ωρα οπου δεν κανεις απολυτως τιποτα..τουλαχιστον εγω ειμαι ετσι...

Ετσι ενιωθα μετα το πρωτο ραντεβου....σαν να ξυπνησα απο ληθαργο και ξαφνικα ειδα την αληθινη ζωη...ξαφνικα αριχσα να σκεφτομαι πως πρεπει να βρω δουλεια...οχι υποχρεωτικα....το ηθελα...ενιωθα τα φτερα μου να ανοιγουν....

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    πιστευεις οτι το προβλημα του ειναι επειδη αυνανιζετε?αυτο ειναι ολο του το προβλημα?τον γεμιζεις ενοχες λεγοντας του να φυγει,να δουλεψει,να μην τον θρεφουν οι γονεις του..νομιζεις οτι ειναι ευκολες οι δουλειες αυτη την εποχη?σε λιγο θα του πεις να μην αυνανιζεται για να μην τυφλωθει!και με εκατο γυναικες να παει παλι θα υπαρχουν στιγμες που θα την βρισκει μονος,γιατι ειναι κατι πολυ φυσιολογικο!\
    εφτασε το θεμα 80 σελιδες για να του πειτε να μην αυνανιζεται!οκ λοιπον!
    Εννοειται το προβλημα μου δεν ειναι ο αυνανισμος...ο αυνανισμος ειναι αποτελεσμα οχι αιτιο...και οκ μπορει να μην γινουν ολα αποτομα οπως τα λεει ο εσωτ αλλα καταλαβαινω τι εννοει...να παρω τ ζωη στα χερια μου...αυτο εννοει...

Senior Member
    dora-agxos,

του έχω πει και άλλα εκτός απο τον αυνανισμο σε αυτες τις 80 σελιδες - αν θελεις μπορεις να δεις ποσα ποστ και ποσα λογια σε καθε ποστ εχω γραψει. :)

Ο αυνανισμος ειναι υποκαταστατο και καλυπτει την σεξουαλικη αναγκη ως ενα βαθμο , μειωνοντας την ορμητικοτητα.

Στερωντας απο τον εαυτο του τα 'ετοιμα' που του προσφερουν οι γονεις του, θα νιωσει 'αγριμι' για να παει να τα κυνηγησει μονος του.

Ναι ειναι 26 χρονων - να παει να εργαστει. Να βρει μια δουλεια. Θα τον κανει να νιωσει καλυτερα. Οτι δεν στηριζεται στους γονεις του. Απο το να καθεται σε ενα σπιτι που τον πιεζουν, προφανως να φυγει.

Οταν δεν σου αρεσει μια κατασταση φευγεις. Απλα εσυ jimmaster κατα τη γνωμημ ου εχεις βολευτει - σου τα παρεχουν ολα , αυνανιζεσαι , και στο τελος δεννιωθεις 'διψα' για να πας μπροστα.

Διοτι καθε κινητρο δημιουργειται απο την στερηση. Αν δεν πεινασω, δε θα παω να ψαξω για φαγητο.

Δεν ειναι τυχαιο που τα 'αλανια' ειναι πρωτα στο φλερτ και εχουν παντα γκομενα. Μπορει να ζουνε με πενταροδεκαρες, αλλα ειναι πιο αντρες απο τα μαμοθρεφτα που ειναι οι περισσοτεροι ελληνες . Στο εξωτερικο απο τα 18 φευγουν. Εδω φτανουμε τα 30, και ακομα μας θρεφει η μαμα και ο μπαμπας. Δηλαδη μενουμε παιδια, ακομα και μεχρι τα 30 μας!

Φυγε απο το βολεμμα σου jimmaster!

οσο για το οτι να παμε σε π.μ. με oboro που λες jimmaster- συμφωνω απολυτως. Ηδη εχω στειλει χωρις ανταποκριση προσωπικο μηνυμα. Ελπιζω να μην συνεχισει την αντιπαραθεση.

Senior Member
    Ρε παιδια σορρυ κιολας αλλα αυτη τη στιγμη θα διαβαζουν κι αλλοι, το να λεει κανεις οτι με το να κοψει τον αυνανισμο αυτο θα αλλαξει κατι, το βρισκω αστοχο.
    Δηλαδη τα υπολοιπα αγορια μεχρι να φτασουν να ολοκληρωσουν με καποια γυναικα δεν αυνανιζονταν? Τι εκαναν επαιζαν τις κουμπαρες?
    Στο μονο που συμφωνω ειναι οτι πρεπει να γινει ανεξαρτητος, με οποιο τροπο μπορει. Δεν ειναι λογικο το να μοιραζεσαι υπερβολικες λεπτομερειες με τους γονεις σου, ή με τη μαμα σου πιο συγκεκριμενα. Αλλο ομως το να ξεβολευτεις κι αλλο το θεμα του αυνανισμου.
    Η αυτοικανοποιηση δεν ειναι το αντιθετο του σεξ οπως μαλλον θεωρουν καποιοι, ειναι απλα ενας τροπος εκφρασης της σεξουαλικοτητας που σε βοηθαει να γνωρισεις το σωμα σου. Ενταξει αν γινει αυτοσκοπος τοτε δεν ειναι υγιες, αλλα αυτο ισχυει και για αλλα πολλα πραγματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    Ρε παιδια σορρυ κιολας αλλα αυτη τη στιγμη θα διαβαζουν κι αλλοι, το να λεει κανεις οτι με το να κοψει τον αυνανισμο αυτο θα αλλαξει κατι, το βρισκω αστοχο.
    Δηλαδη τα υπολοιπα αγορια μεχρι να φτασουν να ολοκληρωσουν με καποια γυναικα δεν αυνανιζονταν? Τι εκαναν επαιζαν τις κουμπαρες?
    Στο μονο που συμφωνω ειναι οτι πρεπει να γινει ανεξαρτητος, με οποιο τροπο μπορει. Δεν ειναι λογικο το να μοιραζεσαι υπερβολικες λεπτομερειες με τους γονεις σου, ή με τη μαμα σου πιο συγκεκριμενα. Αλλο ομως το να ξεβολευτεις κι αλλο το θεμα του αυνανισμου.
    Η αυτοικανοποιηση δεν ειναι το αντιθετο του σεξ οπως μαλλον θεωρουν καποιοι, ειναι απλα ενας τροπος εκφρασης της σεξουαλικοτητας που σε βοηθαει να γνωρισεις το σωμα σου. Ενταξει αν γινει αυτοσκοπος τοτε δεν ειναι υγιες, αλλα αυτο ισχυει και για αλλα πολλα πραγματα.
    Ακριβως.....

Senior Member
    dora-agxos,

του έχω πει και άλλα εκτός απο τον αυνανισμο σε αυτες τις 80 σελιδες - αν θελεις μπορεις να δεις ποσα ποστ και ποσα λογια σε καθε ποστ εχω γραψει. :)

Ο αυνανισμος ειναι υποκαταστατο και καλυπτει την σεξουαλικη αναγκη ως ενα βαθμο , μειωνοντας την ορμητικοτητα.

Στερωντας απο τον εαυτο του τα 'ετοιμα' που του προσφερουν οι γονεις του, θα νιωσει 'αγριμι' για να παει να τα κυνηγησει μονος του.

Ναι ειναι 26 χρονων - να παει να εργαστει. Να βρει μια δουλεια. Θα τον κανει να νιωσει καλυτερα. Οτι δεν στηριζεται στους γονεις του. Απο το να καθεται σε ενα σπιτι που τον πιεζουν, προφανως να φυγει.

Οταν δεν σου αρεσει μια κατασταση φευγεις. Απλα εσυ jimmaster κατα τη γνωμημ ου εχεις βολευτει - σου τα παρεχουν ολα , αυνανιζεσαι , και στο τελος δεννιωθεις 'διψα' για να πας μπροστα.

Διοτι καθε κινητρο δημιουργειται απο την στερηση. Αν δεν πεινασω, δε θα παω να ψαξω για φαγητο.

Δεν ειναι τυχαιο που τα 'αλανια' ειναι πρωτα στο φλερτ και εχουν παντα γκομενα. Μπορει να ζουνε με πενταροδεκαρες, αλλα ειναι πιο αντρες απο τα μαμοθρεφτα που ειναι οι περισσοτεροι ελληνες . Στο εξωτερικο απο τα 18 φευγουν. Εδω φτανουμε τα 30, και ακομα μας θρεφει η μαμα και ο μπαμπας. Δηλαδη μενουμε παιδια, ακομα και μεχρι τα 30 μας!

Φυγε απο το βολεμμα σου jimmaster!

οσο για το οτι να παμε σε π.μ. με oboro που λες jimmaster- συμφωνω απολυτως. Ηδη εχω στειλει χωρις ανταποκριση προσωπικο μηνυμα. Ελπιζω να μην συνεχισει την αντιπαραθεση.
    Κοιτα...δεν ειναι τοσο απλο... στο κατω κατω αν θυμασαι στην αρχη του ποστ ειχα γραψει πως αυτη την περιοδο δεν ηθελα να βρω δουλεια γιατι θα μου ετρωγε χρονο απο μια επικειμενη σχεση ή θα μου βαραινε το μυαλο και δεν θα την ευχαριστιομουν αφου μου ειχε ληψει τοσο πολυ...βεβαια αυτο απεχει απο την πραγματικοτητα αιωνες διοτι σε οποια στιγμη και να μου τυχαινε σχεση παντα θα χα κατι να κανω....ασχετα αν εγω ειχα ρεμπελιασει τελειως σε καποια φαση ως φοιτητης και τωρα λεω πως τοτε ειχα ελευθερο χρονο...μαλλια ειχα! Απλα τον δημιουργουσα σε βαρος των δικων μου και της προσωπικης μου εξελιξης...

Οπως και να χει, τωρα πρεπει να γινουν αυτα που λες...ομως λογω ανεργιας δυστυχως αμεσως δεν γινεται...πριν εδραιωθει για καλα η κριση και οταν υπηρχαν καποιες δουλειες το παραπανω κολλημα μου με εκανε να απορριψω καποιες...ή ελεγα στους δικους μου οτι πηγα στην συνεντευξη ενω δεν ειχα παει....το πιστευεις ποσο λαθος τα χα παρει τα πραγματα?? Τωρα λεω οκ πες οτι τα φτιαχνεις με την κοπελα?? Τι σκατα λεφτα θα χαλας που δεν εχεις μια? Πως θα την πας μια βολτα?? Ενα δωρακι πως θα της κανεις?? Τωρα καταλαβα ποσο παιδι και ποσο πισω ημουν/ειμαι....αλλα αρχιζω και στροφαρω διαφορετικα σιγα σιγα ευτυχως....