Results 241 to 255 of 2414
-
28-12-2010, 01:48 #241
Jimmaster, δυστυχως λογω καποιας υποχρεωσης δεν μπορω να ειμαι στο pc αποψε. Ξεκλεψα λιγο χρονο για να δω την απαντηση σου. Ευχαριστω για τις συμβουλες και να εισαι σιγουρος οτι βοηθας παρα πολυ. Σκεψου οτι, ολα αυτα που γραφεις, οι σκεψεις σου, οι προβληματισμοι, οι αποριες, οι φρικες, βρισκονται μεσα στο κεφαλι μου σαν σκεψεις, αλλα ειναι ενα μπερδεμενο κουβαρι. Διαβαζοντας το ποστ σου, κερδισα ολο το χρονο που θα εκανα για να τα ξεμπερδεψω μονος μου. Φιλε, ειμαστε στην αρχη ακομα, αλλα επιτελους ξεκινησαμε.
Πρεπει να φυγω παλι, καληνυχτα σε ολους....του καθενος η κολαση,
βρισκεται, παντα, δυο βηματα μακρυτερα
απ' οπου τολμα να ξεμυτισει...
- 28-12-2010, 01:59 #242
28-12-2010, 02:03 #243
Το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι και υπερβολικα ζηλιαρης....εβλεπα ζευγαρια και ζηλευα αφορητα...ακουγα και ακουω για ιστοριες...οτι η ταδε τους παιρνει ολους...οτι αυτος τις εχει παρει ολες...οτι το ενα το αλλο...εχω δει βεβαια και πραγματα διαφορα αλλα οκ μεχρι ενος οριου...συνεχως ζουσα με τη ζηλια στην καρδια....δεν μπορουσα να καταλαβω την πραγματικοτητα....ή οτι πχ αυτοι που τα κανουν ολα αυτα ειναι απαραιτητα και ευτυχισμενοι ή πιο τυχεροι απο αυτους που το κανουν μονο με την κοπελα τους ας πουμε....αφηνα τα παντα να με επηρεαζουν...και δεν μπορουσα να φτιαξω γνωμη δικη μου...δεν μπορω να με καταλαβω αλλα προσπαθω να μην ποναω αλλο...εχω περασει πολυ πονο....πολυ αγχος στεναχωρια κι απογοητευση...
28-12-2010, 02:19 #244
Οντος αποτελουν μια βαση οσα εχουν ειπωθει εδω μεσα...και οι ψυχολογοι δεν θα σου πουνε τα παντα...ή θα σου παρουν μια περιουσια...βασικα πρεπει να εισαι και ετοιμος να δεχτεις τα λογια τους...των ανθρωπων γενικως...οταν εισαι στην κοσμαρα σου δεν σε σωζει τπτ...τπτ ομως...θελω πως οταν εισαι τοσο πεπεισμενος οτι εχεις δικιο δεν πα να λενε οι αλλοι...αυτα επαθα κι αυτα πληρωνω την ξεροκεφαλια μου...Ειναι τελικα η ζωη πολυ απροβλεπτη....εγω βασικα ημουν ευαισθητος πολυ και ισως η εκθεση μου σε πορνο σε νεαρη ηλικια να με εβλαψε...ειμαι ακομα ευαισθητος και σα να με σοκαρουν καποια πραματα...τι να κανω ετσι ειμαι....δεν μπορω αλλο να αντιδραω...πιστευω θα αλλαξω...πρωτου πεσω στα πιωματα παλι και την στενοχωρια...
28-12-2010, 12:50 #245
Λοιπόν, κατανοώ απόλυτα την έλλειψη αυτοπεποίθησης που λες ότι έχεις...Όμως είναι στο χέρι σου να αποκτήσεις τη χαμένη αυτοπεποίθηση σου. Και τώρα σε βοηθάνε και οι συνθήκες, αφού λες ότι υπαρχει καποιο προσωπο το οποιο σε ενδιαφερει...Να σε ρωτήσω κάτι; Έχεις επισκεφτεί ποτέ κάποιον ψυχολόγο; Μπορεί να σε βοηθήσει, αν είναι ο κατάλληλος....Γιατί κολλάς τοσο πολυ???δεν το ‘χω καταλάβει. Οκ μπορεί να φας τα μούτρα σου, αλλά το ίδιο ισχύει κι όταν καβαλάς πρώτη φορά ποδήλατο. Το καβαλάς όμως. ...Όποτε άσε ρε τζιμ τις ντροπές και όρμα. Μόλις πάρεις το κολλάει θα φυσάς....
28-12-2010, 13:19 #246
Ελα ντε πες μου κι εσυ....γιατι φοβαμαι τοσο πολυ? δεν μπορω να το καταλαβω...καμια φορα νομιζω οτι δεν παω καλα....
Σε ψυχολογο εχω παει 2 φορες...δεν εβγαλα ακρη...ναι μεν μου ελεγαν αλλα εγω ηθελα καποιον να με παρει απ το χερακι...ενιωθα σαν τα παιδακια που πανε πρωτη φορα νηπιαγωγειο μακρια απ την μαμα...χωρις πλακα...τον δεσμο αυτον με τη μανα μου δεν ξερω αν τον εχω σπασει ακομα...δεν νομιζω κιολας...βλεπεις η ιδια ειναι πολυ γαμησετα...τα χω γραψει πιο πανω...δεν καταλαβαινει τις μαλακιες της και μετα απορει γιατι το παιδι ειναι συνεσταλμενο...οταν η μανα σου ειναι φωνακλου και εξωστρεφης σε σημειο αηδιας δεν μπορει να κατανοησει τον ντροπαλο τον ανθρωπο...δεν μπορει...μου ρχεται ωρες ωρες να την λιωσω στο ξυλο
Οσο για το γιατι κολαω να δοκιμασω ειναι για 2 λογους...καταρχην με τετοια ηττοπαθεια προετοιμαζω ουσιαστικα την αποτυχια....δευτερον φοβαμαι μην πληγωσω το αλλο ατομο...ειμαι αυτο που λεμε το αντιθετο του εγωιστη
28-12-2010, 13:53 #247
Οσο για το γιατι κολαω να δοκιμασω ειναι για 2 λογους...καταρχην με τετοια ηττοπαθεια προετοιμαζω ουσιαστικα την αποτυχια....δευτερον φοβαμαι μην πληγωσω το αλλο ατομο...ειμαι αυτο που λεμε το αντιθετο του εγωιστη
εδω κανεισ το λαθος ρε τζιμ..προετοιμαζεις την αποτυχια...ακομα και αν σπασεις πρωτος την κορδελα,αλλα ερθεις δευτερος δεν θα ειναι αποτυχια καλε μου...διαβασα παραπανω οτι ισως και της κοπελας εισαι ο πρωτος της..αρα ολο το παιχνιδι θα ξεκινησει στα ισα..τουσ ιδιους φοβουςπου εχεις εσυ τους εχει και αυτη...ο ενας θα συμπληρωνει τα κενα του αλλου..τι αλλο να σου πω δεν ξερω πραγματικα!!!παρε την ρεβανς και εγω ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα!!! :)
28-12-2010, 14:11 #248
Θα θελα πολυ να το βλεπω ετσι...δεν εχω την δυναμη να ειμαι αισιοδοξος ακομα....το παλευω πολυ δυνατα...προσπαθω απλα να μην τρελαινομαι και απλα θελω να δω πως θα παει...παντως το ραντεβου θα το παμε....εκει δεν κανω πισω...
Αν οντος ειμαι ο πρωτος (20 ειναι τελικα) τοτε πιστευω θα ναι πολυ πιο ευκολα τα πραματα...οχι στην πραξη αλλα στην ψυχολογια...τωρα αν περιμενει τον εμπειρο ή της εχω δωσει αυτη την εντυπωση τοτε τι να πω...οτι θελει ας γινει...το πολυ να μου πει πως δεν θελει...θα το καταλαβω...
28-12-2010, 14:28 #249
εγω δεν πιστευω οτι υπαρχουν εμπειροι η μη εμπειροι στο θεμα του σεξ (ερωτα)...ολο το παιχνιδι ειναι θεμα συναισθηματων τζιμ...δεν ειναι μαθηματικα 1+1=2...ποιοοσ κρινει το εμπειρο λοιπον??σε πληροφορω οτι αυτοι που το παιζουν εμπειροι και το κραυγαζουν ειναι ασχετοι στο θεμα του σεξ...
28-12-2010, 14:37 #250
Προφανως αυτη ειναι η αληθεια....αλλα οταν εχεις πλασει στο μυαλο σου ενα απιστευτο τεραστιο ψεμα που δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα τοτε τι περιμενεις....δεν ειχα ακουμπησει καλα χερι κοπελας αλλα ειχα αποφασισει πως ειμαι αχρηστος στο σεξ, πως δεν θα αρεσω σε καμια και πως η κοπελα μου πρεπει οπωσδηποτε να ναι κουκλαρα, να την θαμπωσω απο την εμφανιση και την εμπειρια μου και να ζησουμε τον τρελο ερωτα αλλα και να δειξω στους παντες οτι ειμαι γαματος...!!! Ολο αυτο απεχει απ την πραγματικοτητα τοσο πολυ που ειναι σχεδον γελοιο....εδω καλα καλα για την σεξουαλικη μου ταυτοτητα δεν ειμαι ακομα σιγουρος, ονειρευομουνα ακομα δεν βγηκα απ τα αβγο να γινω και ζεν πρεμιε....τι να πεις...
28-12-2010, 15:21 #251
ολα αυτα ανηκουν στα παλια..προσεχεις τι κανεις?εγω παλια εκανα αυτο σκεφτομουν εκεινο δεν δεν δεν ...
παει αυτο καλο μου..
κανε τον απολογισμο σου,αλλα μην εισαι τοσο αυστηρος με τον εαυτο σου..με τις δεδομενες συνθηκες σου συνεβησαν αυτα..τωρα οι συνθηκες αλλαζουν και πρεπει να ακολουθησεις τις εσωτερικες σου αλλαγες!
Μην ασχολεισαι αλλο με τα λαθη σου..κοιτα μπροστα,δραστηριοποιησου..� �αι βαλε στοχους ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ!!
δηλ μη σκεφτεσαι να τα κανεις ολα σε μια μερα να προλαβεις τον χαμενο χρονο.γιατι ετσι πελαγωνεις και στο τελος δεν κανεις τπτ..:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
28-12-2010, 15:51 #252
28-12-2010, 16:16 #253
ok λογικο ειναι..καποιες διαπιστωσεις πονανε!!
μιλησες με το κοριτσι?
σου εστειλα μην.:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
28-12-2010, 16:29 #254
28-12-2010, 16:41 #255