Results 1,051 to 1,065 of 2414
-
25-01-2011, 02:10 #1051
- 25-01-2011, 03:45 #1052
Μαλλον και το χεσιμο θα το σκεφτεσαι lol
Και ξεκιναω
1.πηγα σε μπορδελο και δεν μου σηκωθηκε 3 χρονια πριν ,νομιζω ειπες
.... να πας ξανα χωρις φαρμακα
2.κανε αυτο τζιμ
........δεν μπορω
3.κανε εκεινο
δεν γινεται
4.κανε το αλλο
απα πα πα πα !!!
5.παρε μια κοπελα στο σπιτι σου
δεν μου καθεται καλα η ιδεα
6.Επιασα βυζι ,δεν μου εκανε κουκου ,ειμαι βι ,γκευ
υπαρχουν πολλα βυζια εκει εξω .μπορει να μην ηταν το καταλληλο για σενα
7.βγες εξω ,να κανεις παιχνιδι
μπα ολες ειναι μαλακισμενες
8.Χωσου σε καποια γιατι σου αρεσε
οχι θα με απορριψει ,γιατι δεν εχω αυτο, εκεινο το αλλο ....Δουλεψτα ολα αυτα ρε συ , μην μοιρολογας ,μην μιζεριαζεις
9.πηγαινε μαρκετ και ρωτα τι ωρα ειναι ,απλα σε καποια που σου κανει κλικ
μπα και να πεσω σε καμια κοτα που φτιαχνει μακαρονια παραβρασμενα Α οχι.!!,εγω τα θελω al dente!
10.Παρε φορα για τα δικα σου θελω
δεν μπορω οι γονεις μου ξερεις......
11.μου τι βαραν ακομα και οι γατες που πηδιουνται
θανατος στις γατες λολ !!τι μαλακιες κανουν οι μαλακισμενες μπροστα σου
12.πηγα σε συναυλια ,και μου τη εδωσαν τα ζευγαρια που δεν το εκαναν στις κερκιδες what ever!! Αλλα απλα παρακολουθουσαν τη μουσικη σκηνη Ρε τους ηλιθιους , κοιταν ακουν ,το εργο του καλλιτεχνη , και δεν στρωσαν το kama soutra στις κερκιδες ,η στην αιθουσα
13.Δεν μου μιλατε ειστε παρτακιδες και μαλακες
εε !!εχουμε και τα δικα μας λολ ξερεις ,δεν ειναι ο κοσμος γυρω απο σενα μονο .
14.Δεν μου δινεται σημασια θα πεθανω τωρα λεω !!
να πας σε ψυχολογο Ειλικρινα μεσα απο δω δεν θα βγαλεις τιποτα ,γιατι η σκεψη σου, ειναι εσυ και ο γρυλος σου Ο αρνητισμος σε ολο του το μεγαλειο .σκοταδια παντου Και δεν θα φτασω ποτε στο λοφο με τις λευκες ,βαρια η ανηφορα Αιντε να βρω και εναν χιωτη. να του ανεβω καβαλα
ξεκκολα για μενα κουνησου ,εχω 15 στο μσν Δεν εχω φβ , και πραγματικα σου λεω δεν εχω χρονο για απαντησεις 1600 πως τους προλαβαινεις ???
Αυτα και μονο απο μενα
Τα υπολοιπα αυτα που λες οτι , εγω τωρα παιρνω φυσιγκια και καραμπινα και δεν μου μενει και κατι αλλο ,Κατι μου κανουν εμενα στο μεσα μου !!
,Αλλα αυτα παρακολουθω , τοσο καιρο 71 σελιδες τωρα ,και ειναι η γνωμη μου .Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ
25-01-2011, 03:49 #1053
25-01-2011, 10:40 #1054
Καλημερα καταρχην
Κοιτα ολα οσα λες τα εχω σκεφτει κι εγω. Οντος ειμαι πολυ απαισιοδοξος ωρες και ευτυχως τους τελευταιους μηνες εχω αρχισει να ξεκολλαω. Εχω ομως μερικα θεματα. Προς το παρον δεν υπαρχουν λεφτα ουτε για πουτανες ουτε για ψυχολογους. Ενεργειες για δουλεια κανω καθημερινα αλλα τπτ! Απ την αλλη νιωθω πως αρχιζω να γερναω κι αυτο με σκοτωνει. Αντιλαμβανεσαι λοιπον πως αισθανεται ενας 26 χρονος που πρεπει να περιμενει να μαζεψει 30 50 100 ευρω για να κανει σεξ πρωτη φορα...λες και ειμαι πιτσιρικι 15 χρονων. Και απο πανω απ ολα να εχω οσα εχω απο παλια να με τυρανανε. Στα λεω για να καταλαβεις τη θεση μου χωρις υπερβολες...δεν βλεπω σκοταδια...ΥΠΑΡΧΟΥΝ σκοταδια...κι ο χρονος περναει και κοντευω να αρρωστησω απ το αγχος!
YΓ. Εχω να παω στην τουαλετα δυο μερες...ξερω ειναι μια αηδιαστικη λεπτομερεια αλλα την γραφω για να δεις οτι δεν κανω χαβαλε...
ΥΓ2 Ξερω οτι απο εδω δεν βγαζω τπτ...απλα εχω ενα μερος να συζηταω...οταν ομως καταλαβεις οτι ειναι το μοναδικο μερος που μπορω να πω μια κουβεντα ξαφνικα παιρνει αξια. Επισης σου προσθετω οτι οτι μου λες κι εσυ και ολοι, τα ιδια ακριβως μου λενε και οι ψυχολογοι...
ΥΓ3 Πες μου τι νοημα εχει να συνεχισω να ζω ετσι...βρες μου ΕΝΑΝ λογο...
ΥΓ4 Και μεσα σε ολα νιωθω οτι ετσι κι αλλιως δεν εχει νοημα πια να φτιαξω τη ζωη μου...την λιγη που απεμεινε??? Τα χρονια που μου απομενουν ειναι τα "μιζερα"...τι να το κανω?? Ειμαι ενας χαρουμενος, ωραιος, γκομενιαρης μπαρμπας??? Ποιο το νοημα?? Καταλαβες? Και με την κοπελα που το παλευω ψιλο ντρεπομαι να σου πω...ειναι 20 χρονων....εγω μυριζω χωμα...αλλα το καταπινω γιατι απο χαμηλα πρεπει να ξεκινησω...ξερω θα με δουλευει η κοινωνια...αλλα καλυτερα να με δουλευει για πορνογερο παρα για αγαμητοLast edited by jimmaster; 25-01-2011 at 11:23.
25-01-2011, 12:13 #1055
jimmaster, απο τα λογια σου ειναι φανερο οτι φοβασαι την αποτυχια (γιαυτο σκεφτεσαι το πρωτο βημα τοσο πολυ).
η απειρια μου σταθει εμποδιο να κανω εστω και μια σχεση...εστω και την πρωτη μου...καταλαβες?? Φοβαμαι δλδ μηπως η κοπελα περιμενει πραγματα απο μενα που λογω ηλικιας πρεπει να τα ξερω και την απογοητευσω...
Σε μια σχεση δυνατη, θα χρειαστει να αποκαλυψεις οτι μεχρι τα 26 σου ησουν παρθενος. Επομενως η κοπελα θα σε καταλαβει και δε θα μπορει να σε κρινει.
Εαν προσπαθησεις να αποκρυψεις αυτη την ανησυχια σου, τοτε παντα θα εισαι αγχωμενος.
Αλλωστε στον συντροφο ζωης αποκαλυπτουμε τον πραγματικο μας χαρακτηρα. Αλλιως η σχεση γινεται σχεση βιτρινας.
25-01-2011, 13:19 #1056
Καταρχην σε πρωτη φαση δεν ψαχνω τον συντροφο της ζωης μου...Ψαχνω εμπειριες και εναν τροπο να ξεκολησω απο το τελμα της ντροπαλοτητας...και σιγουρα η εμπειρια σε ξεκολλαει οπως και να το κανουμε...το προβλημα μου ωστοσο δεν ειναι να το πω...αλλωστε φανταζομαι θα φαινεται κιολας...το προβλημα μου ειναι να μην την διωξω μακρια...αν το ξερει για μενα αλλα εγω την ικανοποιω τοτε δεν εχω κανενα θεμα...το προβλημα μου δεν ειναι θα το μαθει η οχι αλλα τα πρακτικα προβληματα που μου δημιουργησει...αν πχ παω με μια ***** και ξεκολησω (το πιστευω εντονα) τοτε θα μαι και χαλαρος, θα τα πηγαινουμε καλα και τελειωσε το θεμα...θελω να πω πως τι την νοιαζει αυτη τι εκανα εγω παλια ανα ΤΩΡΑ ειμαστε καλα..? Ετσι δεν παει?
Ναι δυστυχως την αποτυχια την φοβομουνα παντα γιαυτο πολλα πραγματα αργησα να τα κανω...αυτο που δεν καταλαβαινα ηταν οτι καποτε με επαιρνε να αποτυγχανω...τωρα αυτα τα περιθωρια εχουν στενεψει...γιαυτο αγχωνομαι...επισης δεν τις εμπιστευομαι κιολας τις κοπελες...αν πχ με μια με πιασει πανικος την ωρα που ειναι την φιλησω και ξενερωσει και παει και το πει παντου?? μετα δεν θα βρισκω αλλη να κανω κατι, αλλα και να βρω απο μεσα μου θα τρεμω διπλα αυτη τη φορα...
25-01-2011, 13:22 #1057
Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου αν η ***** μπορεί να σε ξεκολλήσει.
Δεν είναι 'μηχανικο' το θέμα, είναι ψυχολογικό , και δεν γνωρίζω πώς οι ψυχολογικοι προβληματισμοι μπορουν να μειωθουν μεσα απο 'προσχεδιασμενες' εμπειριες .
Πάντως δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις και να βγάλεις ο ίδιος τα συμπεράσματά σου.
25-01-2011, 17:12 #1058
E σιγα σιγα τελικα σαν να νιωθω το πετσι μου να σκληραινει...και τι εγινε δλδ αν αποτυχω?? 26 χρονων ειμαι...παιρνω τη ζωη μου σοβαρα με τα στραβα και ισια της και προσπαθω να βγαλω ακρη ποιος ειμαι...ακομα κι αν αποτυχω ποιος θα με κρινει στην τελικη?
Αντε γιατι πολυ με μειωσα και χωρις λογο μαλιστα... σκληραινω σιγα σιγα τι να κανω ημουν πολυ ευαισθητος παντα
25-01-2011, 20:02 #1059
Exω εναν φιλο που ειναι πολυ μουρνταρης...και ωραιο παιδι ψηλο...και μεγαλο καμακι βασικα....
Εχει φαει μεγαλη πικρα μαζι μου...Γιατι βγαινουμε...αυτος συνηθισμενος πεφτουλας συνεχεια τρελαινεται απ τα νευρα του...γιατι βλεπουμε μια παρεα απο γκομενες που ψηνονται...αυτο συμβαινει σχεδον καθε φορα που βγαινουμε, κι εγω παντα λακιζω σα το μαλακα...λοιπον πηρα την αποφαση να τον παρω τηλ. να κανονισουμε να βγουμε για καμακι...αυτο μονο και τπτ αλλο...οτι κατσει εκατσε...ας παρει αυτος την πιο ωραια...χεστηκα...αρκει να βρω εγω καμια συμπαθητικη να δω καποιο μελλον μαζι της...ειτε ερωτικο μονο ειτε οχι...κι αν παμε στο κρεβατι και ειμαι ατσαλος ε χεστηκα κιολας...θα της το κανω σιγουρα...το πηρα αποφαση...θα κουνιεμαι σα μαλακας αλλα θα το κανω! Ταυτοχρονα θα μαζευω λεφτα για την ******* πολυτελειας...ε και εκει θα ειμαι τελειως ειλικρινης μαζι της...και ταυτοχρονα θα μιλαω και με την μικρη...κι οπου μου φεξει πρωτα...οκ με την μικρη μπορει να μαρεσει πολυ το σωμα της αλλα οχι τοσο το προσωπο...το θεμα ειναι οτι μαναβει ανετα γιατι ειναι 1,80 λαμπαδα πρωην αθλητρια του στιβου...
αυτο ειναι το πλανο μου...ειναι λιγο χυμα αλλα τελικα καταλαβα πως το να κολλαω και να μελεταω τα παντα δεν με βγαζει πουθενα....ελπιζω να μην ψαρωσω τελευταια στιγμη και γιαυτο το λογο θα φροντισω να ειμαι αρκετα πιωμενος...γιατι και με την μικρη στο πρωτο ραντεβου μετα το δευτερο ποτο χαλαρωσα...τι στο καλο εχω να χασω δλδ ρε πστ μου δεν καταλαβαινω...γιατι να το βλεπω τοσο τραγικα...??? Και τωρα δεν ειμαι ουτε πιωμενος ουτε τπτ... εβλεπα κατι βιντεο πορνο τωρα αλλα οχι το κλασικο πορνο που ειναι σκηνοθετημενο με γκομεναρες και με τρελες στασεις...ενα τυπου ερασιτεχνικο...ε καταλαβα οτι ειναι τοσο μεγαλο το παθος εκεινη την ωρα που οπως και να γινει, το παθος θα σε οδηγησει...και μονο που θα βλεπεις βυζια και και...μην πω αλλα....γινεσαι θηριο...ο τυπος δεν εκανε τιποτα...απλα εβαλε το ερεθισμενο πεος του στον κολπο μιας κοπελας που καθοταν ορθια αλλα σκυμενη προς τα μπρος...κι ο αλλος απλα κουνιοταν μεσα εξω...σιγα που οι περισσοτερες ξερουν να πηδιουνται σα πορνοσταρ ναπουμε..!
Μου ρθε λιγο η εικονα του μπουρδελου που χα παει αλλα θελω να πιστευω πως ειτε ηταν μπαζο η γκομενα ειτε εγω ημουν χεσμενος στο βρακι μου τοσο πολυ...γιατι οταν βλεπω φωτο απο βυζια φτιαχνομαι...αρα μαλλον εφταιγε ή εκεινη ή η στιγμη...
Γενικα σιγα σιγα αρχιζω να χαλαρωνω λιγο με το θεμα... θα ακολουθησω το πιο πανω πλανο παντως....θα χτυπησω σε ολα τα μετωπα...
Το χειροτερο που μπορει να συμβει πιο ειναι?? Βασικα οσο κακο και να ειναι σιγουρα θα ειναι πολυ καλυτερο απο το να καθομαι εδω μεσα εχοντας πατησει φρενο στη ζωη μου και φοβουμενος να αντιμετωπισω την αληθεια... Και ποια μπορει να ειναι η αληθεια?? Ειμαι gay?? Ε ας ειμαι...θα το αντιμετωπισω οπως μπορω καλυτερα....ειμαι str8 απλα ειμαι υπερβολικα χεστης?? Η ημουν χοντρος παλια αλλα τωρα βλεπομαι? ε κι αυτο θα το παλεψω...θα μου φυγουν οι αναστολες με την εμπειρια...ειμαι bi ε τοτε απλα θα εχω πιο πολλα ραντεβου ...οτι και να ειμαι θα το δεχτω και θα προχωρησω...κι αν πανε καλα τα πραγματα με τη δουλεια θα πληρωσω κι εναν ικανο ψυχολογο να με στηριζει...φαρμακα δεν χρειαζομαι ευτυχως...μονο μια κουβεντα υποστηριξης και αντε κανα ποτακι με τα φιλαρακια μου να ξεσκαω.... Σας εσκασα κι εσας αλλα και ολους...και τα πιο πολλα εδω μεσα ειναι γκρινιες και τιποτα αλλο...λες και θα αλλαξει η πραγματικοτητα αν γκρινιαξω λιγο παραπανω ναπουμε!
Καποιες προσθετες πληροφοριες που θα πρεπε να χα δωσει απ την αρχη:
Ειναι και κατι αλλο που θελω να εκμνηστηρευτω...επειδη ειπα οτι θα σας τα πω ολα, τοτε θα το κανω....Η ανησυχια μου για την ομοφυλοφιλια δεν ειναι τελειως αβασιμη. Και ισως ο φοβος μου να το αποκαλυψω σε σας εχει να κανει με τον φοβο να αποδεχτω κατι τετοιο... Λοιπον οταν ημουν στα νηπια ειχα "κοπελα"...εννοω τελειως πλατωνικα εννοειται! Απλα ηταν ενα κοριτσι που ηταν το κοριτσι μου υποτιθεται... Αργοτερα πριν παω δημοτικο ειχα εναν ξαδερφο που εχω να τον δω απο τοτε...λιγο μεγαλυτερος απο μενα...μια μερα παιζαμε και σε μια φαση εβγαλε το πεος του που ειχε ερεθιστει και με εσπρωξε προς τα κατω και μου να του το γλυψω...εγω το εκανα χωρις να καταλαβαινω τι κανω...ουτε ενιωσα καπως...αυτο εγινε τοτε...καποια χρονια μετα στο δημοτικο, ηταν καποια αγορια που μας αρεσε να πιανουμε ο ενας το πουλι του αλλου (σε στυση)...τα αγορια αυτα τωρα ειναι σε str8 σχεσεις..αλλα και τοτε παλι μας αρεσαν τα κοριτσια...απλα μας αρεσε να το κανουμε ισως χωρις την συναισθηση οτι κανουμε κατι σεξουαλικο... Ισως απλα η αισθηση οτι νιωθεις ενα ατομο κοντα σου σου εδινε την ευχαριστηση της ανθρωπινης επαφης, της αγκαλιας πχ, ανεξαρτητως φυλου. Και εγινε ενα ακομα περιστατικο με ενα αλλο φιλο οικογενειακο, καλοκαιρι σε διακοπες που πειραματιστηκαμε μεταξυ μας...(μιλαω για 3η δημοτικου παιδια ετσι?) το βλεπαμε σαν παιχνιδι...εγω τουλαχιστον ετσι το εβλεπα...ημασταν χωρις ρουχα και πιαναμε ο ενας του αλλου...εκεινος λιγα χρονια μεγαλυτερος ειπε πως θα ταν ωραιο να χαμε κοπελες να τους καναμε σεξ...και ειπε να δοκιμασουμε να κανουμε μεταξυ μας...εδω δοκιμασα αλλα δεν ειχα στυση...ουτε επιθυμια (τριτη δημοτικου μιλαμε)...αυτος ειχε αλλα το διακοψαμε γιατι νιωσαμε περιεργα...αλλα και παλι εγω δεν καταλαβαινα τι εκανα...σαν παιχνιδι το εβλεπα...και παλι αυτος τωρα σε str8 σχεση...Τι να πω ρε πστ μου...? Μου αρεσαν τα παιχνιδια τετοιου τυπου τοτε αλλα το βλεπα σαν ανθρωπινη επαφη και οχι σεξουαλικη...μαλιστα μεγαλωνοντας δεν ξαναενιωσα την αναγκη να το ξανακανω...απλα η θυμηση του με προβληματιζει πολυ εντονα γιατι φοβαμαι μηπως αυτα τα "αθωα" παιχνιδια τελικα με τραυματισαν ψυχολογικα σε πολυ τρυφερη ηλικια...και μου βγηκε φοβος για τις κοπελες ενω στην πραγματικοτητα ειμαι str8... ΤΙ να πω....εκανα λιγη ερευνα για το θεμα και διαβασα οτι πολλα αγορια περνανε απο το σταδιο της ομοφυλοφιλιας σε εκεινη την ηλικια για να ερθουν μετα στην str8 φυση τους...Γιατι δεν ημουν μονος στα παιχνιδια αυτα...ηταν κι αλλοι που τωρα ειναι str8...αρα λοιπον δεν αποδεικνυει τπτ το οτι σαν παιδι πειραματιστηκες...αλλα βεβαια μιλαμε για μια ηλικια που δεν ειχα ορεξεις σεξυαλικες ετσι κι αλλιως...αυτα ηρθαν με την εισοδο στην εφηβεια...Επισης να προσθεσω πως κι ενα κοριτσακι στα νηπια οικογενειακη φιλη (η μανα της) μου χε δειξει τα γεννητικα οργανα της και ουσιαστικα παιξαμε το γιατρο...συνομηλικο μου ηταν
Μετα ομως μπηκα σε μια λουμπα που ακομα να βγω...πηρα κιλα και αρχισα να θεωρω τον εαυτο μου αχρηστο για κοπελες...θεωρουσα οτι αποκλειται ποτε καμια να με κοιταξει...και γενικα και στις παρεες μου ειχα μια παθητικοτητα...απεκτησα χαμηλη αυτοπεποιθηση και ημουν ενα ψυχολογικο ρακος χωρις σεξουαλικη επιθυμια...την επιθυμια μου την ξεσπουσα με τον αυνανισμο μονο...
Το παρον με βρισκει να κουβαλαω καποια απο την τοτε αδυναμια μου αλλα τωρα ειμαι πολυ πιο συνειδητοποιημενος... Και θα πω με ακριβεια γιατι θεωρω την ομοφυλοφιλια πιθανοτητα... οπως ειπα στο πρωτο ποστ μου στην φαντασια μου ακομα ταλαντευομαι αναμεσα στα δυο φυλα... βλεπω πορνο ολων των ειδων και το γουστο επηρεαζεται αναλογα με την ψυχολογια μου... οταν νιωθω αδυναμος και ουσιαστικα παιζω ταινια στο μυαλο μου το παρελθον τοτε με ελκυουν οι αντρες και συγκεκριμενα τα αντρικα γεννητικα οργανα και η εκσπερματωση...οταν αισθανομαι δυναμικος τοτε θελω να εκφρασω την σεξουαλικη μου ενεργεια με διεισδυση σε γυναικα... και συγκεκριμενα με οσο πιο θυληκια γινεται και με μακρια μαλλια...οχι απαραιτητα πολυ νεα...αλλα ουτε και γρια...οι αντρες που τους βρισκω ελκυστικους μοιαζουν με μενα...αθλητικο σωμα αλλα οχι πολυ αρρενωποι οπως ειμαι εγω...ελκυομαι βασικα στα αρσενικα που εχουν την εμφανιση που ηθελα εγω να εχω οταν ημουν παχυσαρκο παιδι και ζηλευα την ωραια εμφανιση των αλλων...
Aυτη ειναι η πραγματικοτητα...η θεα ενος γυναικειου κωλου ή μπουστου με εχει φερει σε στυση πολλες φορες (πχ σε μια καφετερια ή στην παραλια) η θεα ενος αντρικου, απο κοντα οχι εκτος απ το στρατο μια φορα που ειδα τα γεννητικα οργανα ενος παιδιου στα αποδυτηρια και ψιλοερεθιστηκα και μια αλλη φορα στο γυμναστηριο με εναν αλλον παρομοια περιπτωση....θυμαμαι ομως και με μια γειτονισα πολυ ωραια γκομενα που την πηρα ματι να γδυνεται (εγινε τυχαια μην πεστε να με φατε) και ειχα μουρλαθει!! Οκ το οτι εχω ενα θεμα με το αντρικο κορμι, εχω....τωρα το αν οντος μπορω να προχωρησω φουλ με αντρα δεν ξερω... μπορει να με εξιταρει επειδη ειναι κατι το Kinky ισως αλλα στην πραξη δεν μπορω να μαι σιγουρος...μπορει εκει να ξυπνησει μεσα μου το αντριλικι και να τον πεταξω και τιποτα μπαντικια στο κεφαλι.... :P Οσον αφορα στο γυναικειο, μεχρι να ολοκληρωσω με μια και να μου φυγει η φοβια δεν μπορω να ερεθιστω...ερεθιζομαι μονο σε στιγμες που τα χω ξεχασει ολα...εκει μονο γυναικειο αρωμα να μυρισω γινομαι τουρμπο...νιωθω δλδ καμια φορα πως η "ομοφυλοφιλια" μου εχει να κανει και με την συγκριση με τα αλλα αγορια...κι αυτο το εχω ακουσει...εχω την ταση να ανησυχω για τα παντα και να συγκρινω ετσι κι αλλιως τον εαυτο μου...ειμαι εκ βαθεων κομπλεξικος και αυτο με κραταει πολυ πισω σαν ανθρωπο...γιατι χωρις αυτες τις μαλακιες νιωθω να πεταω στον ουρανο ελευθερος να δημιουργησω και να χαρω τη ζωη...
Επιπροσθετως προερχομαι απο μια πολυ δεμενη οικογενεια με ιδιαιτερη σχεση αγαπης/μισους με την μανα μου και ισως πιο απομακρη με τον πατερα μου εκτος απο τις στιγμες που χρειαζομαι τις αντρικες συμβουλες του...ναι του πει σχεδον τα παντα για μενα και οταν το κανα ενιωσα πολυ ωραια...ειμαι υπερπροστατευμενος και καμια φορα σε βαρος της ανεξαρτησιας μου...αλλα κι αυτο το εχω συνειδητοποιησει και σιγα σιγα το ξερναω!Last edited by jimmaster; 25-01-2011 at 21:25.
25-01-2011, 21:26 #1060
-----------------συνεχεια απ το ξερναω-----------------------
Αυτα ειχα να σας πω...τα χα πει και στην αρχη αλλα τωρα εκανα πιο σαφη τα θεματα μου...Δεν το κρυβω...ειμαι ελαφρα ομοφοβικος και η μεγαλη επιθυμια μου να ολοκληρωσω με γυναικα ισως εχει να κανει με την επιβεβαιωση και με την απεχθεια μου προς ενα κομματι του εαυτου μου που ισως ειναι ομοφυλοφιλικο...ομως μαρεσουν οι γυναικες..ειναι αξιαγαπητα πλασματα και το επιθυμω και σωματικα να μοιραστω το σωμα μου μαζι τους...αισθανθηκα τελεια τωρα με την κοπελα οταν επιασα το χερι της και καυλωσα...ενιωσα τη φυση...ενιωσα να μπορω να αφεθω επιτελους απο ολα τα βασανα μου..ενιωσα πληρης... επισης τις στιγμες εκεινες ο ωραιοτερος αντρας να περναγε δεν θα μου κανε καμια αισθηση...οχι οτι μου κανει παντα....ειπαμε στις στιγμες που νιωθω αδυναμος και ευαλωτος...
Σας τα πα ολα...χαρτι και καλαμαρι...εφυγε ενα βαρος απο πανω μου...ακομα τρεμω στην ιδεα να μαι ομο κι αν τελικα ειμαι ενας θεος ξερει πως θα το αποδεχτω...το να μαι αμφι το δεχομαι καπως καλυτερα... το να μαι καταδικασμενος να μην χαρω ποτε τον ερωτα με κοπελα με κανει να νιωθω χαλια...ομως δεν παυω εναν αντρικο κωλο καμια φορα να τον ορεγομαι...στην φαντασια μου ομως ή μονο με πορνο...στην αληθινη ζωη ποτε
Τωρα σας τα πα ολα... δεν ξερω αν σας απογοητευσα αλλα σιγα σιγα πρεπει να αρχισω να αποδεχομαι τον εαυτο μου...κι αν οντος ειστε αληθινοι φιλοι θα με καταλαβετε... σαν ανθρωπος συνεχιζω να ειμαι ο ευαισθητος ρομαντικος χαρακτηρας... απλα προσθεσα καποιες λεπτομερειες για μενα...για να νιωσω οτι δεν σας δουλευω...ουτε εσας ουτε εμενα βασικα...
α και κατι τελευταιο...οι αυτοκτονικες τασεις εχουν να κανουν με την προσωπικη ομοφοβια μου... αλλα και με τα απωθημενα μου οτι αφορα στις γυναικες αλλα και τον χαμενο χρονο (αλλα ξερω ξερω τα παμε αυτα!! μη πεστε να με φατε παλι :P )
Με αγαπη, τζιμ!
25-01-2011, 21:50 #1061
καλααααααααααααααααα!
επειδη τον παιξατε με κατι αγορακια νομιζεις οτι εισαι και ομοφιλοφιλοοοοοοοοοοος?????? ??????
what??????
βασικα βγες λιγο απ το σπιτι σου
διαβασε και κανα βιβλιο
μιλα και με κανεναν ανθρωπο
εχω γνωρισει ανθρωπους
που τον παιζανε τον μετρουσανε τον απλωνανε τον στεγνωνανε ομαδικως και για πολλαααααααααα χρονια σαν παιδια
σε βουνα λιμνες θαλασσες λαγκαδια και βουνα
και ουδεποτε τους περασε απο το μυαλο οτι ειναι ομοφιλοφιλοι
και τα αγορια και τα κοριτσια πειραματιζονται και τα κανουν αυτα
ειναι κατι φυσιολογικο!!!
καλα εκανες και τα ειπες ολα!!!!
να φυγουν απο πανω σου και να αναλαβεις τη ζωη σου εσυ!!!!
αλλα να ανοιχτεις και να ακους !!!
οχι μονο τον εαυτο σου!!!
αυτη ειναι η γνωμη μου!
ααχ ας μην παρω κι αλλη αναφοραααα πληηηηηηηηηηηηηηηηηζΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
25-01-2011, 21:55 #1062
25-01-2011, 21:56 #1063
Eχω μια δουλεια...σε μια ωρα θα μαι πισω...θα απαντησω σε ολους σας τοτε
25-01-2011, 21:57 #1064
με καθε λεπτομερειααααααααα!
πες μου ειμαι μαζωχα?
ναιαιιαιαιαιια!!!!!
χαχαχα!
μπααααααααααα απο καθαρα φιλοζωικο ενδιαφερον :)Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
25-01-2011, 22:19 #1065
Α ρε τζιμ!!ενδιαφερον για το σωμα μας και το σωμα των αλλων εχουμε ολοι!!και ειναι φυσιολογικο
Αυτο που θελω εγω να πω ειναι πως αυτη τη στιγμη,χωρις καμια σεξ.εμπειρια,δεν γινεται να καταληξεις καπου..
Δεν γινεσαι κατι (ομο η μπαι) επειδη δεν σε φτιαχνει καποια που δεν σου αρεσει..ειναι φυσιολογικο.
Ολα θα ξεκαθαρισουν οταν τα δοκιμασεις..
Αν εσυ θες να δοκιμασεις με αντρα,κανεις δεν εχει το δικαιωμα να σε κρινει..
θα κανεις αυτο που σε ικανοποιει!κι αν αυτο ειναι να εχεις σχεσεις μονο με γυναικες η μονο με αντρες η και με τα δυο φυλα,σε ΚΑΝΕΝΑΝ
δεν χρωστας εξηγησεις..
Οι ταμπελιτσες ειναι καλουπωμα και ειμαστε κατα τους!!
μην αγχωνεσαι να ξεκαθαρισεις την σεξ.ταυτοτητα χωρις να δοκιμασεις..
Χαιρομαι αφανταστα που βλεπεις πια οτι δεν υπαρχει ζωη χωρις αποτυχιες..αλλιως μπαινουμε σε γυαλα οπως εχουμε πει..
ωραια η ιδεα με τον μουρνταρη..απλωσου και ολα θα πανε καλα!
φιλια!:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..