Results 1,981 to 1,995 of 2414
-
18-02-2011, 18:49 #1981
http://www.youtube.com/watch?v=wg_YssFDO_Y
φατσικα σε εχω στο μυαλο μου σαν αυτον παντως!!! χαχαχααχα!!!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
- 18-02-2011, 19:29 #1982
Too much free time.... χαχαχα
Χωρις πλακα ομως μου ειναι πολυ δυσκολο να κανω χαβαλε τετοια ωρα...
18-02-2011, 19:56 #1983
του μοιαζεις ομως αυτουνου??? αυτο θελω να μαθω!!! και υστερα σε αφηνω ησυχο....
Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
18-02-2011, 20:03 #1984
Researcher πραγματικά δεν ξέρω που βρίσκεις το αστείο....?
Jim τα βλέπεις πολύ μαύρα. Δεν υπάρχει τίποτα που να σε κάνει ευτυχισμένο? Όταν είσαι με τους φίλους σου? Η οικογένεια σου?
Πιστεύω ότι η ζωή δεν έχει μόνο πίκρες αλλα και χαρές...Εσύ ποτέ δεν ήσουν ευτυχισμένος?
Μας είχες πει σε παλιότερο ποστ ότι είχε βρεθεί κάποια δουλειά αλλα ήθελες να δώσεις προτεραιότητα σε σένα...
Μετά αισθάνομαι ότι μιλάς πολύ απαξιωτικά για τους γονείς σου.Σαν να φταίνε αυτοί για όλα σου τα προβλήματα.
Σίγουρα δεν είναι η μόρφωση που κάνει τον άνθρωπο. Μετά όταν ο πατέρας σου, πιθανόν δλδ, αγωνίζεται για εσάς, για ένα μεροκάματο και βλέπει εσένα να κάθεσαι τι περιμένεις να σου πει? Πιθανόν οι δικές του δυσκολίες να είναι περισσότερες απο τις δικές σου.Το έχεις σκεφτεί?Ξέρω βέβαια ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν σε κατηγορώ.Χρειάζεσαι όμως κάτι να σε ταρακουνήσει...να καταλάβεις ότι άλλο είναι το νόημα της ζωής και όχι να σκέπτεσαι τα αρνητικά διαρκώς...κάνε κάτι και μην πέφτεις...
18-02-2011, 20:04 #1985
18-02-2011, 20:07 #1986
18-02-2011, 22:13 #1987
μωρ τι μας λες?
τζιμ,κατσε να σε λιθοβολησουμε που επειδη εγινες ντιρλα εκανες την μαλακια σου..
εχω κανει εγω ΑΠΕΙΡΕΣ μαλακιες πιωμενη..η δικη σου ηταν να κανεις τον νταη, μια δικη μου ηταν φευγοντας απο μαγαζι να μπω σε λαθος αυτοκινητο ενος τυπου που παραλιγο να με βιασει..
ε αφου γινουν 5 10 τετοιες,αρχιζεις το κοντρολ παιρνοντας ενα ωραιοτατο μαθημα για τα ορια σου στο πιωμα..:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
18-02-2011, 22:28 #1988
18-02-2011, 22:30 #1989
18-02-2011, 22:40 #1990
jim να σου πω την αληθεια κι εμενα περιεργο μου φαινεται που δε σε εσπασαν στο ξυλο, ισως επειδη καταλαβαν οτι ειχες πιει, τι να σου πω. Δεν ηταν και λιγο αυτο που ειπες.
Εχω μια απορια ομως, γιατι λες τις κοπελες αυτες ''*******κια''? Και σε παλιοτερα ποστ εχεις αναφερθει προσβλητικα για κοπελες που εχεις γνωρισει, απο τον τροπο που μιλας αναρωτιεμαι αν οντως εχεις αισθηματα για καποια ή αν απλα παλι τον εαυτο σου σκεφτεσαι. Το λεω γιατι αναφερθηκε και κατι για συναισθηματα μερικες σελιδες πριν. Ομως αν κατσεις και δεις τα ποστ για ολες υπαρχει κατι που θα εχεις πει το οποιο δειχνει οτι δεν τις σεβεσαι και τοσο. Μπορει να μην ειναι ετσι, αλλα αυτη η εντυπωση βγαινει απο καποια γραφομενα σου.
researcher απιστευτο βιντεο xD
18-02-2011, 22:45 #1991
Κι ομως στο τελος της καθε μερας απο αυτες που δοκιμαζομαι σαν ανθρωπινη υπαρξη νιωθω την προοδο και χαμογελαω...κι οταν μου ρχεται αυτη η ευφορια αγαπαω ολον τον κοσμο...απλα θελω να γινω αντρας επιτελους...σαφως και εχω χαρες!!! εγω?? εχω τη μουσικη, την γυμναστικη, τους καλους φιλους που γελαμε μεχρι δακρυων, τις αψογες θαλασσες του πηλιου και των σποραδων... τα αυτοκινητα... το παθος της ταχυτητας...η πορωση μου να νοικοκυρευω το δωματιο μου και να πλενω το αμαξι και να γυαλιζω τις κιθαρες... η μουσικη μου που εχει απηχηση σε ανθρωπους... ενα συγκροτημα που παιζουμε μουσικη... και τωρα η σταδιακη εισοδος μου στον κοσμο του ερωτα που οταν γινει τελειωτικα θα κανει πολυ καιρο κατι να μου χαλασει τη διαθεση..!!!! Επισης η προσφατη απολαυση που παιρνω απο το να γνωριζω κοσμο και να δειχνω την κεφατη πλευρα μου... και η ανταποδωση ειναι φοβερη...δεν το πιστευω.... χθες στο παρτυ συναντηθηκα με ενα κοριτσι που στο σχολειο το μισουσα γιατι ηταν η ομορφουλα του σχολειου και δεν μου δινε ουτε 5 δευτερολεπτα απ τον χρονο της...και χθες δυσκολευτηκε να με γνωρισει και καταχαρηκαμε κι οι δυο... ηταν μια δικαιωση για μενα.... ειχα κρυφω αισθημα για παρτη της...κι ακομα εχω...ανετα την φιλουσα μεχρι να της βγαλω τη γλωσσα εξω χθες.... αλλα θα ταν απιστευτα αναρμοστο...
Μιαλω απαξιωτικα για τους γονεις στον τομεα διαπαιδαγωγηση.... ναι εκει απετυχαν....οχι οτι ειχαν ευκολη περιπτωση...αλλα οταν με κανανε ηταν κι οι δυο πανω απο 30...μια εμπειρια στη ζωη δεν επρεπε να χουν...τι σκατα...? Σε μια ομαδικη συνεδρια με ψυχολογους στο κεντρο ψυχικης υγειας που πηγαινα, λεει η ψυχολογος στη μανα μου...γιατι τον μικρο δεν τον κοντρολαρατε λιγο? και λεει αφου ετσι ηθελε.... καταλαβες?? Ενω ξερεις τις συνεπειες που θα χει στη ζωη μου αυτη η ελευθερια μου την χαρζιζεις για να ξεφυγεις απ τη γκρινια μου... αλλα οταν δεν εχεις ελεγχο ουτε στην παρτη σου πως θα τον δωσεις στα παιδια σου??? Καταλαβες?? Οκ δεν πεινασα ποτε μου...αλλα εχουν ευθυνη οχι μονο υλικη απεναντι στα παιδια οι γονεις... αμα δωσεις ενα ψαρι σε εναν που πειναει θα χορτασει για 2 ωρες...αν του μαθεις να ψαρευει θα χορτασει για ολη του τη ζωη....τωρα αν ο ανθρωπος που πειναει ειναι μαλακας (εγω δλδ) πρεπει να γινεις πιεστικος...κι ο αγιος φοβερα θελει...κι εγω ειμαι αδρανης και τεμπελακος αλλα δεν θελω πολυ να συνελθω...ξερω αλλες πολυ χειροτερες περιπτωσαρες....παντα το σπρωξιμο που χρειαζομαι ειναι μικρο... επιμενω σαυτο... Δεν αποποιουμαι τις ευθυνες μου παρολαυτα...γιατι μετα τα 18 θα μπορουσα καλιστα να κανω οτι γουσταρω και να αρχισω να βγαζω λεφτα απο τοτε...αλλα...με τον χαρακτηρα του φλωρομαλακα δεν πας μακρια.... λες και μου ελειπε μυαλο ή ικανοτητα... απ τα 18 μπορουσα να αναλαβω ευθυνες...ημουν παντα λογικο παιδι... ή μαλλον λογικοφανες και σοβαροφανες για τους υπολοιπους...για τη ζωη μου την ιδια ημουν αρχικαραγκιοζης αλλα ικανος ομως...και πολυ εξυπνος.. και επιμελης...θα μου κανε φοβερο καλο να πιασω μια δουλεια κανα δυο χρονια και μετα να παω φοιτητης...μη σου πω να παω και φανταρος πρωτα... αλλα βλεπεις στη ζωη εισαι πρωταγωνιστης χωρις προβα, σεναριο και σκηνοθεσια και παιζεις μονο μια φορα...οι παλιοτεροι ηθοποιοι οφειλουν να σε βοηθησουν λιγο...καποιοι το κανουν...καποιοι οχι... βλεπεις μικροτερος δεν μπορουσα να χωνεψω οτι υπαρχουν ατομα αδιαφορα απεναντι στα παιδια για προσωπικες τους βλεψεις..στα ματια μου φανταζουν οχι απλα μηδενικα...κατι χειροτερο κι απο τα σκατα...κι εχω πολλες περιπτωσεις τετοιες στο περιβαλλον μου...αηδιαστικα ανθρωπακια...Last edited by jimmaster; 18-02-2011 at 22:59.
18-02-2011, 22:47 #1992
Αποπειρα για νταηλικι δεν ηταν?Αnyway το θεμα ειναι πως ενα ποτο σε χαλαρωνει ενω 5 σε κανουν γελοιο/α (ο αριθμος ποικιλει)..
αλλο ο αυτοελεγχος και αλλο το σταυρωμα!
ε ναι κανενας φυσιολογικος ανθρωπος δεν κανει χαζι εναν μεθυσμενο..
αυτες τις εκφρασεις "πουτ..κια" κοιτα να τις ελεγχεις λιγακι..αιντε..:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
18-02-2011, 22:54 #1993
Αφου σου λεω οταν καταλαβα τι εκανα εγινα ψυχολογικο ρακος...και πιωμενος στα τερματα βεβαια...δεν το συζητω...δεν θα χα παραπονο να της φαω... τι θα παθαινα δηλαδη...θα ριχνα κι εγω καμια να αποκτησω λιγο εμπειρια και σαυτο και να μην φοβαμαι..γιατι ειμαι μεγαλη κοτα...δεν θα χοντραινε γιατι ηταν πολλα ατομα που μας κραταγανε.... πιο πολυ χαλαστηκα γιατι ειναι καθαροτατη μικροτητα εκ μερους... ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΜΠΛΕΞ... επεσα στα ματια μου... και απο δω και περα θα πολεμαω τις μικροτητες μου... πραγματικα μεγαλυτερο χασιμο αξιοπρεπειας δεν υπαρχει...
Εγω δεν σεβομαι τις γυναικες? Ποιος το λεει αυτο? Αλλα δυο μικρα που ειχαν τριφτει σε ολους εκει μεσα και τους αφηναν με τη χαρα δεν μπορω να τα αποκαλεσω αλλιως...με συγχωρεις αν το θεωρεις προσβλητικο αλλα εγω το θεωρω δικαιο...ιδιαιτερα αφου αναβουν φωτιες και μετα φευγουν...
Αφου ενας απ τους κυπριους το καταλαβε... και μου το πε...δεν τα ξερουμε τα κοριτσια λεει κι ουτε θα τις ξαναδουμε...εσυ τι σκας?? ελα μου ντε??? εγω τι σκαω?? καταρχην ειμαι πιωμενος με βρωμομπομπες και δευτερον κουβαλαω μεσα μου την πικρια απο ολα τα παρτυ της σχολης της δικιας μου που ημουν ο παραπονεμενος παντα... και θεωρουσα τον εαυτο μου σκουπιδι... ασε θυμηθηκα την κωλοφοιτητικη μου ζωη στην αθηνα και με επιασε δυσφορια... χαμενα χρονια, καμμενα χρονια...να φυγουν και να μην ξαναγυρισουν!!!!!!!!!!
18-02-2011, 22:55 #1994
18-02-2011, 22:59 #1995
Επιτέλους σε ακούμε να μιλάς για όμορφες στιγμές...
Επίσης πολύ όμορφα τα συναισθήματα που μας περιγράφεις μετά την προσπάθεια που κάνεις.... :-) keep going
Πιστεύω αν βρείς μια δουλειά θα αισθανθείς ανακούφιση και απο κει και πέρα θα έρθουν καλές στιγμές.εύχομαι να πάνε όλα καλά λοιπόν...
Παρεμπιπτόντως θα συμφωνήσω με τους άλλους ότι θα πρέπει να εκφράζεσαι πιο ευγενικά για τις κοπέλες...