Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 124
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 124 of 161 FirstFirst ... 2474114122123124125126134 ... LastLast
Results 1,846 to 1,860 of 2414
    Senior Member
    βρε τζιμ εχεις σκεφτει σοβαρα να επισκευτεις εναν ειδικο ??
    Τα λογια παρηγοριας ποσο νομιζεις οτι μπορουν να βοηθησουν ,και για ποσο ??
    Αν δεν κανεις μια σοβαρη δουλεια με τον εαυτο σου και τις ανησυχιες σου οποιες και αν ειναι αυτες .
    Εισαι στρειτ βι γκαυ,η ,οτι αλλο ,εκει θα κατσεις να γυριζεις βρε ανθρωπε γυρω γυρω .??
    Και τι εγινε δηλ αν εισαι γκει,βι στρειτ τινος εικονα θα χαλασεις ,των γονιων σου ??
    Αυτα που προσδοκουν απο σενα σαν γιο ??
    η τη δικια σου??
    Αν δεν το γουσταρεις, γιατι δεν και τη βρισκεις με αυτο ,και δεν σε φτιαχνει δεν μπορω να καταλαβω ,που σε προβληματιζει ?
    Αν ομως για καποιο λογο θελεις και τη βρισκεις ,το φαντασιωνεσαι και σε φτιαχνει ,καντο για δοκιμη ,και βλεπεις !
    Μην τρελαινεσαι βρε τζιμ !
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Να ρωτήσω κάτι jimmaster? Μ' εκείνη τη παρθένα τη 19χρονη γιατί δεν έκανες κάτι;
    Από φόβο μη δεν έχεις στύση και "ξεφτυλιστείς";
    Εκείνη ήθελε αν κατάλαβα καλά (δεν τα διάβασα όλα).
    Το σεξ είναι και μία χειραφέτηση από μόνο του, σπάει δεσμούς και μαζί φιάχνει νέους. Μήπως φοβάσε τι θα σπάσει και τι θα φιάξει;

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post

...και μην μου πειτε τωρα για τον αλλο με τα κομμενα χερια και ποδια οτι βρηκε δυναμη να ζησει.... το καταλαβαινω αλλα αυτο ειναι κατι πολυ διαφορετικο... εχεις ζωη μεσα σου και δυναμη και σαφηνει μια κωλοιδιαιτεροτητα που εχεις να την διοχετευσεις...
    Αυτό που χρειάζεσαι δεν είναι παρηγοριά, είναι ταρακούνημα. Για όσο καιρό ακόμα θέλεις να σου χαίδεύουν οι άλλοι τα αυτιά και να σε λυπούνται και το κάνεις και ο ίδιος στον εαυτό σου δε θα μπορέσεις να ζήσεις ευχαριστημένος. Ο άλλος δεν έχει πόδια, εσύ δεν έχεις αυτοπεποίθηση. Ότι έχετε και οι δυο μεγάλο πρόβλημα το καταλαβαίνω. (και αντίστοιχα ο καθένας μας έχει το δικό του θέμα). Το γιατί να πρέπει εκείνος να ζήσει με τη δυσκολία του και να βρει τρόπο να την ξεπεράσει και εσένα να σου αφαιρεθεί η δυσκολία με τρόπο μαγικό, ΔΕΝ το καταλαβαίνω. Και μην περιμένεις να συμβεί. Χρειάζεται δουλειά και κυρίως χρειάζεται να μάθεις να αντέχεις τη θλίψη, τον πόνο, τον εαυτό σου όταν δεν είναι καλά. Και αυτό δεν θα αλλάξει σε μία μέρα. Και κυρίως δε θα αλλάξει άκοπα.

Senior Member
    τζιμ ξερεις τι ωραιο ειναι ρε να εισα με τον ανθρωπο σου αγκαλια σε ενα ροζ συννεφακι? Αντι να σκεφτεσαι αγαπη και ερωτα, σκεφτεσαι σεξ και γκει σεξ και δε συμμαζευεται. Εχουν νεκρωθει τα συναισθηματα σου γιαυτο υποφερεις τοσο, αλλιως και στρειτ και μπαι και γκει να ησουν και οτιδηποτε αλλο θα χαιροσουν, γιατι θα ειχες κατι μπροστα σου να σου αρεσει και να θες να το ζησεις. Αλλα εσυ που εχεις το αιωνιο θεμα μην πληγωθεις, δεν εχεις καν ερωτευτει, μπας και πονεσεις και βρεθεις μαλακας και φας απορριψη, ή απλα γιατι θα υπαρχει κατι καλυτερο εκει εξω, καλυτερο απο τη μικρη, ή καποια αλλη, και εσυ θες ο,τι καλυτεροτερο υπαρχει! Καλα δεν εχω καταλαβει? Αγαπησε ρε ανθρωπε... Αγαπησε τον εαυτο σου καταρχας, και μετα αρχισε να αγαπας και τους αλλους τριγυρω σου, και μη σκεφτεσαι το σεξ. Αντε κι εσυ δεν εχεις μαθει να περαπατας και πασ στο τρεξιμο κατευθειαν. Υπαρχει λογος που δεν ειχες κανει σχεση τοσο καιρο! Εσενα ολα σε τρομαζουν μες στην τελειομανια σου, γιαυτο δεν ξερω αν εισαι ομοφυλοφιλος, ομοφοβικος ομως εισαι σιγουρα! Βαζεις συνεχως τρικλοποδιες στον εαυτο σου γιατι πρεπει να εισαι τελειος και αλαβωτος.. Και το πιο σιγουρο πραγμα για να μην κανει κανεις λαθος, ειναι να μην κανει τιποτα

Banned
    Jimmaster έχω διαβάσει κάποια posts (ομολογώ ότι αδυνατώ να τα διαβάσω όλα) από αυτό το "ομηρικό" θέμα :)

Είσαι μαχητής! Δεν στο λέω για να σε "ανεβάσω". Το πιστεύω!
    Πραγματικά θαυμάζω το κουράγιο σου αλλά και το θάρρος που σε οδηγεί μόνο μπροστά!
    Έχεις καταθέσει με τόλμη κομμάτια της ψυχής σου και πέρα από αυτό έχεις κάνει τεράστια βελτίωση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα!
    Πίστεψε με... κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν να γίνει μόνο από κάποιες απαντήσεις που έλαβες μέσω ενός forum. Έχεις δύναμη μέσα σου, η οποία χρειάζονταν μια μικρή ώθηση για να εμφανιστεί. Σκέψου τι θα κατάφερνες αν αποφάσιζες να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον ειδικό!

Όσον αφορά τις σκέψεις σου για το αν είσαι ή όχι ομοφυλόφιλος θα έλεγα ότι φαίνεται να είναι περισσότερο αποτέλεσμα, τόσο της απουσίας σεξουαλικής δράσης με το άλλο φύλλο, όσο και του φόβου πριν το "μεγάλο αγώνα", της στιγμής που περίμενες εδώ και καιρό. Μοιάζει περισσότερο με έντονο άγχος, με πανικό που σε κατευθύνει σε διάφορες σκέψεις, παρά για μια συνειδητή αμφιβολία για το σεξουαλικό σου προσανατολισμό. Πάντως ο ενθουσιασμός που έβγαινε από τα μηνύματα σου όταν βγήκες ραντεβού με την κοπέλα φαίνονταν αυθόρμητος. Δεν νομίζω άλλα να ένιωθες και άλλα να έγραφες.

Προσπάθησε να αποφεύγεις να υποβάλεις τον εαυτό σου σε συνεχόμενες δοκιμασίες για το πότε έχεις στύση ή όχι, ή για το πως νιώθεις παρακολουθώντας πορνό κ.λπ. Εντάξει... θα μου πεις εύκολο να το λες αλλά δύσκολο στην πράξη. Αν δεις ότι δεν μπορείς να το καταφέρεις μόνος σου θα ήταν καλό να ζητήσεις βοήθεια.

Jimmaster άσε τον εαυτό σου να παρασυρθεί από τις τελευταίες εξελίξεις, από τις νέες γνωριμίες και θα τον βρεις το δρόμο... :)

Senior Member
    Η σημερινη ημερα ηταν απ τις χειροτερες της ζωης μου. Σας γραφω τωρα απ το κινητο ξαπλωμενος και ετοιμος να κοιμηθω.

Μου γραψατε πολλοι και οι απαντησεις μου δωσαν δυναμη... Και θελω να κανω καποια σχολια.

Οτι χρειαζομαι βοηθεια απο ειδικο ειναι δεδομενο και οταν τακτοποιησω λιγο το οικονομικο θα παω σιγουρα.

Επισης θελω να πω εγω προσωπικα δεν ηθελα να προσβαλλω τους γκει. Απλα δε θελω εγω να ειμαι γιατι δεν θα μπορεσω να ζησω τη ζωη που επιθυμω.

Την 19χρονη την χωρισα γιατι ενιωθα οτι το εκανα με το ζορι...δεν ειχα φοβο οτι δε θα χα στυση... Ημουν σιγουρος οτι θα ειχα...στο φασωμα ημουν συνεχως σε στυση... Το μυαλο ομως αντιδρουσε... Κι αυτο γιατι την γνωρισα σουρωμενος μονο και μονο για να κανω κατι με καποια. Δεν ενιωθα καμια ελξη για την κοπελα. Αν ομως συμφωνουσαμε να εχουμε ελευθερη σχεση μονο για φασωματα και σεξ δεν θα χα θεμα,,, αλλα εκεινη ηθελε σχεση...οποτε το αφησα τελειως να τελειωνει το θεμα πρωτου προχωρησει.

Εχω ερωτευτει κοπελα και ηταν οταν ημουν φοιτητης... Ηταν πανεμορφη αλλα καπαρωμενη... Και καταληξαμε φιλοι...

Να φαντασιωθω με αρσενικο μπορω πραγματα αλλα δεν εχουν να κανουν με γκει σεξ... Η θεα της εκσπερματωσης μαρεσει... Κυριως αυτο ειναι το κομματι του εαυτου μου που θεωρω γκει...η μαλλον curious. Σιγουρα για καποια αγορια μπορω ανετα να καταλαβω γιατι τους ερωτευονται οι κοπελες ευκολα... Και μερικοι μου βγαζουν λιγο καποια αισθηματα που ομως συντομα εξαφανιζονται. Στιγμιαια δηλαδη ενα πολυ ομορφο αγορι μπορει να με μαγνητισει. Αλλα μετα μου φευγει.

(Καθως εγραφα το μυνημα με πηρε ο υπνος και το συνεχιζω τωρα)

Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να δοκιμασω για να ξερω σιγουρα. Προς το παρον δοκιμαζω με κοπελες... Αν παρουσιαστει αρσενικο με το οποιο νιωσω κατι και εκεινος για μενα τοτε θα δοκιμασω εαν βεβαια βρω ποτε τα κοτσια να δοκιμασω κατι τετοιο.

Member
    Εχει περασει ηδη λιγη ωρα που σας τα εγραψα και νιωθω πανικοβλητος...και παραδεχομαι πως περιμενω καποιος να μου πει... "ελα ρε χαζε δεν εισαι γκει ηρεμησε" και μην το κανετε αν δεν ειστε απολυτα σιγουροι για τι μιλατε ή απο οικτο...

Δεν ξερω και με ποιον να το συζητησω...με τους γονεις τωρα αποκλειεται γιατι ειναι ηλιθιοι και δεν ξερουν τι τους γινεται...και αμορφωτοι του κερατα... Επισης νιωθω πως γιαυτο στη ζωη μου δεν παιρνω μπρος... γιατι τι ελπιδα και ορεξη για ζωη να εχει ενας γκει... δεν βλεπω φως δυστυχως...

Θα συνεχισω να πειραματιζομαι σεξουαλικως αλλα νιωθω πως οτι κανω με κοπελες ειναι απελπιδες προσπαθειες να αποδειχτω στρειτ...

:(

Γιατι η ζωη να ναι τοσο σκληρη μαζι μου? Γιατι ο ιδιος μου ο εαυτος ειναι τοσο σκληρος μαζι μου?
    Τον εαυτό σου τον κατευθύνεις εσύ στο τι θέλεις να είσαι. Σταμάτα να βλέπεις "πράγματα" που όπως λες στην πράξη δεν σου αρέσουν γιατί επηρεάζεσαι και μπαίνουν άσχημες σκέψεις στο μυαλό σου....
    Κάτι τελευταίο είναι αμαρτία να βρίζεις τους γονείς σου....Αν έβλεπες άλλους που εγκαταλείπουν τα παιδιά τους και δεν τους νοιάζει τίποτα θα αισθανόσουν υπερήφανος γι'αυτούς πίστεψε με.Και αν εσύ γίνεις αύριο μεθαύριο γονιός θα είσαι τέλειος?
    Κάνε τα αδύνατα σημεία σου δυνατά και βάλε στόχους στη ζωή για να προσανατολιστείς και να ξέρεις τι θέλεις..... Απότι φαίνεται εσύ στην παρούσα φάση σκέπτεσαι μόνο το σεξ και τίποτα άλλο γιαυτό και έχεις όλες αυτές τις σκέψεις....

Senior Member
    Θα συμφωνησω με dora και streidi, τιποτα δεν ειναι αυτονοητο κι οσοι εχουν σχεσεις δεν τις βρηκαν ξαφνικα οντας αμεριμνοι και κοιτωντας τη θεα απ'το μπαλκονι του σπιτιου τους.

Στις αρχες το προβλημα σου εκτος των αλλων ηταν το τι θα σκεφτει μια κοπελα αν σε γνωρισει και φανεις απειρος, αν δε σου σηκωθει κτλ. Τωρα βρηκες κοπελα και φασωθηκατε στο αμαξι και γκρινιαζεις γιατι παρ'οτι σου σηκωθηκε αναρωτιεσαι αν εισαι γκει.

Εγω θα'λεγα να αποκτησεις καταρχην μια ωριμη αποψη για τη σεξουαλικοτητα και τις προτιμησεις , γιατι αυτα που γραφεις για τους ομοφυλοφιλους ειναι τουλαχιστον απαραδεκτα. Και αφου το κανεις αυτο τοτε θα εισαι ετοιμος να δεις και τις δικες σου τασεις.

Senior Member
    Χμ... δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά αν είσαι gay ή όχι jimmaster. Τι να σου πω? Δεν φαίνεσαι gay αλλά ποιός ξέρει?!
    Μπορώ να σου πω όμως αυτό. Ξέρω περίπτωση με μια κοπέλα (η οποία είναι παν-εμορφη) που της έχει κολλήσει στο μυαλό ότι είναι λεσβία. Ο ειδικός που πάει της λέει ότι αν είναι, εκείνος θα σκίσει τα πτυχία του. Της παρουσιάζεται αυτή η εμμονή όταν έχει τεράστιο άγχος (και σχεδόν πάντα έχει) κι επειδή δεν έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες της οικογένειας/κοινωνίας βάσει της ηλικίας της, όπως το βλέπει (κι επίσης επειδή δεν έχει φχαριστηθεί σεξ με άντρα - εδώ φταίμε εμείς, αλλά για ένα χλεμπονιάρη θα την πληρώνουμε όλοι; ).
    Μήπως έχεις κάτι ανάλογο;

Αν τελικά δεν έχεις και είσαι gay (που δεν μου κολλάει εντελώς απ' αυτά που έχεις γράψει) και λες τι θα πει η κοινωνία, οκ αλλά σκέψου και τι θα κερδίσεις. Θα κερδίσεις μια αγάπη και συντροφικότητα που αλλιώς δεν θα μπορούσες να την έχεις. Από τη μία ο κοινωνικός ρατσισμός από την άλλη μια ελπίδα στην ευτυχία. Κι εντάξει δεν είμαστε και Ιράν.

Επίσης αυτό που δεν θέλεις να πηδήξεις (ή να κάνεις έρωτα πιο κομψά) με την 19χρονη αν είναι ειλικρινές επειδή γουστάρεις την άλλη πιο πολύ, σε τιμά.
    Αν είναι απλώς ακόμα μία υπεκφυγή... ξέρεις τη συνέχεια. Μία από τα ίδια. (αν και έχεις κάνει βηματάρες). Θα περίμενα βέβαια επειδή είστε και οι δύο χωρίς εμπειρία να της είχες αλλάξει τα φώτα by now αλλά ποιός ξέρει.
    Last edited by alexandros3; 17-02-2011 at 16:16.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rock View Post
    Θα συμφωνησω με dora και streidi, τιποτα δεν ειναι αυτονοητο κι οσοι εχουν σχεσεις δεν τις βρηκαν ξαφνικα οντας αμεριμνοι και κοιτωντας τη θεα απ'το μπαλκονι του σπιτιου τους.

Στις αρχες το προβλημα σου εκτος των αλλων ηταν το τι θα σκεφτει μια κοπελα αν σε γνωρισει και φανεις απειρος, αν δε σου σηκωθει κτλ. Τωρα βρηκες κοπελα και φασωθηκατε στο αμαξι και γκρινιαζεις γιατι παρ'οτι σου σηκωθηκε αναρωτιεσαι αν εισαι γκει.

Εγω θα'λεγα να αποκτησεις καταρχην μια ωριμη αποψη για τη σεξουαλικοτητα και τις προτιμησεις , γιατι αυτα που γραφεις για τους ομοφυλοφιλους ειναι τουλαχιστον απαραδεκτα. Και αφου το κανεις αυτο τοτε θα εισαι ετοιμος να δεις και τις δικες σου τασεις.
    Αν μεγαλωνες εσυ με ατομα που αποκαλουν τους ομοφυλοφιλους πουσταρες, ροδελες, αδερφαρες, λουγκρες κτλ κτλ και τους μισουν θανασιμα θα σου λεγα πως θα το εβλεπες... Ναι με την κοπελα μου σηκωθηκε... δειχνει κατι αυτο? Γιατι τοτε δεν ενιωθα γεματος και χαρουμενος? Μια εξηγηση ειναι γιατι δεν μου αρεσε...και οντος αυτο ειναι αληθεια... η αλλη ομως ειναι να ειμαι ομο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Χμ... δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά αν είσαι gay ή όχι jimmaster. Τι να σου πω? Δεν φαίνεσαι gay αλλά ποιός ξέρει?!
    Μπορώ να σου πω όμως αυτό. Ξέρω περίπτωση με μια κοπέλα (η οποία είναι παν-εμορφη) που της έχει κολλήσει στο μυαλό ότι είναι λεσβία. Ο ειδικός που πάει της λέει ότι αν είναι, εκείνος θα σκίσει τα πτυχία του. Της παρουσιάζεται αυτή η εμμονή όταν έχει τεράστιο άγχος (και σχεδόν πάντα έχει) κι επειδή δεν έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες της οικογένειας/κοινωνίας βάσει της ηλικίας της, όπως το βλέπει (κι επίσης επειδή δεν έχει φχαριστηθεί σεξ με άντρα - εδώ φταίμε εμείς, αλλά για ένα χλεμπονιάρη θα την πληρώνουμε όλοι; ).
    Μήπως έχεις κάτι ανάλογο;

Αν τελικά δεν έχεις και είσαι gay (που δεν μου κολλάει εντελώς απ' αυτά που έχεις γράψει) και λες τι θα πει η κοινωνία, οκ αλλά σκέψου και τι θα κερδίσεις. Θα κερδίσεις μια αγάπη και συντροφικότητα που αλλιώς δεν θα μπορούσες να την έχεις. Από τη μία ο κοινωνικός ρατσισμός από την άλλη μια ελπίδα στην ευτυχία. Κι εντάξει δεν είμαστε και Ιράν.

Επίσης αυτό που δεν θέλεις να πηδήξεις (ή να κάνεις έρωτα πιο κομψά) με την 19χρονη αν είναι ειλικρινές επειδή γουστάρεις την άλλη πιο πολύ, σε τιμά.
    Αν είναι απλώς ακόμα μία υπεκφυγή... ξέρεις τη συνέχεια. Μία από τα ίδια. (αν και έχεις κάνει βηματάρες). Θα περίμενα βέβαια επειδή είστε και οι δύο χωρίς εμπειρία να της είχες αλλάξει τα φώτα by now αλλά ποιός ξέρει.
    Κοιτα αν ηταν εκεινη εμπειρη και με ωθουσε στο σεξ... θα την ειχα διαλυσει εκεινη τη μερα... γιατι το σωμα μου σε μουντ σεξ ειχε μπει...ζαλιζομουνα...μιλουσα σιγανα σαν καθυστερημενος, ανεπνεεα βαρια και μου χε σηκωθει...αλλα οταν την εβλεπα ξενερωνα ρε μαν... εφερνα στο μυαλο μου την αλλη και τρελαινομουνα... σκεφτομουν ποσο καλυτερα θα ηταν να μαι με εκεινη που νιωθω πραγματα γιατι την θαυμαζω και σαν ανθρωπο...Αν ομως πχ η μικρη μου τον επιανε και με ερεθιζε κι αλλο τοτε δεν θα τη γλιτωνε με τπτ... λογω απειριας να σου πω κολωνα να κανω οτιδηποτε γιατι δεν ξερω ακομα τι γινεται και πως... φοβομουν και μην την προσβαλλω ή μην την πιεσω... αλλα φοβομουν και κατι ακομα... μην δεθει μαζι μου και μετα νιωσω δυο φορες μαλακας που ενω ηξερα οτι θα την αφησω την πηδηξα κι εφυγα...δεν τις μπορω τις τυψεις...δεν θα μου κολλαγε υπνος...

Ο κυριος λογος που δεν ηθελα να της κανω ερωτα ομως ηταν οτι δεν το ενιωθα...σαν ανθρωπος δεν μου ελεγε τιποτα καταλαβες?? ενιωθα οτι το εκανα αγγαρεια...και αφου εχω προτασεις απ αλλου γιατι να πιεστω να κανω σεξ μια εβδομαδα νωριτερα? εδω 27 χρονια περιμενα...μια βδομαδα θα με χαλασει... και γκει να μαι ρε φιλε εφοσον εχω ερεθισμο και με γυναικες γιατι να μην το κανω?? που αν ημουν 100% γκει θα με αηδιαζαν...ενω εγω φαντασιωνομαι συνεχως να κανω στοματικο σε γυναικα μεχρι να την τρελανω...οπως επισης μου αρεσουν πολυ τα στηθη...να τα χουφτωνω και .... ας μην πω αλλα.... :) Επισης να πω οτι οι γυναικες με καλυπτουν πολυ και συναισθηματικα...με την μικρη επειδη ειμαι τοσο τραυματισμενος ψυχολιογικα, που εβγαινε να την αγκαλιασω...ενιωθα μια γαληνη...σημερα το πρωι κατεβηκα για μια δουλεια...και πετυχα μια φιλη μου...ειχα να την δω καιρο και μου βγηκε να την φιλησω και την αγκαλιασω τοσο σφιχτα...που πηρα δυναμη... σχεδον ερεθιστηκα σου λεω...ειναι και συναισθηματικα τα κενα που εχω...δεν ειμαι μονο πεος...ειμαι και ανθρωπος κατα βαθος... και ευαισθητος δυστυχως ή ευτυχως

Η περιπτωση που λες με την φιλη σου μου θυμιζει 100% εμενα..!!! Κι εγω κολλαω σε αυτη τη σκεψη σε ασχημες περιοδους ψυχολογιας μου και εγω επισης εχω ελλιπεις - τραυματικες εμπειριες με γυναικες οποτε ναι οι παραλληλισμοι ειναι πολλοι... αν εχεις κι αλλες λεπτομερειες για το τι περναει πες μου....

Αν νιωσω την πραγματικη ευτυχια κι αυτο ειναι με αντρα τι να πω....χαλαλι και η κοινωνια... στην τελικη μετακομιζω απο την κωλοπολη που ειχα την ατυχια να μεγαλωσω και στα αρχιδια μου κιολας...

Θα δειξει....προς το παρον κυνηγαω μια ξανθια μπαργουμαν που εμαθα οτι με γουσταρει και guess what....αυτη τη φορα γουσταρω κι εγω και επισης απο οτι εμαθα προκειται για δασκαλα του σεξ οποτε παω εντελως χαλαρος, την αφηνω να οδηγησει κι οπου βγει... μονο που επειδη εχασα χρονο με την μικρη ενω αυτη με περιμενε εχει τσατιστει μαζι μου...προχθες εσκασα αργα εκει που δουλευει με ενα φιλο μου κομματια κι οι δυο απο ξυδια... αυτη δεν μιλιοταν...οταν δε καταλαβε οτι ημουν πιωμενος τσατιστηκε διπλα... αλλα δεν πτοουμαι...σημερα θα ξαναπαω και αφου σχολασει θα την παρω να βγουμε τα δυο μας... θα πεσει ειμαι σιγουρος....ειναι καιρο μονη και ξερω οτι γουσταρει πολυ... Απο περρσυ το καλοκαιρι με κυνηγαει... το καλοκαιρι που μας περασε ειχε ερθει σε ενα κλαμπακι ντυμενη τελειως πουτανε και χορευε μπροστα μου σαν μη πω...αλλα εγω φοβηθηκα τοσο πολυ και αγχωθηκα που ημουν εντελως αδιαφορος...εκει να δεις τσατιλα... μονο που δεν με χτυπησε..αλλα τωρα ειμαι πιο δυνατος σε ψυχολογια και θα την προσεγγισω εγω με τον τροπο μου.. ελπιζω να μην ειναι πολυ αργα.... αν και αν υπαρχει επιθυμια δεν ειναι ποτε αργα...που να ξερε η καημενη τι αγχος περασα ολο αυτον τον καιρο...αλλιως απο την αρχη θα την ειχα προσεγγισει... αμα τα φτιαξουμε θα της τα εξηγησω ολα...οχι τπτ αλλο...και θα της φυγει η απορια-απογοτευση αλλα και ψυχοθεραπευτικο για μενα θα ειναι.... πολυ ομως....

σορρυ για τα πολλα λογια... ευχαριστω που μου εγραψες φιλε μου να σαι καλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by naomi View Post
    Τον εαυτό σου τον κατευθύνεις εσύ στο τι θέλεις να είσαι. Σταμάτα να βλέπεις "πράγματα" που όπως λες στην πράξη δεν σου αρέσουν γιατί επηρεάζεσαι και μπαίνουν άσχημες σκέψεις στο μυαλό σου....
    Κάτι τελευταίο είναι αμαρτία να βρίζεις τους γονείς σου....Αν έβλεπες άλλους που εγκαταλείπουν τα παιδιά τους και δεν τους νοιάζει τίποτα θα αισθανόσουν υπερήφανος γι'αυτούς πίστεψε με.Και αν εσύ γίνεις αύριο μεθαύριο γονιός θα είσαι τέλειος?
    Κάνε τα αδύνατα σημεία σου δυνατά και βάλε στόχους στη ζωή για να προσανατολιστείς και να ξέρεις τι θέλεις..... Απότι φαίνεται εσύ στην παρούσα φάση σκέπτεσαι μόνο το σεξ και τίποτα άλλο γιαυτό και έχεις όλες αυτές τις σκέψεις....
    Οχι δεν σκεπτομαι μονο το σεξ...με τις φασεις που εκανα εφυγε απ το μυαλο μου η εικονα του οτι ειναι κατι το τοσο φοβερο.... ειναι μια νορμαλ λειτουργια του σωματος που ομως επειδη εγω την ειχα συνδεσει με κατι το τρομερο ή προστυχο εκανα τοσα χρονια να ερθω κοντα του...θα γινει πολυ συντομα....ειμαι σιγουρος...

Γονιος με οσα κουβαλαω αποκλειεται να γινω... δεν μου φταιει σε τπτ το παιδι μου να παρει τον παρανοικο χαρακτηρα μου...και ξερεις κατι? οι γονεις μου εχουν μεριδιο ευθυνης γιατι μου φορτωσαν την γαμημενη τη μιζερια τους...και ειναι προφανες οτι με εκαναν για να ξεφυγουν απ το δικο τους ψυχολογικο γολγοθα....αλλα εγω τοσο πουστικα και εγωιστικα στα δικα μου τα παιδια δεν προκειται να φερθω...και λεγε οτι θες!

Senior Member
    Κοιτα αν ηταν εκεινη εμπειρη και με ωθουσε στο σεξ... θα την ειχα διαλυσει εκεινη τη μερα... γιατι το σωμα μου σε μουντ σεξ ειχε μπει...ζαλιζομουνα...μιλουσα σιγανα σαν καθυστερημενος, ανεπνεεα βαρια και μου χε σηκωθει...αλλα οταν την εβλεπα ξενερωνα ρε μαν... εφερνα στο μυαλο μου την αλλη και τρελαινομουνα...
    Δεν διάβασα παρακάτω. Είσαι ερωτευμένος με την άλλη. Τελείωσε.
    Τα άλλα θα τα διαβάσω αργότερα και θα σου απαντήσω.

Senior Member
    Οκ. Τα διάβασα. Μπορεί να είναι υπεκφυγή, μπορεί να είσαι κι ερωτευμένος. Δείχνεις να την έχεις δαγκώσει τη λαμαρίνα κι είναι η πιο μαλακισμένη φάση (κι η πιο ωραία).
    Για τη κοπελιά τη να σου πω; Άγχος. Τεράστιο άγχος.
    Τώρα ρε συ, με μπαργούμαν...?
    Αφού τη γουστάρεις την άλλη δώσ'τα όλα :) Και θα σου έλεγα να κάνεις κάτι και με την παρθένα αλλά δεν στο βγάζει. Τι να σου πω. Η χημεία είναι παράξενη στο σεξ. Από την άλλη αν το κάνεις πρώτη φορά με εκείνη που πραγματικά γουστάρεις... heaven :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Δεν διάβασα παρακάτω. Είσαι ερωτευμένος με την άλλη. Τελείωσε.
    Τα άλλα θα τα διαβάσω αργότερα και θα σου απαντήσω.
    Σκεψου οτι της μικρης της επιασα το τετοιο της και οκ ερεθιστηκα αλλα δεν τρελαθηκα κιολας...της αλλης της επιασα το χερι και εγινα τουρμπο... ενα ακομα ραντεβου με την αλλη και κλαφτα χαραλαμπε... οχι τπτ αλλο...μου ειπε οτι ειναι κολλημενη με τον πρωην της τον παλιομαλακα που την παρατησε χωρις λογο...αλλα μου ειπε και πως θελει να συνεχισουμε να βγαινουμε....what the fuck!!! θα με τρελανει στο τελος...αλλα της ειπα χυμα πως δεν μπορω να περιμενω...και το καταλαβε εννοειται και η ιδια αυτο...ενδομυχα ξερεις τις ελπιζω? να βρω αλλη να πηδηξω και να περασω καλα κι οταν αυτη ξεπερασει τελειως τον παπαρα τον πρωην της να ερθει στην αγκαλια μου...