Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 88
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 88 of 161 FirstFirst ... 3878868788899098138 ... LastLast
Results 1,306 to 1,320 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by esoteriki_dynami View Post
    Φωτεινη ,

πολύ σωστά, ο αυνανισμός είναι ένα εργαλείο. Δεν ειναι 'κακος' ή 'καλος'. Στην περιπτωση του jimmaster, ο αυνανισμός ειναι αποτέλεσμα των συνθηκών προσκόλλησης στους γονείς του. Η προτροπη 'κοψε τον αυνανισμο' δεν θα πιάσει φυσικά διότι ο αυνανισμος ειναι στην περιπτωση του μια διεξοδος στην πιεση που βιωνει.
    Επομενως οταν η πιεση αυτη σπασει (γινοντας ανεξαρτητος) τότε η ανάγκη αυνανισμου δε θα υφίσταται.

Απλά ο αυνανισμός ενισχύει την απουσία ορμής. Διοτι οπως και να το κανουμε ειναι ενα υποκαταστατο. Πχ αν καποιος πεινα , και φαει τσιπς, τοτε καπως η πεινα του θα μετριασθει και δε θα εχει τοση ορμητικοτητα για να παει να ψαξει για φαγητο.
    χμμ..
    εγω δεν το εννοουσα ετσι ακριβως..
    αν προσεξεις εγραψα αυνανισμος,οικοι ανοχης(σεξ) κι αυτο γιατι συζηταμε την περιπτωση να εισαι εκτος σχεσης.
    Εγω προσωπικα,και το εγραψα και στον τζιμ σε π/μ,πιστευω οτι ο αυνανισμος ειναι απολυτως φυσιολογικος και μαλιστα μπορει να ειναι και μερος της ερωτικης πραξης (στην δικη μας ερωτικη ζωη τον συμπεριλαμβανουμε).
    Εκτος απο το αυτονοητο,οτι δηλ πρεπει να εχεις αλλα θεματα για να σου γυρναει το ματι,αν δεν εχεις σχεση και αποκλεισεις και τον αυνανισμο,θα σου την βαρεσει κοινως :D
    αν υποθεσουμε λοιπον οτι εχω σαν γυναικα εχω θεματακια με την επιθετικοτητα μου..κι εσυ το ιδιο σαν αντρας..και ειμαστε εκτος σχεσης..
    με το μην αυνανιστουμε ή να μην κανουμε σεξ (οικοι ανοχης ή one night stand και για τα δυο φυλα),πως αυτο θα μας επηρεασει?
    εγω σαν γυναικα θα ειμαι η γνωστη ανεραστη Υστερω,δεν μου φτανε που ειμαι επιθετικη και λιγο αρρωστακι ετσι κι αλλιως..αλλα δεν μπορω να εξαναγκασω καποιον..τι θα κανω θα του δωσω μια γροθια να μου κατσει?δε νομιζω..
    Εσυ σαν αντρας με αλυτα ψυχ.θεματα ή και οχι,θα μπορουσες να γινεις πιο επιθετικος?
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Δευτερη μεταμορφωση μεσα ισαριθμες ημερες. Τωρα το μετρημα της ανατροφοδοτησης της ρεϊν ισως θα πρεπει να το ξανακανεις εστω για αποκατασταση των αξιωματων της αριθμητικης. Αν και δεν εχει νοημα. Το γεγονος και μονο οτι καταφευγεις στην ανατροφοδοτηση δειχνει οτι ψαχνεις για υποστηρικτες. Θα προτιμουσα να απαντουσες με επιχειρηματα. Αληθεια, τι λογια ειναι αυτα? Απειλες, υβρεις...

esoteriki_dynami: Σκεφτηκες ποτε οτι ισως ενα απροσωπο, ευγενικο και τεχνικο στυλ θα βοηθουσε περισσοτερο?
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Το ότι αναφέρεις με τόσα λίγα ποστς την ανατροφοδότησή σου, μου δείχνει πως για σένα έχει μεγαλύτερη σημασία από ό,τι για μένα. Και αυτό έρχεται και κολλάει και με την οξεία μεταμορφίτιδα.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    @ esoteriki_dynami - Δεν εχω μπει ποτε στη διαδικασια τοσο καιρο να κρινω το στυλ που γραφεις γιατι δεχομαι οτι καθενας εχει τον τροπο του. Αυτο που προσωπικα δε μου αρεσει και πιστευω και σε αλλους, ειναι η παραπλανηση. Αυτο γινεται οταν οι τοποθετησεις σου ειναι σε ''ψυχολογιστικο στυλ'' και απο κατω εχεις ταυτοχρονα μια υπογραφη που λεει οτι θεωρεις χρεος σου να βοηθησεις με οποιο τροπο μπορεις με τις γνωσεις που απεκτησες. Απο μονο του ολο αυτο ειναι σαν να προδιαθετει τον οποιοδηποτε ζηταει βοηθεια οτι εισαι ψυχολογος ή κατι σχετικο και ειναι σαν να δινει κυρος ολη αυτη η εικονα που βγαζεις για το ατομο σου. Αυτα φανταζομαι ενοχλουν τους πιο πολλους.

@ oboro - αν και off topic στο θεμα που αναφερθηκε πιο πριν για βιασμο κτλ, ειναι λαθος να θεωρεις οτι ο γυναικειος αυνανισμος και ο αντρικος καλυπτουν και οι δυο τις ιδιες αναγκες, αλλη η φυση του ενος και αλλη του αλλου, οποτε και αλλα τα αποτελεσματα απο την ελλειψη του. Υπαρχουν βιαστες που υποκινουνται περισσοτερο απο σωματικες αιτιες και αλλοι απο ψυχολογικες αιτιες. Παρ'ολα αυτα , η προελευση ειναι απο το λανθασμενο τροπο σκεψης κυριως που επικρατει και τους ρολους που υπαρχουν στην κοινωνια. Σιγουρα αυτος που βιαζει, σε κατι εχει ελλειψη, το τι ειναι αυτο ομως διαφερει απο περιπτωση σε περιπτωση. Σ'αυτο που ανεφερε η Φωτεινη με τη φουστα, μπορω να υποθεσω πως το εννοει.
    Γιατι νομιζεις μια γυναικα οταν θα βγει εξω και θα της την πεσουν, αν θεωρησει οτι ο αλλος ειναι καπως περιεργος στον τροπο του ή την κοιταει περιεργα κατα τη γνωμη της, δε θα το προχωρησει μαζι του?

@ jim - Μη μπερδευεσαι απο τοποθετησεις του καθενος εδω μεσα, εχεις καταλαβει καποια πραγματα ηδη και θα σε βοηθησουν να πας παρακατω πιστευω.

Senior Member
    OΛο αυτο υποτιθεται οτι βοηθαει εμενα τωρα? Την παλευετε καθολου?

Αν ξαναδω να γινεται μπουρδελο το thread μου επειδη καποια μελη εχουν μεταξυ τους εριδες τοτε θα τα σβησω κι εγω και δεν ξαναπατησω...κυριως γιατι οι ανευ λογου διαφωνιες μου θυμιζουν περιστατικα με τους γονεις μου να μαλωνουν για μαλακιες χωρις να καταλαβαινουν οτι με πληγωνουν...

Ομως εσεις δεν ειστε γονεις μου κι εγω δεν ειμαι παιδακι πλεον...

Και ναι ο αυνανισμος δεν ειναι αιτιο αλλα αποτελεσμα....οταν λεει ο εσωτ αποχη απ τον αυνανισμο δεν ξερω τι εννοει αλλα θα σας πω εγω πως το βλεπω....αποχη απο το πορνο και γενικοτερα την ευκολη εκτονωση...αυτην την γαμημενη συνηθεια που εχω καθε μερα για χρονια...να βαζω τσοντες και να φτιαχνομαι....ναι καλα λεει ο εσωτ....αν δεν πεινασεις δεν κυνηγας να φας....μπορεις να πιεσεις τον εαυτο σου γιατι αυτο ειναι το σωστο αλλα θα ειναι κατι που το κανεις οχι απο επιθυμια αλλα απο πειθαρχια....

Εγω να ξερετε ακουγα τους παντες και απαντουσα στους παντες και κρατουσα οτι ηθελα απ τον καθενα...δεν ειμαι παιδακι...και ΝΑΙ ενα σοκ το χρειαζομουν κι ακομα το χρειαζομαι...ακομα δυνατοτερο

Σταματηστε τωρα τα οφ τοπικ

καλημερα

Senior Member
    rainandwind αυτο ηταν σαν απαντηση σου στο οτι δεν αρεσω σε αλλους εδω μεσα...

σε εβαλε ομως ο oboro για υποστηριχτη...

και πουσαι...

η επιθεση σου οτι 'να ψαξω γιατι δεν αρεσω σε αλλα μελη' ηταν χυδαια...
    σου ξαναλεω ομως : αρεσω σε 2-3 μελη ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΑΡΕΣΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ Ή ΟΧΙ.

Οσο για σενα, και σε οσους δεν αρεσω: ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΑΓΝΟΟΥΣΑ - ετσι να με αγνοειτε και εσεις: ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ. ΑΓΝΟΗΣΕ ΜΕ ! ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΜΕ! καντε μου τη χαρη αυτη...

οπως σας ειχα γραμμενους, γραφτε με και εσεις!
    δεν διαβαζα ΚΑΝ τα ποστ σας...
    ΜΗΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ

θερμη παρακληση...

για το καλο του φορουμ...

οκ;

αντε λοιπον... κανε και εσυ αυτη τη μεταμορφωση στη συμπεριφορα σου ... οπως και το τρολ oboro : κανε και εσυ τη χαρη και ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.

μην ασχολειστε ...αντε μπραβο

ελπιζω να τηρησετε τη συμφωνια...

απο μενα εχετε κατι σιγουρο : ΟΠΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑ (βαριομουν να σας διαβασω, σας αγνοουσα), ΕΤΣΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ.
    ΣΑΣ ΑΓΝΟΟΥΣΑ - ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΓΝΟΩ!
    καντε το ιδιο ..

και αφηστε το ******** στυλ μου να το χειριζομαι οπως εγω θελω...

rock :
    φιλε δεν ειμαι ψυχολογος και το εχω πει...
    γραφω καπου οτι ειμαι ψυχολογος;
    λεει τπτ το μλογκ μου;

αν ηταν θα με ειχαν κανει ban

ο oboro και 2-3αλλοι απλα διαφωνουν με τις αποψεις μου . και κλασσικα.. τις ειρωνευεται

αλλα οπως και να εκφραζονται : εχω δικαιωμα ρε φιλε να μιλω οπως θελω. Ποιος θα ορισει πως θα συμπεριφερομαι;;;
    δε σαρεσει κατι; δεν ασχολεισαι απλα....

ετσι δεν ειναι; ηταν αναγκη να μου κανουν ολη αυτη την επιθεση;
    εγω φταιω που απαντησα στην ειρωνεια.. αλλα κανονικα επρεπε να γινει ολο αυτο σε προσωπικο μηνυμα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    @ oboro - αν και off topic στο θεμα που αναφερθηκε πιο πριν για βιασμο κτλ, ειναι λαθος να θεωρεις οτι ο γυναικειος αυνανισμος και ο αντρικος καλυπτουν και οι δυο τις ιδιες αναγκες, αλλη η φυση του ενος και αλλη του αλλου, οποτε και αλλα τα αποτελεσματα απο την ελλειψη του. Υπαρχουν βιαστες που υποκινουνται περισσοτερο απο σωματικες αιτιες και αλλοι απο ψυχολογικες αιτιες. Παρ'ολα αυτα , η προελευση ειναι απο το λανθασμενο τροπο σκεψης κυριως που επικρατει και τους ρολους που υπαρχουν στην κοινωνια. Σιγουρα αυτος που βιαζει, σε κατι εχει ελλειψη, το τι ειναι αυτο ομως διαφερει απο περιπτωση σε περιπτωση. Σ'αυτο που ανεφερε η Φωτεινη με τη φουστα, μπορω πολυ υποθετω πως το εννοει.
    Γιατι νομιζεις μια γυναικα οταν θα βγει εξω και θα της την πεσουν, αν θεωρησει οτι ο αλλος ειναι καπως περιεργος στον τροπο του ή την κοιταει περιεργα δε θα το προχωρησει μαζι του?
    Ξερω εγω? Γιατι ειναι επιφυλακτικη, που καλα κανει και ειναι? Αν μαλιστα της εχει μιλησει καποιο ενστικτο εκεινη την ωρα οτι πρεπει να φυγει, δεν το συζηταμε καν. Μια θλιβερη αληθεια ομως για τον βιασμο ειναι οτι πολλες φορες προερχεται απο ατομα "υπερανω υποψιας". Το θεμα με τον ελεγχο και την επιβολη παλι.

Οτι ο γυναικειος αυνανισμος διαφερει... Απο περιγραφες που εχω ακουσει, δεν βλεπω να διαφερει με διαφορετικο τροπο απο οσο διαφερει η σεξουαλικοτητα της γυναικας απο του αντρα συνολικα. Σιγουρα δεν ισχυουν οι γενικευσεις περι εγκεφαλικου εναντιον σαρκικου, η "ανωτερου" και "κατωτερου" αυνανισμου που στην τελικη υπαρχουν και στα δυο φυλα... Παρα πολλες γυναικες αυνανιζονται μια χαρα για τον οργασμο και την απολαυση. Υπαρχει χρονος και για την inner godess και για τη σαρκα αλλωστε. Οτι υπαρχουν γυναικες καθαρα "εγκεφαλικες" και αντρες καθαρα "σαρκικοι" σε αυτο το θεμα υπαρχουν αλλα δεν νομιζω οτι αντιπροσωπευουν το 100% (ουτε και προσωπικα τα βρισκω ακραια με καποια αρνητικη εννοια).
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Ειστε μαλακες ολοι τελικα!

Μεγαλοι μαλακες και αγενεις και ασεβεις!!!

Να πατε να γαμηθειτε εγω αποχωρω

Senior Member
    jim ο τροπος σου ειναι προσβλητικος και εχει αρχισει να με ενοχλει ολος αυτος ο αφορισμος.
    Δε συνηθιζω να παιρνω μερος σε off topic συζητησεις αλλα οταν παρουσιαζεται καποιο θεμα στη μεση μιας συζητησης πρεπει να λεγονται μερικα πραγματα γιατι διαβαζουν κι αλλοι, δε γινεται καθε φορα να παραπεμπεται ο κοσμος σε καινουρια τοπικ για να δουν συνεχειες, γιατι ολα αυτα που συζηταμε εστω και στο ελαχιστο συνδεονται με το παρον θεμα κτλ και μπορω να το τεκμηριωσω κιολας αυτο. Το αν εγω ταυτοχρονα σε ενα ποστ απανταω σε σενα αλλα και σε πεντε αλλα ατομα δε θα'πρεπε καν να το κανεις θεμα ουτε για μενα αλλα ουτε και για αλλους που γραφουν για να σε βοηθησουν.
    Θα συμφωνησω ωστοσο για τις καθαρες διενεξεις, μπορουν να γινουν και αλλου.

Quote Originally Posted by oboro View Post
    Ξερω εγω? Γιατι ειναι επιφυλακτικη, που καλα κανει και ειναι? Αν μαλιστα της εχει μιλησει καποιο ενστικτο εκεινη την ωρα οτι πρεπει να φυγει, δεν το συζηταμε καν. Μια θλιβερη αληθεια ομως για τον βιασμο ειναι οτι πολλες φορες προερχεται απο ατομα "υπερανω υποψιας". Το θεμα με τον ελεγχο και την επιβολη παλι.

Οτι ο γυναικειος αυνανισμος διαφερει... Απο περιγραφες που εχω ακουσει, δεν βλεπω να διαφερει με διαφορετικο τροπο απο οσο διαφερει η σεξουαλικοτητα της γυναικας απο του αντρα συνολικα. Σιγουρα δεν ισχυουν οι γενικευσεις περι εγκεφαλικου εναντιον σαρκικου, η "ανωτερου" και "κατωτερου" αυνανισμου που στην τελικη υπαρχουν και στα δυο φυλα... Παρα πολλες γυναικες αυνανιζονται μια χαρα για τον οργασμο και την απολαυση. Υπαρχει χρονος και για την inner godess και για τη σαρκα αλλωστε. Οτι υπαρχουν γυναικες καθαρα "εγκεφαλικες" και αντρες καθαρα "σαρκικοι" σε αυτο το θεμα υπαρχουν αλλα δεν νομιζω οτι αντιπροσωπευουν το 100% (ουτε και προσωπικα τα βρισκω ακραια με καποια αρνητικη εννοια).
    Φυσικα και πολλες φορες συμβαινει απο ατομα που κανεις δεν το περιμενει, ολα θεματα εσωτερικα ειναι ακομα κι αν υπαρχει σωματικα η ελλειψη, δηλαδη και σε εκεινη την περιπτωση υποσυνειδητα συναισθηματα και αποτυπωμενα στερεοτυπα ειναι που θα οδηγησουν στο αποτελεσμα.

Η πλειονοτητα των γυναικων για διαφορους λογους δεν εχει καλλιεργημενη την επιθετικοτητα μεσα της, που σημαινει οτι αρκετες γυναικες με τον αυνανισμο καλυπτουν απλα τη σωματικη τους αναγκη και οχι τη συναισθηματικη. Πολλες απο αυτες μπορει να μην προβουν καν σε φαντασιωσεις ή να μην ειναι ανετα με το να βλεπουν πορνο πχ κατα τη διαρκεια της διαδικασιας. Η ελλειψη αυτης της επιθετικοτητας και της διεκδικησης πολλες φορες οδηγει γυναικες στο να μην ικανοποιουνται 100% στο σεξ.

Ο αντρας επειδη ετσι εχει μαθει, πιο ευκολα θα αναζητησει καποιο ''αντικειμενο'' εκφρασης της σεξουαλικης του ορμης , δηλαδη ο αυνανισμος ενος αντρα καλυπτει συνηθως και σωματικες και συναισθηματικες αναγκες, γιατι η αναγκη για εκφραση της επιθετικοτητας ειναι συναισθηματικη αναγκη κατα βαση. Η υπαρξη αυτης της επιθετικοτητας και της διεκδικησης πολλες φορες οδηγει αντρες στο να ικανοποιουνται 100% στο σεξ.

Οι παραπανω διαφορες ειναι που οδηγουν και στα διαφορετικα αποτελεσματα, η ελλειψη αυτοικανοποιησης στη γυναικα δυσκολα θα οδηγησει σε επιθετικοτητα και βια προς αλλους γιατι σε πολλες περιπτωσεις δεν ειναι καλλιεργημενη και συνδεδεμενη με το σεξ αυτη η βια, ο αυνανισμος δηλαδη ειναι κατι δικο της, κατι που δεν εμπλεκει αλλο ατομο απαραιτητα. Η ελλειψη αυτη στον αντρα πιο ευκολα θα οδηγησει στην αναζητηση του ''αντικειμενου'' γιατι ειναι πιο οικεια η ιδεα αυτη για τους αντρες.
    Εννοειται πως ολα αυτα διαφερουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο και δε λειτουργουν ολοι ετσι, ειναι νομιζω αρκετοι ομως.

Η επιβολη ειναι για πολλους ανθρωπους ειτε αντρες ειτε γυναικες, εμφυτη ταση. Οταν εκφραζεται με υγιη τροπο μεσα σε μια σχεση και δεν ειναι ορμη που καταπιεζεται τοτε ο ανθρωπος ο συγκεκριμενος θα ειναι και πιο υγιης στις σχεσεις του με τους αλλους ανθρωπους. Ο βιαστης οταν θα βιασει μια φορα θα καλυψει στιγμιαια μονο την αναγκη που μπορει να εχει, την επομενη μερα ας πουμε θα εχει παλι την ιδια αναγκη, δε θα σταματησει αυτο γιατι η αναγκη του δεν ειναι σωματικη μονο.

Banned
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Ειστε μαλακες ολοι τελικα!

Μεγαλοι μαλακες και αγενεις και ασεβεις!!!

Να πατε να γαμηθειτε εγω αποχωρω
    εσυ τωρα μολις εγινες πρωταθλητης αγενειας!μην τρελενεστε με τα οφ τοπικ και τις διενεξεις.. σε ενα θεμα τοοοοσοο τεραστιο θα συμβαινουν και διενεξεις και ασυμφωνιες!μην το παιρνουμε τοσο βαρια!
    τωρα οσο αφορα τα υπολοιπα θα πω μονο το εξης..σας πειραξε που η εσ.δυναμη γραφει απομακρα και επειδη κανει ψυχολογικες προσεγγισεις?μπορω να πω οτι μου ερχονται αλλα 5 μελη στο μυαλο που γραφουν κατα τον ιδιο τροπο και τους επευφημειτε!τι εγινε τωρα σας ετσουξε η μηπως σας εκλεψε την παρασταση και την αποκλειστικοτητα?αντε γιατι καποιοι καταντανε γραφικοι εδω μεσα!και πρωτου με κατηγορησετε οτι υπερασπιζω την εσ.δυναμη,το εχω πει και δημοσια οτι δεν μου αρεσει το στυλ γραφης του,αλλα..ΑΛΛΑ!!δεν θα του υποδειξω πως να γραφει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Δε θεωρώ τον oboro troll. Και θεωρώ τη συμβολή του γνήσια και σημαντική. Άσε τις παπαριές για τσίπα, το τι εστί για τον καθένα τσίπα διαφέρει και ο καθένας την προσαρμόζει σ' ό,τι τον πάει το μέσα του. Είναι αυθεντικός και ο κάθε αυθεντικός άνθρωπος δε γίνεται μαζικά αγαπητός, το έχουμε δει το έργο. Μπορεί να σηκώσει τέτοιες κριτικές ad hominem και το έχει αποδείξει, ματάκια έχουμε να διαβάζουμε και μυαλουδάκι να κρίνουμε. Αυθεντική δε θεωρώ τη δική σου αλλαγή, που πέρασες εν μία νυκτί από την αποστείρωση στο μελόδραμα.
    αει γεια σου!

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Πολλοι μυθοι στο απο πανω ποστ. Οτι οσοι εχουν πλουσια σεξουαλικη ζωη δεν αυνανιζονται. Οτι ο αυνανισμος ειναι ενα εργαλειο για μειωση της επιθυμιας (η εκτονωση ειναι "μειωση", αληθεια?) ενω πιο πιθανο ειναι η καταφυγη σε αυτον να αυξησει την επιθυμια για σεξ αντι να τη μειωσει. Μιλαω εδω για αυνανισμο που εντεινεται σαν καταφυγη... Εσυ παρουσιαζεις τον αυνανισμο σαν εργαλειο διαχειρισης και μονο. Δεν ειναι ομως... Τετοιες ενοχικες αντιληψεις ανηκουν στο παρελθον.

.

συμφωνώ απόλυτα σε όλα αυτά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    εσυ τωρα μολις εγινες πρωταθλητης αγενειας!μην τρελενεστε με τα οφ τοπικ και τις διενεξεις.. σε ενα θεμα τοοοοσοο τεραστιο θα συμβαινουν και διενεξεις και ασυμφωνιες!μην το παιρνουμε τοσο βαρια!
    τωρα οσο αφορα τα υπολοιπα θα πω μονο το εξης..σας πειραξε που η εσ.δυναμη γραφει απομακρα και επειδη κανει ψυχολογικες προσεγγισεις?μπορω να πω οτι μου ερχονται αλλα 5 μελη στο μυαλο που γραφουν κατα τον ιδιο τροπο και τους επευφημειτε!τι εγινε τωρα σας ετσουξε η μηπως σας εκλεψε την παρασταση και την αποκλειστικοτητα?αντε γιατι καποιοι καταντανε γραφικοι εδω μεσα!και πρωτου με κατηγορησετε οτι υπερασπιζω την εσ.δυναμη,το εχω πει και δημοσια οτι δεν μου αρεσει το στυλ γραφης του,αλλα..ΑΛΛΑ!!δεν θα του υποδειξω πως να γραφει!
    Μήπως απλώς βλέπουμε πίσω από αυτά που παπαγαλίζει?

Senior Member
    marian_m
    αν παπαγαλιζα δεν θα αγγιζαν τοσο πολυ αυτα που λεω τον jimmaster....

αληθεια- απο ποιο εγχειριδιο τα παπαγαλιζω;

Senior Member
    Quote Originally Posted by esoteriki_dynami View Post
    marian_m
    αν παπαγαλιζα δεν θα αγγιζαν τοσο πολυ αυτα που λεω τον jimmaster....

αληθεια- απο ποιο εγχειριδιο τα παπαγαλιζω;
    Δεν ξέρω γιατί δεν συνηθίζω να παπαγαλίζω.
    Και μη μου ξαναστείλεις προσωπικό μήνυμα, δεν ενδιαφέρομαι να ανοίξω κρυφό διάλογο μαζί σου.
    Όσο για το αν θα συνεχίσω να σε ψυχαναλύω, αυτό είναι δικό μου θέμα. Δεν θα μου πεις τι θα γράφω στο φόρουμ.
    Εξάλλου φόρουμ ψυχολογίας είναι, άσε εμένα να κάνω την "ψυχαναλύσεις" μου και όποιος θέλει ας τις κρίνει.
    Εδώ εσύ παριστάνεις τον ψυχολόγο!
    Last edited by marian_m; 28-01-2011 at 15:27.