Results 1,201 to 1,215 of 2414
-
27-01-2011, 16:24 #1201
Μπράβο marirena για τις ωραία τεκμηριωμένες απόψεις σου.
Σε ένα forum χρειάζονται όλες οι απόψεις. Το ότι κάποιοι δεν 'αντεχουν ' να τις διαβάζουν - ειναι σεβαστο : μπορουν απλα να μην τις διαβαζουν.
Θεωρω τις επιθεσεις προς το υφος της marirena, ως ενδειξεις ελλειψης σεβασμου στην διαφορετικη αποψη. Εαν το forum λεγεται ' forum ψυχολογιας' σημαινει οτι θα ακουγονται και αμιγως ψυχολογικες αποψεις.
marirena, συνεχισε να γραφεις τις αποψεις σου και να ξερεις οτι μπορει σε 1-2 να μην αρεσει το στυλ , αλλα σε πολλους αλλους μεταξυ εμου, αρεσει.
Δεν διαβασα τα τελευταια post σου, αλλα θα το κανω συντομα και θα τα σχολιάσω.
Μπράβο σου και πάλι και συνέχισε να συμμετέχεις.
- 27-01-2011, 16:37 #1202
Απλα να eπισημανω πως αν καποιος ειναι ευαισθητος σε καποιο στυλ γραφης (ευαισθητος στην αληθεια ισως?) καλο θα ειναι οι αλλοι να του το φερνουν απ εξω απ εξω...ειναι θεμα στο οποιο ειμαι εαυισθητος...
Πες με δειλο...αλλα ετσι ειμαι...
Εννοειται ομως οτι αυτο που φοβαμαι να ανακαλυψω πρεπει να το ανακαλυψω αλλιως μια ζωη θα ζω με ψεμματα, κι αυτο εκ προοιμιου ειπα πως θα το αποφυγω...αυτο εξαλλλου με φερε στην κατασταση την σημερινη...η ελλειψη ειλικρινειας απεναντι στον εαυτο μου πανω απο ολα...αλλα τον δειλο εαυτο μου εγω θα τον αλλαξω...εχω και την δυναμη και τη θεληση!
27-01-2011, 16:37 #1203
http://www.athinorama.gr/adv/lmnts/cock/
jimmaster - για δες εδώ μπορεί να σ' ενδιαφέρει.
27-01-2011, 17:42 #1204
Δεν μενω στην αθηνα πια... :)
Πιστευω ειπαμε πολλα κι οπως και τα κοριτσια μονος μου βασανιζομαι....
Ας δω λιγο πως θα παει με την κοπελα κι ας χαλαρωσω λιγο γιατι αν παραμεινω τοσο αγχωμενος τπτ δεν θα καταφερω στο τελος...τρια μαθηματακια της εμειναν...και επιτελους θα βγουμε ραντεβουδακι οι δυο μας παλι...
:)
Παντως με την παρασταση αυτη δεν μπορω να ταυτιστω με καποιο τροπο διοτι σχεση δεν ειχα ποτε μου ετσι κι αλλιως και δεν ξερω τι θα πει να εχεις σχεση...
Αυτο που ξερω ειναι οτι για 2 μερες μετα το πρωτο ραντεβου εγω ημουν ερωτευμενος και μετα παρεβληθει η εξεταστικη και μας τα γαμησε ολα...αλλα υπομονη...λιγες μερες εμειναν...
τα ξαναλεμε
τζιμ
27-01-2011, 21:58 #1205
jimmaster,
αυνανίζεσαι ακόμα σωστα;
Εχεις κανει προσπαθειες να κοψεις τον αυνανισμο και παντα αποτυγχανεις; και διαρκως εισαι σε ενα αγωνα-πολεμο εναντιον του αυνανισμου;
Εχοντας ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ μανα, που συναισθηματικα σε κρατα ΔΕΣΜΙΟ ΤΗΣ, ειναι λογικο να αυνανιζεσαι.
Εχεις βολευτει μενοντας με τους δικους σου που σου τα παρεχουν ολα ετοιμα - και φοβασαι να απογοητευσεις τη μανα σου φευγοντας απο το σπιτι.
Αυνανιζεσαι κιολας, και ετσι σκοτωνεις το κινητρο να φυγεις .
Αν εκοβες τον αυνανισμο, εφευγες απο το σπιτι, και δουλευες, και αυτοσυντηροσουν δλδ, τοτε ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΕΛΙΔΕΣ δε θα ειχαν γραφτει .
Συναισθηματικα χρειαζεται να κοιταξεις τις σχεσεις με τη μητερα σου. Νιωθεις εγκλωβισμενος - και ετσι δε μπορεις - νιωθεις σαν σε ντροπη , να κοιταξεις γυναικα. Ντρεπεσαι, φευγεις...
Και ετσι.. τις εχεις μυθοποιησει.. Τις θες τοσο πολυ.. θες να τις .. 'σκισεις'.. Σου εχουν λειψει - ειναι το σκευος ηδονης που δεν ειχες, που ολοι εχουν μα εσυ ΑΚΟΜΑ δεν εχεις καταφερει να εχεις. Την θες να τη φιλας, να της εισαι τρυφερος - ειμαι βεβαιος οτι δε θα εισαι βιαιος - διοτι κατανοω οτι απλα σου λειπει η γυναικα...
Ομοφυλοφιλος δεν εισαι - αλλα λογικο να προβληματιζεσαι . 26 χρονων χωρις να φιλησεις ποτε - δεν εισαι μονος - αλλα σε οσους το πεις θα σε πουν gay.
Σιγουρα εινα ιαπλουστευτικο γιατι gay 26 ετων εχει φιληθει με αντρες .
Στην ουσια η αιτια ειναθ η στενη σχεση με τη μητερα. Ουδετεροποιησε την! αληθεια - τι λετε μεταξυ σας; ποσο κοντα εχετε ερθει; σου λεει τα ψυχολογικα της; της κανεις μασαζ; σου λεει την λυπη της για τον πατερα σου; γιατι μαλωνετε; σε πιεζει πχ τι ρουχα να φορας και σου φερνει το πιατο με το φαγητο μπροστα σου; κανει εφοδους στο δωματιο σου και ψαχουλευει ; σε επικρινει για τα λαθη σου ; σε επεκρινε ;
Επισης: γιατι κανεις παρεα με .."γκομενιαρηδες' ; νομιζεις θα βρεις ετσι κοπελα;;;
κοπελα θα βρεις οταν ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ κοβωντας τον αυνανισμο ,τα πορνο.
κοπελα θα βρεις οταν ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ , νιωθοντας οτι συντηρεισαι μονος
κοπελα θα βρεις οταν νιωθεις κυριος του εαυτου σου οικονομικα και με δικο σου σπιτι
κοπελα θα βρεις οταν ουδετεροποιησεις το δεσμο με τη μαμα, οριοθετωντας αποφασιστικα τα ορια σου
κοπελα μπορεις να βρεις αυριο - Ε ΚΑΙ ;
στην τελικη, παλι ιδιος θα εισαι.
Καποτε θα παντρευτεις - ε και ; θα κανεις και παιδια. Ε και ; Παλι ιδιος θα εισαι
ΜΑΘΕ τον εαυτο σου- πηγαινε σε εναν ειδικο και μιλα, μελετησε τις δομες της οικογενειας, μαθε τι εισαι και γιατι...
:)
27-01-2011, 23:17 #1206
νιανιαροοοοοο!!!!!!!!!!!!!!
που βοσκεις?:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
27-01-2011, 23:23 #1207
Αν γνωριζει ηδη τον σωστο τροπο γιατι να τον εγκαταλειψει? Παραξενη ερωτηση.
Ελπιζω να μην ανηκει στις συμβουλες σου το "κοψε τον αυνανισμο" γιατι το τελευταια μονο προϊστορικο μπορει να χαρακτηριστει. Στην τελικη το "μακακα κοφτην μακακια" του το λενε και οι φιλοι του και μαλιστα σε πραγματα που μετρανε."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
27-01-2011, 23:29 #1208
οboro,
Παρατηρώ μια τάση σου να ειρωνεύεσαι τα ποστ μου και διαρκώς να ασχολείσαι με τις απαντήσεις μου επανειλημμενα στα περισσοτερα τοπικ που έχω απαντήσει.
Θα σε παρακαλούσα για ακομα μια φορά και σε αυτό το τοπικ, αν έχεις να σχολιάσεις, να το κάνεις με σεβασμό - χωρίς ειρωνικό ύφος και χωρίς επίθεση - ακομα και διακριτική.
Για το καλό της συζήτησης ό,τι έχεις να μου πεις , να το λες σε προσωπικό μήνυμα σε παρακαλώ. Εκεί θα χειριστούμε την κατάσταση όπως της αρμόζει :)
27-01-2011, 23:45 #1209
Κι εγω παρατηρω την ταση σου να υπεκφευγεις ακομα και οταν προκειται για κριτικη σε επιπεδο γνωσεων. Επειδη δεν σκοπευω να μαθω, πες μου - μεσω προσωπικων μηνυματων υπεκφευγεις καλυτερα?
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
27-01-2011, 23:52 #1210
βρε παιδια εχετε κανει derail δυο thread, για να το πω και αγγλιστι. Ο ενας απο σας ας σταματησει να απανταει απο σεβασμο στο θεματοθετη για να σταματησει αυτο. Δεν κανουμε διαγωνισμο ποιος θα βγει απο πανω και θα πεταξει την πιο εξυπνη ατακα, ειδικα οφ τοπικ! ον τοπικ κατι γινεται! Ανοιξτε καινουριο νημα και πλακωθειτε!
27-01-2011, 23:52 #1211
28-01-2011, 00:06 #1212
Στη σχεση μου με την μητερα μου εχεις πεσει 90% μεσα...το 10% ανηκει σε μενα και εχει να κανει με μενα να αντιδραω σθεναρα σε αυτα που κανει...κι οταν αντιλαμβανεται οτι δεν ειμαι πλεον παιδι σταματαει τις μαλακιες....πολλες φορες της εχω πει να χτυπαει πριν μπει στο δωματιο και οτι εδω ειναι ο ιδιωτικος μου χωρος αλλα δεν λεει να το καταλαβει...τελευταια ομως εχω παψει να εκνευριζομαι γιατι την λυπαμαι πραγματικα....ειναι στον δικο της κοσμο και δεν θελω να την αποπαιρνω...αλλα οταν ερθει η στιγμη να παρω τη ζωη στα χερια μου θα φαει τρελο ακυρο...κι ας πονεσει...θα καταλαβει καποια στιγμη....εγω μαμακιας δεν θα γινω...
Αυτο που λες για τον αυνανισμο το χω σκεφτει κι εγω αλλα ξερεις πως θα καταληξω αν το κανω? Σημαιοφορος....αν με πιανεις... :) Σιγουρα ομως αποτελει εδω και πολλα χρονια την μοναδικη μου σεξουαλικη εκτονωση και εχει γινει εθισμος...κυριως λογω της ευκολιας σε σχεση με το αληθινο σεξ... Παντως και με τα υπολοιπα συμφωνω που λες...Οτι φοβαμαι να κοιταξω αλλη γυναικαι γιατι ουσιαστικα φοβαμαι να απογαλακτιστω απ τη μανα μου...και ναι μασαζ της εχω κανει...βεβαια πονουσε και το ειχε αναγκη...αλλα το οτι μεχρι ενος σημειου οτι καλυπτει εστω με μια αγκαλια την επιθυμια μου να αγγιξω γυναικα ισχυει...μην φανταστεις καμια ανωμαλια...απλα αισθανομαι οπως οταν ημουν μικρο παιδι...αισθανομαι ασφαλεια...
Πρεπει να ξεκολλησω οντος...και μονο μια αλλη γυναικα θα με κανει να ξεκολλησω...
Ναι με επικρινει οντος...και μεσα μου εχω ακομα λιγο τον φοβο της....δυστυχως...οχι οτι με απειλει με καμια βιτσα...αλλα ξερεις η αποψη της για πολλα πραγματα ακομα μετραει για μενα... Δυστυχως θα εχουμε πολλους καβγαδες γιατι δεν λεει με τπτ να καταλαβει κι αυτη και ο πατερας μου οτι την εμπειρια δεν μπορεις να την ταισεις σε ενα παιδι - νεο ενηλικο...η εμπειρια αποκτιεται με τα λαθη...και αισθανομαι ετοιμος για πρωτη φορα να τα κανω και να αφησω τις γαμημενες δικαιολογιες...
28-01-2011, 00:07 #1213
28-01-2011, 00:14 #1214
Μπα αμα μιλησω δε θα χαρεις καθολου! Θα ξαναπερασω αμα αλλαξει κατι γιατι τωρα ιδια τα βλεπω
28-01-2011, 00:14 #1215
Kι ομως εγω καταλαβαινω τι εννοει ο εσωτ....εννοει πως εχω συνηθισει να ξεσπαω εκει οποτε με την πρωτη δυσκολια-ντροπη-ακυρο-δεν μου σηκωθηκε κτλ με γυναικα επιστρεφω τρεχοντας...
Βεβαια εχει αποδειχτει οτι ειτε αυνανιζεσαι ειτε οχι ορμες εχεις οταν δεις θυληκο απλα το θεμα ειναι να μην γινει η αποκλειστικη σου σεξουαλικη "λυση"... συμφωνω...
Μαλιστα σκεφτηκα αν οχι να τον κοψω τελειως, να τον περιορισω μονο για στιγμες που ειναι απολυτως απαραιτητως - δεν παει αλλο.... γιατι δεν το κρυβω πως ειναι τοσες οι ορμες μου που μιλαμε για μια φορα την μερα στανταρ αλλιως αρχιζω και τα βλεπω μπλε...αλλα βεβαιως ειναι και τροπος να χαλαρωνω απο τα αγχη μου....δυστυχως ή ευτυχως μονον με αυτον τον τροπο και με τυ γυμναστικη χαλαρωνω τελειως για λιγη ωρα και σκεφτομαι πιο καθαρα....
Ξερω οτι τα νευρα μου θα πολλαπλασιαστουν αμα τον περιορισω αρκετα και ξερω οτι θα βγω ραντεβου και θα λυσσαξω... ειναι σιγουρο...αλλα πιστευω θα με κανει αλλαξω συνηθειες....
χρειαζομαι ριζικη ανακαινιση....ρεκτιφιε για να συνελθω