Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 161 FirstFirst ... 6789101858108 ... LastLast
Results 106 to 120 of 2414
    Senior Member
    δεν διαβασα το θεμα σου απο την αρχη. να συνεισφερω τι δηλαδη; να πω την αποψη μου και να διαβασω την προβλεψιμη απαντηση; θα ειμασταν επιπεδου Αφρικης εδω στην Ελλαδα αν δεν υπηρχε η μορφωση. πολυ φορτωμενος φαινεσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    δεν διαβασα το θεμα σου απο την αρχη. να συνεισφερω τι δηλαδη; να πω την αποψη μου και να διαβασω την προβλεψιμη απαντηση; θα ειμασταν επιπεδου Αφρικης εδω στην Ελλαδα αν δεν υπηρχε η μορφωση. πολυ φορτωμενος φαινεσαι.
    θελω να πω χαλαρωσε. και εγω εχω πολυ καιρο να κανω σεξ, σχεδον δεν αυνανιοζομαι καθολου πλεον αλλα τι να κανω? να πεθανω η να αφησω να με λυντσαρουν επειδη ειμαι η εξαιρεση? καταλαβαινεις τι σου λεω?

Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    κστο ειπα κ παραπανω,δεν χρειαζεται να μαθεισ κατι πανω σε αυτο το θεμα,σου βγαινουν ολα πανω στην πραξη.
    ακριβώς δεν χρειάζεται πτυχίο ούτε να σε δείξει κάποιος. Και γω δεν την παλεύω που είμαι μόνος για πολύ καιρό αλλα οκ δεν θα αυτοκτονήσω γιατί πιστεύω πως είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι θα βρω γιατί αξίζω γενικά. Χαλάρωσε λοιπόν γιατί αργότερα θα λες "τι μαλακίες έλεγα" έχοντας βρει ότι ψάχνεις. Βγαινε έξω λοιπόν με φίλους. Εγώ τελευταία γαμήθικα να βγαίνω και μάλιστα μια φορά με πλησίασε από μόνη της γκόμενα πέρα απ'ότι προσπάθησα εγώ. Και πάλι τώρα θα κανονίσω να βγούμε. Και μια που είπες πως είσαι απο Βόλο υπηρέτησα εκεί;).
    [SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
    "Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"

Senior Member
    οταν εχεις να μου πεις κατι ουσιαστικο τοτε συνεισφερεις...αν μου πεις κατι προβλεπομενο, προβλεπομενη απαντηση θα λαβεις...ξερω κι εγω να πω στον εαυτο μου "ελα μην κανεις ετσι..ολα θα φτιαξουν"

διαβασε το οταν και αν θελεις εννοειται και αν εχεις κατι να προσθεσεις με χαρα θα το ακουσω....

φορτωμενος ειμαι παρα πολυ φιλε...οχι με σενα εννοειται...γενικως ειμαι στα προθυρα του να χασω το μετρο και ευτυχως μπορω και μιλαω λιγο....ευτυχως που υπαρχει και η τεχνολογια ... :)

Senior Member
    θελω να πω χαλαρωσε. και εγω εχω πολυ καιρο να κανω σεξ, σχεδον δεν αυνανιοζομαι καθολου πλεον αλλα τι να κανω? να πεθανω η να αφησω να με λυντσαρουν επειδη ειμαι η εξαιρεση? καταλαβαινεις τι σου λεω?
    καταλαβαινω...και δεν θα αφησεις να σε λυντσαρει κανεις και ουτε εχει το δικαιωμα κανεις...αλλο ομως εχω καιρο να κανω, αλλο δεν εχω κανει ποτε και ακομα δεν ξερω τι μου γινεται...γι αυτο σου λεω διαβασε καλυτερα ολο το ποστ αν πραγματικα θες να συζητησουμε...κι εγω σε δικο σου με χαρα να μοιραστω την γνωμη μου με σεβασμο παντα στο προβλημα σου

Senior Member
    ολοι εχουμε φασεις που φορτωνουμε. εμενα με βοηθαει η καλη μουσικη αλλα πολλες φορες οι ενοχλησεις ειναι ανεξηγητες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    καταλαβαινω...και δεν θα αφησεις να σε λυντσαρει κανεις και ουτε εχει το δικαιωμα κανεις...αλλο ομως εχω καιρο να κανω, αλλο δεν εχω κανει ποτε και ακομα δεν ξερω τι μου γινεται...γι αυτο σου λεω διαβασε καλυτερα ολο το ποστ αν πραγματικα θες να συζητησουμε...κι εγω σε δικο σου με χαρα να μοιραστω την γνωμη μου με σεβασμο παντα στο προβλημα σου
    το τι θα μου κανουν εμενα ειναι μυστικο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aiur View Post
    ακριβώς δεν χρειάζεται πτυχίο ούτε να σε δείξει κάποιος. Και γω δεν την παλεύω που είμαι μόνος για πολύ καιρό αλλα οκ δεν θα αυτοκτονήσω γιατί πιστεύω πως είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν κάποιοι θα βρω γιατί αξίζω γενικά. Χαλάρωσε λοιπόν γιατί αργότερα θα λες "τι μαλακίες έλεγα" έχοντας βρει ότι ψάχνεις. Βγαινε έξω λοιπόν με φίλους. Εγώ τελευταία γαμήθικα να βγαίνω και μάλιστα μια φορά με πλησίασε από μόνη της γκόμενα πέρα απ'ότι προσπάθησα εγώ. Και πάλι τώρα θα κανονίσω να βγούμε. Και μια που είπες πως είσαι απο Βόλο υπηρέτησα εκεί;).
    κι εγω ολο κανονιζω οσο μπορω, αλλα δε μου βγαινει ρε γμτ...δεν ξερω τι φταει...αλλα στο ξαναλεω δεν ξερω και τι να κανω...και τωρα ποια πραξη με δουλευεις? πες σε ποια ηλικια σου βγηκε εσενα στην πραξη να συγκρινουμε...αν εσυ δεν ειχες πιασει ουτε το χερι μιας κοπελας και ξυπναγες στα 26 θα χες τα αρχιδια να το κανεις ετσι χυμα? θα βγει στην πραξη αν ηρεμησω τελειως αλλα αυτο ειναι δυκολο τωρα...ερχονται γιορτες, μαλλον ηρθανε, κι εγω δεν εχω παρει χαμπαρι ακομα τι παιζεται...ειμαι τοσο απορροφημενος στα δικα μου που εδω και 1μιση χρονο ολα εχουν χασει το νοημα τους...κι οταν σκεφτομαι οτι καποτε ειχα την τριπλασια πολυτελεια χρονου να τα αντιμετωπισω μου ρχεται να κοπανισω το κεφαλι μου στον τοιχο ρε μαν

Senior Member
    jimm

Καλα Χριστουγεννα

Σε εχω συμμπαθησει πολυ

απο τον τροπο που γραφεις

καλη τυχη σε αυτο που αναζητας

και με το καλο να περασεις αυτες τις μερες

τα λεμε

καλο σου βραδυ

ειμαι η researcher

δεσποινις ετων 29 και κατι ψιλα... χε χε ...
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    ολοι εχουμε φασεις που φορτωνουμε. εμενα με βοηθαει η καλη μουσικη αλλα πολλες φορες οι ενοχλησεις ειναι ανεξηγητες.
    κι εγω ξεσπαω με μουσικη..τωρα ακουγα sepultura για να ξεδωσω λιγο...γιατι ολο ακουω γκρινια ολη μερα απ τους μαλακες τους δικους μου και δεν θελω να πεσουν μπουνιες βραδιατικα... :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    jimm

Καλα Χριστουγεννα

Σε εχω συμμπαθησει πολυ

απο τον τροπο που γραφεις

καλη τυχη σε αυτο που αναζητας

και με το καλο να περασεις αυτες τις μερες

τα λεμε

καλο σου βραδυ

ειμαι η researcher

δεσποινις ετων 29 και κατι ψιλα... χε χε ...
    να σαι καλα δεσποινις...καλες γιορτες και σε σενα..και ευχαριστω για τις ευχες..

αν ειχες καποια αποψη και συ να μοιραστεις μαζι μας θα ητο καλοδεχουμενη...

καλο σου βραδυ και σενα

Senior Member
    Και μια που είπες πως είσαι απο Βόλο υπηρέτησα εκεί;).
    τι σειρα εισαι...κι εγω εδω υπηρετησα

Senior Member
    Καλα χριστουγεννα σε ολους...! Ευχομαι ολοψυχα ο καθενας μας να βρει το δρομο του και ευχαριστ για την συμπαρασταση

Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    τι σειρα εισαι...κι εγω εδω υπηρετησα
    303 ήμουν, εντάξει μου βγήκε λίγο η πίστη στους πεζοναύτες αλλά οκ τα κατάφερα και γαμήθικα ένα χρόνο στην σκληραγωγία που πιστεύω με οφέλισε καθώς εκτίμησα κάποια πράματα που πριν δεν εκτιμούσα τόσο. Και μην φανταστείς πως είμαι στρατόκαβλος και τέτοια καμία σχέση. Εσύ πρέπει να ειχες και διανυκτέρευση. Τέλος πάντων καλά Χριστούγεννα σε όλους. Εγώ Χριστούγγενα θα περάσω με την οικογένεια, τη δεύτερη μέρα γιορτάζω, μετά θα κανονίσω κάτι με φίλους. Καλά να περάσετε όλοι.
    Last edited by Aiur; 24-12-2010 at 14:21.
    [SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
    "Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"

Senior Member
    303 ήμουν, εντάξει μου βγήκε λίγο η πίστη στους πεζοναύτες αλλά οκ τα κατάφερα και γαμήθικα ένα χρόνο στην σκληραγωγία που πιστεύω με οφέλισε καθώς εκτίμησα κάποια πράματα που πριν δεν εκτιμούσα τόσο. Και μην φανταστείς πως είμαι στρατόκαβλος και τέτοια καμία σχέση. Εσύ πρέπει να ειχες και διανυκτέρευση. Τέλος πάντων καλά Χριστούγεννα σε όλους. Εγώ Χριστούγγενα θα περάσω με την οικογένεια, τη δεύτερη μέρα γιορτάζω, μετά θα κανονίσω κάτι με φίλους. Καλά να περάσετε όλοι.
    Να σαι καλα...305 ημουν εγο...δεν λεο αλλα γιατι λογικα φατσικα γνοριζομαστε χαχαχα...που να ξεραμε οτι θα μαθαινες τοσα για μενα που μεσα δεν υπηρχε ποτε η περιπτοση να στα πο....αλλα γιαυτο με βασανιζουν ακομα..γιατι ποτε δεν τα ειπα...

ημουν σε υπομοναδα βεβαια....εσενα για κανενα 521 σε κοβο...

γεια σου ρε φιλε καλα να περασεις...

Page 8 of 161 FirstFirst ... 6789101858108 ... LastLast