Results 886 to 900 of 2414
-
20-01-2011, 17:10 #886
jim εμενα η απορια μου ειναι αλλη. Αναρωτιεμαι πως εχει δημιουργηθει η εντυπωση γενικα στον κοσμο οτι κοπελες που ενδιαφερονται για σχεση θα επελεγαν καποιον σαν αυτον που λες... μεγαλη απορια το εχω.. τι να πω, καποιος θα αρχισε να το λεει λογικα και ετσι κυκλοφορησε λολ αφου σου ειπε η κοπελα οτι δε θα εκανε κατι μαζι του γιατι τον θεωρει ανωριμο
- 20-01-2011, 18:08 #887
Ε ναι ακριβως! Ετσι μου ειχε πει... ειναι κι αυτος καταφερτζης γενικα λογω μπλα μπλα αλλα μεχρι εκει...πολλες τον συμπαθουνε λογω εμφανισης και κοινωνικοτητας αλλα απ οτι καταλαβα μετα τις διωχνει γιατι ειναι μαλακας... κι εγω βασικα προσπαθουσα απο λαθος μου να κανω μια πιο προσωπικη κουβεντα...πανω σε λαθος ωρα...οκ υπερεβαλλα..αλλα ηθελα να την δω να τα πουμε...οκ πρωτη φορα ειναι θα κανω και μαλακιες....βγηκαμε να φαμε να πουμε καμια κουβεντα οχι να κανουμε καμακι...
Λες να τον εβαλε τον μαλακα για να τσεκαρει αντιδρασεις?? Γιατι απο τη μια αυτη ειπε πως δεν τον γουσταρει, απο την αλλη αυτος ειπε (το εμαθα αργοτερα) οτι δεν την γουσταρει και γενικως πλακιτσα εκανε και με τις 2 κοπελες της παρεας...
20-01-2011, 18:17 #888
Μα ποιανου φιλος ηταν τελικα αυτος και πως βρεθηκε εκει? Τον ηξερε ή τον εβλεπε πρωτη φορα? Η ουσια ειναι μια παντως, οταν ειναι να κανουν κατι δυο ατομα αν οντως θελουν θα το κανουν, δε θα επηρεαστουν τοσο ευκολα απο τριτους
20-01-2011, 18:21 #889
Eιναι κοινος γνωστος βασικα...τεσπα...ειναι φιλος της απο πριν την γνωρισω εγω βασικα...
Αυτο που λες οντος ισχυει...αν οι 2 το θελουν θα συμβει...απλα εμενα ο φοβος μου ηταν αλλος...ειπειδη ειμαι και απειρος και ντροπαλος αλλα αυτη δεν το ξερει φοβαμαι μηπως μεταφραστει ως απορριψη ή οτι δεν μου αρεσει...αυτο φοβηθηκα...ο αλλος ειναι πιο εμπειρος και τα κανει τα πραγματα αποτομα πλεον...εγω παω πιο σταδιακα...και ο λογος που το κανω ειναι για να μην κομπλαρω...
20-01-2011, 18:36 #890
Ε ρε συ αμα τον ηξερε και ηθελε θα ειχε επιδιωξει κατι μαζι του, εγω νομισα στην αρχη οτι πρωτη φορα τον εβλεπε και γινοταν το σκηνικο λολ
Το οτι ενδιαφερεσαι γι'αυτην νομιζω κανει μπαμ αφου τις εχεις δειξει ποσο πολυ θελεις να βγειτε. Ασε που μια κοπελα το καταλαβαινει κι απο τον τροπο που την κοιτανε μονο.
Τα πραγματα ειναι απλα, ειναι στο χερι της να κανει κινηση
20-01-2011, 18:47 #891
20-01-2011, 19:12 #892
και? απαντησε?
20-01-2011, 21:52 #893
20-01-2011, 22:13 #894
παντως εισαι πολυ τυχερος που εχασες ολα σου τα κιλα και πλεον δεν εχεις κομππλεξ με το σωμα σου
....ο καθενας το βιολι του ε?????
δεν πειραζει :) εμεις να μαστε καλα!!!!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
20-01-2011, 22:17 #895
20-01-2011, 22:25 #896
εισαι πολυ εξυπνος ! ειλικρινα στο λεω!!!!!
αμα αποκτησεις αυτοεκτιμηση αυτη η εξυπναδα θα σου χρειαστει τα μαλα!!!
εσυ θα ανθισεις!!!!
αμα δεν μαραθεις προωρα!!!
μα γιατι ρε συυυυυυυυυυυυυ?
ποιος σε εκανε να αισθανεσαι τοσο χαλια για σενα???Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
20-01-2011, 22:43 #897
δηλαδη αν γουσταρω κατι απο οσα γραφεις εδω μεσα ειναι η εξυπναδα σου
αλλα δεν μου αρεσει
η τοση ανεπεξεργαστη χαμηλη αυτοεκτιμηση
ο,τι σου εχουνε σερβιρει για σενα το χεις φαει στην μαπα και χωρις δευτερη σκεψη το αναπαραγεις
αυτο δεν ειναι καθολου εξυπνο
συνηθως οι γονεις βγαζουν ολα τους τα κομπλεξ στα παιδια τους και τα κανουνε ψυχολογικα ρακη
ομως εκει φαινεται η εξυπναδα
να σταθεις και να πεις μεχρι εδω
οχι κλαψες και μιρλα
αλλα αντρικια
ναι ρε δεν εχω κανει σεξ
εβλαψα το κρεβατι κανενος???
οχι!!!! αλλος εχει κανει σεξ και εχει αποκτησει κονδυλωματα( κατι σιχαμερες ελιες στα γεννητκα τους οργανα σαν μικρα κουνουπιδακια κοκκινα η καφε). ξερεις ποσοι ειναι??? παρα πολλοι!
τι πρεπει να κανουν δηλαδη?
να αυτοκτονησουν ? τον αγωνα τους κι αυτοι ...κανουν θεραπειες και διαφορα
και αλλοι και αλλοι
εχεις παρει παραμασχαλα μια πτυχη της ζωης σου και την εχεις κανει σημαια!!!
εμ δεν ειναι ετσι!!! το πιο ευκολο πραγμα ειναι αυτο!
αλλα το πιο δυσκολο και το πιο εξυπνο ξερεις πιο ειναι?
να ορθοποδησει κανεις
να βαζει στοχους να ξεκολαει να χαιρεται!
οχι μονο για το σεξ. γιατι οσο κολλας τοσο πιο πολυ δυσκολευει! αλλα για την ζωη γενικως!
ειπες πως στεναχωριεται η μαμα που στενοχωριεσαι και καθεσαι μεσα απραγος και χωρις κοπελα!
βγες πηγαινε γνωρισε
πηγαινε χωρο θεατρο μια αλλη ξενη γλωσσα σε γκρουπ ενηλικων
γνωρισε κοσμο ! να εχεις να λες στην κοπελα σου! να εισαι δυνατος και στο μπιρι μπιρι!
να μην αισθανεται οτι ειναι η μοναδικη σου διασκεδαση! δεν ωφελησε ποτε καμια σχεση το ...με τα μουτρα!!!
και μια και εισαι περιζητητος εμφανισιακα γινε και ψυχικα! εσωτερικα! να πας ισοτιμα να το παρεις το κοριτσι και οποιο κοριτσι!!!
με τσαμπουκα!!! οχι γιατι εχεις πολλες η λιγες εμπειριες αλλα γιατι εισαι ο μοναδικος εσυ! δεν υπαρχει αλλος στον κοσμο σαν και σενα! οπως δεν υπαρψχει αλλος στον κοσμο σαν και μενα και σαν κανεναν απο μας! γιατι ειμαστε μοναδικα οντα! ειμαστε προσωπα ! με ζωη! με θελω με προσωπικοτητα!!! με πραγματα που μονο εμεις μπορουμε να κανουμε με γονεις που ειναι μοναδικοι για τον καθεναν μας!
εχουμε αυτο που εχουμε και το αγαπαμε και θελουμε να μοιραστουμε αυτη την αγαπη με εναν αλλον ανθρωπο και να μοιραστουμε και τις δικες του εμπειρειες!!! να τις χαρουμε!!!
δεν γινεται αλλος να ζησει για μας!!! και καλυτερα!Last edited by researcher; 20-01-2011 at 23:41.
Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
20-01-2011, 23:17 #898
http://youtu.be/Bn5lTTnb9ZQ
ωραιο ειναι αυτο
και αλλα που λεει αυτος ο τυπος ειναι ωραια
αν γνωριζεις αγγλικαΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
20-01-2011, 23:33 #899
αυτα τα γραφω και για μενα
εαν δεν ειχα και γω αναγκη να τα ακουσω και να τα εφαρμοσω
δεν θα ημουν εδω σε αυτο το φορουμ και δεν θα εγραφα
δε θελω να θεωρησεις οτι κανω την εξυπνη
ειναι συμπερασματα που εχω βγαλει και για την δικη μου ζωη
η μαλλον πρωτα για την δικη μου ζωη
γιατι οσο διαφορετικες δυσκολιες και να περναμε
οσο διαφορετικες ιστοριες ζωης και να εχουμε
σιγουρα υπαρχουν πραγματα και αναζητησεις και λυσεις που μοιραζομαστε και ειναι πολυ προσωπικες μα και πολυ κοινεςΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
20-01-2011, 23:56 #900
Καλα κανεις και μου τα λες γιατι οντος ετσι ειναι....και γω απορω γιατι μου πηρε τοσο καιρο....κι αυτο που με εξοργιζει ειναι οτι οταν αφηνω τον εαυτο μου ελευθερο τα πραγματα παιρνουν τον δρομο τους...οταν το παρελθον τρυπωνει μεσα στο μυαλο μου ολα γινονται σκατα παλι...
Αυτοεκτιμηση εχω απλα νοσει γιατι ισως δεν ειμαι τοσο δυνατος...βασικα με λες εξυπνο αλλα εγω πιστευω ειμαι χαζος! Χαζος γιατι θα πρεπε να χω καταλαβει τη ζωη λιγο πιο νωρις...ημουν τελειως ανωριμος και ανυπομονος....να φανταστεις εχω χαλασει φιλιες και εχω κανει πολλες μαλακιες γιατι δεν μπορουσα να περιμενω λιγο...γιατι δυστυχως ειμαι κτητικος και απαιτω συνεχη προσοχη...προσπαθω ολα αυτα να τα σταματω να τα πολεμω...
ειμαι σε μια φαση στη ζωη μου που ολα ειναι ρευστα...ολα μα ολα ειναι ρευστα...δεν ξερω καλα ποιος ειμαι πια...σιγα σιγα ανακαλυπτω τον εαυτο μου και προσπαθω να δημιουργησω μια νεα εκδοχη του απαλλαγμενη απ τα παλια...και να αποκτησω μια αντικειμενικη ματια της ζωης μου...οταν ξεκινησε η φαση με την κοπελα ενιωσα οτι αρχισα να βρισκω ενα χαμενο κομματι μου...αλλα επεσα μεσα στα διαβασματα ρε πστ μου....αλλα αντε...θα την κανω την υπομονη....απλα εκεινη δεν μπορει να αντιληφθει πως για μενα εχει πολλους σκοπους να εξυπηρετησει αυτη μας η σχεση...κι αυτοι ειναι: να ξεκινησω τη ζωη μου την ερωτικη/προσωπικη, να εξοικιωθω με τις κινησεις και να παω ενα βημα πιο κοντα στο να ανακαλυψω τον εαυτο μου...ακομα να φανταστεις καλα καλα δεν ξερω στο ερμο το σεξ τι μου αρεσει και τι οχι...κι αν αποδειχτει οτι το σεξ με τις κοπελες δεν μαρεσει?? Ειναι μια πιθανοτητα...ή ξερω γω μπορει να αποδειχτει οτι μαρεσει μαυτην αλλα τελικα παραειναι αδυνατη ή προτιμω τα μεγαλα στηθη...και παει λεγοντας...
νιωθω οτι τοσα πολλα κομματια του εαυτου μου ειναι ανεξερευνητα και αυτο με εχει παγωσει...οταν θα ερθει η στιγμη να ηρεμησω σαν ψυχη και σαν ανθρωπος θα πεσω στα γονατα και θα κλαιω απο χαρα....δεν μπορω να βρω ακρη με τιποτα σαυτη την κωλοζωη...μου φαινονται ολα τοσο βουνο! και περναω και κριση ηλικιας απο πανω...γιαυτο οταν ο γιαννης μου λεει πως δεν ειναι τοσο μεγαλο το προβλημα μου απορω πως ειναι δυνατον να το λεει....