Results 1,186 to 1,200 of 2414
-
27-01-2011, 15:17 #1186
- 27-01-2011, 15:21 #1187
sorry κοπελια, δε ποσταρα εδω για να με κρινεις ουτε εσυ, ουτε καμια αλλη! κρινετε πρωτα τα μουτρα σας, και μετα τους γυρω σας. αμα δεν εχεις τη διαθεση να κατσεις να γραψεις περισσοτερα για να κανουμε κουβεντα σαν ανθρωποι, μην απαντας καθολου καλυτερα!
27-01-2011, 15:21 #1188
Κοιταξε...σεξουαλικο ον ειμαι...το ξερω, το νιωθω.... απο αυτα που λες καταλαβαινω οτι βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα...οχι τις γυναικες δεν τις βλεπω τοσο πολυ οπως φαινεται απ τα λεγομενα μου ή εστω οπως νομιζεις...στο πρωτο ραντεβου μου με την κοπελα που κυνηγαω δεν ειχα τετοια θεματα...ηταν η πρωτη μου φορα που ενιωθα το σωμα μου να αναζητα ενα αλλο και ξερεις γιατι? Γιατι ηταν και ειναι πρωτη φορα στη ζωη μου που νιωθω αξιος καποια να με ερωτευτει και να γουσταρει το σωμα μου...αυτο που λενε οτι πρεπει πρωτα να γουσταρεις (ή εστω να εχεις αποδεχτει) εσυ τον εαυτο σου για να σε γουσταρουν οι αλλοι...μεγαλη αληθεια!
Ναι με τους δικους μου ως παιδι εννοειται ειχα χαδια και αγκαλιες....ισως παραειχα..ιδιαιτερα με τη μανα μου...εκει δεν εχω κανενα κενο
Οσον αφορα στο μεταξυ τους ομως ποτε δεν τους ειδα να κανουν σαν ερωτευμενοι...και να σου πω ακομα και τωρα ποτε δεν πιστεψε οτι γουσταρει ο ενας τον αλλον...ειλικρινα τωρα...ισως οταν ημουν σε ηλικια να παρατηρησω τετοια πραγματα το αισθημα να χε σβησει...δεν ξερω...επειδη ομως ο πατερας μου παντρευτηκε μεγαλος και ειναι και αγχωτικος σαν να παει το μυαλο μου οτι απλα πιαστηκε απ τη μανα μου επειδη μετα δεν θα εβρισκε αλλη...μαλιστα τυχαια εχω ακουσει καποια τετοια σχολια απο την μανα μου (βλεπεις η μανα μου ειναι σαν μια μεγαλη παιδουλα που δεν λογιζεται ποτε τι λεει...εχω ακουσει τα απειρα απ αυτην που με εχουν σημαδεψει ως παιδι)....
Ενοχη γυρω απο την σεξουαλικοτητα ναι θεωρω οτι με περιβαλλει...παντα προσπαθουσα να αποφυγω να την εκφρασω απο ντροπαλοτητα και αισθηση οτι ειναι κατι ιδιαιτερως ταμπου και προσωπικο λες και δεν το κανουν ολοι.... κι ο πατερας μου απ οτι μου λεει η μανα μου ηταν ντροπαλος με τις γυναικες...
Οπως και να χει, οτι κι αν αποδειχτει οτι ειμαι str8, bi, gay εγω τωρα ειμαι σε καλο δρομο με την κοπελα και η κοπελα αυτη μαρεσει...αν ομως ταυτοχρονα αποτελει και οχημα οπως λες εσυ για την αυτογνωσια μου δεν το αρνηθηκα ποτε...δεν ειπα ποτε οτι ειναι η γυναικα της ζωης μου και πως την βλεπω σοβαρα...ειπα πως αφου εχει δημιουργηθει αλληλοσυμπαθεια ας δοκιμασουμε να δουμε...και να σου πω κατι? μου ειναι πολυ πιο ευκολο να παραδεχτω σαυτην καποιες φοβιες η αναστολες με το σωμα μου (η ενοχη που λες κι εσυ) και να τις επιλυσουμε μαζι...γιατι απο την φυση τους οι "σεμνες" κοπελες πανε πιο σιγα σε αυτα τα πραγματα κι εμενα με βολευει αυτο...και στην τελικη δεν ξερω αν η χημεια μας εχει δοκιμαστει επειδη της επιασα το χερι και αναψα... και εκανα να σβησω μια μερα....αλλα εχω το προαισθημα οτι παει να αναψει μεγαλη φωτια μεταξυ μας...
Αν τελικα δεν γινει κατι??? Τι ειχαμε, τι χασαμε και οι δυο...θα ξηγηθω ωραια και καλα οτι τελικα δεν νιωθω οπως νομιζα και θα αποχωρησω...ουτε τσακωμοι ουτε τπτ και τελειωσαμε...Αποστροφη στα του σωματος εγω?? Και της ηδονης?? Δεν παιζει... εγω το λατρευω το σωμα μου και το γεγονος οτι ειμαι αντρας...τις ορμες μου τις προσεχω σαν κορη οφθαλμου και εστω να μπορω να αυτοικανοποιουμαι το θεωρω μεγαλη διεξοδο και απολαυση.... καμια σχεση...ειμαι πολυ παιχνιαρης οταν δε με πιανουν οι ντροπες...
Να προσθέσω μόνο πως ο jim δεν πείθει πως θα μπορούσε να έχει πραγματικό ενδιαφέρον για κάποια κοπέλα, έχοντας τέτοιο βαθύ ζήτημα εναντίον τους. Δεν ξέρω από που ξεκινάει, από τη μητέρα ή τί (ας μην το γράψω αυτό έτσι στο πόδι...) ωστόσο, υπάρχει σαφέστατο ζήτημα μίσους εναντίον των γυναικών το οποίο κατά τη γνώμη μου μπλοκάρει όλη την πιθανή διαδικασία ερωτικής συνεύρεσης με κάποια.
Καταρχάς, να πω πως τα παραπάνω δεν σημαίνουν απαραίτητα ομοφυλοφιλία. Υπάρχουν άνθρωποι που λόγω άλυτων ζητημάτων δεν έχουν σαφές ερωτικό αντικείμενο. Δεν πιστεύω δηλαδή, πως εδώ υπάρχει ούτε σαφής ετεροφυλοφιλία, ούτε σαφής ομοφυλοφιλία (το τελευταίο διαφαίνεται εύκολα από κάποια παραπάνω που διάβασα, περί ομοφοβικών τάσεων του jim...)
Θεωρώ πάντως πως είναι κρίμα τόσο για τον jim, όσο για την πιθανή κοπέλα που θα βρεθεί στο διάβα του (συγνώμη αν το λέω σκληρά αλλά έτσι αισθάνομαι) να προσπαθεί ντε και καλά επειδή έτσι ορίζεται κοινωνικά η αρρενωπότητα (αν και αυτό είναι σχετικό πια θα γράψω λίγα παρακάτω) να γίνει επιβήτορας, κατακτητής ή δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο μιας οποιαδήποτε κοπέλας. Να το πω πάρα πολύ απλά, πάμε στο κρεβάτι με αυτό που μας αρέσει, μας τραβάει, μας διεγείρει. Αν όχι γιατί να πιεστούμε να το κάνουμε? Δεν θα πετύχει ποτέ. Ιδίως αν από πίσω κρύβονται ζητήματα μίσους και εκδίκησης (για τις γυναίκες).
Νομιζω με αδικεις και για μια ακομα με αγχωσες...γιατι δλδ το λες...? Δεν ειναι τοσο ακραια αυτα που νιωθω....και δεν ειναι παντα...ειναι μονο οταν μπαινω στον παλιο τροπο σκεψης...ομως αυτο αλλαζει...δεν το βλεπεις? Οσο για τον αν τελικα παω στο κρεβατι με μια κοπελα μονο και μονο για να το κανω, αυτο δεν προκειται να γινει - θα γινει μονο εφοσον ερεθιστω και το θελω πραγματικα - αν δεν το θελω δεν θα εχω καν στυση το ξερω αυτο...αποφασισα να ειμαι ειλικρινης με τον εαυτο μου και τους αλλους γυρω μου ιδιαιτερα στο θεμα της σεξουαλικοτητας μου οσο δυσκολο κι αν ειναι για μενα να αποδεκτω οτι μπορει να μην ανηκω στην πλειοψηφια των str8... Ξερω οτι απο οσα εχω γραψει σου βγαζω αυτο...ομως ειμαι σιγουρος οτι δεν διαβασες ολο το ποστ μου...οτι δλδ οταν καποια στιγμη ο εαυτος μου εκανε reset (αυτο εγινε γυρω στα χριστουγεννα) πραγματικα ενιωσα νορμαλ ελξη απ τις κοπελες (δλδ και τωρα νιωθω) αλλα οχι απλα μια ελξη αλλα μια πραγματοποιησιμη ελξη χωρις να σκεφτομαι οτι απο μεσα της με δουλευει ή με κοροιδευει ή οτιδηποτε μαλιστα αφου απεκτησα μια αντικειμενικη ματια του εαυτου αντιληφθηκα οτι τελικα αθελα μου πρεπει να χω ριξει πολλες χυλοπιτες και τελικα δεν ημουν τοσο αποθητικος οσο νομιζα...(καποια κοπελα σε μια φαση μου λεει καλα δεν εχεις αντιληφθει ακομα οτι εισαι ωραιο παιδι?? και της λεω ποιος εγω??) αυτες μπορει να νομιζουν οτι εγω τα χω με τπτ γκομεναρες εκτος βολου και σαυτες δεν καθομαι...ναι τα παλια εχω αρχισει να τα ξερναω ευτυχως....και θα συνεχισω να αναζητω τον εαυτο μου οπου κι αν καταληξω...
Παντως να σου πω κατι? Χωρις παρεξηγηση? Ο λογος σου αλλα και πολλων ανθρωπων που σκαμπαζουν απο ψυχολογια με τρομαζει...μου φαινεται σαν γνωματευση γιατρου που σου ανακοινωνει οτι εχω κατι ανιατο...! Να σου πω κατι??? Ξερεις τι θελω πραγματικα? Θελω να ερωτευτω και να μοιραστω το σωμα μου σε πρωτη φαση αλλα και την ψυχη μου με το ατομο που μου ταιριαζει ομως και που θα το αξιζει...στην ουσια αυτο θελω τοσο πολυ...δεν μπορω να μην νιωθω αλλο σωμα πια...ποναει το σωμα μου απο την απραξια....Γιαυτο οταν μου λες οτι στην πραγματικοτητα δεν αγχονομαι τοσο πολυ ή οτι στην ουσια δεν πειθω οτι μπορω να εχω πραγματικο ενδιαφερον για μια κοπελα ε με αγχωνεις και με προβληματιζεις...γιατι ξερω οτι δεν ειναι αληθεια...τουλαχτιστον οχι εξολοκληρου...οχημα για την αυτογνωσια μου μπορει να ειναι (και πως να μην ειναι οταν ειναι η πρωτη σου?) αλλα δεν σημαινει οτι δεν ενδιαφερομαι....ΟΧΙ αν δεν μου αρεσε δεν θα εκανα κατι μονο και μονο για να το κανω...
27-01-2011, 15:25 #1189
27-01-2011, 15:26 #1190
KENO εγω βασικα εχω σταματησει να τα βλεπω τοσο μισογυνιστικα γιατι δεν ισχυει ολο αυτο που λες...και τις πιο πολλες φορες για οσες το κανουν ειναι απλα εκφραση των δικων τους ανασφαλειων...ειμαι σιγουρος αν βρεις μια σωστη θα τα ξεπερασεις αυτα...δεν ειναι ολες ετσι! ευτυχως δεν ειναι ολες ετσι
Ομως ειναι οφφ τοπικ κι αν ειναι ας το συζητησουμε αλλου σε παρακαλω...
27-01-2011, 15:53 #1191
Τωρα μπερδευτηκα τελειως και μου κολλησε η ιδεα οτι ειμαι ομοφυλοφιλος και δεν θελω να το παραδεχτω....
Λετε αν ειμαι να την πληγωσω την κοπελα που θα την αφησω???
Μπερδευτηκα πολυ τωρα...
Νιωθω χαλια....
27-01-2011, 15:54 #1192
Ω θεε μου ποτε θα ηρεμησω στη ζωη μου εγω???
Τοση ταλαιπωρια πια? Ποιον πειραξα και αξιζω κατι τετοιο?
27-01-2011, 15:58 #1193
ποπο ρε τζιμ παλι μονος σου βασανιζεσαι!μα πως περνας απο την μια κατασταση στην αλλην μου λες??εχει χαθει η ουσια του νηματος σου πια!
27-01-2011, 15:59 #1194
27-01-2011, 16:02 #1195
Ο λογος σου αλλα και πολλων ανθρωπων που σκαμπαζουν απο ψυχολογια με τρομαζει...μου φαινεται σαν γνωματευση γιατρου που σου ανακοινωνει οτι εχω κατι ανιατο...!
Ειδάλλως στα τυφλά δεν λύνει κανείς τίποτα. Ούτε σωματικό ούτε ψυχικό.
Αυτό σε πρώτη φάση γιατί είπες πως τρομάζεις και νιώθεις χάλια. Θα γράψω κι άλλα για τα υπόλοιπα που λες.
27-01-2011, 16:03 #1196
Ποτε θα σταματησω να τα προκαλω στον εαυτο μου?
Ξερεις τι φτιαει τωρα? Το ποστ της marirena... αυτα τα συμπερασματα των ψυχολογων καμια φορα με βγαζουν εκτος εαυτου....λες και τα ξερουν ολα να πουμε! Πανω που εισαι ηρεμος και εχεις κατασταλαξει σου πετανε την ατακα και σε αποτελειωνουν...
Ξερω γω τι να πω....ειμαι αγχωτικος και τα αναλυω ολα πολυ...τι να κανω ετσι ειμαι....
οσο για το ποστ μου οτι νιωθω λεω...δεν γραφω κατι ετσι για να το γραψω...
27-01-2011, 16:05 #1197
27-01-2011, 16:06 #1198
Επίσης, δεν είμαι ψυχολόγος. Και για μία άλλη φορά, δεν κάνω διαγνώσεις από φόρουμ.
Έγραψες εδώ όμως γνωρίζοντας πως θα μπαίνει ο καθένας και θα γράφει πράγματα. Έτσι δεν είναι?
Τώρα, αν δεν θες τέτοιου τύπου γνώμες - πιο θεωρητικές να το πω - δεν έχεις παρά να το πεις.
27-01-2011, 16:15 #1199
Οχι ο καθενας να λεει την αποψη του....μονο τα οφφ τοπικ δεν επιτρεπω...
Δεν σου κρυβω κατι ομως για το οποιο δεν φταις εσυ... Φοβαμαι παρα παρα πολυ για το τι μπορει να ανακαλυψω μεσα μου...ισως εχω τη μυγα και μυγιαζομαι...και στα σωματικα ετσι ειμαι...μικρος μου χε καρφωθει οτι εχω καρκινο...ημουν σιγουρος για μια περιοδο...αν μου λεγες να κανω αξονικη για να το διαπιστωσω θα αρνιομουνα κλαιγοντας γιατι ημουν σιγουρος οτι θα εβγαινε θετικη...το πιστευεις? μικρο παιδι ομως αυτο...
Ομως αν ο λογος καποιου μου προκαλει καποια συναισθηματα γιατι να μην το γραψω...? Εχω φοβια με τις γνωματευσεις γενικως... η απολυτοτητα τους με τρομαζει...
βεβαια εννοειται εσυ δεν εδωσες καμια γνωματευση αλλα εγω ετσι ενιωσα δεν στο κρυβω...μπορεις να μου πεις οτι θες παντως...
27-01-2011, 16:20 #1200
Εχω φοβια με τις γνωματευσεις γενικως
Είναι σαφές ότι φοβάσαι τί θα ανακαλύψεις. Αλλά είναι απαραίτητο βήμα για να οδηγηθείς κάπου καλύτερα.