Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 93
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 93 of 161 FirstFirst ... 43839192939495103143 ... LastLast
Results 1,381 to 1,395 of 2414
    Senior Member
    τον αυγουστο 2008 που εγγραφηκες στο φορουμ μαριρενα, ειχαμε υποψι να εισαι εδω ωστε τωρα που θα γινει ο καυγας να αλληλουποστηριχτουμε!

ε ρε γλεντια!!!

remedy : το βρηκες ρε συ! μετα την αναλυση σου, τελικα μας αποκαλυψες!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ! μπραβοοοοο (παλαμακια), αποκαλυψες την διαπλοκη!!!

καλα μιλαμε για πολυ μπουρδελο το φορουμ!

Senior Member
    Λολ, όντως εμείς το στηρίζουμε (όλοι μας). Όταν τα παίρνουμε γίνεται μπουρδέλο! γοοο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marirena View Post
    Ωπ τί έγινε παιδιά εγώ είμαι ίδια με ποιόν? Με esoteriki dunami? Καλά κατάλαβα? και ποιός το λέει.
    Συγνώμη ειμαι λίγο αργή.
    Α, και εμένα λες?
    Εξηγήστε μου λίγο αν είναι δυνατόν...
    ασε, εσυ εισαι μικρη ακομα..
    προς το παρον μαθε να γραφεις με αυτοπεποιθηση το ονομα "εσωτερικη δυναμη", τα αλλα στην αλλη ταξη ;)

Α, οκ κατάλαβα, δηλαδή αν δεν απατώμαι η Remedy βρίσκεται μπροστά σε μία εξαιρετική ανακάλυψη.
    Τότε, έχω να ρωτήσω, και επειδή ενδεχομένως εδώ μιλάμε για διπλή προσωπικότητα - Dissociative identity disorder - ποιά είναι η πρωτογενής?? Και αν μου το τεκμηριώσεις με επιχειρήματα, τότε θα το παραδεχτώ...

Χι χι...πλάκα έχει πάντως....
    Υ.Γ Μπορεί να είναι πάνω από δύο οι προσωπικότητες - για ψάξτε ανάμεσα στους χρήστες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by esoteriki_dynami View Post
    researcher αυτο υπονοει !
    οτι ειμαστε τα ιδια προσωπα...
    αληθεια αρχισε η λασπη τωρα;;

ας ελεγξει τα IP's..
    αλλωστε ΤΩΡΑ ειμαστε και οι δυο συνδεδεμενοι...

την κοπελα ουτε την ξερω , ουτε συνενοημενοι ειμαστε ουτε ειμαι ο ιδιος στο λογαριασμο αυτο. Ελεος δλδ.
    Γιατι τοση λασπη ρε παιδια; ελεος...
    δεν ειναι λασπη

καποιο μελος θεωρει οτι εισαι το ιδιο μελος με την Μαριρενα

ε δεν ειναι και λεπρη η κοπελα ( μαριρενα)

γιατι ταραζεσαι τοσο ωστε να πεις μπουρδελο το φορουμ?
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Είμαι εντελώς εκτός (και κάνω γαμημένα δύσκολες προσπάθειες να παραμείνω) αλλά it doesn't bond well ότι και οι δύο πέσατε με τα μούτρα σ' αυτό που γράφτηκε

Senior Member
    τον αυγουστο 2008 που εγγραφηκες στο φορουμ μαριρενα, ειχαμε υποψι να εισαι εδω ωστε τωρα που θα γινει ο καυγας να αλληλουποστηριχτουμε!

ε ρε γλεντια!!!

remedy : το βρηκες ρε συ! μετα την αναλυση σου, τελικα μας αποκαλυψες!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ! μπραβοοοοο (παλαμακια), αποκαλυψες την διαπλοκη!!!

τςτςτςτςτς
    ντροπη εσωτερικε, τι λογια ειναι αυτα
    δεν συναδουν με ψυχολογικο αναλυτη :)

Banned

ε ρε γλεντια!!!

μην ανησυχεις φιλε, κι εγω στο ξεκινημα μου εδω οταν ειχα σπειρει παρομοιο πανικο, μου λεγαν οτι ειχα δευτερο account απλα για να υποστηριζω τον εαυτο μου (χωρις να το εχω καν αναγκη). το ενα απ'αυτα τα ατομακια που το πρωτοειπε, ηταν η RainAndWind, που υποτιθεται ειναι απ'τα καλυτερα μελοι εδω μεσα! οποτε ας πουμε οτι αυτο συνηθιζεται πλεον και το κανουν σε ολους τους καινουργιους που ξεχωριζουν, ειναι το καλωσορισμα τους αυτο!

Senior Member
    Καποιος σαν τον εσωτερικη που παει να βγαλει την ψυχωση αμυνα του Εγω και προαγει την δηθεν ψυχαναλυση σαν θεραπεια δια πασαν νοσο δεν θα μπορουσε πριν δυο ολοκληρα χρονια να μιλαει για αντιμεταβιβαση, σιταλοπραμες και γνωσιακες θεραπειες...

Αφηστε την κοπελα ησυχη...
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Είμαι εντελώς εκτός (και κάνω γαμημένα δύσκολες προσπάθειες να παραμείνω) αλλά it doesn't bond well ότι και οι δύο πέσατε με τα μούτρα σ' αυτό που γράφτηκε
    προσεξε τις λεπτες αποχρωσεις μιας χοντραδας αλεξ, για να με καταλαβεις...
    το κρισιμο δεν ειναι η συμφωνια, ΑΠΛΑ.
    το κρισιμο ειναι το "τυχαιο περασμα" με ενα πανασχετο σχολιο και το σχολιο "ξεκαρφωμα" :"ετσι να γραφεται αυτο το ονομα αυτου του παντελως αγνωστου ανθρωπου ΑΡΑΓΕ???????{" και γκραααααν, κατεβατο ενα παλιο σχολιο ολοκληρο

it doesn't bond well ότι και οι δύο πέσατε με τα μούτρα σ' αυτό που γράφτηκε
    χμμμμμ...............

το κρισιμο ειναι το "τυχαιο περασμα" με ενα πανασχετο σχολιο
    Ποιό ήταν το 'πανάσχετο σχόλιο' ???? Είδα και παραπάνω που το λες και δεν έδωσα σημασία.

Senior Member
    marirena, researcher, remedy, oboro ειναι γνωστα ατομα με καταθλιψεις, πανικους κτλ. ασε τωρα αυνανιζονται...και μας τη λενε.
    γιατι να τσιμπαμε;

μου αρεσουν και θα μου αρεσουν οι αποψεις σου...
    εμεις θα γραφουμε οποτε θελουμε και απλα αγνοουμε τα σχολια τους - σωστα;

κατα τα αλλα γραφτε εσεις να περνα η ωρα σας..

remedy, rainandwind, researcher..oboro, εχουν πανω απο 1000 ποστς... μιλαμε για καμμενα ατομακια χωρις ζωη... ερχονται σε ενα forum και κανουν τσατ...

ειναι η γνωστη παλια συνομοταξια που υπηρχε και σε αλλα φορουμ. κανανε κατεστημενο εδω, γαμουσαν καθε θρεντ , τα γνωστα...

παλια καραβανα ειναι τα πουλακια μου...

μεσα στην καταθλιψη ειναι βεβαια και δεν θελω να τους αναψω. κατανοω τον πονο τους και αυτο αρκει.

ας μην δωσουμε περισσοτερη σημασια οκ ;

γραφουμε εμεις την αποψη μας και τελος

στο κατω κατω, περνα και η ωρα τους -

φαινεται οτι σε ενα φορουμ ψυχολογιας, μονο η λασπολογια και οι επιθεσεις εχουν χωρο. Ολα τα αλλα - σοβαρες αποψεις κτλ, πανε περιπατο.

Καντε λοιπον το φορουμ αυτο , το δικο σας τσατ, και οπου υπαρχει κατι ωραιο θα γραφουμε...

με την παλια σνομπ καραβανα δεν ασχολουμαστε...βλεπεις, δεν δεχονται τη διαφορετικη αποψη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by marirena View Post
    Α, οκ κατάλαβα, δηλαδή αν δεν απατώμαι η Remedy βρίσκεται μπροστά σε μία εξαιρετική ανακάλυψη.
    Τότε, έχω να ρωτήσω, και επειδή ενδεχομένως εδώ μιλάμε για διπλή προσωπικότητα - Dissociative identity disorder - ποιά είναι η πρωτογενής?? Και αν μου το τεκμηριώσεις με επιχειρήματα, τότε θα το παραδεχτώ...

Χι χι...πλάκα έχει πάντως....
    Υ.Γ Μπορεί να είναι πάνω από δύο οι προσωπικότητες - για ψάξτε ανάμεσα στους χρήστες.
    α μιλατε και οι δυο με ψυχαναλυτικους ορους επισης ε?
    ιτ γκετς μπετερ εντ μπετερ...

Senior Member
    Βασικα επειδη συμφωνησες με τον εσωτερικη νομιζουν οτι εισαι στο ιδιο στρατοπεδο... Το μονο "διπλο" σε αυτη την περιπτωση ειναι η αμυνα της διασπασης. Μην ανησυχεις, κι εμενα με ειχαν βγαλει διπλοπροφιλο. Και τη ρεϊν επισης. Ετσι μας μαθαινουν πριν μας συμπαθησουν ; )
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."