Results 316 to 330 of 2414
-
01-01-2011, 18:48 #316
Γεια σου ρε φιλε...να βρουμε κοπελιτσα ναι καμια αντιρρηση...την γαμημενη την ντροπαλοτητα πως θα ξεπερασουμε...δεν μπορω γαμω την παναγια μου να καταλαβω γιατι ορισμενα ατομα δεν νιωθουν ετσι...δεν το χωραει ο νους μου...μου ρχεται να κοπανησω το κεφαλι μου στον τοιχο...καμια ντροπη εντελως χαλαροι...πως γαμω το αγιους παντες!!!???
Μολι ς εχω γυρισει απο γυμναστικη μπας και ηρεμησουν λιγο τα νευρα μου...στο προηγουμενο ποστ εφτασα πολυ κοντα στο εγκεφαλικο...ενιωσα τις αρτηριες στο κεφαλι μου να πρηζονται...ασχημες καταστασεις...νιατα πεταμενα βασικα...η καλυτερη ηλικια πεταμενη στα σκουπιδια...οκ θα ζησουμε στερημενοι, κακοι και μισοκαρδοι...ε και...? γαμησετα....πως δεν σπαωτην οθονη τωρα ενας θεος ξερει
και που ειστε ολοι εσεις που λεγατε καμια κουβεντα?
- 01-01-2011, 19:00 #317
γεια σου τζιμ!χρονια πολλα κιολας..εδω ειμαστε σε διαβαζουμε,ομως την απαντηση στο προβλημα σου την κρατας εσυ!δεξου αυτο το κομματι της ντροπαλοτητας σου,ολοι το εχουμε αυτο,απλα δεν μας καπελωνει να το πω ετσι..ειπες με την κοπελα μιλατε τυπικα με μηνυματα,κανε λοιπον την αρχη,το πρωτο βημα και ζητησε της να βγειτε!μονο ετσι θα αποκτησεις αυτοπεποιθηση,μην περιμενεις οτι θα ξυπνησεις ενα πρωι και θα νιωθεις ο δον ζουαν!πρεπει να κανεις βηματα..και οπου βγει!
01-01-2011, 19:20 #318
Ετσι ειναι οκ... ξερεις ποιο ειναι το παραπονο μου? ξερω καλα πως αν παρω το κολαι, σκεπτομενος οτι εχω πετυχει στη ζωη μου μπορω να γινω να δον ζουαν...μαθαινεις να επικεντρωνεσαι στον στοχο και τον πετυχαινεις... το θεμα ειναι να γινεται νορμαλ η κατασταση....εισαι εφηβος, εχεις ορμες, βρισκεις μια κοπελα κτλ κτλ...αλλα πανω απο ολα εισαι καλα στο μυαλο...ουτε πανεμορφος ουτε πλουσιος ουτε τπτ...απλα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ....εγω ειμαι περιπτωσαρα...απ τις λιγες...εχουν περασει απ την εποχη που θα πρεπε να τα κανω αυτα χρονια και χρονια...κι ακομα ειμαι εδω να λεω τα ιδια και τα μαλλια μου να ασπριζουν...καταλαβαινεις ποσο δυσκολη ειναι η θεση μου και ποσο δυσκολο ειναι να τα δω οπως μου τα λες....?
Ειμαι 26 ετων που να παρει ο διαολος
01-01-2011, 19:27 #319
μα δεν μπορω να καταλαβω,γιατι εχεις εμμονη με την παρθενια σου!μην νιωθεις ουτε περιπτωσαρα,ουτε και εξωγηινος!οκ εισαι ενας πολυ ντροπαλος ανθρωπος!οκ!τι να κανουμε τωρα!μην σε σταματαει το, μεχρι τωρα..κοιτα το, απο εδω και περα!μην μιζεριαζεις αλλο..παρε τηλ την κοπελα και προτεινε της να πατε για εναν καφε!μην στεναχωριεσαι ολα στο χερι σου ειναι!
01-01-2011, 19:30 #320
Εμ αυτο σου λεω...δεν ειναι στο χερι μου...ουτε το παρελθον να αλλαξω αλλα ουτε και τον εαυτο μου...γιατι το να βγω με την κοπελα ειναι το ευκολο μερος...και απλα να περασω μια βαρετη βραδια και να πω μια καληνυχτα...το θεμα ειναι να υπαρξει αποτελεσμα...δεν εγινε ποτε μεχρι τωρα...γιατι να γινει τωρα δλδ...ποιον δουλευω?
01-01-2011, 19:36 #321
τωρα τι να σου πω??οτι λες βλακειες??το ξερεις μαλλον!και συγνωμη κιολας ρε τζιμ,εσυ νομιζεις οτι θα βγεις με την κοπελα και θα την βαλεις κατω απο το πρωτο βραδυ??εκει ειναι το θεμα σου??το μπιπ??δεν προσπαθεις καν να γνωρισεις καποια να κανεις μια σχεση γιατι εισαι κολλημενος με το αλλο θεμα!εμ δεν ειναι ετσι τα πραγματα!λυπαμαι που τα σκεφτεσαι τοσο επιφανειακα..αν τελος παντων στεκεσαι σε αυτο το κομματι πηγαινε σε μια "ειδικη" γυναικα!τουλαχιστον να ξεκολλησεις απο αυτο!
01-01-2011, 19:52 #322
Oχι δεν λεω αυτο...εγω δεν αναφερομαι στο σεξ....πρεπει να καταλαβεις οτι επειδη παντα φοβομουν τις γυναικες και να ανοιχτω σαυτες ακομα κι οταν μαρεσε μια, εχω μαθει να διατηρω τυπικες σχεσεις και κουβεντες απο φοβο να μην οδηγησει πιο περα καταλαβες? δλδ νιωθω οτι οταν θα ερθει να με φιλησει, ακομα κι αν καταφερω να γινει ετσι δλδ να με δει οτι φοβαμαι και να ερθει αυτη, θα τραβηχτω απο φοβο...πραγματικα ακομα και τωρα που το σκεφτομαι φοβαμαι να ανοιχτω...να δεχτω την επαφη,,,δεν μπορω να το ξεπερασω γαμωτο...τι μου συμβαινει? δεν θα πρεπε κανονικα να "αναψω" και να ενδωσω? ο μοναδικος τροπος να γινει δουλεια ειναι να με καταλαβει και να το παει σιγα σιγα...ποια ομως εχει την υπομονη να το κανει αυτο? ιδιαιτερα οταν οι περισσοτερες πιστευουν οτι αντρας = κτηνος...δεν παει ετσι ομως....εγω αντρας ειμαι και μαλιστα και εμφανισιμος και δυνατος και με ορμες εντονες...ειμαι ομως τοσο χεστης που σαμποταρω τον εαυτο μου...να μπορουσα μονο να πιασω μια και να της τα πω ολα...ξερεις κατι το και το...αφηνομαι και κανε με οτι θες...αν παιζω με ανοιχτα χαρτια δεν ντρεπομαι (πολυ) καταλαβες? πως ομως ανοιγεις το ρημαδι να πεις τετοιες κουβεντες...? πως?
εγω το να παει νορμαλ και να δημιουργηθει σχεση και οχι μπαμ και κατω το θεωρω ωραιο...φοβαμαι ομως να ανοιχτω και να αποκαλυψω τον εαυτο μου γιατι με παρει για προβληματικο σιγουρα και θα λακισει...ειναι και μικρη...αστα να πανε...
01-01-2011, 19:55 #323
μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να αφεθω να ζησω τη ζωη μου...δεν μπορω..δεν μου βγαινει...ειμαι 24 ωρες το 24ωρο τεταμενος...ολη μου τη ζωη ετσι ηταν...αλλαζει αυτο ποτε αραγε?
01-01-2011, 19:57 #324
νιωθω μεγαλη απογοητευση...δεν μου αξιζει τετοια μοιρα...θελω να αλλαξω...δεν παει αλλο.. :(
ο ιδιος μου ο εαυτος με φρεναρει....τι να πω....φοβαμαι
θελω να κλαψω δυνατα να ηρεμησω και ουτε αυτο μπορω να κανω χωρις τον μπασταρδο τον εαυτο μου να με φρεναρει...
01-01-2011, 20:06 #325
βρε τζιμ,αφου σε παει πισω η σκεψη,οτι εισαι παρθενος ακομη,γιατι δεν ακολουθεις την ευκολη λυση?να πας..ξερεις!πιες ενα ποτακι,οχι πολυ!ισα ισα να χαλαρωσεις λιγο και αφεσου!στο εχω ξαναπει δεν ειναι τραγικο αλλα αφου αυτο σε παει πισω,η ντροπη κυριως,πηγαινε σε μια "ειδικη".
01-01-2011, 20:10 #326
Δεν ειναι μονο αυτο...ειναι και το οτι τοσα χρονια το εχω μυθοποιησει καταλαβες...οποτε οτιδηποτε γυρω απο αυτο με κανει να διακατεχομαι απο απιστευτο αγχος...το οποιο οδηγησε την προηγουμενη φορα σε αποτυχια.....εχω το κακο να τα βλεπω ολα τραγικα...και ιδιαιτερα αυτης της φυσης τα πραγματα...ασε σου λεω...καταστρεφω τον εαυτο μου χωρις λογο...ποναει η καρδια μου απ τον πολυ καημο που κουβαλαει...το σωμα μου διαμαρτυρεται...με λυπαμαι..γιατι να κατανταω ετσι? :(
01-01-2011, 20:19 #327
μια ιδεα ειναι ολα τζιμ!!ξεκολλα!αυτο που σου ετυχε που το λες και το ξαναλες εχει τυχει σε ολους τους αντρες!μην τρελενεσαι!αμα ξεκινησεις να κανεις βηματακια,θα το απομυθοποιησεις κιολας!ξεκινα!
01-01-2011, 20:23 #328
Τι καλη που εισαι.... :)
Σε ευχαριστω παρα πολυ...
ειναι θεμα ευαισθητο αυτο για πολλους να το ξερεις....πολυ ευαισθητο...και σε μενα που ηδη ειχα τον φοβο των γυναικων τον ενετεινε...και μονο με μικροτερες πλεον αισθανομαι ανετα γιατι δεν εχουν πολυ θαρρος...οταν εισαι 26 και η αλλη 19 ε σε βλεπει λιγο σαν μπαμπα της.. μαλλον σα μεγαλο αδερφο και σε ψιλοφοβαται κιολασ
01-01-2011, 20:27 #329
γκουχου γκουχου!!παλιοβηχας!εε τζιμ τα σημερινα 20χρονα ειναι δασκαλες!αστο μην την ψαχνεις!
01-01-2011, 20:36 #330
οχι ολες...αλλα και παλι τι μου το λες αυτο? να αγχωθω χειροτερα?
αρα οκ δεν εχω καμια ελπιδα! οι συνομηλικες θελουν τον εμπειρο τον λεφτα τον 30αρη να τον καπαρωσουν...και οι μικρες εχουνε γινει πουτανες που μαλακες σαν κι εμενα μας φτυνουν ετσι?
ειμαι 85 κιλα μυες...αμα αρπαξω καμια και σηκωσω το χερι μου θα δουμε εκει ποιος ειναι ο δασκαλος...
τσατιστηκα ασχημα τωρα...