Results 166 to 180 of 2414
-
26-12-2010, 13:40 #166
Εγω για παρεα και ατμοσφαιρα ειμαι καλος....αλλα για τον φιλο σου που λες αλλο να εισαι παρθενος στο σεξ αλλο να μην ξερεις καλα καλα πως να φιλησεις...κι επειδη ειχα μια κουβεντα με ενα φιλο (να ναι καλα) και ειναι ο μοναδικος που ανοικτηκα και το πα μου ειπε στα ισα πως λογικα αν ειναι η αλλη ειναι εμπειρη θα την ξενερωσω...κι ολα αυτα εμενα με κομπλαρουν και το ληγω απ την αρχη...γιατι ακομα κι αν αντιλαμβανομαι και νιωθω πως να οδηγησω το πραμα προς τα κει, το γεγονος και μονο οτι θα ερθει η υστατη στιγμη κι εγω θα παγωσω απ το φοβο με κανει να το σταματαω απ την αρχη...
Θα τα ξαναπουμε και με συγχωρεις και παλι...αισθανομαι ηδη καπως καλυτερα....παω για φαγητο αλλα θα επανελθω καποια στιγμη αργοτερα....ταραχτηκα πολυ και ταραξα κι εσας...
- 26-12-2010, 13:44 #167
Ειναι θεμα χαρακτηρα ισως....για μενα τα πρακτικα ζητηματα ηταν παντα δευτερης σημασιας...και στην τελικη δεν θελω να το δω οπως εσυ....θελω να το ζησω σε ολο του το μεγαλειο γιατι πολυ απλα δεν θελω να χασω αυτη την παιδικη αν θες οπτικη που εχω ακομα γιαυτο και με λιγα λογια οσο νιωθω οτι εχω ακομα τον ενθουσιασμο δεν θελω να ακουω αποψεις που ειναι παντα υποκειμενικες...και μου μειωνουν αυτο που εχω στο μυαλο μου...αν οταν γινει το βλεπω ετσι ή αλλιως δεν εχει σημασια...θα ναι εμπειρια δικη μου και μονο...οχι κατι που μου πες εσυ...γιαυτο λοιπον δεν με καθυσηχαζεις αλλα με ταραζεις χειροτερα οταν μου τα λες αυτα...
σορρυ αλλα ετσι νιωθω...δεν σου επιτιθεμαι αλλα ετσι το βλεπω...ή ετσι θελω να το βλεπω εως οτου ο ιδιος να τα δω και να αποφασισω για παρτη μου...γιατι τελικα για παρτη μου ακομα και ζησω...
26-12-2010, 13:47 #168
καλη ορεξη τζιμ!θα σου πω κατι τελευταιο μονο οτι δεν υπαρχουν εμπειροι κ μη!αυτα ειναι βλακειες..οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη(αμην!!) θα δεις οτι θα τα καταφερεις μια χαρα και θα σου βγουν ολα!δεν χρειαζεται να εισαι επαγγελματιας για να ξερεις να φιλησεις-χαιδεψεις κτλ,ειναι συναισθημα καθαρα και σου βγαινει..και οταν λεω συναισθημα δεν εννοω μονο αγαπες και λουλουδια,αλλα και το αισθημα της ηδονης.
26-12-2010, 14:36 #169
συγνωμη αν σε ταραζω, αλλα εγω -οπως και οι υπολοιποι εδω- απλα την αποψη μου σου γραφω, συμφωνα μ'αυτα που εχω ζησει. φυσικα και δε περιμενω να το δεις ακριβως οπως κι εγω, δεν ειμαστε ιδιοι. να βοηθησω προσπαθησα, μπας και παρεις το ολο θεμα πιο απλα και ηρεμισεις. τεσπα οτι κι αν πεις εχεις δικιο, μακαρι να αλλαζαν οι γυναικες και να φτιαχναν γενικα τα πραγματα, αλλα δυστυχως μαλλον δεν...
26-12-2010, 14:48 #170
Ρε τζιμ το θαρσειν χρη που πήγε;
Ρε στο ξαναλέω μη κάνεις έτσι και μη αγχώνεσαι για τέτοια πράματα, όλα είναι μες στο μυαλό, και γω στον Βόλο όταν πετάξαμε χεροβομβίδα έλεγα αμάν και μην κάνω καμιά μαλακία και σκοτωθώ, τώρα θα κολλώσεις να αλλάξεις τα φώτα σε γκόμενα; εσύ; που πέρασες τόσα εκεί μέσα; Μην κάνεις έτσι ρε παλικάρι μου. Και στο ξαναλέω και γω υποφέρω απο μοναξιά τα τελευταία χρόνια και δεν μου αρέσει να πολυπηγαίνω σε μπουρδέλα, και γω νιώθω σαν το αγρίμι σε κλουβί ώρες ώρες, και γώ βαρέθηκα να είμαι μόνος αν και αρχικά μου άρεσε για να μη δίνω λογαριασμό σε καμιά. Να σου πω την άλήθεια ειμαι ιδια ηλικία με σένα για μένα μετράει περισσότερο το επαγγελματικό και η επιβίωση στο μπουρδέλο της Ελλάδας, και όλα τα άλλα έχονται. Άμα καταφέρω να βρω και καμιά κοπέλα που θα ενδιάφερεται πραγματικά για μένα και θα με ξεχωρίζει απο τον αχταρμά, χωρίς πλάκα θα συγκινηθώ, και ας μη το πω.[SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
"Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"
26-12-2010, 18:04 #171
Βλεπω εχεις πολλα σκαμπανεβασματα στο θεμα, ειναι δυσκολο να βοηθηθεις ετσι. Να σε ρωτησω κατι, αν ας πουμε ησουν στην ιδια κατασταση που εισαι τωρα με τη διαφορα οτι δεν ησουν παρθενος κι οτι μια φορα ως τωρα ειχες ολοκληρωσει θα ηταν εξισου μεγαλο το φορτιο για σενα? Δυο πραγματα απο αυτα που λες συγκρουονται μεταξυ τους καπως, το ενα ειναι οι ορμες που ειπες οτι καταπιεζεις μια ζωη και το αλλο ειναι το οτι δε σου βγαινει να κανεις τα βασικα και εισαι σε πολυ παιδικη κατασταση.
Οπως σου ξαναειπα μην απορριπτεις την ιδεα για τον οικο ανοχης, οι καταπιεσμενες ορμες δημιουργουν πολλα προβληματα με τον καιρο. Δεν εχει σημασια αν εκεινη τη φορα που ειπες οτι ειχες παει δεν εγινε. Αν αποφασισεις να ξαναπας φροντισε να μην παρεις χαπια πιο πριν και το σημαντικοτερο να πεις στην κοπελα εκει οτι ειναι η πρωτη σου φορα για να φερθει αναλογα.
26-12-2010, 18:11 #172
26-12-2010, 18:23 #173
Απ οτι εχεις καταλαβει ειμαι χαρακτηρας που γενικα δεν αφηνω τα πραματα να κυλανε...πες με control freak πες με υπερβολικο...σαν ιδιοσυγκρασια ειμαι ο τυπος που συνεχως με απασχολει κατι.....αυτον τον καιρο εφτασα στο συμπερασμα πως ειναι σεξουαλικο το ζητημα...και ηταν παντα...ημουν απ τους πρωτους στο σχολειο που αυνανιστηκε που εβγαλε τριχες που (νομιζε) οτι ξυπνησε σεξουαλικα κτλ κτλ...και πιστευω πως αν δεν ειχα το προβλημα να μοιραστω αυτο μου το συναισθημα με αλλους ανθρωπους, ολα θα χαν γινει πιο νωρις και θα ημουν πιο ηρεμος...και τωρα καταλαβαινω πως εξηγουνται παραλογες συμπεριφορες απο ανθρωπους σε θεσης ισχυος...βλεπε δικτατορες, παρανοικους ηγετες κτλ...γιατι κατι πολυ απλο αν δεν το προσεξεις στην αρχη μπορει να γιγαντωθει...και δυστυχως εχω φιλο λιγο μεγαλυτερο απο μενα που υποφερει πανω κατω απ τις ιδιες μαλακιες...δεν ειμαστε τοσο κοντινοι για να συζητησουμε κατι τετοιο αλλα τον ξερω καιρο και τον παρατηρω....ωρες ωρες το καταλαβαινω οτι απο μεσα του νιωθει απαισια...κι ας χαμογελαει..κι ας εκφραζεται σαν μεγαλος γαμιας ...οτι θα της κανω θα της δειξω κτλ...ενω ξερω οτι δεν ειχε ποτε του κοπελα...το ξερω σιγουρα....!
Το ξερω οτι μου μιλας βοηθητικα...το ξερω απλα το εχω απωθημενο να ζησω λιγο σαν ερωτευμενος νεος καταλαβες? με την ανεμελεια της νιοτης...φοβαμαι οτι σιγα σιγα την χανω την ευκαρια αυτη και με πληγωνει παρα πολυ...γι αυτο δεν θελω να αφηνω "μεγαλιστικες" βαρεμαρες να μπαινουν στο μυαλο μου...γιατι αν δεν τα καταφερω τωρα μετα πραγματικα παει.....
26-12-2010, 18:43 #174
Οταν λεω δεν μου βγαινει δεν εννοω πως δεν εχω ορμες...απλα εννοω πως ειμαι τοσο ντροπαλος που αυτοματα απο τον φοβο εκεινη την ωρα πεφτουν...οταν σκεφτομαι μονος μου σκηνικα τοτε ερχονται κανονικα...αλλα μονος μου ειναι ευκολο να το κανω καταλαβες? Δεν υπαρχει ο φοβος των αποδοσεων και της ντροπης...Επισης οταν λεω παιδικη φαση εννοω απο αποψη εμπειριων...που ναι μεν εχεις ορμες (πχ οι εφηβοι) αλλα δεν ξερεις πως να τις εκφρασεις λογω απειριας και ντροπης...Κι εγω τοτε αισθανομουνα μεγαλη ντροπη που τις ειχα...αλλοι τις ευχαριστιοντουσαν εγω ντρεπομουν που ειχα τριχοφυια παραδειγμα...το σιχαινομουν που επαιρνα την αντρικη εικονα τοσο νωρις...ηθελα πρωτα να ειμαι το τυπικο teen σε φατσα...και αδυνατουλης και ντυμενος εφηβικα...αλλα εγω ειχα τριχοφυια και ημουν παχουλος και μελαχροινος...
Βεβαια οποιος μου απανταει εδω δεν θιγει καθολου την περιπτωση να μην μαρεσουν οι γυναικες...μπορει να μην εχω εμπρακτες αποδειξεις οτι μαρεσουν οι αντρες (δεν ποθησα ποτε κανεναν) αλλα οφειλω να ομολογησω οτι μερικες φορες βλεπω gay πορνο και υπαρχουν φορες που εχω παρατηρησει μερικα αντρικα κορμια να μαρεσουν...βεβαια το να φιλησω αντρα δεν μπορω ουτε να το φανταστω...ουτε και μπορω να φανταστω τον εαυτο μου να ζει το gay life style...ειναι κατι τελειως εξω απο μενα...
Τοτε με τον οικο ανοχης εφυγα τρεχοντας απο ντροπη πεπεισμενος οτι ειμαι gay...ημουν σε κατασταση σοκ...και ακομα και εδω με την ανωνυμια ντρεπομαι να θιξω το γεγονος...αλλα πρεπει γιατι ισως να ισχυει...γιατι δλδ εμενα δεν μου βγαινει να αρπαξω μια να την φιλησω? Μηπως ολο αυτον τον καιρο υποσυνειδητα το ξερω αλλα φοβαμαι να το φερω στην επιφανεια? Βεβαια μετα και συνηθως οταν η αυτοπεποιθηση μου ανεβαινει τα ξεχναω και φαντασιωσικα παντα σκεπτομενος οτι μια γυναικα με κοιταει ερωτικα...ή οταν οντος συμβαινει, ερεθιζομαι και νιωθω γαματα...και ξεχναω τα περι ομοφυλοφιλιας...γιαυτο λοιπον σου αναφερω τα περι παιδικης καταστασης...γιατι διαβασα οτι συνηθως στην εφηβικη ηλικια απ το μπερδεμα στο μυαλο πολλοι εφηβοι πειραματιζονται και μετα κατασταλλαζουν και ειτε θελω να το παραδεχτω ειτε οχι εμπειρικα ακομα σαυτη τη φαση βρισκομαι...
Τον οικο ανοχης δεν τον αποκλειω αλλα φοβαμαι μην ξανασυμβει το ιδιο με την αλλη φορα...που δεν ενιωθα απολυτως τπτ παρα παγωσα και κοιτουσα...που επιανα το στηθος της *****ς κι αυτη το εβρισκε χαριτωμενο...αλλα εμενα δεν με αναβε... :( θα πρεπε δλδ σωνει και καλα να νιωσω κατι? Λετε να ειμαι gay? Δεν εχω την δυναμη ολο αυτον τον καιρο απο τοτε να πειραματιστω γιατι φοβαμαι τι θα ανακαλυψω...Γι αυτο ακομα να παω σε οικο...φοβαμαι τελικα μην συνειδητοποιησω οτι ειμαι ομοφυλοφιλος...και μετα δεν μου μενει αλλος δρομος απο την αυτοκτονια...ζω τωρα και δεν ζω καταλαβατε? ειναι η ζωη μου σε σταση.......
σας εχω πει τα παντα πιστευω...
26-12-2010, 18:52 #175
Εγω φιλε μου καλε αν βρω την κοπελα που θα με λυτρωσει απ την κολαση που περναω θα την προσεχω σαν κορη οφθαλμου...πριν κανω οτιδηποτε μαζι της θα την αγκαλιασω και θα κλαψω σαν μικρο παιδι...
Μαν οσα περασα στον στρατο ωχρειουν μπροστα στο ποσο με τρομαζει το θεμα που αναλυουμε...εχω κανει μεχρι τωρα τις απειρες επικυνδινες μαλακιες...με αυτοκινητα, μεθυσμενος ποικιλες τραγικες καταστασεις...εχω χασει ξαδερφο μου απο τροχαιο, μου την εχει πεσει πρεζακιας στην ομονοια με μαχαιρι, εχω παιξει ξυλο σε μεταλ συναυλιες, στο rockwave εδω εκει...τιποτα δεν με τρομαζει τοσο οσο αυτο που περναω φιλε μου ....:(
Πηρα πτυχιο απο γνωστο πανεπιστημιο της αθηνας, εβγαλα 18 στο σχολειο...ειμαι και μουσικος παραλληλα...το επαγγελματικο εχει παψει να με απασχολει...εχει κολησει το μυαλο μου στα προσωπικα μου....ειτε το πιστευεις ειτε οχι νιωθω πως αν τα λυσω θα νιωσω σαν να αναστηθηκα...σαν να ημουν νεκρος και να γυρισα...δεν νομιζω να με τρομαζει αλλα πραγμα τοσο πολυ...ουτε ο θανατος ο ιδιος...θελω να ειμαι 100% φυσιολογικος και να ερωτευτω μια κοπελα..το θελω τοσο πολυ...
26-12-2010, 19:12 #176
Ρε συ jim ξεχνα για λιγο το θεμα της ομοφυλοφιλιας και του gay πορνο και σκεψου το αλλιως. Εστω οτι μια μερα εχεις ορεξη, αντι να αυτο'ι'κανοποιηθεις πηγαινε ας πουμε σε οικο ανοχης, ε χωρις να εχεις ορεξη και οντας αγχωμενος λογικο να μη λειτουργησεις τοτε. Ομως ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ στη φαση που εισαι τωρα να μην εισαι ειλικρινης για το οτι εισαι παρθενος. Προφανως οταν πηγες εκει τοτε η κοπελα περιμενε να παρεις την κατασταση στα χερια σου, κατι που θα συνεβαινε και μεσα σε μια σχεση αν δεν ελεγες στην κοπελα σου για το θεμα αυτο. Αν ησουν ομοφυλοφιλος θα ειχες νομιζω καποιες ενδειξεις γι'αυτο, δεν ερχεται ουρανοκατεβατα, εκτος κι αν σου προκυψει το bi και το καταλαβεις καποια στιγμη αργοτερα. Οι επιλογες ειναι εκει εξω και ειναι στο χερι σου να τις διεκδικησεις.
Ανεφερες κατι και για τη μητερα σου καποια στιγμη, δεν το αποκλειω αν ειχε το πανω χερι και ηταν οπως περιγραφεις να βρεις καποια στιγμη ενα τετοιο προτυπο γυναικας κι εσυ, γιατι απ'οτι καταλαβα εισαι καπως διστακτικος γενικοτερα. Τεσπα αυτο δεν ειναι κακο, απλα λεω οτι με αφορμη αυτο εχεις μεγαλοποιησει καπως τα πραγματα μεσα σου σχετικα με τις γυναικες.
26-12-2010, 20:23 #177
Eιμαι διστακτικος και ιδιαιτερα ανασφαλης...και επισης δεν ειχα παντα αρμονικες φιλικες σχεσεις εξαιτιας αυτου....δλδ μπορει εγω βυθισμενος μεσα στις σκεψεις μου να επετρεπα σε αλλους να παιρνουν αποφασεις ή ακομα και να με κοροιδευουν χωρις να κανω τπτ...δεν ηταν οτι μεσα μου το επετρεπα...ηταν πιο πολυ οτι ειχα και εχω αγχωθει τοσο πολυ για τα θεματα αυτα που πραγματικα οτιδηποτε αλλο εχανε το νοημα του καταλαβες? Οποτε στο σχολειο μπορει ασ πουμε να με κοροιδευαν για κατι κι εγω να μην απαντουσα...και αργοτερα στη σχολη που απο παιδι γινεσαι αντρας σιγα σιγα ακουγα για κουβεντες σοβαρες του τυπου να βρεις δουλεια, να κανεις το ενα το αλλο κι εγω μεσα μου ελεγα πως ακομα με τρεφουν οι δικοι μου, ειμαι ανωριμος, δεν ξερω τι θα κανω με τη ζωη μου και πανω απο ολα δεν ειχα ποτε κοπελα...στην ηλικια που ακουγα για οργια και οι ωραιοι της σχολης της ειχαν πηδηξει ολες, εγω ακομα ηθελα τη μαμα μου...με πιανεις? Εξωτερικα δλδ μεγαλωσα πολυ πιο γρηγορα απο οτι εσωτερικα...οσο κι αν το να σπουδαζεις και να μορφωνεσαι θεωρειται οριμο, στην πραξη ομως δεν ημουν...ημουν και νιωθω οτι ακομα ειμαι, ενα μικρο παιδακι....σαν να μην απογαλακτιστηκα ποτε...και αυτα που εβλεπα στη σχολη με αγχωνανε ακομα περισσοτερο και ακομα περισσοτερο εγω μπλοκαρα... τωρα τα θυμαμαι και νιωθω εκνευρισμο και θλιψη ταυτοχρονα....ισως δεν επρεπε να φυγω απ την πολη μου πρωτου ηρεμησω λιγο...γιατι οταν κατεβηκα κατω δεν ημουν ετοιμος για αυτο που θα αντιμετωπιζα...μου ρθαν αποτομα ολα...οι κοπελες, η ζωη, η σχολη, τα λεφτα, η επιβιωση...οχι οτι πεινασα ποτε...αλλα συνειδητοποιησα τη θεση μου στον κοσμο αποτομα μακρια απ την ασφαλεια του σπιτιου...και με εναν ανασφαλη και αγχωτικο πατερα, αδυναμο οικονομικα δεν ειχα καποια αισθηση ασφαλειας....
Παλι ταραχτηκα....γυρισαν ολα πισω...σαν να ειμαι παλι χοντρος και ολοι στην παρεα με πειραζουν αλλα εγω νευριαζω τοσο πολυ που κολλαω και δεν εχω τι να απαντησω κι αυτοι συνεχιζουν γιατι το νιωθουν οτι τσατιζομαι...μονο για να κανουν πλακα και να περασουν καλα...εις βαρος μου...και μετα βεβαιως να παρουν τηλεφωνο τις κοπελες τους κι εγω να γυρισω στο κρυο αδειο σπιτι μονος, με τυψεις γιατι παραμελω την σχολη και με απειρη καταθλιψη αλλα και καταπιεσμενες ορμες...παιρνεις λιγο μια μυρωδια τι εχω περασει μεχρι τωρα? αλλα παραολα αυτα σαυτους γυρνουσα για παρεα γιατι οπως και να το κανεις ηταν η παρεα μου...δεν ειχα αλλους.....αυτο ημουν και ειμαι....ενας δειλος...καμια φορα αισθανομαι αναξιος να αποκαλουμαι αντρας...
Αλλα φιλε στο λεω...προσπαθω να το αλλαξω...και το αλλαζω...και βλεπω με περισσοτερο τσαμπουκα τη ζωη πια...αλλα παντα ερχεται το μπουρδελο το σεξουαλικο και μου ισοπεδωνει καθε αυτοπεποιθηση...καθε αισθηση οτι μου αξιζει και μενα να χαιρομαι τη ζωη...να γινω καποιος...με τα αρχιδια τα δικα μου αυτη τη φορα...καταλαβες? γιαυτο οχι δεν θελω διπλα μου συντροφοσαν την μανα μου...ειναι λαθος στον διστακτικο ανθρωπο να του λες τι να κανει γιατι νομιζεις πως τον βοηθας... δεν τον βοηθας...πρεπει να τον αφησεις να κανει λαθη, να πληγωθει για να μαθει...αλλιως μια ζωη θα ειναι εξαρτωμενος...
26-12-2010, 20:53 #178
Κοιτα αυτο που εννοω γενικως ειναι οτι μπορει να χρειαζεσαι διπλα σου μια γυναικα που θα εχει περισσοτερο δυναμισμο απ'οτι εσυ, αλλα αυτο ειναι κατι αλλο που δεν ειναι ουσιαστικο θεμα για σενα αυτη τη στιγμη. Το παρελθον μας δε γυριζει πισω , το μονο που μπορει να κανει κανεις ειναι να παει παρακατω, γι'αυτο μη σπαταλας χρονο με το να το σκεφτεσαι. Οι πιο πολλοι ανθρωποι αν τους ρωτησεις θα εχουν να σου πουν πραγματα για το παρελθον τους που δεν τους αρεσαν, αυτη ειναι η ζωη, αντιδρας σε μια στιγμη οπως σκεφτεσαι εκεινη την ωρα, δεν αντιδρας σε παρελθοντικη στιγμη με μελλοντικη σκεψη.
Μη μπερδευεσαι με το τι σημαινει να εισαι αντρας, εσυ σ'αυτη τη φαση που εισαι δεν εισαι εκ των πραγματων ετοιμος να κουβαλησεις φορτιο που απαιτει να εχεις εμπειριες πισω σου, δεν ειναι ντροπη να αφησεις μια κοπελα να σε κατευθυνει. Για να γινει αυτο ομως θα πρεπει οταν θα εχεις την ευκαιρια να εισαι ειλικρινης μαζι της, διχως να της κλαιγεσαι (σορρυ δε βρισκω αλλη λεξη) και διχως να καταλαμβανεσαι απο υπερβολικους συναισθηματισμους. Οταν σε ρωτησει γιατι ακομα δεν ολοκληρωσες, λες ενα ''δεν ετυχε'' και τελειωνει εκει, μην το παιρνεις τοσο κατακαρδα.
Σου εχουμε πει οτι για μια γυναικα δεν ειναι τοσο τραγικο αυτο οσο το παρουσιαζεις, εχω ξαναπει και σε αλλο ποστ σε αλλο θεμα οτι αλλο ειναι οταν καποιος δειχνει ''καημενος'' και αλλο το να ειναι απλα απειρος.
26-12-2010, 21:06 #179
Σωστο αυτο που λες...κοιταξε ευτυχως εχω αφησει πισω το να αντιμετωπιζω τον εαυτο μου σαν καημενο...και το κανα ηλιθιωδως σε σχεση με την πραγματικοτητα...ουτε κανα χερι μου λειπε ουτε κανενα κουσουρι ειχα...ειχα μονο μια τεραστια φαντασια οπου ολα παιρνανε διαστασεις γιγαντιαιες...τοσο πολυ που τη φαντασια την ειχα κανει πραγματικοτητα....
Και βεβαιως εγινε αυτο και με τις γυναικες...αρχικα εκφραστηκε με διαταραχες διατροφικες...μετα με καταχρησεις ποτου-τσιγαρου και παει λεγοντας...ε σαν να εκανε τον κυκλο του ολο αυτο και καποια στιγμη αρχισε ο εαυτος να κοβει τις μαλακιες και να κοιταει στα ματια τη ζωη...
Αλλαζω σιγα σιγα...το νιωθω...ποσο παιδι ημουνα ρε γμτ...ουτε γκει ουτε τπτ...απλα ενα παιδακι στο μυαλο....
Οκ παντως σαν καημενος μπορει να μην παρουσιαστω....θα παρουσιαστω ομως ως απειρος που απλα ισως πιεσει λιγο παραπανω την κοπελα να αναλαβει καποιες ευθυνες που ισως δεν εχει ξανααναλαβει.....παντως αυτο που μου πες με ησυχαζει καπως....απλα θα παρουσιαστω σαν απειρο αρσενικο...αρσενικο ομως που θα παραδεχτει στα ισα τι συμβαινει σε ενα χιουμοριστικο - αισθησιακο σκηνικο και θα παραχωρησει τα ηνια στην κοπελα...και οπως με κοβω εμενα για πολυ λιγο... :)
26-12-2010, 21:29 #180
Πως ξερει ο φιλος σου οτι η κοπελα θα ξενερωσει????
Η γνωμη μου ειναι "πεσε και κολυμπα"..και απορριψη θα φας και ενθαρρυνση..ολα μεσα στη ζωη ειναι..
μη μασας με την απορριψη.. εκτος απο το να σε χαλασει θα σε μαθει κιολας!!ετσι αποκτωνται οι εμπειριες!!και με στραπατσα...:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..