Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 77
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 77 of 161 FirstFirst ... 2767757677787987127 ... LastLast
Results 1,141 to 1,155 of 2414
    Απλα εγω θεωρω οτι ο ναρκισσισμος ειναι μια αμυνα στον πονο , οταν ο ανθρωπος κλεινεται στον εαυτο του - παρα σαν μια σεξουαλικη ελξη προς τον εαυτο του που φυσιολογικα αναπτυσσεται (αυτο δεν ισχυει διοτι τοτε δε θα υπηρχε αναπαραγωγη - η φυση δε θα το προβλεπε )- δεν υπαινισσομαι οτι ειπες κατι τετοιο φυσικα.
    Σ' ευχαριστώ esoteriki_dynami.

Ο ναρκισσισμός σαν έννοια, είναι πολλά πολλά πράγματα. Πρώτα πρώτα όλοι έχουμε από έναν. Το θέμα είναι αν εκφράζεται υγιώς ή νευρωτικά στον καθένα. Σε παθολογικές περιπτώσεις (δεν λέω τώρα για τον συγγραφέα του θέματος αλλά γενικά) μπορεί ναι, να σημαίνει ακόμα και έλξη για τον εαυτό (άλλωστε γι αυτό ο Φρόυντ δανείζεται τον όρο απ' τον μύθο του Νάρκισσου που ερωτεύεται την εικόνα του στο ποτάμι). Σε άλλες περιπτώσεις -πάλι νευρωτικές (δεν μ' αρέσει το παθολογικές) μπορεί ο ναρκισσισμός να έχει υποστεί ισχυρότατο πλήγμα (τότε έχουμε χαμηλή αυτοπεποίθηση). Από την άλλη πάλι, μπορεί και τα δύο παραδείγματα που αναφέρω να συνυπάρχουν (με τρόπο αρκετά περίπλοκο για να καταφέρω να εκφράσω εδώ τώρα), ή καλύτερα το ένα υπάρχει περίπου ως αποτέλεσμα του άλλου. Δηλαδή κάποιο είναι προγενέστερο (ο έρωτας για τον εαυτό είναι προγενέστερος και αρχίζει στα πρώτα παιδικά χρόνια) και το άλλο έρχεται ως αποτέλεσμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    τι κανεις μεσα Τζιμαρα?
    Δεν βγηκες ακομα με τον μουρνταροφιλο?
    Εσυ εισαι 26 χρονων και μυριζεις χωματιλα?αχαχαχ δηλ εγω στα 36 ειμαι μουμιααα!!!!παντως ΔΕΝ νιωθω ετσι..το αντιθετο μαλιστα!!
    Δεν βγηκα ακομη...αυριο μαλλον...αλλα μιλαω παλι πιο θερμα με το κοριτσι...μια εβδομαδα εξεταστικης εμεινε...μια ******* εβδομαδα

Senior Member
    Quote Originally Posted by marirena View Post
    Ωπα, συγγνώμη δεν ήθελα να σε αγχώσω!!
    Φυσικά, ΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτό που λες ισχύει απόλυτα, ωστόσο δυστυχώς, δεν είναι το μόνο που χρειάζεται.
    Είσαι ένα βήμα μόνο πιο κοντά όπως λες. Ο δρόμος λογικά, θα είναι λιγάκι πιο μακρύς.
    Ένα οποιοδήποτε 'σύμπτωμά' μας πέρα από το ότι είναι δυσάρεστο σε δεύτερο επίπεδο, εξυπηρετεί για εμάς κάποιο σκοπό, με αποτέλεσμα, οι περισσότεροι όταν αντιμετωπίζουμε κάτι δυσκολευόμαστε να πάρουμε απολύτως απόφαση ότι θέλουμε να γίνουμε καλά έως ότου σκάψουμε βαθιά και βρούμε τί σκοπό εξυπηρετεί και εμφανίζεται αυτό το 'σύμπτωμα'. Αυτά τα λέει ο Φρόυντ.
    Εσύ μπορεί μεν να είσαι στο στάδιο που αναγνωρίζεις το πρόβλημα, αλλά [I]μέσα σου, μέσα σου[I] πιθανώς ακόμα να μη θες να απαλλαγείς
    Κάτι σου δίνει αυτό. (αλλιώς δεν θα υπήρχε)
    Τώρα το να βρεις το τί, αυτό για μένα απαιτεί πολύυυυυυυυ δουλειά και δεν ξέρω αν κάποιος μπορεί εντελώς μόνος του να την κάνει (εννοώ χωρίς επαγγελματική βοήθεια)
    Με προβληματισες ομως...με επιασε το αγχος οτι εχω κατι ανιατο ή τραγικο....

Senior Member
    marirena πολύ μου αρέσει ο τρόπος γραφής σου και οι απόψεις σου.

Αν και θεωρώ ότι ο ναρκισσισμός δεν ανταποκρίνεται στον jimmaster (είχα γράψει πιο πριν μια αποψη για την συνδεση αγαπης-μισους με τη μητερα του)

jimmaster, αν θέλεις μην κάνεις chat για να μπορουν να φαινονται καποιες χρησιμες απαντησεις. Αν θελεις υπαρχουν και τα π.μ. Σεβασου το λιγο για να μην ψαχνουμε 77 σελιδες (και δε ξερωγω ποσες θα παει), ενταξει;

Λιγο για το καλο της αναγνωσης ελπιζω να το σεβαστεις :)

marirena, δες σε παρακαλω προσωπικο μηνυμα.

Senior Member
    και σαν μαμουθ που ειμαι κοιτα κατι κ@#$γεροι που με αρεσουν..αχαχαχ
    μολις βλεπω πιτσιρικακια (σαν την αφεντια σου) με πιανει αλλεργια...νιανιαρα!!
    http://www.youtube.com/watch?v=8CPE9kMhIvE
    Mporei na μου ριχνεις 10 χρονια αλλα μονο και μονο για το κομματι που μας εστειλες ειμαι σιγουρος πως τελικα τα 36 ειναι νεαροτατη ηλικια...χαχαχα...οκ?

Banned
    και σαν μαμουθ που ειμαι κοιτα κατι κ@#$γεροι που με αρεσουν..αχαχαχ
    μολις βλεπω πιτσιρικακια (σαν την αφεντια σου) με πιανει αλλεργια...νιανιαρα!!
    http://www.youtube.com/watch?v=8CPE9kMhIvE
    εεε πλακα εκανα!εχω αντιισταμινικες ουσιες εγω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by esoteriki_dynami View Post
    marirena πολύ μου αρέσει ο τρόπος γραφής σου και οι απόψεις σου.

Αν και θεωρώ ότι ο ναρκισσισμός δεν ανταποκρίνεται στον jimmaster (είχα γράψει πιο πριν μια αποψη για την συνδεση αγαπης-μισους με τη μητερα του)

jimmaster, αν θέλεις μην κάνεις chat για να μπορουν να φαινονται καποιες χρησιμες απαντησεις. Αν θελεις υπαρχουν και τα π.μ. Σεβασου το λιγο για να μην ψαχνουμε 77 σελιδες (και δε ξερωγω ποσες θα παει), ενταξει;

Λιγο για το καλο της αναγνωσης ελπιζω να το σεβαστεις :)

marirena, δες σε παρακαλω προσωπικο μηνυμα.
    Ξερεις κατι? Οκ ολοι οταν δειχνουμε πιο ωραιοι αισθανομαστε καλυτερα... ισως να το πηγα λιγο στα ακρα εγω....αλλα πιστευω σε νορμαλ πλαισια

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    εεε πλακα εκανα!εχω αντιισταμινικες ουσιες εγω!
    Παντως αυτη η ηλικια ειναι απ τις μεγαλυτερες φαντασιωσεις μου...χαχαχα...σεμνα ετσι

Banned
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Παντως αυτη η ηλικια ειναι απ τις μεγαλυτερες φαντασιωσεις μου...χαχαχα...σεμνα ετσι
    εννοειται ειναι η καλυτερη ηλικια τησ γυναικας!

Senior Member
    Mporei na μου ριχνεις 10 χρονια αλλα μονο και μονο για το κομματι που μας εστειλες ειμαι σιγουρος πως τελικα τα 36 ειναι νεαροτατη ηλικια...χαχαχα...οκ?
    το θεμα δεν ειναι αν τα 36 ειναι νεαροτατη ηλικια (που ειναι μα τω Δια!!),αλλα οτι στα 26 εισαι πιτσιρικι..μπουαχαχαχα!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Παντως ηταν πολυ θετικη η σημερινη μας συζητηση!!!!!! Οντος ειχε πολυ δουλεια αυτες τις μερες...της την ειπα απεξω απεξω και μου το πε....στο χαβαλε και καλα αλλα μηνυμα εληφθη... ;)

Αμα πανε ολα καλα θα σας μαζεψω να σας κερασω....δεν θα περιγραφεται η χαρα μου...ναυτια απο τη χαρα μου με πιανει στην ιδεα να ξεπερασω αυτον τον σκοπελο...

Senior Member
    το θεμα δεν ειναι αν τα 36 ειναι νεαροτατη ηλικια (που ειναι μα τω Δια!!),αλλα οτι στα 26 εισαι πιτσιρικι..μπουαχαχαχα!
    και στα 27? ειπαμε ερχονται τον μαρτη :(

Senior Member
    Βασικα τα 36 για τους μικροτερους ειναι το απολυτο φετιχ! Ειναι μερικες παντρεμενες (μεταξυ μας) γειτονισες σε αυτη την ηλικια που σε τρελαινουν πιο ευκολα απο κοριτσακι μικρο σουπερ μοντελ χαχα

παρτε κι αλλη κομματαρα

http://www.youtube.com/watch?v=IfyDg...eature=related

Senior Member
    jimmaster,

ενταξει αν σε κανει να νιωθεις οκ, τοτε συνεχισε το :)

Senior Member
    και στα 27? ειπαμε ερχονται τον μαρτη :(
    πφφφ..
    γαλατακι και νανακια λεμε!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..