Results 1,336 to 1,350 of 2414
-
28-01-2011, 16:26 #1336
- 28-01-2011, 16:33 #1337
28-01-2011, 16:34 #1338
Err, αν θα μπορούσα να παρέμβω.
Νομίζω ότι ο καθένας γράφει όπως γουστάρει αυτό είναι αλήθεια.
Στης rain δεν της άρεσαν οι μαλακιούλες σου (έτσι νομίζω θα το σκέφτηκε, correct if wrong) περί "ελάτε εδώ ρε αλάνια γονείς σας αγαπάω" όταν έχουν μπιιιπ τον jimmaster τόσα χρόνια. Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο σκέψης. Και σου είπε την αντίθεση της.
Εμένα δεν μου άρεσε η απλοικότητα σου, όπως την είδα εγώ και στο είπα.
Δεν χρειάζεται να έρχεσαι σε αντιπαράθεση με κανέναν. Εδώ είναι ένα απλό φόρουμ. Η Θεοφανία είπε κάτι ωραίο περί έσω και έξω κόσμου...
Γράφεις την άποψη σου κι από αυτή χαρακτηρίζεσαι.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να "καπελώσει" ο ένας τον άλλο.
Όσο για την ειρωνεία, είναι υπέροχη... :)
28-01-2011, 16:38 #1339
28-01-2011, 16:38 #1340
jimmaster, αναμενόμενο ήταν σε ένα τόσο μεγάλο νήμα να υπάρξουν και εκτός θέματος ποστ, αλλά και κάποια διένεξη.
επίσης δεν την καταλαβαίνω αυτή τη λογική "το δικό ΜΟΥ ποστ". από τη στιγμή που το δημοσίευσες, νταξει, κοινόχρηστο είναι.
σχετικά με τα υπόλοιπα. τα ποστ του εσωτερική δύναμη, προσωπικά δεν τα διάβαζα όλα γιατί έιναι συνήθως τεράστια και ψιλοβαριέμαι. το ύφος του δεν με ενοχλεί, ίσα ίσα έχει και πλάκα.
αλλά μου την έσπασε πολύ το ποστ με την τσίπα του oboro. και γενικά όταν διαβάζω ατάκες "ντροπή σου" κτλ κτλ, κάπως εκνευρίζομαι. (ξέρω, ξέρωωω! χεστήκατε! :P)
28-01-2011, 16:46 #1341
συμφωνώ...δεν μας ανήκει τίποτα, πόσο μάλλον να λες τζιμ πως είναι "δικό σου θέμα" και να απειλείς για άλλη μια φορά, πως θα το σβήσεις και θα φύγεις.
Μπαίνοντας σε έναν τέτοιο χώρο με χιλιάδες μέλη και εκθέτοντας τον εαυτό σου στα μάτια τους, θα πρέπει να ξέρεις πως όλα συμβαίνουν και όλα θα πρέπει να τα περιμένεις.
Συμφωνώ πως δεν είναι ότι καλύτερο, ούτε εμένα θα μου άρεσε, αλλά πίστεψε με, μας πέτυχες την πιο ήρεμη εποχή μας.
Απολαυσέ το.
28-01-2011, 16:47 #1342
Λοιπον Bro επειδη εκατσες και μου εγραψες θα σου γραψω κι εγω..
Για να πω την αληθεια δεν θεωρω οτι τα λεγομενα του εσωτ με χειριστηκαν κατα καποιο τροπο...ειλικρινα αυτα ειναι πραγματα που ειχα σκεφτει κι εγω...η βολεψια την προκαλει την τεμπελια...δεν νομιζεις? λογικο δεν ειναι? προσεξε δεν υπερασπιζομαι τον εσωτ αλλα εφοσον ενιωσα να με αγγιζουν αυτα που ειπε νιωθω υποχρεωμενος να μαι ειλικρινης...2011 εχουμε, μορφωμενος ανθρωπος ειμαι και ψαχνω ιδιαιτερα τα θεματα υγειας σεξουαλικης και μη...ο αυνανισμος ειναι φυσιολογικος...το να ειναι η μονη σου διεξοδος οχι δεν το θεωρω φυσιολογικο..
Για την ψυχαναλυση να σου πω δεν ειναι οτι δεν θελω...ειναι οτι δεν την θεωρουσα απαραιτητη...το χω ξανακανει και ειλικρινα δεν με εβγαλε πουθενα...σοβαρα τωρα...μου εδωσε καποιες κατευθυνσεις αλλα την αποφαση να αλλαξω δεν την πηρα καν συνειδητα....γυρω στα χριστουγεννα απλα αρχισε η πραγματικοτητα να με χτυπαει κατακεφαλα....εκει ειδα τον κοσμο πισω απ τον κοσμο...καταλαβα που οδευα...μην νομιζεις οτι επειδη ακομα γραφω εδω οτι δεν λειτουργω αυτονομα...η αλλαγη ειχε παρει τον δρομο της πολυ πριν καν εχω γραψω εδω...και αισθανομουνα και αισθανομαι δυνατος... παλια παθαινα καταθλιψεις επινα, καπνιζα....τωρα κατι πολυ βασικο εχει εδραιωθει μεσα μου...πρωτον η αληθινη φιλια, η ειλικρινεια, και η ΥΠΟΜΟΝΗ...αυτο που δε εμαθε ποτε ο πατερας μου και που ειναι η βαση ολων των κακων που με βασανιζουν...η ανυπομονησια μου φταιει για πολλα πραγματα...τα λογια που δεν εννοω, τα βιαια ξεσπασματα, το οτι ειχα γινει ενα ατομο πειθηνιο γιατι ακουγα τον καθενα μεσ την απελπισια μου...
Δεν ψαχνω δικαιολογια να μην παω στον ψυχολογο...οντος δεν εχω χρηματα δεν κανω πλακα...επιπροσθετως εχω παει σε ΚΨΥ και εκει εμμεσως πλην σαφως μου ειπαν οτι στο βαθος που θελω να ψαξω τον εαυτο μου στο δημοσιο δεν γινεται να γινει...τωρα ομως εχω κανει κινησεις για δουλεια...κι αν ο παλιος εαυτος μου (ο βολεμενος) μπει στη μεση τον περιμενουν γερες καρπαζιες...! Δεν χρειαζομαι πολλα μπρο...μια χαλιναγωγιση χρειαζομαι...αλλα δυστυχως στο περιβαλλον μου δεν εχω το ατομο που αποφασιστικα θα με καθισει να μου πει 5 πραγματα....οτι το να βρεις δουλεια ειναι υγεια και οχι δεν σου τρωει χρονο απ την γκομενα αντιθετα τον χρονο σου μαζι της τον κανει ακομα πιο απολαυστικο! (ακου ρε φιλε κολλημα που ειχα ο μαλακας!)
28-01-2011, 16:51 #1343
28-01-2011, 16:53 #1344
28-01-2011, 16:58 #1345
Με τα οφ τοπικ διαφωνω πως να το κανουμε...χανεται η ουσια...οκ το να λοξοδρομησει λιγο το πραγμα το καταλαβαινω...αλλα αφου αυτο με τον αυνανισμο πχ αφου εγω ξηθηκα πως το βλεπω (και πιστευω ολοι συμφωνουμε) τι στο καλο μετα το πιανει ο αλλος κι αρχιζει να λεει να λεει ή ξερω το αλλο με τον βιασμο η γυναικα για πλακα το ειπε...και καποιος αλλος πιο κατω αρχισε να αναλυει...αφου εννοουνται καποια πραγματα αστα κι εσυ...οκ καποιος ειπε μια μαλακια ή μια υπερβολη...ολοι το κανουμε καμια φορα και μετα το διορθωνουμε...εγκλημα ειναι? cool ασπουμε...
Τα μεταξυ των μελων με αφηνουν αδιαφορο...πιστευω κλεβουν απ την ουσια υπαρξης του φορουμ...
Το ποστ εγω δεν το ανοιξα?? Με ποιο σκοπο? Να βοηθηθω εγω και οποιος χρειαζεται βοηθεια και εχει παρομοια θεματα σωστα? Ε απ αυτη την αποψη οφειλουμε ολοι να το σεβαστουμε
28-01-2011, 16:58 #1346
28-01-2011, 17:06 #1347
Τι να πω τωρα....ευχαριστω?? Εγω παντως τα νευρα μου δεν θα τα ξεσπαγα μεσα σε ενα ποστ ενος ανθρωπου που ποναει και θελει βοηθεια... οχι δεν ειμαι ευγνωμων που σας πετυχα σε ηρεμη εποχη...πλεον ειμαι κι εγω εσεις..κι οπως μου λετε πως δεν εχει λογικη το οτι λεω το ποστ δικο μου ετσι δεν εχει λογικη να μου λες πως σας πετυχα σε ηρεμη εποχη λες και επειδη ειστε μερικα μελη που γραφετε συνεχως εδω ξαφνικα εγινε δικο το φορουμ δικο σας και εμεις οι υπολοιποι ειμαστε οι τυχεροι που σας πετυχαμε σε ηρεμια....!!
Δε μου αρεσε καθολου αυτο που ειπες....εφοσον θεωρεις τον εαυτο μελος σε φορουμ υποστηριξης κανεις αυτο που υποτιθεται οτι πρεπει να κανεις και αντιστοιχα σε δικη σου αδυναμη στιγμη περιμενεις την βοηθεια των αλλων....
Δεν απειλησα το ξαναλεω...γιατι τι θα παθετε αμα φυγω απο δω? εχετε να χασετε τπτ? δεν ειναι απειλη... απλα δηλωνω τι πιστευω και πως δεν εχω ουτε τον χρονο ουτε την αντοχη σε αυτη τη φαση να αναλωθω σε ανουσιους καυγαδες... μην νομιζεις πως πχ επειδη καποιος ειναι εκπαιδευμενος να απαντα πιο γρηγορα ή πιο εξυπνα αυτο σημαινει οτι ανεβαινει στην αντιληψη μου...στην αντιληψη ανεβαινει μονο ο εργατικος και καλοκαρδος που κοιταει την δουλεια του αλλα και να βοηθησει αλλους....αυτη λεκτικη κοντρα εδω μεσα δεν μυο αρεσει καθολου...δε με εκφραζει σαν ανθρωπο...
κι αυτα στα λεω με καθε ειλικρινεια και φιλικοτητα αλλα και ευγνωμοσυνη για τα οσα μου εχεις προσφερει εδω
28-01-2011, 17:07 #1348
28-01-2011, 17:12 #1349
Κοίτα, παρά το αμφιλεγόμενο στυλ, νομίζω ότι ο εσωτ. είχε δίκιο όταν έλεγε ότι αν συνεχίσεις να κατηγορείς αυτούς, είσαι απλώς ένα μικρό παιδάκι. Τώρα αν θα "συγχωρέσεις" και τι θα "συγχωρέσεις" αυτό είναι άλλο θέμα. Ξέρω ότι ο κόσμος μπορεί να γίνει... δύσκολος γι' αυτό έχω σεβασμό για αυτούς που τα καταφέρνουνε μόνοι τους. Ακόμα κι αν "τρελαίνονται" λιγάκι. Για την ώρα εσύ δεν έχεις καταφέρει και πολλά σ' αυτό το στίβο αλλά δεν σημαίνει ότι δεν έχεις καταφέρει τίποτα. Αυτό νομίζω εγώ, έτσι σε πρώτη ανάγνωση.
28-01-2011, 17:16 #1350
τζιμ παρεξήγησες εντελώς τα λόγια μου.
φυσικα και δεν εννοώ πως το φόρουμ είναι "δικό μας".
Το φόρουμ είναι τα μέλη του και μέσα σε αυτά φυσικά ανήκεις και συ. Τόνισα πως μας πέτυχες σε ήρεμη εποχή, γιατί αν έμπαινες περύσι πχ, απο τις 90 σελίδες οι δέκα θα ήταν υποστήριξη και οι υπόλοιπες 80 μαλλιοτράβηγμα μεταξύ μελών. Τώρα γίνεται το αντίθετο και αυτό προσπαθώ να σου πω.
Απ την άλλη κατα τη γνωμη μου θα έπρεπε να είσαι περισσότερο ευγνωμων παρά να εκνευρίζεσαι για μια κακια στιγμή που σε καμία περίπτωση δεν αφορά εσένα, ίσα-ισα που κάποια μέλη προσπάθησαν να σε προστατευουν από αστοχείς παρατηρήσεις, ασχετα αν είχαν δίκιο ή όχι.
Και να σου πω και κάτι?
Εδώ μέσα είναι μικρογραφία του κόσμου έξω, (σε πιο ιδανική και ίσως ουτοπική μορφή). Όταν βγεις ενεργά στον κόσμο θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάθε είδους καταστάσεις. Τι θα πεις τότε? Αποχωρώ γιατί δεν μου κάνει?