Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 130
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 130 of 161 FirstFirst ... 3080120128129130131132140 ... LastLast
Results 1,936 to 1,950 of 2414
    Senior Member
    Οπως ειχε πει κι ο Γουντυ Αλλεν οντας bisexual εχεις διπλασιες πιθανοτητες να κανεις σεξ Σαββατο βραδυ.
    Χεχεχε, δεν ξερω πως μου ηρθε :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Ow. Αν είναι τόσο συχνό πάρε με τηλέφωνο!
    χαχαχαχχ ευχαριστο μπρεικ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Ο ηλιθιος που τον εκμεταλλευονται συνηθως εγω ειμαι μη μου ανησυχεις...
    Αποφασισε εισαι ενας ηλιθιος που τον εκμεταλλευονται ή ενας εκμεταλλευτης που εκμεταλλευεσαι εμας τους ηλιθιους! Γιατι μια λες οτι μας πρηζεις τα τετοια και τι τραβαμε απο σενα λες και μας υποχρεωσες, και την αλλη σε πιανει κριση

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Αυτο πιστευα αλλα αρχιδια...εννοεται δεν ηταν αυτο το θεμα μου

Τι να σου πω ξερω κι εγω... ειναι το κεφαλι μου πουρες.... κι αυτη η ειλικρινεια μου μια παιδικη βλακεια ειναι...οπως οταν στο δικαστηριο αμα παρεδεχτεις τι εκανες τυγχανεις επιεικιας... μαλακιες...τα σφαλματα που επραξες τα επραξες.... επιεικια δε σου αξιζει με τπτ.. δεν μου αξιζει καμια επιεικια
    Επιείκεια από ποιόν ρε φίλε? (είμαι σε άδεια και με ένα γλυκό κρασί οπότε είμαι χύμα σαν την παραγωγή) Θα σε δικάσει κανένας; Ξεκόλλα. Κάνε αυτό που γουστάρεις. : )

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Εισαι υπερβολικα αυστηρος με τον εαυτο σου. Δε σε αγαπας καθολου.
    οχι δεν με αγαπαω καθολου...γιατι ο μαλακας ο εαυτος μου μου χει πρηξει ταρχιδια....ολα λαθος...ολα με προβληματα με αγχη με καταθλιψεις με με με με με με ελαφροτητα....πανω απο ολα η ελαφροτητα....και ξερεις γιατι??? γιατι δεν εχω τα αρχιδια να δω την αληθεια και να δουλεψω για το καλυτερο...το ριχνω στην πλακα...στο ποτο...στο εξω...στη δουλεια...στα μαλωματα...στη γυμνστικη....και χανω την ουσια πανηγυρικα...

Banned
    Μα το λες και μόνος σου! Σε έλκουν άντρες σαν αυτό που σου λείπει. Λες ξεκάθαρα ότι θα ήθελες να εξοντώσεις το παιδί μέσα σου. Όταν ταυτίζεις τη σεξουαλική ζωή με την ενηλικίωση, λογικό είναι και να σε έλκουν άντρες κι απ' όλα. Όλο αυτό δεν είναι καταπιεσμένη ομοφυλοφιλία. Είναι αίσθηση ανεπάρκειας, χαμηλή αυτοεκτίμηση, άγχος. Άσχετα με το από που ξεκίνησε όλο αυτό, βεβαίως και μπορείς να αναπτύξεις τον εαυτό σου στην κατεύθυνση που θέλεις. Αν θέλεις πράγματι να κάνεις ένα βήμα προς την ενηλικίωση, προσπάθησε να ξεφύγεις λίγο από τον απόλυτο τρόπο σκέψης των παιδιών. Αυτό είναι που σε βασανίζει περισσότερο απ' όλα. Δες λίγο τη θετική πλευρά: έχεις ήδη αποκτήσει επίγνωση πολλών πραγμάτων για τον εαυτό σου. Έχεις επίσης κάνει κινήσεις κι έχεις εκφραστεί, έστω κι εδώ. Μπορεί πολλές φορές να νιώθεις ότι γυρνάς πίσω, ή ότι γυρνάς στο ίδιο σημείο, αλλά η πορεία προς τα εμπρός δεν είναι πάντα ευθεία και απρόσκοπτη. Εσύ χρειάζεται πάνω και πρώτα από όλους να δείξεις λιγότερη αυστηρότητα στον εαυτό σου :)

Senior Member
    Ow. Αν είναι τόσο συχνό πάρε με τηλέφωνο!
    lol να μου στειλεις το βιογραφικο σου και δυο φωτο ,μια προσωπο και μια ολοσωμη..γιατι πρεπει να μου αρεσεις..εγω ψυχικα δεν κανω σαν τον Τζιμ!!! :D
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αποφασισε εισαι ενας ηλιθιος που τον εκμεταλλευονται ή ενας εκμεταλλευτης που εκμεταλλευεσαι εμας τους ηλιθιους! Γιατι μια λες οτι μας πρηζεις τα τετοια και τι τραβαμε απο σενα λες και μας υποχρεωσες, και την αλλη σε πιανει κριση
    Στο θεμα του ασχοληθειτε ολοι μαζι μου ειμαι αρχηγος! και μετα αφου ασχολουνται ολοι μαζι μου και επειδη συνηθως ο λογος ειναι ηλιθιος με παιρνουν στο ψιλο...και μετα βεβαιως τους κατηγορω κι απο πανω....ενω ο ηλιθιος ειμαι εγω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    lol να μου στειλεις το βιογραφικο σου και δυο φωτο ,μια προσωπο και μια ολοσωμη..γιατι πρεπει να μου αρεσεις..εγω ψυχικα δεν κανω σαν τον Τζιμ!!! :D
    Λολ... ούτε ο τζιμ κάνει ψυχικά από ό,τι τον έχω κόψει. Πολλή δουλειά μου έβαλες. Ψάξ'το αλλού :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Μα το λες και μόνος σου! Σε έλκουν άντρες σαν αυτό που σου λείπει. Λες ξεκάθαρα ότι θα ήθελες να εξοντώσεις το παιδί μέσα σου. Όταν ταυτίζεις τη σεξουαλική ζωή με την ενηλικίωση, λογικό είναι και να σε έλκουν άντρες κι απ' όλα. Όλο αυτό δεν είναι καταπιεσμένη ομοφυλοφιλία. Είναι αίσθηση ανεπάρκειας, χαμηλή αυτοεκτίμηση, άγχος. Άσχετα με το από που ξεκίνησε όλο αυτό, βεβαίως και μπορείς να αναπτύξεις τον εαυτό σου στην κατεύθυνση που θέλεις. Αν θέλεις πράγματι να κάνεις ένα βήμα προς την ενηλικίωση, προσπάθησε να ξεφύγεις λίγο από τον απόλυτο τρόπο σκέψης των παιδιών. Αυτό είναι που σε βασανίζει περισσότερο απ' όλα. Δες λίγο τη θετική πλευρά: έχεις ήδη αποκτήσει επίγνωση πολλών πραγμάτων για τον εαυτό σου. Έχεις επίσης κάνει κινήσεις κι έχεις εκφραστεί, έστω κι εδώ. Μπορεί πολλές φορές να νιώθεις ότι γυρνάς πίσω, ή ότι γυρνάς στο ίδιο σημείο, αλλά η πορεία προς τα εμπρός δεν είναι πάντα ευθεία και απρόσκοπτη. Εσύ χρειάζεται πάνω και πρώτα από όλους να δείξεις λιγότερη αυστηρότητα στον εαυτό σου :)
    Καμια επιεικια στον εαυτο μου μαρινα μου....το ειδα στον στρατο αυτο με τα 19χρονα που δεν παιρνανε απο λογια...επεφτε η καμπανα συννεφο...ποτε κανενας λοχαγος δεν λυγισε σε δικαιολογιες και κλαψουρισματα....εισαι αντρας?? ε αν εισαι αντρας δεξου τις συνεπειες...μεχρι να στρωσεις... γιαυτο ζηλευα την σταθεροτητα των ανωτερων μου και γιαυτο καταλαβαινα γιατι ορισμενοι ανθρωποι ειναι σε ορισμενες θεσεις...επιεικια σε υγιη νοημοντα οντα δεν χωραει... οι υπολοιποι ειναι σε ιδρυματα,,,

Παιδια στην ουσια δεν υπαρχουν... ολοι καταλαβαινουν πιο ειναι το σωστο....απλα οσο πιο μικρος εισαι τοσο εκμεταλλευεσαι την εμφανιση σου και το γεγονος οτι "εισαι παιδι" για να πετυχεις τους σκοπους σου...απλα το perspective ειναι μειωμενο...γιατι το παιδι δεν βλεπει μπροστα...βλεπει μονο τη στιγμη...αλλιως αλλη διαφορα δεν υπαρχει

Senior Member
    Λολ... ούτε ο τζιμ κάνει ψυχικά από ό,τι τον έχω κόψει. Πολλή δουλειά μου έβαλες. Ψάξ'το αλλού :D
    ουφ ευκολο ηταν..:D
    o τζιμ καλα θα κανει να μαθαινει απο τα λαθη του..γιατι αυτη η βλακεια να πιεσει τον εαυτο του με καποια που δεν του αρεσει,τον εβαλε παλι σε σκεψεις..

Senior Member
    Ναι μπα...κανενα ψυχικο τι να σου πω...

Σε λιγο θα παω απ την μπαργουμαν και ελπιζω να της εχουν φυγει τα νευρα... και παλι βεβαιως...θα ζητησω λεφτα απ τον μπαμπα... για να παω βολτα...και παλι τα ιδια...και μου ρχεται να ξερασω....

Senior Member
    Όντως... όντως πρέπει να είναι προσεκτικός...!

Senior Member
    μισο μισο
    την γουσταρεις την μπαργουμαν ναι η οχι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    ουφ ευκολο ηταν..:D
    o τζιμ καλα θα κανει να μαθαινει απο τα λαθη του..γιατι αυτη η βλακεια να πιεσει τον εαυτο του με καποια που δεν του αρεσει,τον εβαλε παλι σε σκεψεις..
    Μην νομιζεις οτι και τωρα δεν πιεζομαι... ειμαι ακομα σε πανικο να αποδειχτω στρειτ...το παραδεχομαι...οπως και ειμαι επιρρεπης σε βλακειες.... ο "θεος" να με φυλαει αλλα με τα μυαλα που κουβαλαω οδηγουμαι τρεχοντας προς επικειμενες καταστροφες...και το φορουμ να ναι καλα... ο διαδικτυακος αυνανισμος μου κοινως.... ο αιωνιος αυνανας αιωνιως θα αυνανιζεται....