Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 138
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 138 of 161 FirstFirst ... 3888128136137138139140148 ... LastLast
Results 2,056 to 2,070 of 2414
    Senior Member
    ΤΟΣΟ μίσος;
    Είναι εναντίον του εαυτού σου...

Banned
    πραγματικα απορω γιατι συνεχιζεται αυτο το θεμα..

τζιμ λες 2 σωστα πραγματα και 15 μαλακιες,φτιαξε την αναλογια!πραγματικα εχει γινει σιριαλ το θεμα σου..η μας δουλευεις η σε δουλευουν οι υπολοιποι!δεν γινεται!εσυ να βοηθηθεις δεν θελεις,μονο το μπλα μπλα του φορουμ θες!επαναλαμβανω φτιαξε την αναλογια!
    και μην μιλας ετσι για την μανα σου και τον πατερα σου!ναι φταινε ολοι εκτος απο εσενα!κοιτα να πηγαινεις στα παρτι και στα μπαρ και μην πας μωρε σε εναν ειδικο αφου δεν εχεις λεφτα!στα παρτι πως πας?με 1 ευρω η με καρτα σαν αυτη που δινουν τα σουπερ μαρκετ?
    αντε γεια τζιμ!αντε γεια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Λοιπον εγω πιστευω οτι για αυτη τη δειλια σου που λες ευθυνεται το οτι εισαι στην τσιτα. Καπως ετσι (επειδη εισαι στην τσιτα, αγχωμενος και ανασφαλης) λες πραγματα που δεν ειναι πολυ ωραια και σωστα ξεσπωντας σε ασχετους (οπως στο παρτυ με τους Κυπριους και οπως εδω σε μας που σε πιανει καμια φορα και λες αλλα ανταλλων). Αμα ησουν πιο χαλαρος, και δεν ησουν τοσο επικριτικος και αυστηρος με τον εαυτο σου πρωτιστως και με τον κοσμο κατα δευτερον, δε θα ειχες τετοια ξεσπασματα. και αν ειχες, θα μπορουσες να τα αντιμετωπιζεις, δηλαδη οκ σου ξεφυγε και ειπες μια βλακεια, μετα θα μπορουσες να την μαζεψεις, να πεις οκ ρε φιλε ειπα βλακεια, συγνωμη.
    Eγω αυτο εκανα...δεν πηγε το μυαλο μου στο ξυλο... ακομα κι οταν ο ενας απαυτους πηγε να με πιασει στον λαιμο εγω του κατεβασα τα χερια αλλα δεν νευριασα... προσπαθουσα ακομα να καταλαβω τι εγινε... δεν το πηρα πρεφα οτι ακουστηκα... ηρθαν οι αλλοι και με ρωτησαν γιατι το ειπα αυτο... αυτος που χθες ηθελε να πλακωθουμε ειχε παραπονο...μου λεει ηρθα εδω για πεντε μερες να περασω καλα...γιατι μου το χαλας?? Με τους υπολοιπους εκτος απαυτον συνενοηθηκαμε...με ειπανε μαλακα κι ειχαν δικιο... παραδεχτηκα οτι ειχα νευρα και τα ξεσπασα πανω τους... μου ειπε ενας οτι δεν ειναι σωστο να ξεσπαω τα ψυχολογικα μου σε αγνωστους που δεν φταινε..κι εκει ναι ειπα... ακομα και τωρα με πιανει παρανοια!!! Ειναι δυνατον να μαι τοσο αγενης?? Και να τις φαω μου αξιζει!! Γιατι ομως να φοβαμαι τοσο πολυ?? Αλλα και να αντεπιτεθω δεν βρισκω κινητρο να το κανω παρα μονο την ακεραιοτητα μου... δεν τους κραταω κακια... αυτο που πιο πολυ με χαλαει ειναι το γιατι να φοβαμαι τοσο πολυ τον ανταγωνισμο...παντα το ειχα αυτο...οκ αυτη τη φορα ηταν απλα μια βλακεια που μου ξεφυγε...αν αυριο ερθει καποιος και πειραξει το κοριτσι μου? Αν εχω εγω το δικιο θα αντιδρασω αντρικια? Η θα κοτεψω παλι? Ολη μερα με τρελαινει το ποσο ευθυνοφοβος ειμαι και προσπαθω να βρω τροπο να γυμνασω το μυαλο μου να μην φοβαται... ειναι σκληρη η ζωη και εχει πολλες επικυνδινες στροφες.... κι εγω παντα μα παντα επαιρνα τον ευκολο δρομο... θελω να γινω αντρας μια φορα...να νιωσω περηφανος για μενα... ποτε μου δεν ενιωσα περηφανος για μενα...παντα με θεωρουσα ενα τιποτα...αλλα απ οτι σας τα εχω γραψει εδω, ειναι προφανες οτι ΕΙΜΑΙ ενα τιποτα...και θα σπαταλησω τη ζωη μου να γινω εστω κατι... αυτο ειναι το μονο σιγουρο

Senior Member
    Άσε. Έχω δει και περίπτωση που πλάκωσαν τον "άντρα" στο ξύλο και τους έδωσε μπουνιά η κοπέλα. "Αδελφούλα" ήταν όμως αυτός όντως. Καθόταν επειδή κι άλλη είχε τρομερά προβλήματα και δεν είχε καθόλου ζωή αλλά του καθόταν. Yikes σχέση.

Από την άλλη είναι θέμα προοπτικής jimmaster, αν κάποιος σου πειράξει τη κοπέλα θα δεις πως θα αντιδράσεις. Συνήθως μια ατάκα είναι αρκετή. Αν είναι για ξύλο, ε ξύλο (1% των περιπτώσεων).
    Προσωπικά μόνο μια φορά μου έχει συμβεί αυτό σε ένα κλαμπάκι που είχα πάει τουαλέτα και γύρισα κι ήταν ένας τζον τραβόλτα που χόρευε μπροστά της παρά του ότι του είχε δείξει ότι ενοχλείται. Εκεί πήγε να παιχτεί ξύλο αλλά τελικά δεν παίχτηκε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    πραγματικα απορω γιατι συνεχιζεται αυτο το θεμα..

τζιμ λες 2 σωστα πραγματα και 15 μαλακιες,φτιαξε την αναλογια!πραγματικα εχει γινει σιριαλ το θεμα σου..η μας δουλευεις η σε δουλευουν οι υπολοιποι!δεν γινεται!εσυ να βοηθηθεις δεν θελεις,μονο το μπλα μπλα του φορουμ θες!επαναλαμβανω φτιαξε την αναλογια!
    και μην μιλας ετσι για την μανα σου και τον πατερα σου!ναι φταινε ολοι εκτος απο εσενα!κοιτα να πηγαινεις στα παρτι και στα μπαρ και μην πας μωρε σε εναν ειδικο αφου δεν εχεις λεφτα!στα παρτι πως πας?με 1 ευρω η με καρτα σαν αυτη που δινουν τα σουπερ μαρκετ?
    αντε γεια τζιμ!αντε γεια!
    Αν το βλεπεις ετσι δικαιωμα σου...αλλα αν δεν ειχα καπου να τα λεω θα χα τρελαθει τωρα Δωρα... αν πιστευεις οτι απλα επιθυμω να μαι εδω μεσα να γκρινιαζω σε διαβεβαιω δεν μπορεις να κανεις μεγαλυτερο λαθος... εχω κανει βηματα εκει εξω κοπελα μου...ειμαι πλεον καλυτερος φιλος, καλυτερος ανθρωπος (παρολα τα σκαμπανεβασματα) και μαζευω πολυτιμες εμπειριες! Καθε φορα σας γραφω και καποια εξελιξη...ειναι δυνατον να λες οτι δεν θελω να βοηθηθω επειδη δεν μαζευω 50 ευρω να παω σε ψυχολογο? Μια φορα?? Αφου το ξερεις οτι μια φορα ισον καμια.... να κατσω μεσα μιση εβδομαδα για να μαζεψω 50-60 ευρω για να παω μια φορα? Ειχα παει και παλιοτερα 2-3 μηνες...δεν αλλαξε τπτ... λιγα πραγματα...δεν τρωω πολυ χρονο εδω πιστεψε με...οσο μου χρειαζεται τρωω..οχι γιατι δεν εχω να κανω κατι...αλλα γιατι σαυτη τη φαση το να μιλαω με βοηθαει απιστευτα.... ειτε μπορεις να το καταλαβεις ειτε οχι...

Οσο για τους γονεις μου θα λεω οτι θελω γιατι εγω ξερω τι εχω τραβηξει εξαιτιας τους... και τις ευθυνες μου δεν τις αποποιηθηκα ποτε!!! Πες μου ΠΟΥ εχω γραψει οτι φταινε παντα οι αλλοι?? ΠΟΥΥ?? Φταιει η τεμπελια η νωθροτητα και η δειλια μου, σε συνδυασμο με την ελλειψη παιδειας των δικων μου και την απεραντη μιζερια τους... Δλδ τι θες να πεις πως φταιω μονο εγω?? Οχι βεβαια...εχουμε εσωτρικες ροπες αλλα και επιδρασεις του περιβαλλοντος... επειδη ειναι γονεις μου δεν σημαινει τπτ! Τον σεβασμο τον κερδιζεις δεν ειναι αυτονοητος...κι ενω οι συνεπειες των λαθων τους ειναι εμφανεστατες πανω τους, συνεχιζουν πιο επιμονα να τις κανουν!! Μπροστα μου να λενε το παιδι και το παιδι....λες κι ειμαι πιτσιρικας!! Ειναι μαλακες ρε!!!Και τωρα που γερνανε ακομα χειροτεροι! Κι αν εγω ειχα ροπες προς την τεμπελια και την πουστοσυμπεριφορα επρεπε να φαω και σφαλιαριδια! Και να εκτεθω στις λαθος επιλογες μου!! Οχι να μαφηνουν απο αδιαφορια να μαλακιζομαι και μετα οταν ξεπεφτω να τρεχουν να με περιθαλψουν!!! Δεν ειναι διαπαιδαγωγηση αυτο!!! Ειναι αδυναμια δικια τους να δουν τη ζωη!!! Ψαχνουν ενα παιδακι να βγαλουν τα ψυχολογικα τους... γαμανε τη ζωη μου για την δικη τους ηρεμια και θα μου πεις να μην τους βρισω κιολας??? αντε γεια εσυ αν απο ολα εχεις καταλαβει μονο αυτα για μενα!!!!

Κι αμα ξαναπεις οτι σας δουλευω δεν θα σου ξαναμιλησω ποτε

Senior Member
    Quote Originally Posted by alexandros3 View Post
    Άσε. Έχω δει και περίπτωση που πλάκωσαν τον "άντρα" στο ξύλο και τους έδωσε μπουνιά η κοπέλα. "Αδελφούλα" ήταν όμως αυτός όντως. Καθόταν επειδή κι άλλη είχε τρομερά προβλήματα και δεν είχε καθόλου ζωή αλλά του καθόταν. Yikes σχέση.

Από την άλλη είναι θέμα προοπτικής jimmaster, αν κάποιος σου πειράξει τη κοπέλα θα δεις πως θα αντιδράσεις. Συνήθως μια ατάκα είναι αρκετή. Αν είναι για ξύλο, ε ξύλο (1% των περιπτώσεων).
    Στη σκεψη και μονο οταν θα πειραζαν την συγκεκριμενη κοπελα που ειμαι ψιλοκολλημενος πραγματικα απορω και φοβαμαι για αυτον που θα βρεθει απεναντι μου... θα μου βγουν τρελα απωθημενα πανω του...και πιστεψε με ειναι πολλααααααααααααααααααα.... .................. Αλλα πανω απο ολα οταν την κραταω αισθανομαι ηρωας ετσι κι αλλιως...που να τα φτιαξουμε κιολας...εκει θα χοροπηδαω σαν ηλιθιος!!!

Senior Member
    λολ... μάλλον θα το δει και δεν θα κάνει τίποτα τότε.
    Αν βέβαια είναι πέντε ντουλάπες νομίζω ότι κι η κοπέλα θα το εκτιμήσει αν χρησιμοποιούσες τη διπλωματική οδό.

Senior Member
    ΤΟΣΟ μίσος;
    Είναι εναντίον του εαυτού σου...
    Καλα τον εαυτο μου τον μισω θανασιμα... δεν εχω γνωρισει πιο δυσλειτουργικο κομπλεξικο και προβληματικο ατομο...στους περισσοτερους τομεις της ζωης μου επρεπε να παλεψω απιστευτα πολυ για να αποκτησω μια σχετικα αξιοπρεπη εικονα....τι να πρωτοπω....φτωχια? ντροπαλοτητα? εμφανιση? κακια και δειλια? επιπολαιοτητα? ανωριμοτητα? ειρωνια? Ηρεμος δεν εχω νιωσει ποτε μου...συνεχως ειμαι σε προσπαθεια να βελτιωσω κατι... γιατι δεν σταματαω ποτε να παλευω... διαλειμμα δεν ξερω τι θα πει...

Αλλα μισω και τους δικους μου...οσο και τους αγαπω βεβαια... πρεπει ομως να τα δω ρεαλιστικα... ειναι καλοι γονεις? φαινομενικα ναι...αλλα βαθυτερα οχι...κι οταν μουλενε πως δεν ηξεραν απαντω καλα παιδια δεν υπηρξατε?? τα λαθη διαπαιδαγωγησης που εγιναν σε σας δεν σας εγιναν μαθημα??? προφανως οχι!!! Και μου απαντανε το θεικο... δεν τα ξεραμε αυτα... κι οι αλλοι γονεις πως διαολο τα ξερανε??? ΠΩΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ????

Senior Member
    Αν βέβαια είναι πέντε ντουλάπες νομίζω ότι κι η κοπέλα θα το εκτιμήσει αν χρησιμοποιούσες τη διπλωματική οδό.
    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΕΚΕΙ ΜΑΝ.... ΘΑ ΤΟΥ ΦΑΩ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ

Senior Member
    Δεν κατάλαβες. Να είναι πέντε (5) ντουλάπες....

Senior Member
    Quote Originally Posted by naomi View Post
    δεν έχω ξανακούσει κάποιον να μιλάει έτσι για τους γονείς του.τι να πω.

δεν σε αγαπούν?
    Αν με αγαπουσαν δεν θα μου κατεστρεφαν τη ζωη!

Banned
    αντε γεια τζιμ εγω βερεσε τα ακουω ολα!την αιτια ακομα δεν την εχεις βρει λυπαμαι!γνωμη μου παντα..και δεν ειναι το σεξ!οχι οχι..ακου να δεις χρυσε μου και εγω εχω υπερ ΥΠΕΡ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ,αλλα απο καποια στιγμη και μετα δεν φταινε αυτοι!
    και εμενα μου προσθεσε προβληματα η υπερπροστατευτικοτητα τους,αλλα επαψα να ειμαι παθητικη σε αυτο!και ακομα προσπαθω!!πως??πηγαινοντας σε εναν ειδικο!
    σου ακουγομαι σκληρη και χεστηκα αλλα πραγματικα αφηνοντας εδω τελεσιγραφα δεν εχω δει κανενα βημα σου!το βημα σου ποιο ειναι??η αναζητηση του τζιμ η η καταπιεση του??για δουλεψε αυτο που σου λεω!ξεκινας απο την καταπιεση δυστυχως και οχι απο την αναζητηση..
    επισης να σου μιλησω λιγο ωμα κανενας δεν νομιζω να σου κραταει το πουλι!ετσι??στο λεω αυτο γιατι εγω προσωπικα δεν εστιαζω το προβλημα σου εκει!στο λεω για να το ακουσεις!αμα γουσταρεις,αν οχι δικο σου θεμα!τα θεματα σου ειναι αλλου!και για αυτα δεν θα σε βοηθησει το φορουμ,στο λεει καποια που εκτιμαει αφανταστα αυτον τον τοπο εδω αλλα δεν ειναι η θεραπεια μας!
    τελος και κλεινω και δεν ξαναγραφω στο θεμα σου,διοτι πραγματικα εχεις γινει γραφικος(βρισε με κανενα προβλημα) μια φορα ρε πουστη μου τον μηνα να πηγαινες σε εναν ειδικο θα ησουν αλλος ανθρωπος!εχουν τον τροπο και την γνωση αυτοι οι ανθρωποι!
    αρκει να εισαι ανοιχτος! και εδω τα παιδια σου εχουν πει πολυ ομορφα πραγματα,αλλα εσυ τους ξεπληρωνεις με ενα "αυτοκτονω","ειμαι αδερφη","ειμαι ανικανος" κτλ!
    αυτο σημαινει οτι δεν εχεις κανει κανενα βημα!τα βηματα τζιμ δεν ειναι το φασωμα και το αν επιασες ενα μπιπ,που τοσο περιγραφικα μας λες,αλλα η αλλαγη των λανθασμενων αντιληψεων που εχουμε για τον εαυτο μας!εν ολιγοις αλλαξε το μεσα σου και μετα πηδα και την γατα μου η και τον γατο μου!δεν εχει σημασια αυτο..εσυ να νιωθεις καλα!μακια!

Senior Member
    Δεν κατάλαβες. Να είναι πέντε (5) ντουλάπες....
    Ε ξερω κι εγω τι να σου πω...αν ειναι τοσο πια τεραστιος και τρομακτικος οκ... δεν θα κατσω με σκοτωσει...θα καλεσω απλα την αστυνομια ή θα φωναξω τους φουσκωτους του μαγαζιου... αλλα αυτο που λες ειναι εξαιρεση... αλλο να υπερασπιστω την κοπελα μου και αλλο να παω σε σιγουρη σφαγη... απλα την κραταω σε αποσταση...αυτον ναι μεν δεν του επιτιθεμαι αλλα τον τακτοποιω με λογια και ταυτοχρονα καλω για βοηθεια... υπαρχει και ο νομος μην το ξεχναμε

Senior Member
    Εννούσα 5 άτομα. Αλλά σωστή απάντηση :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    αντε γεια τζιμ εγω βερεσε τα ακουω ολα!την αιτια ακομα δεν την εχεις βρει λυπαμαι!γνωμη μου παντα..και δεν ειναι το σεξ!οχι οχι..ακου να δεις χρυσε μου και εγω εχω υπερ ΥΠΕΡ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ,αλλα απο καποια στιγμη και μετα δεν φταινε αυτοι!
    και εμενα μου προσθεσε προβληματα η υπερπροστατευτικοτητα τους,αλλα επαψα να ειμαι παθητικη σε αυτο!και ακομα προσπαθω!!πως??πηγαινοντας σε εναν ειδικο!
    σου ακουγομαι σκληρη και χεστηκα αλλα πραγματικα αφηνοντας εδω τελεσιγραφα δεν εχω δει κανενα βημα σου!το βημα σου ποιο ειναι??η αναζητηση του τζιμ η η καταπιεση του??για δουλεψε αυτο που σου λεω!ξεκινας απο την καταπιεση δυστυχως και οχι απο την αναζητηση..
    επισης να σου μιλησω λιγο ωμα κανενας δεν νομιζω να σου κραταει το πουλι!ετσι??στο λεω αυτο γιατι εγω προσωπικα δεν εστιαζω το προβλημα σου εκει!στο λεω για να το ακουσεις!αμα γουσταρεις,αν οχι δικο σου θεμα!τα θεματα σου ειναι αλλου!και για αυτα δεν θα σε βοηθησει το φορουμ,στο λεει καποια που εκτιμαει αφανταστα αυτον τον τοπο εδω αλλα δεν ειναι η θεραπεια μας!
    τελος και κλεινω και δεν ξαναγραφω στο θεμα σου,διοτι πραγματικα εχεις γινει γραφικος(βρισε με κανενα προβλημα) μια φορα ρε πουστη μου τον μηνα να πηγαινες σε εναν ειδικο θα ησουν αλλος ανθρωπος!εχουν τον τροπο και την γνωση αυτοι οι ανθρωποι!
    αρκει να εισαι ανοιχτος! και εδω τα παιδια σου εχουν πει πολυ ομορφα πραγματα,αλλα εσυ τους ξεπληρωνεις με ενα "αυτοκτονω","ειμαι αδερφη","ειμαι ανικανος" κτλ!
    αυτο σημαινει οτι δεν εχεις κανει κανενα βημα!τα βηματα τζιμ δεν ειναι το φασωμα και το αν επιασες ενα μπιπ,που τοσο περιγραφικα μας λες,αλλα η αλλαγη των λανθασμενων αντιληψεων που εχουμε για τον εαυτο μας!εν ολιγοις αλλαξε το μεσα σου και μετα πηδα και την γατα μου η και τον γατο μου!δεν εχει σημασια αυτο..εσυ να νιωθεις καλα!μακια!
    Με δουλευεις? Εγω εχω παει σε ειδικο ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ! Τιποτα δεν εγινε! Ξερεις γιατι? Γιατι δεν ηθελα να γινει! Τωρα που θελω τα κανω και μονος μου...πιο σιγανα αλλα τα κανω!!!

ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ!!! Δεν ειμαι ο ιδιος!! Ειναι δυνατον να μην το βλεπεις??? Η εχεις την εντυπωση πως το πισωγυρισμα δεν προβλεπεται σε μια θεραπευτικη διαδικασια? Δεν ειπα ποτε οτι θεραπευομαι εδω... μολις βρω τα χρηματα θα το κανω... Εχω παει την προηγουμενη εβδομαδα σε δυο συνεντευξεις για δουλεια! Δηλαδη τι να κανω? Να κλεψω?? Το πενηνταρικο που θα μου στερουσε την χθεσινη μου εξοδο για να το δωσω στον ψυχολογο θα μου στερουσε τα πολυτιμα συμπερασματα που εβγαλα... δεν ειναι πανακεια οι ψυχολογοι...αλλαλ σιγουρα σκοπευω να παω! Οχι επειδη το λες εσυ αλλα επειδη ετσι νιωθω...! Κι αν δεν μπορεις να σεβαστεις οτι εχω τον δικο μου ρυθμο σαν ανθρωπος τοτε δεν εισαι σε θεση να σεβαστεις την διαφορετικοτητα... ή την ιδιαιτεροτητα! Ειμαι παντα πιο αργος στην προοδο μου...δλδ τι να κανω? Να πιεστω μεχρι να αρρωστησω για να μου λεει ο κοσμος μπραβο?? Εχω τα ορια μου...κι ολοι τα εχουν! Απλα ξεχνανε πως ηταν οταν αυτοι παλευανε και τωρα με ευκολια σου λενε, ελα μωρε...απλα κανε αυτο!!! Δεν ειναι ετσι ομως... Δεν ξερεις με τι εαυτο καλουμαι να τα βαλω... γιαυτο μην βιαζεσαι να κρινεις!!!

Επισης οταν λεω ειμαι γκει ή οτι θελω να δωσω τερμα ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!!! Το νιωθω πραγματικα!!! Δεν το λεω για να το πω!! Ξερεις τι θα πει η απολυτη απογνωση?? Ξερεις τι θα πει να χει γεμισει το στομα μου πληγες απ την πολλη στενοχωρια??? Να μην μιλιεμαι... ανα λιγες ωρες να βουρκωνω??? Και να προσπαθω με νυχια και με δοντια να μην βυθιστω στο καπνισμα και το ποτο οπως περυσι που ημουνα ρακος?? Μονο μια εξοδος οπου πλεον μπορω να φλερταρω χωρις να φοβαμαι μου χει μεινει για να μην τα σπασω ολα εδω μεσα..!!! ΕΠΙΣΗς επειδη πηρα ακυρο πλεον απ ολες τις δουλειες, αυριο ειχα σκοπο να παρω τηλεφωνο σε καφετερια που ειδα αγγελια οτι ζηταν σερβιτορο! Βιαστηκες να με κρινεις!!! Κι αν ειναι να το ξανακανεις θα προτιμουσα κι εγω να μην ξαναγραψεις εδω μεσα!!!