Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 86
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 86 of 161 FirstFirst ... 3676848586878896136 ... LastLast
Results 1,276 to 1,290 of 2414
    Senior Member
    Φωτεινη προσπερασες αλλα δυο επιχειρηματα, στην πρωτη μου απαντηση σε εσενα. Επισης δεν ξερω κατα ποσο βλεπεις να περιεχεται η αποψη η δικη σου στο τελευταιο επιχειρημα: αλλο πραγμα να "οδηγει" στο βιασμο η σεξουαλικοτητα καποιου κι αλλο η τελευταια να ειναι απλο καυσιμο για μια τελειως μη-σεξουαλικη πραξη καθαρης βιας.

Επισης δεν ξερω αν θεωρεις *πραγματικα* ελλειψη σεβασμου το να διαφωνει καποιος μαζι σου καθετα με ειρωνικο τροπο. Μαλλον δεν αντεχεις την κριτικη γενικοτερα... Οταν ομως γραφεις τετοια απαραδεκτα πραγματα νομιζω η ειρωνια του αλλου ειναι το λιγοτερο που θα επρεπε να σε απασχολει. Εκτος βεβαια κι αν επιδιωκεις να το γυρισεις στο προσωπικο σαν μορφη υπεκφυγης. Κατα τα αλλα νομιζω ελλειψη σεβασμου ειναι και να απαξιεις να απαντησεις. Κι εμενα μου τη δινει αυτο αλλα δεν το αφηνω να με εμποδισει ; )
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Τζιμ,
    πολλά βλέπω να έχουν γραφεί στο θέμα σου από χθες που το δα, βαριεμαι να τα διαβάσω.
    Αυτό που έβγαλα από όλα τα γραφόμενα σου είναι δυναμισμός, αυθορμητισμός, ανοικτοσύνη στο χαρακτήρα και δίψα για αλλαγή στη ζωή σου.
    Πριν αρκετες μερες σου ειπα να κινηθείς άμεσα με την κοπέλα και να στειλεις νεα. Έκανες κάτι ή το άφησες να κρυώσει;
    Από την άλλη τι έκανες γενικά όλες αυτές τις μέρες προς την κατεύθυνση της αλλαγής;

Το να δίνεις και να παίρνεις απαντήσεις εδώ από μόνο του δε φελά. Σημασία έχει το τι κάνεις έξω εκεί που είσαι και πως ακόμα εφαρμόζεις όλα αυτά τα ωραία που σε συμβουλεύουν εδώ.
    γιάννης

Senior Member
    Ρε συ τζιμη συγνωμη για το οφφ τοπικ παλι... Απο αλλου ξεκιναω κι αλλου με βγαζει, λολ. Ειδες? Κανονικα εσυ πρεπει να μοιραζεις σφαλιαρες στο θρεντ αυτο, ειμαστε απαραδεκτοι =Ρ
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.

Senior Member
    τι να σου πω ανθρωπε μου..
    οταν φερεσαι με ελλειψη σεβασμου να εισαι ετοιμος να δεχτεις μια αντιστοιχη συμπεριφορα..
    τωρα για στην κριτικη σου..την εχω γραμμενη στα παλια μου υποδηματα (δεν εχω βεβαια,προσεχω πολυ τα παπουτσια μου λολ),πιστευε ο,τι θες χαχαχαχ!!!!!!!!!!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Φωτεινη αν παρεις τα ποστ με τη σειρα θα δεις οτι το υφακι και η ελλειψη σεβασμου ξεκινησαν απο εσενα... Μια σελιδα πισω ειναι, για του λογου το αληθες. Κατα τα αλλα ναι, μη σε νοιαζει τι λεω καθολου, μουχαχαχα κλπ κλπ. Εγω ομως οταν βλεπω να γραφονται πραγματα του στυλ "ευτυχως που υπαρχουν και οι οικοι ανοχης και ο αυνανισμος αλλιως θα ηταν τοσο διαδεδομενο το προβλημα του βιασμου που θα επρεπε να αλλαξω ντυσιμο" να ξερεις οτι γενικα απανταω... Που μιλας και για σεβασμο, τη στιγμη που εχεις τετοιες αποψεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Φωτεινη αν παρεις τα ποστ με τη σειρα θα δεις οτι το υφακι και η ελλειψη σεβασμου ξεκινησαν απο εσενα... Μια σελιδα πισω ειναι, για του λογου το αληθες. Κατα τα αλλα ναι, μη σε νοιαζει τι λεω καθολου, μουχαχαχα κλπ κλπ. Εγω ομως οταν βλεπω να γραφονται πραγματα του στυλ "ευτυχως που υπαρχουν και οι οικοι ανοχης και ο αυνανισμος αλλιως θα ηταν τοσο διαδεδομενο το προβλημα του βιασμου που θα επρεπε να αλλαξω ντυσιμο" να ξερεις οτι γενικα απανταω... Που μιλας και για σεβασμο, τη στιγμη που εχεις τετοιες αποψεις...
    οχι εσυ να το κανεις...εσυ να γυρισεις μια σελιδα πισω..
    που θα μας πεις τι να κανουμε και θα μας κρινεις κι απο πανω..
    κανε τουμπες τουμπες κωλοτουμπες!!!! :)

Senior Member
    Ειδες να δινω πουθενα διαταγες κοπελα μου? Μπα σε καλο σου... Προτροπη ηταν. Ελεος δηλαδη. ΑΝ λοιπον, και τονιζω την εγκλιση, ΑΝ, παρεις την απαντηση σου που ξεκινα με το "ωχου" σαν σημειο αναφορας, μπορει να διαπιστωσεις δυο πραγματα: πρωτον, οτι μεχρι τοτε ουτε εγω ουτε εσυ επιδεικνυαμε ελλειψη σεβασμου, αν εξαιρεσουμε το αρχικο σου ποστ δηλαδη... Και δευτερον, πως το υφακι και η ελλειψη σεβασμου ξεκινανε απο το ωχου-ποστακι.

Αυτα...

Senior Member
    αντε να σε ελεησωω..

Senior Member
    H Φωτεινή μπήκε σε mode άμυνας και όταν μπαίνουμε σε τέτοιο mode δε γίνεται καμία συζήτηση επί της ουσίας. Το έχω πάθει και γω και τότε δεν καταλαβαίνω χριστό. Δώστης το χρόνο της να επεξεργαστεί, και θα το κάνει. Δε θα το κάνει τώρα, άμεσα, θα γίνει όμως. Όταν πρωτοερχόμαστε σε επαφή με κάτι που είναι έξω από τα γνωστά μας, και μας το επισημαίνουν με πιεστικό τρόπο (παγίδα στην οποία πέφτω κι εγώ συχνά πυκνά) κλείνουμε μάτια και αυτιά, δεν ανοίγουμε.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Προσωπικα το "υστερα μαλακα φταινε οι βιαστες" το ειχα ακουσει μεχρι τωρα απο αντρες για φουστιτσες που τους προσπερνουσαν αλλα υπαρχει παντα η πρωτη φορα, κατα προτιμηση σε ενα φορουμ υποστηριξης... Τελος παντων.
    και διαβαζε προσεκτικοτερα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    H Φωτεινή μπήκε σε mode άμυνας και όταν μπαίνουμε σε τέτοιο mode δε γίνεται καμία συζήτηση επί της ουσίας. Το έχω πάθει και γω και τότε δεν καταλαβαίνω χριστό. Δώστης το χρόνο της να επεξεργαστεί, και θα το κάνει. Δε θα το κάνει τώρα, άμεσα, θα γίνει όμως. Όταν πρωτοερχόμαστε σε επαφή με κάτι που είναι έξω από τα γνωστά μας, και μας το επισημαίνουν με πιεστικό τρόπο (παγίδα στην οποία πέφτω κι εγώ συχνά πυκνά) κλείνουμε μάτια και αυτιά, δεν ανοίγουμε.
    ρε συ ρειν ,εγω συμφωνω με τις παρατηρησεις του στο θεμα του τζιμ..
    αλλα δεν μου αρεσει καθολου ο τροπος που συμμετεχει σε μια συζητηση..
    και πιστεψε με εμενα με ενδιαφερει λιγοτερο το αν αυτα που λεει εχουν δοσεις αληθειας και περισσοτερο τι ειναι ο αλλος..

Senior Member
    Προσωπικα το "υστερα μαλακα φταινε οι βιαστες" το ειχα ακουσει μεχρι τωρα απο αντρες για φουστιτσες που τους προσπερνουσαν αλλα υπαρχει παντα η πρωτη φορα, κατα προτιμηση σε ενα φορουμ υποστηριξης... Τελος παντων.
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    και διαβαζε προσεκτικοτερα...
    Ναι, επειδη ειπα εξω απο τα δοντια οτι αυτο διαβασα πισω απο το δηθεν αστειο που εκανες... Μεγαλη ελλειψη σεβασμου πραγματικα να εκθετεις απαραδεκτες αποψεις αλλων. Ισες και ομοιες ειναι οι δυο εκφρασεις και μην αμφιβαλλεις καθολου. Η θηλυκη και αρσενικη βερσιον αντιστοιχα.

Rain νομιζω αυτο που λες ισχυει οταν κανεις εχει λογο να περιμενει. Κι εγω τοτε το εφαρμοζω. Αλλιως τα γραφω ολα οσα ειναι να γραψω και ξεμπερδευω απο την αρχη.

Senior Member
    Τωρα τα περι "τροπου" τα βρισω υποκριτικα το λιγοτερο - σε εχω δει στο παρελθον να επικροτεις απειρως πιο οξεις χαρακτηρισμους απο αλλα μελη, ακομη και ξεκαθαρα προσβλητικα ποστ, που πολλα δεν ειχαν ουτε ουσια ουτε δικαιο. Τοτε ομως οι χαρακτηρισμοι δεν απευθυνονταν σε εσενα. Δυο μετρα και δυο σταθμα δηλαδη. Αρκει να μην το δεχομαστε εμεις, τοτε γινεται απαραδεκτο.

Senior Member
    Ναι, επειδη ειπα εξω απο τα δοντια οτι αυτο διαβασα πισω απο το δηθεν αστειο που εκανες... Μεγαλη ελλειψη σεβασμου πραγματικα να εκθετεις απαραδεκτες αποψεις αλλων. Ισες και ομοιες ειναι οι δυο εκφρασεις και μην αμφιβαλλεις καθολου. Η θηλυκη και αρσενικη βερσιον αντιστοιχα.

Rain νομιζω αυτο που λες ισχυει οταν κανεις εχει λογο να περιμενει. Κι εγω τοτε το εφαρμοζω. Αλλιως τα γραφω ολα οσα ειναι να γραψω και ξεμπερδευω απο την αρχη.
    εξω απο τα δοντια ειναι να απαντας ειρωνικα σε καποιον..οκ ετσι εισαι εσυ..
    Θα αμφιβαλλω αγαπητε μου,δεν γινεται να μην υπαρχουν παραλλαγες σε αυτα που εσυ λες,αν εχω απλως ΚΑΙ κατι αλλο να προσθεσω στα του αυνανισμου,θα το κανω..

Senior Member
    Τωρα τα περι "τροπου" τα βρισω υποκριτικα το λιγοτερο - σε εχω δει στο παρελθον να επικροτεις απειρως πιο οξεις χαρακτηρισμους απο αλλα μελη, ακομη και ξεκαθαρα προσβλητικα ποστ, που πολλα δεν ειχαν ουτε ουσια ουτε δικαιο. Τοτε ομως οι χαρακτηρισμοι δεν απευθυνονταν σε εσενα. Δυο μετρα και δυο σταθμα δηλαδη. Αρκει να μην το δεχομαστε εμεις, τοτε γινεται απαραδεκτο.
    αντε παλι με την κριτικη..
    εχουμε και λεμε
    απαραδεκτη
    υποκριτρια
    ευαισθητη στην κριτικη
    υποστηρικτικη στις προσβολες
    αλλα?

πσσσττ αυτα που εχεις εσυ μην τα βαζεις αυτοκολλητο σε μενα,δεν μασαω..