Results 526 to 540 of 2414
-
11-01-2011, 18:00 #526
Καταρχην υποχρεωσεις κι εγω εχω οχι μονο εσεις...και δευτερον οταν δεν μπορω να δωσω πρεπει οι "ανθρωποι" να κανουν υπομονη...γιατι καποια στιγμη αυτοι θα ζητανε απο μενα που θα μπορω κι αυτοι δεν θα μπορουν....αλλα χρειαζεται λιγο υπομονη....τωρα δεν μπορω να δωσω...θα μπορεσω ομως μολις πατησω λιγο στα ποδια μου...
Αν δεν το χεις καταλαβει 1000 φορες σας εχω ζητησει συγνωμη και πηγα για μια ακομα φορα να δικαιολογηθω και να ριξω τον εαυτο μου...αλλα απεναντι στην εμπαθεια της rain χανω την ψυχραιμια μου...
Και ολως τυχαιως οταν μιλουσα για το ποσο καλα πανε τα πραγματα δεν ειχατε ξαφνικα δουλειες και απαντουσατε αμεσως...οταν ειχα προβλημα ξαφνικα αποκτησατε δουλειες...αλλα αυτα συμβαινουν οταν δεν παιρνεις στα σοβαρα τον αλλον και νομιζεις οτι απλα γκρινιαζει...το οτι ολη νυχτα εμεινα ορθιος και χτυπουσα σφαλιαρες στον εαυτο μου το ξερες???
Το ξερω οτι δεν εχει κανεις καμια υποχρεωση αλλα τουλαχιστον πεσ το απ την αρχη....οχι καινουριο κοσκινακι να βοηθησουμε τον χαζουλη τον παρθενο τον τζιμ και μετα βαρεθηκαμε...ή εχουμε δουλειες...ή κανεις κατι ή δεν το κανεις...ειναι προτιμοτερο να μου πεις απ την αρχη αντε γεια παρα να με βοηθησεις λιγο και μετα τπτ...δεν το βλεπεις οτι ειναι απανθρωπο....κι εγω σας ειπα...ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΜΑΤΑ για ψυχοθεραπεια!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ!!!! Εχω πτυχιο πανεπιστημιου, ημουν παντα καλος μαθητης και καλο παιδι και ανταυτου η κοινωνια και οι γυναικες που ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!! Μπορεις λιγο να ερθεις να νιωσεις τη θεση μου??? Ολοι που ηταν κακοι μαθητες και μπασταρδοι με τις κοπελες και εκμεταλλευτες εχουν τωρα τα παντα...κι εγω μια ζωη καλος και ουτε σε ενα φορουμ δεν μπορω να βρω λιγη στοργη....
ωραια κοινωνια φτιακσατε εσεις οι μεγαλοι...αντε τωρα στις δουλειες και τα λεφταδακια σας
Κι αν θες να μαθεις...εγω εκανα λιγο μια βολτα απ τα ποστ για να βοηθησω λιγο...και ξερεις τι συνειδητοποιησα? οτι δεν ειχα και πολλα να δωσω...ουτε να πω...αλλοι να λενε για σχεσεις αποτυχημενες, μια αλλη κοπελα ελεγα οτι ειχε κανει 8 σχεσεις...να παω εγω να πω τι? ως τι να μιλησω??? ως το μηδενικο αυτης της κοινωνιας? ως το ατομο που 5μιση χρονια που σπουδαζε στην πρωτευουσα της χωρας και δεν καταφερε να χει ουτε μια φιλεναδα??? εφυγα με την ουρα στα σκελια..καταλαβες?? αυτο γιατι πολυ μου την λετε οτι δεν βοηθαω καθολου...Last edited by jimmaster; 11-01-2011 at 18:26.
- 11-01-2011, 18:41 #527
βρε τζιμ οπως εχεις παρατηρησει,πολλοι εχουν αποχωρησει απο το θεμα σου,αναρωτιεσαι το γιατι??μας εβαλες σε ενα συστημα ολους,να λεμε τα ιδια και τα ιδια σε 34 σελιδες!τι αλλο περιμενεις να ακουσεις?οπως σου ειπαν και παραπανω εδω δεν ειμαστε 24 ωρες ονλαιν,εχουμε και δουλειες!!!δεν θα πρεπει να εχεις παραπονο εσυ,σου μιλησε ολο το φορουμ ποιος την χαρη σου!!δεν νομιζω να εχω δει αναλογη βοηθεια σε αλλα θεματα και ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ!!αρα λοιπον πες και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
11-01-2011, 19:25 #528
τζιμ..
το παρακανες.
Εμενα προσωπικα με χαλασε μια σκεψη σου αρκετες σελιδες πριν..λες περιπου οτι αν ησουν φυσιολογικος δεν θα καθοσουν να γραφεις σε ενα φορουμ!!
Μετα περιμενεις ολοι να σε νταντεψουν,συμπεριφερεσαι σαν κακομαθημενο που νομιζει οτι ολα περιστρεφονται γυρω του.Υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα στον κοσμο απο το δικο σου ,υπαρχουν ανθρωποι που υποφερουν και δεν φερονται τοσο εγωιστικα..
Απαιτησεις να εχεις ΜΟΝΟ απο τον εαυτο σου!!
Λυπαμαι για την συμπεριφορα σου,γιατι πιστευω οτι τα θετικα σου ειναι πολυ περισσοτερα απο τα αρνητικα σου και ειναι κριμα..:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
11-01-2011, 19:57 #529
Νομιζω ιδιαιτερα εσενα σου χω πει οσο ευχαριστω δεν εχω πει σε κανεναν....αλλα και στο φορουμ ολοκληρο...και ουτε εβαλα κανα μαχαιρι στο λαιμο κανενος...απλα διαισθανθηκατε και την σοβαροτητα του θεματος και τη βαρυτητα των λογων μου...πιο σοβαρα υπαρχουν καμια αντιρρηση,,,αλλα και το δικο μου ειναι σοβαροτατο θα ελεγα..γιατι με καθηλωνει και δεν μπορω να ειμαι παραγωγικος πουθενα...και ο χρονος περναει και περναει....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ λοιπον και παλι...σε καποια αλλα ποστ σας αποκαλεσα αγγελους...δεν δικαιουμαι δλδ να χω μια αδυναμη στιγμη? ο Aiur που ειναι κι ο μοναδικος συνομηλικος γιατι δλδ μου μιλαει μπαμ μπαμ ωραια και λιτα χωρις να παρεξηγιεται?
11-01-2011, 19:59 #530
Κι εγω υποφερω...και μαζι με μενα η οικογενεια μου ολοκληρη...πιο πολυ απο οσο νομιζεις και απο οσο μπορεις να καταλαβεις....γιατι στη θεση μου ποτε δεν θα ερθεις...μπορει να εισαι σε αλλες θεσεις εξισου δυσκολες...αλλα τον πονο μου ποτε δεν θα τον νιωσεις...γιατι αν το ενιωθες δεν θα με παρεξηγουσες....
ευχαριστω κι εσενα πολυ για μια ακομα φορα
11-01-2011, 20:02 #531
Και νομιζεις οτι αυτοι που κανουν πολλες σχεσεις ειναι ευτυχισμενοι?Ακου εκει 8 σχεσεις.Λες και ειναι κατι το σημαντικο ρε παιδι μου,το πολυ πολυ να ειναι ολες αποτυχημενες.Εσυ μπορεις να κανεις μια και καλη.Να ξερεις εμπειρικα στο λεω αυτοι που εχουν κανει πολλες σχεσεις ειναι πολυ χειροτεροι απο σενα.Και δεν εισαι μηδενικο της κοινωνιας,το αντιθετο μαλιστα θα ελεγα.Και μην το παιρνεις τοσο κατακαρδα δεν εχεις χρηματα και που εισαι ανεργος.Και εγω ειμαι ανεργος μαζι με τα πολλα εκατομμυρια Ελληνες αλλα παω στο χτημα με τον αδερφο μου.Παλια πως ζουσαν οι ανθρωποι νομιζεις.Welcome to the Real World bro.Και νομιζεις οτι μονο εσυ υποφερεις στον κοσμο???Εγω ξερω ανθρωπους αναπηρους που λενε και ενα δοξα το Θεω.Μην τα θελουμε και ολα δικα μας
11-01-2011, 20:09 #532
εγω προσωπικα δεν θελω καμια ευχαριστια!απλα θεωρω οτι εχει τραβηχτει το θεμα απο τα μαλλια και γιαυτο ισως να μην βρισκεις πλεον την ανταποκριση που θες(που την εχεις λαβει και με το παραπανω και οσο κανεις αλλος)..
επισης την μπουρδα θα αυτοκτονησω,θα παθω,θα θα θα οχι εδω τζιμ μου,στην παιδικη χαρα αυτα..φιλικα στα λεω!
11-01-2011, 20:11 #533
Δεν θελω τπτ ρε φιλε! Εναν ανθρωπο διπλα μου θελω....Ουτε με νοιαζουν πλουτη ουτε τπτ...να ειμαι φυσιολογικος θελω...γινεται? τπτ αλλο...μονο αυτο....να ζησω τον ερωτα θελω...δεν χρειαζονται λεφτα...ξερεις ομως τι ειναι τα χρονια που μπορεις να τον ζησεις σιγα σιγα να λιγοστευουν??? μαχαιρι στην καρδια μου...Ξερεις τι ειναι ολοι να λενε ιστοριες απο κοπελες και εμπειριες τους και συ να σαι ολοκληρο μουλαρι 26 στα 27 και να μην εχεις να πεις τπτ..? με δακρυα να τρεχουν στα γραφω ρε φιλε...:(
και περα απ τη σχεση...ε ειναι και το σεξουαλικο...μιλαμε για χρονια αποχης...δεν ξερω ποσο χρονων εισαι και κατα ποσο εισαι δραστηριος σεξουαλικα αλλα αντρας εισαι...σιγουρα με καταλαβαινεις...και την ξερεις την κοινωνια μας...αν εισαι νεος δλδ ξερεις τι θα πει αγαμια και ποσο μπαμ κανει ο αγαμητος... γιαυτο δεν μπορουν να ηρεμησουν τα νευρα μου....και μη μου πεις κι εσυ για μπουρδελο...δεν το ξαναπερναω το βασανιστηριο αυτο
11-01-2011, 20:13 #534
Το πιστευεις δεν το πιστευεις μου χει ερθει ως λυση μερικες φορες η αυτοκτονια...ιδιαιτερα οπως οταν αυτη τη στιγμη που σου γραφω ακουω τη μανα μου να κλαιει...και το ξερω οτι το κανει για μενα...το ξερω...γιατι ξερει πως πρεπει να ναι ενας νεος...και στενοχωριεται να με βλεπει να μαραζωνω μερα με τη μερα ολοκληρο παλικαρι
Την ελαβα οχι γιατι μου κανατε χαρη αλλα γιατι την ειχα και την εχω αναγκη...και το θεμα τραβηχτηκε απ τα μαλλια (εγω δεν το πιστευω) ισως για τα δεδομενα ενος φορουμ...στην πραγματικοτητα εχω κι αλλα θεματα που πρεπει να λυσω...βεβαια τα πιο πολλα μονος τα κουλαντριζω μη νομιζεις...
11-01-2011, 20:25 #535
Jim αδέρφια έχεις;
ΥΓ: άβαταρ μπορούμε να βάλουμε σε αυτό το φόρουμ;:confused:[SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
"Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"
11-01-2011, 20:31 #536
ρε τζιμ υπαρχουν ανθρωποι που εχουν σοβαρα προβληματα,που ειναι βαρια αρρωστοι,που η ζωη τους κρεμεται απο μια κλωστη και ομως συνεχιζουν και παλευουν και να χαμογελουν και ερχεσαι εσυ τωρα να λες οτι σου περναει απο το μυαλο να αυτοκτονησεις επειδη δεν εχεις πηδηξει!!ε οχι ρε φιλε!ε οχι!αποχωρω γιατι πραγματικα αν σε ειχα μπροστα μου δεν ξερω τι θα εκανα!
11-01-2011, 20:36 #537
11-01-2011, 20:38 #538
Δωρα μου ακου λιγο...ξοδεψα την καλυτερη ηλικια για σεξ και τις καλυτερες στυσεις μου...τισ ανεμελες στιγμες που θα περναγα με την κοπελα μου ως μαθητης ή φοιτητης....τις ομορφες στιγμες...τους ερωτες,....τα ναζια....τι στο διαολο να την κανω την ζωη μου...γιατι δεν με καταλαβαινεις?
Δεν αντεχεται αλλο η μοναξια...αλλα πιο πολυ δεν αντεχεται το γεγονος οτι σιγα σιγα παυω να ειμαι νεος και δεν εχω κανει αυτο για το οποιο φημιζονται οι νεοι...ολη μου η φοιτητικη ζωη περασε ετσι...πως να ζησω με αυτον τον χαλκα αλλο?
σας το ξαναειπα...κανεις μα κανεις σας εδω μεσα δεν ειναι αλλα ποτε δεν θα ειναι στη θεση μου...αν ησασταν ομως θα με νιωθατε...σαν το θηριο στο κλουβι...
11-01-2011, 20:44 #539
Καλησπέρα κι από μενα!
Φίλε, το καταλαβαίνεις ότι αν θέλεις να αυτοκτονήσεις επειδή δεν έχεις σχέση και επειδή δεν κάνεις σεξ, τα προβλήματά σου είναι ΑΛΛΑ από το ότι δεν έχεις σχέση και δεν κάνεις σεξ;
Λες ότι καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα στον κόσμο, αλλά εσένα το πρόβλημά σου είναι αυτό και είναι πολύ μεγάλο.
Ε, λοιπόν, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Το μεγάλο πρόβλημα, είναι το γεγονός ότι το θεωρείς ΤΟΣΟ μεγάλο πρόβλημα, ώστε να περιστρέφεται η ζωή σου γύρω από αυτό.
Το μεγάλο πρόβλημα, είναι το ότι αρνείσαι να δεις κατάματα αυτά που σε εμποδίζουν να προχωρήσεις.
Μεγάλο πρόβλημα, επίσης, είναι ότι αν δεν πάρεις στα σοβαρά τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέματα που έχεις και σε βασανίζουν, τότε θα συνεχίσουν να σε βασανίζουν , μέχρι να τα πάρεις κάποια στιγμή στα σοβαρά.
11-01-2011, 20:49 #540
Κοιταξε να δεις...μεχρι τωρα στη ζωη ενα ραντεβου εχω βγει...κι οταν τελειωσε το ραντεβου αυτο απ τη χαρα μου αλλου πατουσα κι αλλου βρισκομουνα...δεν ειχα ξανανιωσει ετσι ποτε μου και με αποσβωλωσε η εμπειρια...και να φανταστεις δεν εγινε τπτ απολυτως...απλα κρατησε ο ενας το χερι του αλλου...περασαν μερες ομως λογω υποχρεωσεων μας κοινων και τωρα αρχισαν να μπαινουν τα διαολια...γιαυτο αντιδραω ετσι...ναι πιστευω η ελλειψη σεξ προκαλει προβληματα ψυχολογικα...και αυτα μπορει να οδηγησουν στην αυτοκτονια...οχι η ελλειψη αυτη καθαυτη