Results 2,041 to 2,055 of 2414
-
20-02-2011, 00:27 #2041
Δε σε βαραω απλα σου λεω την αληθεια...συγνωμη...δεν τα βαζω μαζι σου...σου λεω την αληθεια ομως...δεν ειμαι αισιοδοξος καθολου...
Με μισω τοσο πολυ...δεν φανταζεσαι ποσο...μου φαινομαι, μου ακουγομαι και με αισθανομαι ως το ασχημοτερο και πιο αηδιαστικο ον στον πλανητη... και ο πιο ηλιθιος απραγης και δειλος παντα...
Για βραδυ εφαγα κοτοσαλατα και θα φαω γιαουρτι μολις γυρισω απεξω
- 20-02-2011, 00:28 #2042
20-02-2011, 00:29 #2043
Εδω σας αφηνω γιατι εχω αργησει....
Αν κανω καμια τρελα θα το δειτε στις βολιωτικες εφημεριδες και ειδησεις... μην λυπηθειτε για μενα...σιγουρα παω σε πιο χαρουμενο μερος απο την κωλογη που ειχα την ατυχια να γεννηθω...
καληνυχτα
20-02-2011, 00:32 #2044
δεν εισαι αηδια μη το λες αυτο σε παρακαλω
δεν εισαι ηλιθιος
σταματα:(
και μην ζητας συγνωμη
ολοι ειμαστε διαφορετικοι
να σε αγαπας:)Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα
20-02-2011, 00:38 #2045
Ειχες παρει ηρεμιστικα τοτε μην το ξεχνας! Κι επισης κι εγω με καποιον που δεν αισθανομαι ανετα δε φταιχνομαι δεν πα να ναι ο πιο ωραιος του χωριου! Χαλαρωσε βρε <3 Καλα να περασεις, ΦΙλακια, Κι ασε τις ανοησιες, Η ζωη ειναι ωραια, εχεις να φασωθεις με κοπελες, να βγεις ραντεβου, ουυουυυυυυυ!!!
20-02-2011, 00:45 #2046
μην κανεις καμια βλακεια θα σε κοπανησω! Ετσι και σκοτωθεις θα σε σφαξω :P Σοβαρα τωρα μην αγχωνεσαι, κοιτα στις τσοντες κανουν τρια και κουαρτετα και παιζουν γυναικες μεταξυ τους. ΑΥτο τις κανει λεσβιες? Οχι. Ευχαριστηση αντλεις, κανεις δεν ειναι 100% αρσενικος η θηλυκος. Και να σαρεσει να πας με κανα αγορι, σιγα τα λαχανα βρε καρδια μου! Οι αρχαιοι ελληνες το ειχαν ψωμοτυρι. Επειδη η μοντερνα κοινωνια το καταδικαζει εχει και δικιο? ΚΟλοκυθια με τη ριγανη! Ζησε τη ζωη σου οπως θες, και πετα τα πρεπει και τα μη. Τα μονα πρεπει ειναι να εισα ευτυχισμενος ;)
20-02-2011, 13:41 #2047
Ευχαριστω πολυ για την υποστηριξη...χθες ημουν υπερβολικα χαλια... Ειμαι στα ορια καμια φορα να φυγω απ τη ζωη δε το αρνουμαι. Δεν ξερω αν μπορω να το κανω πραξη αλλα δεν παυει να αποτελει πιθανη διεξοδο στην απογνωση.
Εβγαλα καποια συμπερασματα χθες. Και αφορουν σε 2 μετωπα. 1) περασα αρκετη ωρα μαζι μαυτη που μαρεσει πολυ (η πρωτη πρωτη απ το πρωτο ραντεβου) χωρις να απλωνω χερι γιατι ειπαμε πως ειναι κολλημενη με τον αλλον αλλα την αγκαλιασα λιγο και ειχαμε κανα 2 τρυφερες στιγμες (ημασταν παρεα με αλλα ατομα οχι μονοι) και την ελξη δεν μπορω να την περιγραψω... Αρχιζω και κολλαω ολο και πιο πολυ και για πρωτη φορα νιωθω τι θα πει ερωτας η εστω δειγμα αυτου. Μετα στο αμαξι της το πα και μου πε πως αισθανεται τυψεις. Κι εγω ειπα πως δεν θα την περιμενω αλλα ειμαι βεβαιος οτι κατι ιδιαιτερο δημιουργειται μεταξυ μας κι εκεινη συμφωνησε. Τι να κανω ομως που δε θελω αλλη? Μαλλια, δερμα, σωμα, προσωπο, φωνη, χαρακτηρας, ολα ειναι αψογα... Σε χαρακτηρα ειναι σα να βρηκα τον θυληκο εγω. Αυτο και μονο με ανακουφιζει τοσο πολυ! Επισης γκει μαλλον δεν ειμαι... Ισως εχω καποιες τασεις για την απεναντι πλευρα (οπως πολλοι που λεει και η γλυκυτατη carrie) αλλα πρωτιστως ειμαι στρειτ. Οταν ειμαι μαυτη που γουσταρω γινομαι τουρμπο τελειως (μετα απο δυο αυνανισμους και ενα επεισοδιο καταθλιψης και απογνωσης που ολα αυτα σκοτωνουν την λιμπιντο οταν την αγκαλιαζα η οταν με κοιταζε στα ματια μου γινοταν πετρα...παραλιγο να γινω ρεζιλι 2 φορες ). Αλλα και ενω εξακολουθουσα να βρισκω καποια αγορια ωραια οταν κρατουσα στην αγκαλια μου το κοριτσι που μαρεσει (θα μπορουσα να πεθανω μεσα σαυτη την αγκαλια!) ηταν σαν να μην υπηρχαν! Ποσο ομορφα ηταν ρε γμτ! Επισης οταν ολοι εφυγαν εγω με ενα φιλο πηγαμε 2 μας σε ενα κλαμπακι. Εκει ηταν αρκετες ωραιες γκομενες που χορευαν και με ερεθιζαν αρκετα. Ηταν και η μπαργουμαν που αποφασισα οτι τελικα την πλησιασα γιατι ηξερα οτι γουσταρει ενω στην ουσια ιδιαιτερα δεν με τρελαινει και το αφησα το θεμα...βεβαια η ιδια δεν το αφησε και απλα μου κραταγε μουτρα για τους γνωστους λογους αλλα δεν εμελλε τελικα. Μαλλον ανηκω στους μονογαμικους τελικα. Επισης ηταν και η μικρη η παρθενα που ηρθε και με χαιρετησε και χαρηκα πολυ που δεν μου κραταει μουτρα γιατι ειναι καλο κοριτσι αλλα δεν μαρεσει τελικα. Θα θυμαμαι ομως παντα πως ηταν το πρωτο κοριτσι που φιλησα. Ομως αφου εγιναν ολα αυτα και κατασταλαξα αρκετα μεσα μου ειδα μεσα στο πληθος να με κοιτανε δυο ατομα: οι 2 απ τους 4 κυπριους που αδικως εβρισα και ετυχε να ναι στο ιδιο μαγαζι. Γεμισα φοβο... Γιατι ηξερα οτι τωρα δε θα τη γλιτωνα. Ηταν δυο με εναν. Και φτανω στο συμπερασμα 2): αντι να σκεφτω λογικα και αντρικια, εκεινη την ωρα υπηρχε μονο το αισθημα της αυτοσυντηρησης... Γιαυτο αποφασισα να φυγω με ελαφρα απ το μαγαζι. Ηταν δυο ψηλοι και σωματωδεις και πιωμενοι και μαλιστα εκανα λιγο τα γλυκα ματια σε μια κοπελα που πολιορκουσε ο ενας απ τους δυο χωρις να το ξερω! Και τελικα το χε δει..!! Εφυγα κρυφα για να αποφυγω τον καβγα για δυο λογους: ειχα χεστει πανω μου, δεν ηθελα να γινω ρομπα σα λυκειοπαιδο σε ενα μαγαζι που μαρεσει και πηγαινω συχνα, δεν ηθελα να μπλεξω αλλο το φιλαρακι και γιαυτο την εκανα. Βεβαια στον γυρισμο σπιτι (μονος μου) καταλαβα οτι τελικα δεν εχω κοτσια για τετοια πραγματα και το συμπερασμα που εβγαλα ειναι να κανω τον νταη ως εκει που με παιρνει...η μαλλον να μην κανω καθολου αφου φοβαμαι εστω και να διαπληκτιστω η μαλλον το κανω με πολλη προσοχη (φοβος της αποτυχιας ισως)!! Επισης συμπερανα οτι εχω την κακομαθημενη ταση να τα ζηταω ολα απο τους αλλους και να τα ξεσπαω ολα στους αλλους (οκ οχι ολα ολα αλλα μια ταση την εχω) ! Γι αυτο με τις κοπελες δεν εχω εμπειριες... Γιατι δεν κυνηγαω. Καθομαι και περιμενω!! αλλα και γιαυτο ειμαι μουντρουχος πολλες φορες... Ασχολουμαι συνεχως με τα δικα μου απαιτωντας ολο το συμπαν να με κανακεψει! Πως θα το ξεπερασω ειλικρινα δεν ξερω! Παντως μεσα στον φοβο μου εφυγα τρεχοντας και δεν σκεφτηκα οτι μπορει να τις φαει το φιλαρακι που αφησα πισω... Τα χα κανει πανω μου κι εφυγα τρεχοντας και μουλοχτα! Θελω να ελπιζω ομως οτι αν ειχα να παλεψω για το δικιο μου δεν θα κωλωνα! Δλδ αν ηταν το κοριτσι μου και μου το πειραζαν πραγματικα θα λυσσαγα! Γιατι κι εγω τουμπανο ειμαι απο μυς και δεν εχω θεμα δυναμης... Αλλα να χω δικιο... Οχι να βρισω καποιον και μετα να τον χτυπησω κιολας... Ευτυχως τον φιλο δεν τον πειραξαν... Ανακουφιστηκα, πηρα τις προσβολες και την μπουνια που μου αξιζαν και τα πολυτιμα συμπερασματα μου και γυρισα σπιτακι μου. Τελικα ηταν πολυ παραγωγικη η χθεσινη νυχτα... Μου φαινεται κι εμενα τρομερη η συμπτωση να ναι ολοι μαζεμενοι σε ενα μαγαζι αλλα εγινε και εγινε για καλο τελικα αφου ψυχραιμος τελειως καταφερα να ανακαλυψω ακομα βαθυτερα τον εαυτο μου και οταν επισκεφτω τον ψυχολογο θα χω πολυ ουσιστικα πραγματα να του πω και οχι μπουρδες η καταφαντασιαν γκρινιες για ομοφυλοφιλιες και αλλα που δεν αλλαζουν και δεν αποτελουν ελατωμματα! Δεν ειμαι τελειος... Εχω πολλα καλα σαν ανθρωπος αλλα και αρκετα ελατωματα με κυρια την δειλια και την ευθυνοφοβια ολα στο πλαισιο της ανυπομονησιας και του πανικου που με κανουν να διαστρεβλωνω εντονα την πραγματικοτητα και να οδηγουμαι σε ασκοπα λαθηLast edited by jimmaster; 20-02-2011 at 13:54.
20-02-2011, 13:55 #2048
μπραβο καμαρι μου..:)
Δες την ζωη σαν μαθημα,σαν ταξιδακι!:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
20-02-2011, 14:02 #2049
20-02-2011, 14:11 #2050
Λοιπον εγω πιστευω οτι για αυτη τη δειλια σου που λες ευθυνεται το οτι εισαι στην τσιτα. Καπως ετσι (επειδη εισαι στην τσιτα, αγχωμενος και ανασφαλης) λες πραγματα που δεν ειναι πολυ ωραια και σωστα ξεσπωντας σε ασχετους (οπως στο παρτυ με τους Κυπριους και οπως εδω σε μας που σε πιανει καμια φορα και λες αλλα ανταλλων). Αμα ησουν πιο χαλαρος, και δεν ησουν τοσο επικριτικος και αυστηρος με τον εαυτο σου πρωτιστως και με τον κοσμο κατα δευτερον, δε θα ειχες τετοια ξεσπασματα. και αν ειχες, θα μπορουσες να τα αντιμετωπιζεις, δηλαδη οκ σου ξεφυγε και ειπες μια βλακεια, μετα θα μπορουσες να την μαζεψεις, να πεις οκ ρε φιλε ειπα βλακεια, συγνωμη.
20-02-2011, 14:15 #2051
fucking perfect?
never..
Αυτοπεποιθηση ναι, αλλα χωρις να γινεις τυρρανος!!
Φαντασου τον εαυτο σου αλλοφρονα με το βουρδουλα να λεει σε εσενα:"Κανε αυτο ρεεεε,οχι εκεινο ζωοοονννν,παλι δεν τα καταφερες?"
λιγο αντιπαθητικος δεν ειναι?αν ειναι σε εσενα θα ειναι και στους αλλους..το πιασες?:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
20-02-2011, 15:53 #2052
Ζαλίστηκα. Παράγραφοι παρακαλώ!
20-02-2011, 16:33 #2053
20-02-2011, 16:40 #2054
20-02-2011, 16:42 #2055