Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 128
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 128 of 161 FirstFirst ... 2878118126127128129130138 ... LastLast
Results 1,906 to 1,920 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Τζιμ, αυτό που εγώ έχω καταλάβει μέσα από τις 120τόσες σελίδες, είναι άγχος, φόβος, ανασφάλεια, προκαταλήψεις, στερεότυπα, ψυχολογική πίεση κλπ. Ακόμα και αν υπάρχει ένας και μοναδικός δικός σου σεξουαλικός προσανατολισμός (γκέι ή στρέιτ), μέσα σε όλα αυτά δεν έχει 'χώρο' ούτε να αναπτυχθεί, ούτε να εκφραστεί. Πάντως συμφωνώ απόλυτα με κάτι που έγραψε ο αλέξανδρος παραπάνω για την κοπέλα που θεωρεί τον εαυτό της λεσβία. Για εμένα είναι ξεκάθαρο από όσα έχεις γράψει πως η σκέψη 'είμαι ομοφυλόφιλος' είναι το καταφύγιο σου όταν βιώνεις 'αποτυχία', όταν διστάζεις, όταν υπεραναλύεις. Όπως μου είναι επίσης ξεκάθαρο, ότι τίποτα από όσα έχεις περιγράψει ως σήμερα δεν είναι ενδεικτικό ενός ομοφυλοφιλικού προσανατολισμού.

Σίγουρα έχεις κάνει προσπάθειες, το παλεύεις, το ψάχνεις και αυτό είναι πολύ θετικό. Έχεις όμως μια τάση να ξεκινάς συλλογισμούς που οδηγούν είτε σε αγχογόνα ερωτήματα, είτε σε αυθαίρετα κι απόλυτα συμπεράσματα, 'έχω' αυτό, 'είμαι' το άλλο και πάει λέγοντας.... Εμπιστέψου λοιπόν για αρχή τις αισθήσεις σου και δοκίμασε να βιώσεις αυτά που 1) σε έλκουν, 2) είναι διαθέσιμα, 3) είναι εφικτά. Χωρίς να μπαίνεις σε αναλύσεις του 'γιατί άραγε δεν με έλκει', 'τι να σημαίνει αυτό', 'μήπως σημαίνει ότι είμαι γκέι?', 'αν είμαι γκέι ήρθε το τέλος του κόσμου', 'μήπως έχω σοβαρό ψυχιατρικό' κλπ. Και χωρίς να προσπαθείς να αποδείξεις σε κανέναν, ούτε καν στον εαυτό σου, τι είσαι και τι δεν είσαι, αλλά μόνο να εξερευνήσεις τι θες και τι δεν θες και να ανακαλύπτεις τι σου αρέσει και τι σε χαλάει. Κάνε ένα διάλειμμα από την πολλή σκέψη! :)

Σε όσες σκέψεις σε έχουν βασανίσει ως σήμερα, δώσε απλές απαντήσεις όπου γίνεται και κράτα κάποιες παρατηρήσεις για αρχή (σαν 'σημειώσεις' για μελλοντική επεξεργασία) και μην βιάζεσαι να φτάσεις στο τέρμα.
    Να υποθεσω οτι εισαι στρειτ.... εσυ βλεπεις γυναικες και αυνανιζεσαι?

Εγω γιατι οταν ειμαι σκατα βλεπω αντρες και φτιαχνομαι? Και συγκεκριμενα πεη απο νεαρους? Γιατι μου συμβαινει αυτο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Σιγα τα αυγα..τι κι αν αλλοι κανουν χρονια προσπαθειες,τι κι αν ερωτευτηκε πφφφ συμβαινει καθε μερα..μπαργουμαν να κυνηγαει απελπισμενα,δεν βρισκει η καημενη αλλον ΚΑΘΕ βραδυ στο μπαρ.. αυτο ειναι ορντινερι εξισου..
    λολ... όντως. Ασ'τον τώρα. Τρέχει με χίλια κι ούτε βλέπει τα τοπία που περνάνε.

Senior Member
    τουλαχιστον τολμας να εισαι ειλικρινης!!!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!!

παντως εχεις αρχισει μια αυτοπαρατηρηση για το πως κινεισαι που τη γουσταρω πολυ!!!!

σαν να ψιλιαζεσαι τη δουλεια!!!

αχ! καλα κουραγια τωρα που βγαινεις απο την οικογενεια τσιχλοφουσκα !!!!

ελα μωρε ολα χωρανε! μη μασας! κι η κλαψα και το πισογυρισμα ! λιγη ειλικρινια !

ο μοναδικος εισαι που ζεις χωρις να εισαι αγιος????

αν και μενα η αγιοσυνη μ αρεσει! αρκει να ειναι ελευθερη επιλογη!!!

και κει ομως προσπαθεια γινεται!!! συνεχης!!

αλλα και εσυ! πω πω σε κουραζει ομως παιδακι μου αυτη η κυκλοθημικοτητα

μεσ σε μια μερα πας στα ουρανια και στα ταρταρα τουλαχιστον 10 φορες την ωρα!!!!

κανε και μια σταση!!! ζαλιστηκα με το πηγαινε ελα!!! ουρανια ταρταρα ξαναουρανια ξαναταρταρα ....τι σι σι α?
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Jimmaster, πιστεψε με, ρωτα και οποιον θες εδω στο φορουμ, ειμαι πολυ στριγγλα με τους attention seekers, και τους κοβω απο χιλιομετρα μακρυα, αυτους που θελουν να τους χαιδευεις τα αυτια και δεν ακουν οτιδηποτε αλλο. Εσυ εχεις αποδειξει οτι ακους (οχι παντα βεβαια), και εχεις προχωρησει, και εισαι ανοιχτος, εχεις εκθεσει τον εαυτο σου. Αυτο δεν ειναι attention seeking, αυτο ειναι ψαχνω απεγνωσμενα για λυση, λεω τα παντα γιατι εχω φτασει σε αδιεξοδο πραγματικο. Μπορει να εισαι διαφορα πραγματα, λιγο κακομαθημενος λιγο βολεψακιας, αλλα κλαψιαρης για την κλαψα δεν εισαι. εισαι κλαψιαρης γιατι θες να αλλαξεις, και αυτο το σεβομαι.
    Θελω πραγματικα?? δεν το χω πιστεψει απολυτα.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Σιγα τα αυγα..τι κι αν αλλοι κανουν χρονια προσπαθειες,τι κι αν ερωτευτηκε πφφφ συμβαινει καθε μερα..μπαργουμαν να κυνηγαει απελπισμενα,δεν βρισκει η καημενη αλλον ΚΑΘΕ βραδυ στο μπαρ.. αυτο ειναι ορντινερι εξισου..

να παρει τα αυγα αναφερθηκαν..δεν πειραζει ομως!!
    Δεν εκανα κατι για να το πετυχω...απλα αρεσα... τυχη ειναι οχι ικανοτητα

Senior Member
    Εστω και λιγο να θες, σιγα σιγα βλεπεις αλλαγες. Οπως και ειδες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Δεν εκανα κατι για να το πετυχω...απλα αρεσα... τυχη ειναι οχι ικανοτητα
    τι θα πρεπε δηλαδη να κανεις???

ακροβατικα κρεμασμενος απ τον πολυελαιο????
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    λολ... όντως. Ασ'τον τώρα. Τρέχει με χίλια κι ούτε βλέπει τα τοπία που περνάνε.
    Ξερεις κατι?? Παω λιγο να χαλαρωσω και να σκεφτω πως εχουν δικιο τα παιδια...υπερβαλλεις... δεν πρεπει ομως να επαναπαυτω επειδη μου λετε δυο λογια παρηγοριας... πρεπει να δω την αληθεια καταματα

Senior Member
    Ξερεις κατι?? Παω λιγο να χαλαρωσω και να σκεφτω πως εχουν δικιο τα παιδια...υπερβαλλεις... δεν πρεπει ομως να επαναπαυτω επειδη μου λετε δυο λογια παρηγοριας... πρεπει να δω την αληθεια καταματα
    Ποιά λόγια παρηγοριάς ρε μαλάκα; :) Αυτή είναι η αλήθεια σου και είναι όμορφη. Αγχώσου, τι να σου πω, αλλά ζήσ'τη :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Εστω και λιγο να θες, σιγα σιγα βλεπεις αλλαγες. Οπως και ειδες!
    Αυτο που σιγουρα θελω ειναι να αποκτησει νοημα η ζωη μου και να νιωσω για λιγο ευτυχισμενος και ηρεμος... δεν την παλευω να υποφερω αλλο

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    τι θα πρεπε δηλαδη να κανεις???

ακροβατικα κρεμασμενος απ τον πολυελαιο????
    Δεν ειπα αυτο .. αλλα δεν μπορεις να περηφανευεσαι για κατι το οποιο δεν προσπαθησες...οκ εχασα κιλα και αποκαλυφθηκε ο εαυτος μου ο οποιος τυχαινει να αρεσει...ε και?? Δεν εβγαλα και κανα επιστημονικο θεωρημα που εσωσε τον πλανητη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Ποιά λόγια παρηγοριάς ρε μαλάκα; :) Αυτή είναι η αλήθεια σου και είναι όμορφη. Αγχώσου, τι να σου πω, αλλά ζήσ'τη :)
    Εχει χαθει το νοημα πιστευω... δεν ειναι κλαψα αυτα που λεω...τα εννοω... δεν νιωθω καλα με μενα πανω απο ολα... ισως θελω να γινω ιδανικος και ξερω οτι αυτο δεν γινεται... ειμαι και τελειομανης και ανωριμος... οτι κι αν κανω δεν το χαιρομαι γιατι σε λιγο το θεωρω δεδομενο...και μου φαινεται πως ολοι μπορουν να το κανουν...

Banned
    Να υποθεσω οτι εισαι στρειτ.... εσυ βλεπεις γυναικες και αυνανιζεσαι?

Εγω γιατι οταν ειμαι σκατα βλεπω αντρες και φτιαχνομαι? Και συγκεκριμενα πεη απο νεαρους? Γιατι μου συμβαινει αυτο?
    Να σου πω αμέσως...γιατί όταν είσαι σκατά, ταυτίζεσαι με τον άντρα που βλέπεις. Το πέος, ειδικά σε διέγερση και όταν εκσπερματώνει μπορεί να συμβολίζει την ικανότητα, την επιτυχία, αυτό δηλαδή ακριβώς που την αμέσως προηγούμενη στιγμή νιώθεις ότι δεν έχεις. Επίσης, ναι φυσικά και μπορεί να νιώσω πολύ έντονη διέγερση όταν δω γυναίκες (στο ίντερνετ), μα γιατί όχι, είναι μια σεξουαλική πράξη. Φυσικά και μπορεί ένας στρέιτ να νιώσει ερεθισμό από οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη. Επίσης, μάθε να διακρίνεις τη σεξουαλική συμπεριφορά από τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Μια φαντασίωση ή μια πράξη δεν σε κάνει γκέι. Προσωπικά, ερωτεύομαι άντρες, θέλω να ζω τη ζωή μου με άντρες, προτιμώ τους άντρες, με έλκουν (και στο δρόμο) άντρες. Αυτό είναι το χαρακτηριστικό ενός κατά βάση στρέιτ προσανατολισμού.

Senior Member
    Παλι τα ιδια...παλι εκμεταλλευομαι την προσοχη σας με την θλιβερη υπαρξη μου...

Δεν προκειται ποτε να σταθω στα ποδια μου....ενας ανασφαλης ηλιθιος που θελει παντα να το λενε ποσο ωραιος, λαμπρος, καλο παιδι και και και και και ειναι.... και παλι μεσα μου την μετριοτητα δεν τη δεχομαι... το βλεπετε?? ειμαι ή γαματος ή αθλιος...αναμεσα δεν υπαρχει...γιαυτο και παντα ημουν ή χοντρος ή σωματαρας....το νορμαλ δεν το δεχομαι... προκειται για καραμπινατη περιπτωση ανθρωπου που πιστευει οτι ειναι ξεχωριστος απ τους υπολοιπους... ειτε με καλο ειτε με κακο τροπο... το βλεπετε..? αυτο ειναι το ψυχιατρικο που εχω...δεν δεχομαι να ειμαι νορμαλ...το βαριεμαι και ειμαι υπεροπτης και τελειομανης...

γιαυτο λεω πως δεν μου αξιζει να ζω

Senior Member
    Για μια ακομα φορα εγω ακουσα ωραια λογακια...σας επρηξα ταρχιδια... εκανα τσαμπα ψυχαναλυση γιατι εχω την τυχη να ναι στο φορουμ μερικοι ανθρωποι σωστοι και ολοκληρωμενοι που δεν φοβουνται να αναλαβουν ευθυνες.... ενω εγω ατομα με αναγκη απο βαρεμαρα και φοβο να αναλαβω να τους βοηθησω ολοκληρωμενα τους κανω ενα κομμεντ και τους παραταω....γιατι ποτε μου δεν ανελαβα κατι...ποτε δεν ειχα ταρχιδια να αναλαβω ευθυνες...παντα ετρεχα τρομαγμενος... απο βαρεμαρα και ανωριμοτητα... επειδη ειμαι ακομα ενα μικρο φοβισμενο παιδακι και τπτ παραπανω...και δεν ξερω ποτε αν θα ξεφυγω... και δεν ξερω καν αν θελω...γιατι ο τεμπελης δεν αλλαζει...