Results 121 to 135 of 2414
-
24-12-2010, 23:01 #121
Χαιρετο και ευχομαι να ναι καλα η διαδυκτιακη παρεα λιγο πριν βγο κι εγο βολτιτσα για παραμονη χριστουγεννον...ελπιζο οτι χρειαζεται ο καθενας να του το φερει ο αη βασιλης :)
- 26-12-2010, 01:48 #122
Φορουμ σε χαιρετω και παλι...
Παιδια πρεπει να σταματησω να κοροιδευω και τον εαυτο μου και εσας... Δεν μου βγαινει να πλησιασω κοπελα... Οσο κι αν το θελω, δεν γινεται... Ακομα κι οταν μιλαω με κοπελες μου ειναι δυσκολο οταν μαρεσει η κοπελα να το γυρισω το θεμα στο πονηρο. Δεν βλεπω ανταποκριση κατ αρχην... Σαν να μου λενε οτι για φιλος εισαι οκ αλλα για κατι παραπανω ξεχνα το... Να σας πω κατι? Δεν πιστεψα ποτε ουτε δευτερολεπτο οτι ανθρωπος μπορει να με ερωτευτει...νιωθω οτι οποια με κοιταει το κανει επειδη ειμαι πιο προσβασιμος σε σχεση με το πραγματικα καλο..
Και μεσα σ ολα ειμαι πλεον τοσων ετων...για τους συνομηλικους μου αυτα ειναι δεδομενα εδω και πολλα χρονια... Το εχασα το τρενο αγαπητο μου φορουμ...δεν υπαρχει ελπιδα...εχω καταντησει ενα ρακος...2 συνεχομενες μερες βλεπω εφιαλτες και εχω ταχυπαλμια, εκνευρισμο, αγχος και σκεψεις...
Ακυρωσα εξοδο σημερα αφενος γιατι στην κατασταση αυτη δεν εχει νοημα να βγω και επισης ο μπακουρης και ανεργος τι θεση εχει μεσα στα ζευγαρακια :( ? Το απογευμα πηγα για καφε με ενα φιλο απ τα παλια και ηταν σαν να ειμαι 17 παλι με ολη την παχυσαρκια και καταθλιψη που ενιωθα τοτε! Ειναι τοσο κριμα ρε γαμωτο απ τη ζωη σου ολοκληρη να θυμασαι μονο πονο...γυρισα πισω λιωμενος...και μεχρι και τωρα νιωθω χαλια....θελω να ξεφυγω αλλα νιωθω σαν φυλακισμενος! Τι με φρεναρει να ζησωτη ζωη μου για μια φορα ωραια? Τι?
Λυπαμαι πολυ για την καταντια μου...καληνυχτα... βοηθεια :(
26-12-2010, 01:55 #123
Δεν εχω διαβασει και με συχωρεις που θα ρωτησω..εχεις κοινωνικη φοβια?Εχεις επισκεφτει ειδικο?
:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
26-12-2010, 10:04 #124
Eιδικο εχω επισκεφθει 2 φορες και δεν μου ανεφερε κατι συγκεκριμενο οτι εχω. Ισως να μη μου το ειπαν για να μην ανησυχησω χειροτερα ξερω γω... Παντως ντροπαλο και μαζεμενο με λες αλλα οχι σε παθολογικο σημειο πιστευω.
Αγοραφοβικος δεν ειμαι, το αντιθετο θα ελεγα...φιλιες κανω ευκολα...με τις γυναικες τα σκατωνω και εχω και πολλα απωθημενα αλλα και τραυματα λογω του οτι ειμαι ευαισθητος και τραγικοποιω καταστασεις
26-12-2010, 10:15 #125
Νιωθω σαν το θηριο μεσ το κλουβι... Εχω πελαγωσει τοσο που φοβαμαι μην παθω καμια. Συνεχεια σε υπερενταση, μου μιλας και δε σε προσεχω... Ξεχναω πραγματα, γενικα βρισκομαι σε συγχηση και νομιζω οτι βλεπω εφιαλτη. Οτι θα ξυπνησω και θα μαι 16 παλι και αδυνατος...και χωρις να τα βλεπω τοσο μαυρα...
26-12-2010, 10:21 #126
Αλλα αυτο ειναι απλα ονειρα.... Η αληθεια ειναι οτι πλεον δεν αλλαζει τπτ...και καλα θα κανω να το παρω αποφαση...λυπαμαι και για την οικογενεια μου....εναν εχουν κι αυτος αχρηστος και ανικανος...καλυτερα καλος και πεθαμενος παρα ζωντανος και αχρηστος
26-12-2010, 11:06 #127
Εχετε νιωσει ποτε να σας φευγει η ζωη μεσα απ τα χερια? Να σπαταλατε τα νιατα σας ενω ξερετε οτι ερχονται μονο μια φορα? Τι ζωη θα ζησω εγω ξεροντας οτι τα πεταξα στα σκουπιδια? Τι ανθρωπος θα γινω? ΓΙΑΤΙ σε εμενα? Γιατι? Δεν ξερω πλεον, φοβαμαι....ειναι αργα...ειναι πολυ αργα......
Και πριν αρχιστε τις εξυπναδες πειτε στα ισα ποια απο εδω μεσα θα εκανε κατι? Εμφανισιακα ειμαι στα ανεκτα πλαισια πλεον...λοιπον ακουω. Ειλικρινα απαντηστε μου ομως....
Εγω ξερω οτι ουτε δευτερολεπτο δε θα αντεχατε τον ξεφτιλα διπλα σας...
26-12-2010, 11:25 #128
Αν εσυ πιστευεις αυτα για τον εαυτο σου .....
Και να σκεφτεις πως οταν πρωτογνωριζεις μια γυναικα , το μυαλο της ειναι αδειος πινακας σε οτι εχει σχεση με σενα.
Απο τους τροπους σου και απο την συμπεριφορα της θα αρχισει να γεμιζει αυτος ο πινακας.
Αν το πρωτο πραγμα που της δινεις να καταλαβει ειναι πως θεωρεις τον εαυτο σου ξεφτυλα,τοτε πραγματικα σε συμβουλευω να το αφησεις το θεμα γυναικα.Πολυ δυσκολα θα βρεις προκοπη.
Και για να κανουμε και λιγο χιουμορ,αν εχεις ορεξη να κανεις δωρακια σε ενα παραδιπλανο ποστ εχει γυναικες ετοιμες για ολα ;) φουσκωμενες τσεπες να εχεις...
26-12-2010, 11:38 #129
Πες μου εσυ ακομα κι αν ο πινακας ειναι αδειος, με τι θα τον γεμισω ρε φιλε? ΜΕ ΤΙ? Να κοροιδεψω δλδ κι εκεινη κι εμενα οτι ολα ειναι καλα? Αυτο το νεανικο το φλερτ που εχασα οταν ημουν στην ηλικια να το κανω ποιος θα μου το φερει πισω? Ποια προκοπη να δω με δουλευεις? Πως την εννοεις δλδ? Να παντρευτω δλδ? Να αφησω πισω τον ομορφο κοσμο των φλερτ? Ετσι απλα? Ξερω οτι αυτα ειναι για τους νεους οχι για μενα, αλλα τι κανω? Πως να αποδεχτω κατι τετοιο?
Αυτον τον κομπο που εχω στον λαιμο 3 μερες τωρα και δεν μπορω να ανασανω καλα καλα τον σκεφτηκες πριν ξεκινησεις τις πλακες? Λεγε ρε?
Δεν ειμαι πλεον παιδακι....το ξερω τα νιατα μου τα τσακισα δεν ειναι αναγκη και τωρα να με δουλευετε...! Οτι και να λετε δεν υπαρχει ελπιδα....σε τρισημιση χρονια θα μαι 30 ετων! ΤΡΙΑΝΤΑ καταλαβαινεις? Αρχιζω και γερναω και εχω χασει την καλυτερη ηλικια για τον ερωτα...!!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?? Θα μπορουσες να ζησεις εσυ με τετοιο παρελθον? Θα μπορουσες να ανεχτεις πλακες και εξυπναδες????
Δυο τρεις φορες τις προηγουμενες μερες πηγα να λιποθυμησω...δεν παει αλλο.... Η δουλεια και τα λεφτα δεν ειναι αυτοσκοπος...ειναι μεσο για να ζεις...ομως το να ζεις ασχημα χωρις ερωτα και παθη τι στο διαολο να το κανεις?
26-12-2010, 11:40 #130
Βλεπω ζευγαρια νεων στον δρομο και μου ρχεται να τους πλακωσω στο ξυλο....δεν αντεχωω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! :(
Tην εχω χασει την εποχη για ρομαντισμους...για αυτο το αθωο της νεαρης ηλικιας...νιωθω νεκρος...εξω ο κοσμος, η ζωη τρεχει, ολοι ασχολουνται με λεφτα με καριερες κι εγω κλαιω μονος και ονειρευομαι ρομαντισμους και κοπελες και ερωτες σαν τη γεροντοκορη που περιμενει στο παραθυρο τον πριγκηπα που ποτε δεν ερχεται και ποτε δεν θα ρθει...
Καταλαβαινεις λοιπον φιλε πως οτι κι αν θεωρω εγω τον εαυτο μου, ειναι βεβαιο το τι θα με θεωρησει η χ που θα βρεθει στον δρομο μου....
GAME OVERLast edited by jimmaster; 26-12-2010 at 11:55.
26-12-2010, 11:57 #131
jimm
στα 23 μου εκανα σχεση με ενα αγορι 25..
ομορφο εξυπνο και μεσα σ ολα!!πολλα κοριτσια τον ηθελαν,θελω να πω οτι ηταν ενα αξιολογο ατομο και εμφανισιακα και πνευματικα!Μαζι καναμε τις πιο γαματες συζητησεις..με χιουμορ αλλα και σοβαροτητα!
Το σεξ την πρωτη φορα ηταν αδιαφορο..γιατι ηταν παρθενος!!
Οταν μου το ειπε επεσα απο τα συννεφα!!
Ξερεις τι με χαλασε?Αν μου το ειχε πει θα ημουν πιο προσεκτικη,θα ηθελα να το ξερω γιατι τον ηθελα και δεν με πειραξε καθολου που ηταν απειρος..
Μετα απο λιγο καιρο χωρισαμε,αλλα βρισκομασταν συχνα και μου ελεγε τα "κατορθωματα" του και γελουσαμε..γι αυτον αυτο ηταν σαν ωθηση στη ζωη του.
Εγω τον πειραζω ακομα,του λεω "βρε αν δεν ημουν εγω,ακομα θα κλαψουριζες"!!!
Μη νομιζεις οτι ειναι τρομερο που εχεις μεινει πισω..κανε το βημα..πλησιασε καποια που θα σε κανει να νιωθεις ανετα με εσενα και τα κουσουρια σου!!:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
26-12-2010, 12:08 #132
προσ αφωτεινη
Μα γιατι δεν καταλαβαινετε το προβλημα μου ποιο ειναι? Καταρχην χρησιμοποιησες 2 φρασεις που απο μονες τους αυτη τη στιγμη με εχουν κανει να θελω να σπασω την οθονη... "κουσουρια" και "εχεις μεινει πισω"..... κλαιω απ τα νευρα μου τωρα καταλαβαινεις? Γιατι ξερω οτι δεν μπορω να φερω τον χρονο πισω...οι πληγες δε λενε να γιατρευτουνε....και κουσουρι δεν ειναι η ΑΤΥΧΙΑ το καταλαβες? Δεν ειμαι ετσι γιατι το διαλεξα....
Εγω ωθηση στη ζωη μου ακομα να παρω...και κατορθωματα αμφιβαλλω αν θα χω ποτε μου...Και να παραδεχτω σε μια κοπελα οτι ειμαι παρθενος....ή για πουστη θα με παρει ή για τρελο....μην απορεις λοιπον που ο δικος σου δεν στο πε αμεσως....δεν τα λενε αυτα ευκολα οι αντρες
Και επιπλεον ξερεις πολυ καλα οτι ειναι τρομερο αυτο που μου συμβαινει....κι επειδη συμβαινει και σε αλλους δεν σημαινει οτι δεν ειναι...γι αυτο λοιπον μην γραφεις βιαστικες βοηθητικες φρασουλες γιατι το διαισθανομαι οτι απο μεσα σου με κοροιδευεις και με λυπασαι....
Ευχαριστω που με ταραξες και τρεμω ολοκληρος να σαι καλα!
26-12-2010, 12:15 #133
Θελω να αλλαξει η κατασταση τωρα! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Δεν μπορω να σπαταλησω ουτε δευτερολεπτο...και ξερω οτι δεν γινεται αμεσως...και δεν ξερω ποτε θα γινει....και παω να τρελαθω...βολιωτης ειμαι...αν κανω καμια μαλακια θα το καταλαβετε απο τις ειδησεις
απο το να πεθανω μονος και γερος καλυτερα να πεθανω τωρα
26-12-2010, 12:20 #134
αντι να κανεις μαλακια,ξεκινα τις εξυπναδες!βολιωτη ολος ο βολος ειναι δικος σου!αντε ξεκολλα επιτελους παρθενος εισαι οχι λεπρος!δεν εγινε τιποτα!σταματα να αγχωνεσαι!βγες πιες και κανενα ποτακι να νιωθεις ανετα κ τα υπολοιπα ειναι ευκολα!!κ αν δεν πετυχει,χεστηκες!την επομενη φορα,σημασια εχει που εσυ θα κανεις βηματα!
26-12-2010, 12:21 #135
καταρχην συγνωμη αν σε ταραξα..ειλικρινα.
Δευτερον οι φρασουλες που σε κανουν να θες να σπασεις την οθονη δεν εχουν να κανουν ΜΟΝΟ με αυτο που σου συμβαινει..Εγω γενικα το εγραψα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ενιγουει σε διαβεβαιωνω οτι ουτε γελαω ουτε κοροιδευω και λυπαμαι αν βλεπεις ετσι!!:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..