Results 1,801 to 1,815 of 2414
-
13-02-2011, 00:46 #1801
- 13-02-2011, 00:56 #1802
Πρόσεχε μόνο που παρκάρεις. Αν και φαντάζομαι στο Βόλο δεν θα είναι τόσο επικίνδυνα τα πράγματα.
Ωραίος.
13-02-2011, 18:22 #1803
13-02-2011, 18:28 #1804
Δως της να καταλαβει τι θελεις εσυ απο αυτην!
13-02-2011, 19:08 #1805
E κοιτα...εκει που βγαινει ξερει οτι εμενα δεν μαρεσει... μεσα στη μερα δεν μιλαμε και πολυ....γενικα δεν μιλαμε και πολυ και απλα προς το παρον εχει ο ενας τον αλλον για τη σαρκα...ή τουλαχιστον εγω αυτο θελω... τα δυο φασωματα ηταν των πολλων ντεσιμπελ και δεν θα αργησουν να οδηγησουν στο ψητο... πριν ομως γινει κατι εγω θα της ξηγηθω...σχεση δεν θελω...αν ψηνεται για κατι ελευθερο εχει καλως...αλλιως ο καθενας τον δρομο του... οχι τπτ αλλο...υπαρχουν κι αλλες ενδιαφερομενες που μαρεσουν πολυ πιο πολυ απαυτην...απλα μαυτην ειχα πρωτη φορα τα κοτσια να κανω κατι.... εχει δυο πραγματα που με χαλανε...μυαλα αλλα νταλλων και προσωπο που δεν μαρεσει καθολου... και για μενα το προσωπο ειναι πολυ σημαντικο χαρακτηριστικο... πιο πολυ απ το σωμα.... Ασε που με αρχισε στην αρχη στα κυρηγματα του τυπου δεν μαρεσουν οι αρπαχτες και καλα...και το ιδιο βραδυ βρεθηκα με τη μουρη μου μες τα βυζια της.... Ηδη νιωθω πως κοροιδευω τον εαυτο μου...γιατι ενω μεσα μου δεν μαρεσει... (με αναβει απλα γιατι ειναι θυληκο με σφιχτο σωμα οχι σαν συγκεκριμενη κοπελα) κανω πραγματα απλα για να συνηθισω να τα κανω οταν ερθει η ωρα να συνεβρεθω μαυτην που πραγματικα μαρεσει.... θα κανω λιγο υπομονη για να μην μεινω τελειως μονος αλλα δεν το βλεπω να κραταει....
13-02-2011, 19:26 #1806
13-02-2011, 19:51 #1807
13-02-2011, 20:03 #1808
συμφωνω απολυτα με τον φιλο Aiur σε ολα τα ποστ που εχω διαβασει,εισαι μονο 27,σφιζεις απο ζωη κι εσυ αντι να τρεξεις εξω να "ρουφιξεις"τη ζωη,καθεσαι και διυλιζεις τον κονωπα,γιατι?μηπως?αφου?κι αμα...ολα οσα εχεις στο μυαλο σου κανε τα πραξη.Βγες εξω γνωρισε κοπελες πλησιασε,μιλα και στην τελικη τσαλακωσου,τι εγινε δηλ ανα φας και απορριψη,ο πρωτος θα σαι?Εντελως φιλικα σου μιλαω γιατι νευριαζω να βλεπω ανθρωπους σε αυτην την ηλικια να εχουν μια παθητικη σταση και να βλεπουν τη ζωη να περναει απο διπλα τους και αυτοι να μενουν απαθεις.
οσο για τον προβληματισμο σου σχετικα με την σεξουαλικη σου ταυτοτητα,εγω νοιωθω οτι φταει ο χαρακτηρας σου που ειναι παραπανω αναλυτικος απο οσο πρεπει μαλλον εισαι αναποφασιστος γενικα στη ζωη σου ωσ ανθρωπος και αναλυοντας τα παντα ψαχνοντας να βρεις λυσεις για τα παντα,χανεσαι σε παραδρομους που δε βγαζουν πουθενα."Καθαρισε" το μυαλο σου απο διαφορες φοβιες που εχεις και τοτε ολα θα ναι ξεκαθαρα μπροστα σου.
13-02-2011, 20:08 #1809
jim δεν χρειαζεται να μπερδευεσαι χωρις λογο, ασχετα απο το τι σου ειπε αυτη ετσι οπως εγινε το ολο πραγμα δε φαινεται για κατι σοβαρο, ισως οχι ακομα. Αν ηθελε θα μπορουσε και να περιμενει ή να σου ελεγε οτι μονο στην περιπτωση που θες κι εσυ κατι σοβαρο τοτε θα προχωρησει μαζι σου, δεν το εκανε ομως απ'οτι λες, αρα ολα οκ, στο κατω κατω ενηλικες ειστε καποια πραγματα ψιλοφαινονται κι απο μονα τους κατα που πανε.
13-02-2011, 21:20 #1810
14-02-2011, 18:17 #1811
Δεν οφελει να κοροιδευω τον εαυτο μου... Ουτε κι εσας εδω... και το ανωνυμο βημα που εχω με κανει να εκφραστω πιο ελευθερα... και ειναι πιο δυσκολο κυριως στον εαυτο μου να εκφραστω ειλικρινα... αλλα πρεπει να το κανω αλλιως θα τρελαθω... Επειδη τοσο καιρο μιλαμε εχω αρχισει και νιωθω πως σας κοροιδευω... Μου ρχεται να λιποθυμησω τωρα...
Γυρναει εντονα στο μυαλο μου το θεμα της ομοφυλοφιλιας... Αλλα υπαρχουν πραγματα που δεν σας εχω πει...
Η κοπελα με την οποια καναμε τις δυο φασεις δεν μαρεσει...σωμα ειναι ψιλο οκ αλλα στο προσωπο δεν μαρεσει καθολου... και γενικα επειδη ειναι και αρκετα μικροτερη με εκνευριζει κιολας η συμπεριφορα της ... Οταν την γνωρισα ημουνα πιωμενος και γενικως ψιλοπιεζα τον εαυτο μου να γινει καμακι.... και σχετικα το καταφερα... ηξερα απο μεσα μου πως δεν μου αρεσει η κοπελα, αλλα πιεζα τον εαυτο μου... Στο φασωμα ημουν συνεχως σε στυση αλλα δεν μπορω να πω οτι το απολαμβανα.. Εκανα τις πραξεις μηχανικα και δεν τις ενιωθα... Ενιωσα καποιο ποθο για την κοπελα αρκετη ωρα αφου αρχισαμε... Αυτη εντω μεταξυ ειχε πολυ παθος στο φιλι... σαν να γουσταρει τρελα... εγω απ την αλλη στην αρχη ημουν αδιαφορος... ενιωσα την ιδια αδιαφορια οπως με την ******* που δεν μου σηκωθηκε... Πιανοντας το στηθος ή πηγαινοντας το χερι μου προς το "τετοιο" της εκει με ερεθιζε αλλα και παλι οχι στο φουλ... Το δευτερο φασωμα το εκανα ψιλοαγγαρεια για να ειμαι ειλικρινης....
Εβαλα τωρα να δω καποιες φωτο απο αντρες για να ξαναδω αν με ερεθιζουν... και ναι με ερεθισαν... μου ειναι πολυ δυσκολα αυτα που γραφω τωρα...αλλα ειναι αληθεια δυστυχως... ιδιαιτερα καποιες φωτο απο εναν ωραιο νεαρο με μεγαλο μοριο να αυνανιζεται με ερεθισαν παρα πολυ και αυτοικανοποιηθηκα κι εγω ο ιδιος βλεποντας τες... εγινε και χθες και σημερα.... Τοσο πολυ το στρειτ πορνο δεν με εχει ερεθισει για να ειμαι ειλικρινης... Και γενικα τοσο πολυ γυναικα δεν με εχει ερεθισει ποτε.... Αυτο ειναι κατι που δεν σας ειχα πει... και αισθανομαι μαλακας και ανειλικρινης... αλλα δεν μπορω να το χωνεψω - δεν μπορεσα ποτε να το χωνεψω οτι απο μικρος η θεα ενος πεους με ερεθιζε και με ερεθιζει... η αληθεια ειναι οτι με κοπελα που μαρεσει πραγματικα δεν εχω ολοκληρωσει ακομα οποτε δεν μπορω να ξερω... (και πλεον αισθανομαι ικανος να ολοκληρωσω με γυναικα αφου τουλαχιστον η σωματικη επαφη με κοπελα με φερνει σε στυση...ηρθα σε στυση με το γλωσσοφιλο ακομα και αφου ημασταν μεσα στο αμαξι κι εγω ειχα ξενερωσει τη ζωη μου με την κοπελα και στην ιδεα να μου πιασει το μοριο ερεθιζομουνα) Ομως οταν συγκρινω μια γυναικα με ενα πολυ ελκυστικο αγορι (οχι αντρα μεγαλο αρρενωπο) τοτε -τουλαχιστον σε φωτο- μου φαινεται πιο ελκυστικο το αγορι αλλα μου φαινεται ελκυστικη και η κοπελα απλα οχι τοσο πολυ... οταν βλεπω λεσβιακο πορνο μαρεσει αλλα νιωθω οτι κατι λειπει... Και η προσπαθεια μου να κανω ερωτα με κοπελα καμια φορα μου φαινεται να γινεται μηχανικα και παρα την απολυτη θεληση μου...
Ειμαι πολυ μπερδεμενος και τρομαγμενος... μου εχουν κοπει τα ποδια τωρα... και ζαλιζομαι... Ερχονται στιγμες οπως αυτη τωρα που σας γραφω που ειμαι πεπεισμενος πως ειμαι ομοφυλοφιλος ή εστω αμφι... ερχονται ομως αλλες που τα ξεχναω ολα και πιστευω οτι ειμαι στρειτ.... και συνηθως αυτο παει συντροφια με την αυτοπεποιθηση και γενικα την ψυχολογια μου... δλδ ξερω πως μετα απο γυμναστικη που η λιμπιντο και οι ενδορφινες ανεβαινουν συνηθως αισθανομαι "αντρακλας" και κοιταω τις κοπελες στο τζιμ και ερχομαι σε στυση... Αυτες που μαρεσουν παντα...οχι ολες... Αλλα οπως τα αλλα αγορια δεν αισθανομαι και ποτε δεν αισθανθηκα... αυτο το τρομερο παθος για τις γκομενες οπως αλλοι που λιωνανε ποτε δεν το ειχα... αναλογα την στιγμη βεβαια αλλα τι να πω...μικρος ιδιαιτερα μεσα σαν ψυχολογια ημουν πολυ πιο ευαισθητος απ τους αλλους... και αυτες μου οι ιδιαιτεροτητες με οδηγουσανε σε απιστευτα μειωμενη αυτοπεποιθηση, καταθλιψη, παθητικοτητα και αισθηση να χανω καθε κεφι για ζωη και επισης με οδηγουσανε σε απιστευτη ζηλια και κακια για τους "νορμαλ" και τωρα που ξαναζω τις στιγμες εκεινες παγωνει το κεφαλι μου και αισθανομαι ενα μηδενικο μου δεν εχει ορμες να κανει ερωτα σε μια γυναικα αλλα φτιαχνεται στη θεα ενος μεγαλου πεους σε στυση και θελει να του κανει στοματικο (αυτο το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος ποσο θα μου βγει αλλα το χω λιγο σα σκεψη)... Και τωρα σκεφτομαι... μαλλον ειχα καταλαβει οτι ειμαι ομοφυλοφιλος αλλα η παιδικη ανοριμοτητα και το επιπολαιοτητα και τεμπελια που με διακρινει με αφηναν να ζω σε εναν δικο μου κοσμο οπου ειμαι ματσο αντρας γαμιας... ασχετα αν το στρειτ πορνο με εχει φτιαξει λιγοτερες φορες απ οτι το γκει... Και οχι οτι θελω να κανω ερωτα σε εναν θυληπρεπη γκει... αλλα το να παρατηρω εναν στρειτ νεαρο με μεγαλο πεος με εξιταρει... εστω και απλα να τον βλεπω να αυνανιζεται... Σαν να πιστευω οτι δεν ανηκω στον κοσμο αυτο.... Ολες αυτες οι σκεψεις τις τελευταιες μερες με εχουν γονατισει το παραδεχομαι...δεν ξερω κατα ποσο εχω τα κοτσια ή την θεληση να δοκιμασω κατι με αγορι αλλα οσο κι αν μεσα μου πιστευω πως θα μαρεσει κατι με σταματαει... λες να ειμαι σε αρνηση του τι αισθανομαι ? λες γιαυτο οι καταθλιψεις που εχω περασει??? Δεν μπορω να αποδεχτω τον εαυτο μου τον πραγματικο? Επισης να προσθεσω πως επειδη ειμαι αρρενωπος και αρκετα σοβαρος εμφανισιακα αλλα την αρρενοπωτητα την απεκτησα απο εφηβος... (φουλ τριχοφυια κτλ) αυτη μου την εμφανιση σε σχεση με τα υπολοιπα παιδια που ηταν ατριχα την μισουσα θανασιμα! Ηθελα να χω πιο εφηβικο στυλακι και ενιωθα πως μεγαλωσα πριν την ωρα μου...
Ακομα δεν μπορω να αποδεχτω οτι σας εγραψα αυτα τα πραγματα αλλα ειναι αληθεια...Αυτα νιωθω και δεν μπορω να κρυβομαι αλλο.... στο αλλο ποστ που ειχα ξαναθιξει το θεμα εβαλα λιγο νερο στο κρασι μου αλλα αυτη τη φορα μιλησα ειλικρινα...100% Δεν το εχω συνειδητοποιησει και ξερω πως σε λιγο οι μηχανισμοι αμυνας μου θα αρχισουν να βρισκουν δικαιολογιες για να απαλυνουν τον πονο μου... Μου ρχεται λιποθυμια και ναυτια και νιωθω αιμα να συσσωρευεται στο κεφαλι μου σαν να ανεβαζω πιεση.... Επισης νιωθω τεραστια θλιψη και παθητικοτητα...ειμαι κολλημενος στο pc τωρα και με χερια τρεμαμενα προσπαθω να γραψω... Εχω παγωσει και δεν μπορω να πω τπτ... φοβαμαι....
Προσπαθω να μην χασω τον ελεγχο..η αληθεια ειναι πως πιεζω τον εαυτο μου να ανεξαρτητοποιηθει απ του ς γονεις...θελω να γινω ατομο υπευθυνο και ανεξαρτητο...αυτες οι ομοφυλοφιλικες τασεις οταν νιωθω πως παιρνω τη ζωη στα χερια μου, μου φευγουν και γεμιζω ενεργεια και παθος για ζωη.... Οι γονεις μου με γυρνανε στην παλια κολαση που περνουσα... τι με συμβουλευετε? Φοβαμαι πολυ.... εχω παγωσει....
Σορρυ αν σας απογοητευσα... οτι ελεγα αληθεια ειναι...απλα τωρα σας ειπα τα παντα για μενα... δεν ξερω... Ακομα δεν ειμαι ετοιμος να αποδεχτω μια τετοια πιθανοτητα... λετε αν σχετιστω με μια κοπελα που πραγματικα μαρεσει (οπως αυτην που ειναι κολλημενη με τον πρωην που ειναι πολυ ωραια και γλυκια και με σωματαρα) να τα ξεπερασω? λετε να ναι απλα η απειρια και η αγχωτικη ιδιοσυγκρασια μου??
Με λυπη και φοβο
Τζιμ
14-02-2011, 18:25 #1812
Οτι και να ναι που ειμαι ομως θελω να σταματησω να ποναω... ολη μου η ζωη ειναι σημαδεμενη απο πονο δεν παει αλλο... θελω να κατασταλαξω καπου και να ζησω επιτελους...
14-02-2011, 18:37 #1813
Εχει περασει ηδη λιγη ωρα που σας τα εγραψα και νιωθω πανικοβλητος...και παραδεχομαι πως περιμενω καποιος να μου πει... "ελα ρε χαζε δεν εισαι γκει ηρεμησε" και μην το κανετε αν δεν ειστε απολυτα σιγουροι για τι μιλατε ή απο οικτο...
Δεν ξερω και με ποιον να το συζητησω...με τους γονεις τωρα αποκλειεται γιατι ειναι ηλιθιοι και δεν ξερουν τι τους γινεται...και αμορφωτοι του κερατα... Επισης νιωθω πως γιαυτο στη ζωη μου δεν παιρνω μπρος... γιατι τι ελπιδα και ορεξη για ζωη να εχει ενας γκει... δεν βλεπω φως δυστυχως...
Θα συνεχισω να πειραματιζομαι σεξουαλικως αλλα νιωθω πως οτι κανω με κοπελες ειναι απελπιδες προσπαθειες να αποδειχτω στρειτ...
:(
Γιατι η ζωη να ναι τοσο σκληρη μαζι μου? Γιατι ο ιδιος μου ο εαυτος ειναι τοσο σκληρος μαζι μου?
14-02-2011, 18:38 #1814
Ετσι ειναι.... Μια μερα γεννιεσαι... δεν επιλεγεις τπτ και σου ζητα η κοινωνια να ανταπεξελθεις... πρεπει να εισαι ετσι ετσι κι ετσι... θεε μου... τοσος πονος
14-02-2011, 20:03 #1815
Αχ βρε τζιμμμμμμ <3 Να παρε μια μεγααααααααααααλη αγκαλια!!!!
To ψαχνεις πολυ το θεμα. Και πρεπει να σου πω ότι πολλες φορες στις πρωιμες τραυματικες εμπειριες, ή βιωματα με γονεις πολυ παρεμβατικους, χειριστικους, απορριπτικους, υπερπροστατευτικους, βρισκονται οι ριζες των σεξουαλικων ιδιαιτεροτητων και προτιμησεων. Πηγαινε πισω στο παρελθον σου και σκεψου που μπορει να οφειλεται αυτο. Ζητα και θα λαβεις.. Εισαι ελευθερος να θυμωσεις και να στεναχωρεθεις με οτι μπορει να σου εχει συμβει, και μονο τοτε μπορεις να το ξεπερασεις. Κι αυτο δε στο λεω επειδη η ομοφυλοφιλια ειναικατι στραβο που πρεπει να διορθωσεις, αλλα επειδη απο οτι μας εχεις πει για τους γονεις σου συναδει με αυτη τη θεωρια και ισως σε βοηθησει να κταλαβεις καποια πραγματα για τον εαυτο σου, ειτε να τα αποδεχτεις ειτε να τα απορριψεις. Δεν ξερω τι αλλο μπορω να σου πω..