Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 50
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 50 of 161 FirstFirst ... 40484950515260100150 ... LastLast
Results 736 to 750 of 2414
    Senior Member
    Κάνω ποδαρικό με το δειξί στην 50η! :D :D :D
    χαχα

Πλάκα κάνω εντάξει μη με παρεξηγήσετε. :)
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Ναι αυτο εννοουσα, πηγαινουν πολλοι στον ουρολογο-σεξολογο η ανδρολογο για θεματα καθαρα ψυχολογικα.

Οσο για το ποιος θα σου μαθει να αφηνεσαι... Πολυ αμφιβαλλω αν ειναι θεμα διδαχης, μαλλον ειμαι ψυχοθεραπειας ειναι. Οποτε αντι να σκεφτεσαι τον σεξολογο καλυτερα να σκεφτεσαι τον ψυχοθεραπευτη. Κι επειδη η ψυχοθεραπεια γενικα προχωραει παραλληλα με τη ζωη, μπορει να δωσει και ενα μοντελο αντιμετωπισης ενος αλλου προβληματος που βλεπω οτι εχεις: οτι περιμενεις τη "λυση" προκειμενου να προχωρησεις! Το ενα ομως δεν γινεται χωρις το αλλο, παραλληλα γινονται συνηθως αυτα.
    Oντος προσφατα αρχισα να το συνειδητοποιω....και ξερεις κατι...? οσο περιμενα να λυθει ενα θεμα για να προχωρησω...τοσο το θεμα αυτο μεγαλωνε...τωρα η αποφαση που πηρα ειναι να προχωραω παρα τις αντιξοοτητες και ξερεις κατι? σιγα σιγα το θεμα αρχισε να συρρικνωνεται απο μονο του...και πιο γρηγορα απο οτι πιστευα...γιατι πολυ απλα δεν πιστευτα στον εαυτο μου...ενω τελικα συνειδητοποιησα πως ισως ειμαι και καλυτερος σε καποια θεματα απο αλλους τολμηρους....απλα δεν ηθελα να το πιστεψω και δεν εβαζα ποτε τον εαυτο μου σε "δυσκολη" θεση...καθομουν αναπαυτικα στην απραξια μου

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Κάνω ποδαρικό με το δειξί στην 50η! :D :D :D
    χαχα

Πλάκα κάνω εντάξει μη με παρεξηγήσετε. :)
    Να τις εκατοστησουμε! χαχαχαχα με χαρουμενα ποστς ομως...

Banned
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Να τις εκατοστησουμε! χαχαχαχα με χαρουμενα ποστς ομως...

προσεχε τι ευχεσαι!!!!να ευχεσαι να ληξει το θεμα σου το συντομοτερο!δλδ να εχεις φτασει στο επιθυμητο αποτελεσμα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    προσεχε τι ευχεσαι!!!!να ευχεσαι να ληξει το θεμα σου το συντομοτερο!δλδ να εχεις φτασει στο επιθυμητο αποτελεσμα!
    Θα δειξει...εδω αμα δεν δω δεν πιστευω....δεν ενθουσιαζομαι με τιποτα αμα δεν δω αποτελεσματα...γιαυτο το προς το παρον βλεπουμε

Senior Member
    Τελικα μονο ποτε θα πεθανω δεν ξερω!

Οταν λεω εγω να μην ενθουσιαζομαι! Αλλα βεβαιως και να μην ακουω κανεναν παρα μονο τον εαυτο μου! Γιατι καταφερα πραγματα κυριως εσωτερικα μεσα μου ριχνοντας τον εγωισμο μου αλλα στην πρωτη ευκαιρια ο εαυτος μου με απογοητευσε!

Και εξηγουμαι...

Βγηκαμε σημερα ολοι μαζι για φαγητο...εγω η κοπελα ενα φιλικο ζευγαρι και δυο αλλοι φιλοι...ο ενας απ αυτους πολυ μουρνταρης...εγω λοιπον ως απειρος που ειμαι αρκετα αγχωμενος καθισα μεν διπλα στην κοπελα αλλα απ την αλλη καθισε ο μουρνταρης... Ε ολο να μιλαει, να την πειραζει, να μην με αφηνει να σταυρωσω κουβεντα... Μετα πηγαινοντας προς το αυτοκινητο να την παιρνει να μιλανε... Εντω μεταξυ εμεις ειχαμε πιει ε και με το ποτο χαλαρωσαμε και λιγο και η κοπελα αρχισε να γινεται πιο διαχυτικη και σαν να ενδιδει στα πειραγματα του... Και τωρα που τα γραφω μουρχεται να ουρλιαξω απο τα νευρα μου!!!! Τετοιο ακραιο θυμο δεν εχω ξανανιωσει και δυστυχως το εδειξα στην παρεα...οχι εμπρακτα αλλα το προσωπο μου σιγουρα φαινοταν αλλαγμενο... Το ξερω ειμαι απειρος...και αμηχανος...και το δειχνω δυστυχως... αλλα οταν εχω να αντιμετωπισω και καποιον εμπειρο ε εκει κολλαω τελειως...το θεμα ειναι οτι το αντιληφθηκε μαλλον οτι εγω στραβωσα...και ηρθε μετα να μου μιλησει πιο προσωπικα... Εγω ομως ειχα ξεφυγει... Ημουν ψυχρος αλλα και αμηχανος...ειπαμε οτι θα μιλησουμε...

Εχω απογοητευτει με τον εαυτο μου κυριως...καταρχην γιατι εχασα την ψυχραιμια μου και κατα δευτερον γιατι απετυχα να ελεγξω την κατασταση υπο την εννοια οτι αυτος εκεινη την ωρα υπερτερουσε κι εγω ο ηλιθιος ηθελα τοσο πολυ να τον ξεπερασω που τελικα κολλησα τελειως... Και η πλακα ειναι οτι μου ειχε εκμνηστηρευτει στο πρωτο μας ραντεβου οτι ποτε δεν θα εκανε κατι μαζι του γιατι τον θεωρει ανωριμο... Ξερω οτι με εχετε παρει για ατομο ωριμο κι αυτο θελω να πιστευω κι εγω για μενα...αλλα απο οτι φαινεται εχω αδυναμιες...και μια απαυτες ειναι η ζηλια...αν ηταν κοπελα μου επισημα θα του χα σπασει το κεφαλι βασικα!!! Ισως δεν επρεπε με τοσο ωραια κοπελα να ξεκινησω....αλλα και παλι οπως ειπα και στην αρχη εχω παρει αποφαση να ξεπερασω τις αδυναμιες μου...και ενας τροπος να χαλαρωνω ειναι να ειμαι ο εαυτος μου και να παραδεχομαι τις αδυναμιες μου... Ειμαι ανασφαλης...πειτε με κτητικο, ζηλιαρη, οτι θελετε...

Μετα ερχεται και μου λεει...επειδη ειχε πολλες δουλειες και δεν μπορεσαμε να τα πουμε μεσα στην εβδομαδα 'ελπιζω να σε ξεχρεωσα με το σημερινο' εννοωντας πως οκ με ειδες τελικα... Εγω απαντησα πως θα προτιμουσα να την εβλεπα μονη της...και μου λεει 'οκ μωρε απο βδομαδα'...τοτε νευριασα κι αλλο!!! Δλδ δεν καταλαβα χαρη μου κανει? Υποτιθεται οτι αρεσει ο ενας στον αλλο! Τι ειναι αυτα!!! Στην αρχη που με γνωριζεις σαρεσω και εισαι ντροπαλη και επειδη ηπιες 2 ποτηρακια και ειχες 2 μαλακες να σε κυνηγανε το παιρνεις πανω σου και μας μιλας και υποτιμητικα? Μου βγαινει ο παλιος μου εαυτος και δεν μαρεσει καθολου! Αλλα ειναι η ΠΡΩΤΗ φορα και ειναι λογικο να παρεξηγω τα πραγματα ετσι?? Οταν πχ κανανε πλακα μαζι οταν περπατουσαμε εγω αποτραβηχτηκα μονος μου...σαν να αφηνα το πεδιο ελευθερο...απο εγωισμο εκεινη την ωρα μου ρθε να τα καταστρεψω ολα και να την πεσω σε οποια εβρισκα!!! Δεν θα χα δικιο? Εγω δλδ απο τοτε που την γνωρισα γιατι δεν κοιταω αλλη κι εκεινη μπροστα μου χαριεντιζεται με τον αλλον?? Μαλακας ειμαι?

Στον γυρισμο και επειδη δεν ειχα παρει το αμαξι μαζι μας γυρισε ο μουρνταρης... Εννοειται δεν θα επετρεπα να μεινουν 2 τους και σχεδον απαιτησα να παει πρωτα εκεινη!

Θελω να μαι κεφατος ακομα και μπροστα σε καποιον δυνητικο αντιζηλο...γιατι ξερω οτι με αυτο τον τροπο θα τη διωξω... Αλλα ειναι πρωτογνωρα ολα αυτα για μενα και δεν ξερω ακριβως τι να κανω...βλεπεις ακομα δεν εχω κανει τπτ, ειμαι και απειρος και η αυτοπεποιθηση μου καταβαραθρωνεται! Ασε που ενιωθα ολη την παρεα να με κοροιδευει...τι να κανω? Να την παρατησω και να παω αλλου? Μου βγηκε τρελο κομπλεξ κατωτεροτητας! Το παραδεχομαι και ντρεπομαι...

Senior Member
    Θεε μου δεν εχω ξανανιωσει τετοια νευρα...μου ειναι αδυνατον να κοιμηθω...νιωθω μαλακας...οτι καποιος αλλος μου κλεψε το κοριτσι μου μεσα απ τα χερια μου...ετσι γινονται τα εγκληματα παθους τελικα??? Αλλα εδω ακομα δεν υπαρχει παθος...μονο εγω που η καρδια μου χτυπαει δυνατα και μου ερχεται να τα σπασω ολα....

Mαλλον τελικα λανθασμενα πιστευα οτι με τις λιγοστες δυνατοτητες μου θα καταφερω να γινω ανθρωπος...ποιον κοροιδευω? Με γνωσεις τριτης δημοτικου παω να μπω στο πανεπιστημιο? Τι απογοητευση...Αλλα δεν ζηταω τπτ...να μαθω ζηταω...τπτ αλλο ...να μαθω...οχι να φερω τον χρονο πισω, ουτε να μου ερθουν ουρανοκατεβατα...αλλα ποια θα μου δωσει ευκαιρια? η εμφανιση μονο δεν μετραει...Επισης η απιστευτα απαραδεκτη φραση του τυπου "Βρες μια οχι τοσο ωραια" οχι μονο ειναι τρομερα προσβλητικη ειναι και τελειως λαθος...καταρχην στην ηλικια μου εμπειρια εχουν οχι μονο οι οχι τοσο ωραιες κοπελες αλλα και οι ΠΕΤΡΕΣ και επισης ποιος ειπε οτι δικαιωμα στο να χουν διπλα τους αυτον που επιθυμουν εχουν μονο οι ωραιες...? Σε τι κοσμο ζουμε ρε πουστη μου? Τι κωλοκοινωνια ειναι αυτη?

Εγω φταιω που νιωθω ετσι..γιατι αφησα τον εαυτο μου να χαρει και να ενθουσιαστει εστω και για λιγο....παραμυθιαστηκα και τωρα καλα να παθω.... Αλλα δε ζηταω ουτε φανφαρες ουτε τιποτα...δεν γινεται μια φορα να γινει κατι ωραιο και να κρατησει λιγο...να το ευχαριστηθουμε?? Γιατι αυτος δεν καταλαβαινει τπτ και σας το λεω...αν γινει ποτε κοπελα μου και ξαναφερθει ετσι θα πεσει γερο ξυλο και στους δυο...ΜΑΛΑΚΑΣ δεν λεει πουθενα πανω στο κουτελο μου...συνηθως ειμαι υπομονετικος με τους ανθρωπους και πιστευω πως εχουν την ιδια ευθιξια με μενα και βεβαιως οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι διποδα ορθια και με γραφουν στα αρχιδια τους...ε και μετα καταπινω καταπινω καταπινω ως που ξεσπαω....και στην τελικη εγω βγαινω κακος γιατι δεν ειμαι Politically correct!! ΟΥ να μου χαθειτε μουλαρια που μου βγαλατε και κανονες για να δικαιολογειται την κωλοσυμπεριφορα σας...την ανειλικρινη και υπουλη...αλλα πανω απολα POLITICALLY CORRECT!!
    Last edited by jimmaster; 16-01-2011 at 04:06.

Senior Member
    Ειπα πολλα αλλα ειμαι ως εδω...οποιος θελει διαβαζει εννοειται...δεν φταιτε εσεις για τα σκατα τα δικα μου

Κανα δυο φορες σαν να πηγε να την αγκαλιασει...η στην καρεκλα εβαζε το χερι του στην δικια της....εγω τι επρεπε να κανω?? Να κανω σκηνη?? Δεν ειναι κοπελα μου ακομα αλλα για κει πηγαιναμε...τι επρεπε να κανω...μηπως θα με λεει κι αυτη μαλακα τωρα? Τι κανει αυτος?? Γιατι δεν αντιδραει? Ετσι θα αφηνει τον καθενα?? Μου ρχεται εγκαφαλικο απ τα νευρα οπου να ναι...Μου ρχεται να τον βρω τωρα και να τον μαχαιρωσω τον μπασταρδο...!!! Μηπως αντιδραω υπερβολικα?

Δεν υπαρχει συνεπεια στον κοσμο παει τελειωσε....δεν υπαρχει...ε ρε αμα ειχα το κολαι με τις κοπελες θα βγαινα τωρα εξω και θα την επεφτα σε 5-6...

Χριστε μου εχω γινει ρεζιλι των σκυλιων...μαλλον εχω σκυλιασει χειροτερα κι απο σκυλι τωρα...ευχομαι να μην διασυρθω αλλο...αλλα πιο πολυ ευχομαι να μην λακισω...οχι αυτη τη φορα...θα γινω ρομπα ξεκουμπωτη αλλα θα μαθω..και την επομενη φορα τα δοντια μου θα ναι πιο ακονισμενα...
    Last edited by jimmaster; 16-01-2011 at 04:33.

Senior Member
    Μετα ερχεται και μου λεει...επειδη ειχε πολλες δουλειες και δεν μπορεσαμε να τα πουμε μεσα στην εβδομαδα 'ελπιζω να σε ξεχρεωσα με το σημερινο' εννοωντας πως οκ με ειδες τελικα... Εγω απαντησα πως θα προτιμουσα να την εβλεπα μονη της...και μου λεει 'οκ μωρε απο βδομαδα'...τοτε νευριασα κι αλλο!!! Δλδ δεν καταλαβα χαρη μου κανει? Υποτιθεται οτι αρεσει ο ενας στον αλλο! Τι ειναι αυτα!!! Στην αρχη που με γνωριζεις σαρεσω και εισαι ντροπαλη και επειδη ηπιες 2 ποτηρακια και ειχες 2 μαλακες να σε κυνηγανε το παιρνεις πανω σου και μας μιλας και υποτιμητικα?
    H απαντηση: ΝΑΙ. Ναι το πηρε πανω της. Επισης απαντησεις σε αλλες ερωτησεις: Είναι πολυ δυσκολο να βρεις ωραια κοπελα και να μην ειναι ψωνισμενη, εδω την ψωνιζουνε μπαζα!!! Ειναι πολυ δυσκολο να βρεις κοπελα, ειδικα ωραια και μικρης ηλικιας που να μην εχει και μια δοση ανοησιας να το παιρνει απανω της οταν της την πεφτουν μουρνταρηδες (καλη ωρα ο γνωστος σου) και να κοιταει την εξωτερικη εμφανιση σε εναν αντρα (εσυ). Συνηθως η καλη εμφανοιση της κοπελας δεν προυποθετει ότι είναι ωριμη εξυπνη μυαλωμενη ή οτιδήποτε αλλο. Αν την θελεις ομως πρεπει να την διεκδικησεις. Αυτο γινεται ως εξης: Εχεις πιστη στον εαυτο σου οτι εισαι ο,τι καλυτερο μπορουσε να βρει αυτη η κοπελα (και δε βλεπω κατι να δειχνει το αντιθετο μεχρι στιγμης), ότι σε θελει κ ότι μπορεις να την εχεις, κ κυνηγησε την. Αν δεις ομως τετοιες συμπεριφορες να συνεχιζονται, τοτε ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να την κυνηγας.

Κανα δυο φορες σαν να πηγε να την αγκαλιασει...η στην καρεκλα εβαζε το χερι του στην δικια της....εγω τι επρεπε να κανω?? Να κανω σκηνη?? Δεν ειναι κοπελα μου ακομα αλλα για κει πηγαιναμε...τι επρεπε να κανω...μηπως θα με λεει κι αυτη μαλακα τωρα? Τι κανει αυτος?? Γιατι δεν αντιδραει? Ετσι θα αφηνει τον καθενα??
    Εδω εγω θα ελεγα να της κανεις ενα ξεκαθαρισμα του τυπου, εγω σου εχω δειξει ότι σε γουσταρω και τις προαλλες χαριεντιζοσουν με αυτον που ελεγες ότι δε γοσυταρεις γιατι ειναι ανωριμος κτλ αμα εχω καταλαβει κατι λαθος να μου το πεις. Και αν την θες συνεχιζεις να την κυνηγας. Δινε ευκαιριες στους ανθρωπους, οχι 100, αλλα 2-3 οκ.. Αν ημουν ελευθερη θα ερχομουν στην πολη σου για διημερο να το παιξω ερωτευμενη συμφοιτητρια απο οταν σπουδαζαμε στην Αθηνα που σε κυνηγαει ακομα χαχαχαχαχα

Αντε, cheer up!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    H απαντηση: ΝΑΙ. Ναι το πηρε πανω της. Επισης απαντησεις σε αλλες ερωτησεις: Είναι πολυ δυσκολο να βρεις ωραια κοπελα και να μην ειναι ψωνισμενη, εδω την ψωνιζουνε μπαζα!!! Ειναι πολυ δυσκολο να βρεις κοπελα, ειδικα ωραια και μικρης ηλικιας που να μην εχει και μια δοση ανοησιας να το παιρνει απανω της οταν της την πεφτουν μουρνταρηδες (καλη ωρα ο γνωστος σου) και να κοιταει την εξωτερικη εμφανιση σε εναν αντρα (εσυ). Συνηθως η καλη εμφανοιση της κοπελας δεν προυποθετει ότι είναι ωριμη εξυπνη μυαλωμενη ή οτιδήποτε αλλο. Αν την θελεις ομως πρεπει να την διεκδικησεις. Αυτο γινεται ως εξης: Εχεις πιστη στον εαυτο σου οτι εισαι ο,τι καλυτερο μπορουσε να βρει αυτη η κοπελα (και δε βλεπω κατι να δειχνει το αντιθετο μεχρι στιγμης), ότι σε θελει κ ότι μπορεις να την εχεις, κ κυνηγησε την. Αν δεις ομως τετοιες συμπεριφορες να συνεχιζονται, τοτε ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να την κυνηγας.

Εδω εγω θα ελεγα να της κανεις ενα ξεκαθαρισμα του τυπου, εγω σου εχω δειξει ότι σε γουσταρω και τις προαλλες χαριεντιζοσουν με αυτον που ελεγες ότι δε γοσυταρεις γιατι ειναι ανωριμος κτλ αμα εχω καταλαβει κατι λαθος να μου το πεις. Και αν την θες συνεχιζεις να την κυνηγας. Δινε ευκαιριες στους ανθρωπους, οχι 100, αλλα 2-3 οκ.. Αν ημουν ελευθερη θα ερχομουν στην πολη σου για διημερο να το παιξω ερωτευμενη συμφοιτητρια απο οταν σπουδαζαμε στην Αθηνα που σε κυνηγαει ακομα χαχαχαχαχα

Αντε, cheer up!!!
    Εγω φταιω που καθομαι και μπλεκω με παιδακια....Και ξερεις κατι? Αν θελω να την κανω να τρεξει απο πισω μου μπορω πολυ ανετα...Αλλα δεν θελω να γινει ετσι....δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου...μην ξεχνας πως ξεκινησε αυτο το ποστ...το γεγονος οτι θα την κερδισω δεν σημαινει οτι θα την ΚΡΑΤΗΣΩ....γιατι μπορει πολυ απλα να δει οτι το ωραιο παιδι που γνωρισε και ενθουσιαστηκε μια μερα στα μπουζουκια δεν ξερει που πανε τα πεντε...εγω πιστευα οτι ειναι ντροπαλη και συνεσταλμενη και οτι μαζι θα ξεκολλαγαμε απο τις ντροπες μας...οχι ξαφνικα να δειχνει αλλο προσωπο....ειμαι ευαισθητος και δεν εχω το χρονικο περιθωριο να με πλιγωσει καποια και κανω αλλο τοσο καιρο να ξαναπατησω στα ποδια μου....

Αυτο το ξεκαθαρισμα που λες το σκεφτηκα...αλλα φοβηθηκα μηπως ειτε το φιλικο το παρεξηγησα ειτε μην με πει υπερβολικο...αλλα κι εγω φοβαμαι....μηπως επειδη απο την ζηλια μου εκεινη την ωρα τα ειδα αλλιως απ οτι ηταν στην πραγματικοτητα...

Και δεν στο κρυβο με επιασε ενα ψιλοπαραπονο...γιατι δλδ εγω να μην ειμαι διαχυτικος οπως ο αλλος?? Γιατι δεν εχω αυτοπεποιθηση θα μου πεις....το θεμα ομως ειναι να σαι ο εαυτος σου...ειναι η ελλειψη συνεπειας των ανθρωπων που με εκνευριζει...

Σιγα μη βαλω εσενα σε κοπο για ενα παλιομουνι με το συμπαθειο.... :)

Και να σου πω και κατι αλλο? Οταν διεκδηκεις μια κοπελα μονο και μονο για να αποδειξεις οτι μπορεις να την φας απο εναν αλλον τοτε χανεται το νοημα...το θεμα ειναι να σαρεσει...κι εγω αμα βλεπω τετοιες συμπεριφορες αρχιζω και αλλαζω γνωμη για το ποσο μαρεσει... Αλλα το να την πεσω σε αλλη για την κανω να σκυλιασει επισης χανει το νοημα...
    Last edited by jimmaster; 16-01-2011 at 11:05.

Senior Member
    OΚ εδω πρεπει να προσθεσω κατι...επειδη εχει πολλες δουλειες...και την εβδομαδα που μας περασε ειχε πολλες δουλειες ενω εγω ηθελα να την δω της ειπα κανα 2 φορες αλλα μετα της ειπα μηπως την πιεζω...οποτε μου ειπε πως θα μου πει εκεινη ποτε θελει...την παρασκευη ειχε μαθημα ως αργα...δεν μου πε τπτ ολη μερα και ταυτοχρονα με πηραν 2 φιλες τηλεφωνο να παμε για ποτο...ε εγω ολη την εβδομαδα μεσα να περιμενω την πριγκιπησα ειχα μπουχτισει...ειχα και "καλη" παρεα και ενεδωσα...αλλα στην τελικη δεν μου ειπε τπτ ολη μερα...εγω στα μυνηματα που ανταλλαξαμε της ειπα την αληθεια...ειμαι εκει μαυτες...και μου λεει πως ειχε και καλα σκοπο να μου πει να βγουμε αλλα μετα νυσταξε και το αφησε...τωρα πειτε μου ποιος φταιει??? Ναι ειμαι free και στερημενος το παραδεχομαι...υπομονη δεν μου μεινε...και νομιζω θα ενδωσω οπου βρω πρωτα...εσεις ξερετε την περιπτωση μου...δεν εχω αλλη υπομονη...ςω ποτε..

Senior Member
    Η πριγκηπισσα οπως την αποκαλεις...δεν στο χρωσταει και σε αυτη την κοινωνια ειμαστε ελευθερα ατομα...
    Εαν δεν γουσταρεις την συμπεριφορα της σηκωνεσαι και φευγεις.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Εγω φταιω που καθομαι και μπλεκω με παιδακια....Και ξερεις κατι? Αν θελω να την κανω να τρεξει απο πισω μου μπορω πολυ ανετα...Αλλα δεν θελω να γινει ετσι....δεν ειναι αυτος ο σκοπος μου...μην ξεχνας πως ξεκινησε αυτο το ποστ...το γεγονος οτι θα την κερδισω δεν σημαινει οτι θα την ΚΡΑΤΗΣΩ....γιατι μπορει πολυ απλα να δει οτι το ωραιο παιδι που γνωρισε και ενθουσιαστηκε μια μερα στα μπουζουκια δεν ξερει που πανε τα πεντε...εγω πιστευα οτι ειναι ντροπαλη και συνεσταλμενη και οτι μαζι θα ξεκολλαγαμε απο τις ντροπες μας...οχι ξαφνικα να δειχνει αλλο προσωπο....ειμαι ευαισθητος και δεν εχω το χρονικο περιθωριο να με πλιγωσει καποια και κανω αλλο τοσο καιρο να ξαναπατησω στα ποδια μου....

Αυτο το ξεκαθαρισμα που λες το σκεφτηκα...αλλα φοβηθηκα μηπως ειτε το φιλικο το παρεξηγησα ειτε μην με πει υπερβολικο...αλλα κι εγω φοβαμαι....μηπως επειδη απο την ζηλια μου εκεινη την ωρα τα ειδα αλλιως απ οτι ηταν στην πραγματικοτητα...

Και δεν στο κρυβο με επιασε ενα ψιλοπαραπονο...γιατι δλδ εγω να μην ειμαι διαχυτικος οπως ο αλλος?? Γιατι δεν εχω αυτοπεποιθηση θα μου πεις....το θεμα ομως ειναι να σαι ο εαυτος σου...ειναι η ελλειψη συνεπειας των ανθρωπων που με εκνευριζει...

Σιγα μη βαλω εσενα σε κοπο για ενα παλιομουνι με το συμπαθειο.... :)

Και να σου πω και κατι αλλο? Οταν διεκδηκεις μια κοπελα μονο και μονο για να αποδειξεις οτι μπορεις να την φας απο εναν αλλον τοτε χανεται το νοημα...το θεμα ειναι να σαρεσει...κι εγω αμα βλεπω τετοιες συμπεριφορες αρχιζω και αλλαζω γνωμη για το ποσο μαρεσει... Αλλα το να την πεσω σε αλλη για την κανω να σκυλιασει επισης χανει το νοημα...
    Το θεμα δεν ειναι να διεκδικεις μαι κοπελα για να αποδειξεις κατι, ειναι επειδη την θες!! Πρεπει να εχεις αυτοπεποιθηση επειδη εισαι αυτος που εισαι, οχι αυτος που ειμαι δεν εχει αυτοπεποιθηση οποτε αποδεχτειτε με ετσι και ετσι θα κατακτησω τον κοσμο! ΝΟ ΝΟ ΝΟ!!! Να εχεις αυτοπεποιθηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν μπορω να το τονισω αρκετα!! Αξιζεις πολλα ειναι σιγουρο!!!!! Αμα δες εχεις τοτε εσυ χανεις, αυτος που εχει αυτοπεποιθηση ειναι πιο χαλαρος κ ετσι του ερχονται πραγματα πιο ευκολα!
    ΕΠισης το θεμα δεν ηταν να την ριξεις στο κρεβατι, αλλα να εχεις μια ομορφη σχεση μαζι της, ε πρεπει να σου πω οτι αυτο ισως να μην το πετυχεις και με την πρωτη, αλλα αμα ξερεις τι θελεις θα το πετυχεις! οτι κι αν ειναι αυτο!
    Επισης, εχεις σκεφτει το ενδεχομενο η κοπελα να ξερει οτι εσυ δεν εχεις πολλες εμπειριες, ή και καμια εμπειρια? Το κουτσομπολιο παει συννεφο παντου κ λεγοτναι ενα σωρο ππραγματα που δεν ισχυουν κιολας, απο καλοθελητες και μη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Η πριγκηπισσα οπως την αποκαλεις...δεν στο χρωσταει και σε αυτη την κοινωνια ειμαστε ελευθερα ατομα...
    Εαν δεν γουσταρεις την συμπεριφορα της σηκωνεσαι και φευγεις.
    Συμφωνω με την carrie...2 - 3 ευκαιριες...οχι ομως 100...το πρωτο strike εγινε...

Ουτε εγω χρωσταω τπτ φιλε μου...υποτιθεται ομως οτι εχουμε δειξει μια συμπαθεια και κραταμε επικοινωνια...για ποιο λογο? Για να πουμε χωρις λογο γεια φευγω...?

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Το θεμα δεν ειναι να διεκδικεις μαι κοπελα για να αποδειξεις κατι, ειναι επειδη την θες!! Πρεπει να εχεις αυτοπεποιθηση επειδη εισαι αυτος που εισαι, οχι αυτος που ειμαι δεν εχει αυτοπεποιθηση οποτε αποδεχτειτε με ετσι και ετσι θα κατακτησω τον κοσμο! ΝΟ ΝΟ ΝΟ!!! Να εχεις αυτοπεποιθηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν μπορω να το τονισω αρκετα!! Αξιζεις πολλα ειναι σιγουρο!!!!! Αμα δες εχεις τοτε εσυ χανεις, αυτος που εχει αυτοπεποιθηση ειναι πιο χαλαρος κ ετσι του ερχονται πραγματα πιο ευκολα!
    ΕΠισης το θεμα δεν ηταν να την ριξεις στο κρεβατι, αλλα να εχεις μια ομορφη σχεση μαζι της, ε πρεπει να σου πω οτι αυτο ισως να μην το πετυχεις και με την πρωτη, αλλα αμα ξερεις τι θελεις θα το πετυχεις! οτι κι αν ειναι αυτο!
    Επισης, εχεις σκεφτει το ενδεχομενο η κοπελα να ξερει οτι εσυ δεν εχεις πολλες εμπειριες, ή και καμια εμπειρια? Το κουτσομπολιο παει συννεφο παντου κ λεγοτναι ενα σωρο ππραγματα που δεν ισχυουν κιολας, απο καλοθελητες και μη..
    Κουτσομπολιο δεν νομιζω να παιχτηκε γιατι δεν εχουμε κοινους γνωστους...κι το ενα ατομο που τα ξερει ολα, ξερει πως θα του παρω το κεφαλι αμα μιλησει...

Τι να σου πω τωρα...πιστευα οτι την ηθελα αλλα τωρα ξενερωσα και μαυτην σαν γκομενα και με το αλλο το φιδι σαν φιλο... και πραγματικα αν μου δωθει η αφορμη θα τον σαπισω στο ξυλο...αν μου δωθει η αφορμη...

Αυτοπεποιθηση και εχω και δεν εχω....οταν με πιανουν οι ζηλιες την χανω δυστυχως...οταν ειμαι ηρεμος ειμαι το αντιθετο ακριβως...κριμα ρε πστ μου...και στο πρωτο ραντεβου πηγαιναν ολα τοσο καλα....γυρισα σπιτι κι ενιωθα ερωτευμενος...μαλλον πρεπει να την κανω με ελαφρα...οχι τπτ αλλο...επειδη αντιδραω παιδιαστικα καμια φορα δεν γουσταρω να γινω και ρομπα απο πανω...

Το ξερω οτι εχω πολλα να δωσω...και δεν χανω εγω...αυτες χανουν...