Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 91
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 91 of 161 FirstFirst ... 41818990919293101141 ... LastLast
Results 1,351 to 1,365 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Ρε συ τζιμη συγνωμη για το οφφ τοπικ παλι... Απο αλλου ξεκιναω κι αλλου με βγαζει, λολ. Ειδες? Κανονικα εσυ πρεπει να μοιραζεις σφαλιαρες στο θρεντ αυτο, ειμαστε απαραδεκτοι =Ρ
    Αυτο λεω κι εγω... οτι αυτες οι συζητησεις ειναι χιονοστοιβαδα...κανει ενας χιουμορακι και μετα οι αλλοι το παιρνουν σοβαρα και γινεται χαμος...ας μην δινουμε σημασια στα παντα με τοσο μεγαλη βαρυτητα... σφαλιαρες πηγα να μοιρασω και μου την ειπαν κι απο πανω μαν

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Τζιμ,
    πολλά βλέπω να έχουν γραφεί στο θέμα σου από χθες που το δα, βαριεμαι να τα διαβάσω.
    Αυτό που έβγαλα από όλα τα γραφόμενα σου είναι δυναμισμός, αυθορμητισμός, ανοικτοσύνη στο χαρακτήρα και δίψα για αλλαγή στη ζωή σου.
    Πριν αρκετες μερες σου ειπα να κινηθείς άμεσα με την κοπέλα και να στειλεις νεα. Έκανες κάτι ή το άφησες να κρυώσει;
    Από την άλλη τι έκανες γενικά όλες αυτές τις μέρες προς την κατεύθυνση της αλλαγής;

Το να δίνεις και να παίρνεις απαντήσεις εδώ από μόνο του δε φελά. Σημασία έχει το τι κάνεις έξω εκεί που είσαι και πως ακόμα εφαρμόζεις όλα αυτά τα ωραία που σε συμβουλεύουν εδώ.
    Me thn κοπελα μιλαμε...δεν εχει χρονο πραγματικα...χθες τα λεγαμε και της εκανα πλακα...ποτε θα σε δω και ποτε θα σε δω και μου ελεγε να κανω υπομονη γιατι εχει πολυ διαβασμα...αλλα εγω δεν καθισα με σταυρωμενα χερια....ξερω και γειτονες και συμφοιτητηριες της...οντος δεν βγαινει...ολη μερα διαβαζει χωρις πλακα...κραταω την κατασταση θερμη...με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναβγουμε φιλε...!

Και οσα λεμε εδω αλλα και οσα ο νεος μου εαυτος μου προτεινει τα εφαρμοζω και ηδη βλεπω αποτελεσματΑ!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    τζιμ παρεξήγησες εντελώς τα λόγια μου.
    φυσικα και δεν εννοώ πως το φόρουμ είναι "δικό μας".
    Το φόρουμ είναι τα μέλη του και μέσα σε αυτά φυσικά ανήκεις και συ. Τόνισα πως μας πέτυχες σε ήρεμη εποχή, γιατί αν έμπαινες περύσι πχ, απο τις 90 σελίδες οι δέκα θα ήταν υποστήριξη και οι υπόλοιπες 80 μαλλιοτράβηγμα μεταξύ μελών. Τώρα γίνεται το αντίθετο και αυτό προσπαθώ να σου πω.
    Απ την άλλη κατα τη γνωμη μου θα έπρεπε να είσαι περισσότερο ευγνωμων παρά να εκνευρίζεσαι για μια κακια στιγμή που σε καμία περίπτωση δεν αφορά εσένα, ίσα-ισα που κάποια μέλη προσπάθησαν να σε προστατευουν από αστοχείς παρατηρήσεις, ασχετα αν είχαν δίκιο ή όχι.
    Και να σου πω και κάτι?
    Εδώ μέσα είναι μικρογραφία του κόσμου έξω, (σε πιο ιδανική και ίσως ουτοπική μορφή). Όταν βγεις ενεργά στον κόσμο θα έχεις να αντιμετωπίσεις κάθε είδους καταστάσεις. Τι θα πεις τότε? Αποχωρώ γιατί δεν μου κάνει?
    AΠο την ζωη δεν μπορω και δεν θελω να αποδρασω...αλλα απο ενα φορουμ που επικρατει χαος μπορω να αποχωρησω..και δεν ειναι απειλη...το γεγονος οτι νευριασα και ειπα οτι αποχωρω αλλα τελικα ειμαι παλι εδω σημαινει πως δεν τα παραταω ευκολα και πολεμαω...και αυτη τη φορα θα πολεμησω μεχρις εσχατων (οχι εδω....εξω στην ζωη αλλα οπως σωστα ειπες επειδη το φορουμ αποτελει μικρογραφια της κοινωνιας δεν θελησα ουτε και αυτη τη μαχη να παρατησω)

Εχω ενα κολλημα που προερχεται απο τους καυγαδες των δικων μου που τους βιωνα πολυ εντονα...ακομα κι οταν μαλωνανε για κατι ξεκαρφωτο με μενα παντα ειχα την ταση να κατηγορω τον εαυτο μου,,,ή ενιωθα υποχρεωμενος να δωσω απαντησεις ή να συνδραμω...ή να επωμιστω δουλεια αλλουνου....το ιδιο κι εδω οταν μαλωνετε εσεις εγω μπερδευομαι και συγχιζομαι

Senior Member
    Καλο απογευμα σε ολους...παω για τις δουλειες μου

Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    AΠο την ζωη δεν μπορω και δεν θελω να αποδρασω...αλλα απο ενα φορουμ που επικρατει χαος μπορω να αποχωρησω..και δεν ειναι απειλη...το γεγονος οτι νευριασα και ειπα οτι αποχωρω αλλα τελικα ειμαι παλι εδω σημαινει πως δεν τα παραταω ευκολα και πολεμαω...και αυτη τη φορα θα πολεμησω μεχρις εσχατων (οχι εδω....εξω στην ζωη αλλα οπως σωστα ειπες επειδη το φορουμ αποτελει μικρογραφια της κοινωνιας δεν θελησα ουτε και αυτη τη μαχη να παρατησω)

Εχω ενα κολλημα που προερχεται απο τους καυγαδες των δικων μου που τους βιωνα πολυ εντονα...ακομα κι οταν μαλωνανε για κατι ξεκαρφωτο με μενα παντα ειχα την ταση να κατηγορω τον εαυτο μου,,,ή ενιωθα υποχρεωμενος να δωσω απαντησεις ή να συνδραμω...ή να επωμιστω δουλεια αλλουνου....το ιδιο κι εδω οταν μαλωνετε εσεις εγω μπερδευομαι και συγχιζομαι
    εχεις δίκιο ν αναστατώνεσαι γιατί σε έχει τραυματίσει, είναι όμως σημαντικό που το έχεις καταλάβει και τώρα πρέπει να περάσεις στο επόμενο βήμα: να το διαχειριστείς.
    Σταμάτα λοιπόν να συγχίζεσαι και όταν ξανα βρεθείς σε ανάλογη περίπτωση πάτα φρένο στη σύγχιση σου και ρώτα τον εαυτό σου: γιατί με επηρεάζει τόσο? Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι οι γονείς μου και δεν πρέπει να επηρεάζομαι γιατι απλά δεν με αφορά.

Banned
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Για ποιο στυλ από τα δύο μιλάς? Του σαλονιού ή του λιμανιού?
    Πάντως, εγώ βλέπω ότι με μεγάλη ευκολία το αλλάζεις μόνος σου,
    οπότε ποιος ο λόγος να πολεμάει η "αρμάδα"?
    Και δεν είδα κανένα να βρίζει, πέρα από σένα.
    πως γινετε να συου δωσω θετικη ανατροφοδοτηση?

Banned
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Εσωτερική μαλακία, κάθε μήνυμα που στέλνεις πάει άπατο, δεν πρόκειται να διαβάσω το οτιδήποτε από σένα και δίχως καμία τύψη. Γεια σου ρε Μάριαν με τα ωραία σου!

Εγώ πάλι έχω όρεξη για μελόδραμα, και βρήκα και κάτι τέλειους στίχους για να ταιριάξει με το σενάριο του πτωχού πλην τιμίου αδικημένου από σύσσωμο το κακό παλιό ιπσάι, εσωτερική κλάψα, λολ

Γιατί εσύ δεν ήσουν άνθρωπος, γιατί εσύ ήσουν χιονάνθρωποοος

Μωρό μου με απογείωσες και ύστερα με προσγείωσες
    με απαλλοτρίωσες, μαζί μου ό,τι κι αν ένιωσες θυσίασες
    Μ' έκτισες με σοβάντισες
    και τώρα με γκρεμίζεις
    και με τα μπάζα μου αλλού λακούβες θα γεμίζεις.

Την μπετονιέρα μην κατηγοράς
    αυτή σου δίνει για να φας.
    Αν θες να φύγεις και να μη ξαναγυρίσεις
    Του μπετατζή την πόρτα μην ξαναχτυπήσεις.

Έλα να κάνουμε σεξ, έλα να κάνουμε σεξ
    να μοιάζει η ζωή μας με γυάλινο πυρέξ

Τόσα χρόνια μες στα μπαρ
    και δε σ' έχω γω σταμπαρ'

Είναι μύθος, είναι μύθος
    το δασύτριχό του στήθος

666
    τα μπούτια σου τα σέξυ

είσαι της ζωής μου γούρι μες στον καύσωνα παγούρι

Κλαίω από συγκίνηση, με εξανιστά η τόση αδικία
    Ήσουνα εσωτερική και εγινες μια μεγαλοκυρία.
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ! ! ρεην εγραψες... esoteriki μαλακια... ΧΑ ΧΑ! η εσοτερικη μαλακια εγινε και ΜΕΓΑΛΟΚΥΡΙΑ!! ΧΑ ΧΑ! μπραβο ρεην..

Senior Member
    Quote Originally Posted by seleios View Post
    πως γινετε να συου δωσω θετικη ανατροφοδοτηση?
    Ιδέα δεν έχω. Αλλά μην ανησυχείς, μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτή.

Καλησπέρα! Διάβασα κάποια χθεσινά και τα σημερινά σχόλια (αν μπορεί να με βοηθήσει κανείς ενώ έχω επιλέξει να έρχονται στο mail μου οι ειδοποιήσεις άλλοτε έρχονται κι άλλοτε όχι, μπερδεύτηκα λίγο...)

Νομίζω γενικά, ας μην παρεξηγηθείς jimmaster, πως όπως ακριβώς είσαι καθηλωμένος σε κάποια φάση στην παιδική ηλικία (μην τρομάξει πάλι) έτσι είσαι και 'καθηλωμένος' στο σπίτι των γονιών που τα παρέχουν όλα και μπροστά απ' τον υπολογιστή. Αυτά τα λίγα. Και βρήκα κάπου πιο πίσω το εξής που μ' άρεσε πολύ από esoteriki dynami (δεν το έγραψα καλά ε?)

απωθημενο εχεις και για μικροτερες ηλικιες των 18 (χαμενη παιδικη ηλικια αρα ελλειψη ερωτα απο 14 χρονων πχ και πανω ).
    Θυμήσου, κάτι που έγραψα κάπου παραπάνω, πως ενώ θέλουμε να γίνουμε καλά από το βασανιστικό μας σύμπτωμα, παράλληλα (πιο βαθιά μέσα μας) δεν θέλουμε κιόλας.
    Είναι αυτό που ο Φρόυντ ονομάζει "δευτερογενές όφελος" από την νεύρωση. Πέρα λοιπόν απ' το ότι η κατάστασή σου σε βασανίζει κάπου σε βολεύει για να το πω πολύ πολύ απλά. Σου προσφέρει και ευχαρίστηση. Δες σε τί σε βολεύει και ίσως από εκεί και πέρα κάνεις μία αρχή.

Επίσης, αν οι γονείς σου είναι υπερπροστατευτικοί, μήπως δεν σε ενθαρρύνουν να φύγεις? Μήπως κι εκείνους τους 'βολεύει' για δικούς τους λόγους (τη μητέρα ιδίως) να σ' έχει υπό την προστασία της? Προσωπικά, δεν ξέρω τί χαρτιά έχεις ή δεν έχεις, δεν θα περίμενα να βρώ ΤΗ ΘΕΣΗ...αλλά θα 'παιρνα τη 'χρυσή ευκαιρία' και θα πήγαινα και σερβιτόρος. Άλλωστε αν δεν δουλέψεις σε μπαρ - καφέ τώρα που είσαι σ' αυτή την ηλικία πότε θα το κάνεις??? Για να μη σου πω ότι είναι το καλύτερο μέρος να γνωρίσεις συνομηλίκους - κες!!!!!!!!!!!!!

Βασικά, ό,τι δουλειά θες κάνε - δεν λέω ντε και καλά σερβιτόρος, αλλά κάνε μία αρχή!!! Θα σου δώσει και πολύ χαρά συν όλα τ' άλλα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by marirena View Post
    Καλησπέρα! Διάβασα κάποια χθεσινά και τα σημερινά σχόλια (αν μπορεί να με βοηθήσει κανείς ενώ έχω επιλέξει να έρχονται στο mail μου οι ειδοποιήσεις άλλοτε έρχονται κι άλλοτε όχι, μπερδεύτηκα λίγο...)

Νομίζω γενικά, ας μην παρεξηγηθείς jimmaster, πως όπως ακριβώς είσαι καθηλωμένος σε κάποια φάση στην παιδική ηλικία (μην τρομάξει πάλι) έτσι είσαι και 'καθηλωμένος' στο σπίτι των γονιών που τα παρέχουν όλα και μπροστά απ' τον υπολογιστή. Αυτά τα λίγα. Και βρήκα κάπου πιο πίσω το εξής που μ' άρεσε πολύ από esoteriki dynami (δεν το έγραψα καλά ε?)

Θυμήσου, κάτι που έγραψα κάπου παραπάνω, πως ενώ θέλουμε να γίνουμε καλά από το βασανιστικό μας σύμπτωμα, παράλληλα (πιο βαθιά μέσα μας) δεν θέλουμε κιόλας.
    Είναι αυτό που ο Φρόυντ ονομάζει "δευτερογενές όφελος" από την νεύρωση. Πέρα λοιπόν απ' το ότι η κατάστασή σου σε βασανίζει κάπου σε βολεύει για να το πω πολύ πολύ απλά. Σου προσφέρει και ευχαρίστηση. Δες σε τί σε βολεύει και ίσως από εκεί και πέρα κάνεις μία αρχή.

Επίσης, αν οι γονείς σου είναι υπερπροστατευτικοί, μήπως δεν σε ενθαρρύνουν να φύγεις? Μήπως κι εκείνους τους 'βολεύει' για δικούς τους λόγους (τη μητέρα ιδίως) να σ' έχει υπό την προστασία της? Προσωπικά, δεν ξέρω τί χαρτιά έχεις ή δεν έχεις, δεν θα περίμενα να βρώ ΤΗ ΘΕΣΗ...αλλά θα 'παιρνα τη 'χρυσή ευκαιρία' και θα πήγαινα και σερβιτόρος. Άλλωστε αν δεν δουλέψεις σε μπαρ - καφέ τώρα που είσαι σ' αυτή την ηλικία πότε θα το κάνεις??? Για να μη σου πω ότι είναι το καλύτερο μέρος να γνωρίσεις συνομηλίκους - κες!!!!!!!!!!!!!

Βασικά, ό,τι δουλειά θες κάνε - δεν λέω ντε και καλά σερβιτόρος, αλλά κάνε μία αρχή!!! Θα σου δώσει και πολύ χαρά συν όλα τ' άλλα.
    Θα σου πω σε τι με βολευει...στο να καταλαβω οτι θελω δεν θελω ειμαι στο στιβο της ζωης και οσο καθυστερω και βρισκω δικαιολογιες τοσο μεγαλωνει το κενο αλλα και τοσο πιο σκουρα θα τα βρω μετα οταν "αποφασισω" οτι δεν ειμαι παιδι πια....ξερεις τι ειναι για μενα? τεμπελια και οτι ακομα ειμαι "γαλακτισμενος"....αυτο με τους γονεις κι οτι ιδιαιτερα η μανα μου δεν θελει να μαφησει ειναι πασηφανες....αλλα δυστυχως ή ευτυχως ετσι ειναι η ζωη...ο πατερας μου ξερει αλλα ειναι αρκετα μεγαλος σε ηλικια κι εχει τα δικα του προβληματα και δεν πολυασχολειται....ασε που για αυτον ολα αυτα αποτελουν ψιλα γραμματα....τα θεωρει οτι ειναι για "τρελους", η ψυχοθεραπεια κι ολα αυτα....ασχετα αν ο ιδιος ειναι συστηματικος χρηστης ηρεμιστικων εδω και χρονια...κι αν ειχε κανει ψυχοθεραπεια θα ειχε γλιτωσει τον εαυτο του απο αγχος κι ολα τα ψυχολογικα που τον δερνουν...βεβαια αμα ζητησω την βοηθεια του ειναι πολυ στοργικος...αλλα το θεμα ειναι οτι απο μονος του δεν σκαμπαζε να επεμβει οταν ηταν η ωρα να το κανει (πχ στην εφηβεια μου)

Επισης εχω μια αλλη φοβια που δεν εχω αναφερει και με σταματαει απ το να αφεθω στην ζωη...εχω τη φοβια του θανατου...μαλλον της θνητοτητας...και οταν αφεθω στον χρονο αισθανομαι οταν ο χρονος κυλαει πιο γρηγορα κι οτι αφηνομαι στον θανατο...ασχετα αν ο χρονος ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ κυλαει...ναι ειχα πολλα θεματα παλιοτερα να αποδεχτω την θνητοτητα μου...κι αντι να το παρω αποφαση μια ωρα αρχυτερα και να ριχτω στην ζωη καθομαι και κρατιεμαι και δεν αφηνομαι να ζησω σαν τις στρουθοκαμηλους που χωνουν το κεφαλι στην αμμο και νομιζουνε οτι δεν φαινονται...

Εγω ομως εχω κανει κινησεις για δουλεια και περιμενω εντος 10ημερου απαντησεις...αν δεν κατσουν και επειδη χρειαζομαι απεγνωσμενα τα λεφτα, εχω βρει αγγελια και για ντελιβερι και για γκαρσονι...!! ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ!!!!

Μπράβο! Πολύ θετικά αυτά που λες αν όντως τα πιστεύεις.

Senior Member

το καλύτερο ποστ που έχω διαβάσει ως τώρα στο forum!
    Μακάρι να υπήρχαν τόσο σοβαρές ερμηνείες !
    Θα γινόμασταν όλοι πολύ πλουσιότεροι σε γνώσεις και σε κατανόηση! :)
    Ευχαριστούμε Marirena :)

Aυτό ειναι εξαίρετο που γράφεις:
    Επίσης, αν οι γονείς σου είναι υπερπροστατευτικοί, μήπως δεν σε ενθαρρύνουν να φύγεις? Μήπως κι εκείνους τους 'βολεύει' για δικούς τους λόγους (τη μητέρα ιδίως) να σ' έχει υπό την προστασία της?

Senior Member
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Μπράβο! Πολύ θετικά αυτά που λες αν όντως τα πιστεύεις.
    EΝνοειται τα πιστευω!! Υπαρχουν στιγμες που γυρναω στον παλιο τροπο σκεψης και ακομα κι αυτα τα αμφισβητω! Ξερω ομως σιγουρα πως αν κανω λιγο υπομονη και δω τα θετικα να ερχονται θα τα ξεπερασω! Ειναι σιγουρο!! Απλα επειδη ειμαι ανθρωπος που φοβαται παντα το πρωτο βημα σε σημειο να τον κραταει για χρονια απο το να κανειι μια γαμημενη κωλοκινηση κι ας ξερω οτι οταν ερθουν τα αποτελεσματα της προσπαθειας θα ειμαι καλα και ευγνωμων που το εκανα το βημα...ομως παντα κρατιομουνα σα το μαλακα...φοβομουνα να ζησω τη ζωη...περιμενα να ξεκινησει...αγνοωντας το γεγονος οτι η ζωη ξεκιναει ΑΠ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ....απλα βολευεσαι στην γονεικη προστασια....εις βαρος σου βεβαια!!! καλα κανανε στην σπαρτη και τα αρπαζανε τα παιδια απ τις μαναδες!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    Eιναι πολυ βαρυ το βιντεο για να μην με κανει να ξεσπασω σε κλαματα