Results 2,176 to 2,190 of 2414
-
21-02-2011, 17:13 #2176
Επισης, χωνεψε το πια, οτι δεν εχει νοημα να κλαιει κανεις πανω απο χυμενο γαλα!
- 21-02-2011, 17:15 #2177
και αρκετοι άντρες εκμεταλλευονται τ'ις γυναίκες..για τα καλά όμως!!!!εκεί να δεις ποια ειναι τα μεγαλυτερα θυματα..γυναικες να κλείνονται στο σπίτι με μωρά και άντρες να γυρνανε έξω να κάνουν τη ζωή τους..
Λυπάμαι που θα σου το πω αλλά με το σκεπτικό που έχεις διώχνεις τις γυναίκες..όχι με την εξωτερική σου εμφάνιση...και πράγματι..ακόμη κ κουκλος παιδαράς να ήσουν με τέτοιο μυαλο θα της έδιωχνες όλες.
21-02-2011, 17:17 #2178
Τωρα εσυ πας στα ακρα...
Δεν ειπα οτι εχει δικιο η μια πλευρα ή αλλη απολυτα! Μιλαω για τους ανθρωπους που ειναι λιγο πιο επιρρεπεις στην εκμεταλλευση (κυριως λογω ψυχολογικων προβληματων ή βιωματων) και που πεφτουν θυματα των γυναικων....εχω δει τα βλεμματα των αρπακτικων - γυναικων... πιο φοβερα κι απαυτα της κομπρας: δες τατιανα στεφανιδου, ελεονωρα μελετη, μανωλιδου και λοιπες Power junkies! Ειλικρινα που να μου ρχοντουσαν με ανοιχτα τα ποδια δεν θα μου σηκωνοταν ουτε με σφαιρες! Ειναι τοσο βεβαιο!!! Λοιπον υπαρχουν τετοιοι αντρες που μεσα τους βραζουν και τρελαινονται αλλα οι λαθος πεποιθησεις τους δεν τους αφηνουν να πατησουν ποδι...λογω φοβιων κτλ...και μια μερα πινουν τα κερατα τους, σαλταρουν, βγαινουν εξω και την πεφτουν παντου...πως ειπαμε οτι λεγονται αυτοι? ΜΑ ΠΕΦΤΟΥΛΕΣ ΦΥΣΙΚΑ!!! ε οχι δεν παει ετσι...
21-02-2011, 17:17 #2179
Και ευτυχως κιολας για αυτες!
21-02-2011, 17:18 #2180
21-02-2011, 17:23 #2181
Ξερεις κατι? Εγω και εμφανιση εχω αλλα πανω απο ολα εχω ποιοτητα σαν ανθρωπος...και τις τελευταιες μερες που αρχισα επιτελους να κινουμαι με το αλλο φυλο ολες αυτο βρηκαν πανω μου το πιο ελκυστικο...βεβαια εγω δεν το πιστευω πως η εμφανιση δεν παιζει ρολο..παιζει και παραπαιζει...αλλα μονο στην αρχη...μετα θελει αρχιδια για να διατηρησεις την φλογα... Και με τα βιωματα που εχω και την εμπειρια που χω μαζεψει κυριως στην προσπαθεια μου να ηρεμησω, οποια ερθει μαζι μου θα περασει πολυ καλα και θα νιωσει μεγαλο ερωτα! Αλλα να ξεχασει μπουρδες του τυπου: θα σε κανω βασιλισα, ο αντρας ο λεφτας, θα σε παω στη μανα μου να σε γνωρισω, θα δωσουμε λογο, θα κανουμε ναζακια κτλ... θες ερωτα και παθος θα το χεις, θες απεναντι σου ανθρωπο κι οχι απλα κρεας με πεος? κι αυτο θα το χεις... αμα διακρινω ομως πουτανουλιστικη συμπεριφορα κατρχην δεν δυναμαι να σε ερωτευτω, κατα δευτερον τρως κλωτσα και επιστεφεις απο κει πουρθες!
21-02-2011, 17:26 #2182
Τζιμ μηπως σε παραχαϊδεψαν οι γονεις που τους στολιζεις τοσο ωραια;
21-02-2011, 17:28 #2183
Αυτοι που λες εσυ δεν ειναι αντρες αλλα αδερφαρες μεγαλες! Οποιος βγαζει αντριλικι σε πιο αδυναμα πλασματα δεν καλειται αντρας!
Επισης οι γυναικες εχουν πιο ευκολα την δυνατοτητα να επιλεξουν λογω του οτι εεε ειναι γυναικες...πως να γινει τωρα...ετσι παει... αντρας με την τετοια του εξω ειναι μαλακας βιαστης ανωμαλος....γυναικα προκλητικα ντυμενη θα συγκεντρωσει διαδηλωση...αυτο στο λεω ειναι στανταρ... Αλλα πανε και κολανε με κατι τετοιους μπασταρδους γιατι εκφραζουν την ανασφαλεια τους κυριως... εδω ερχεται ο σωστος αντρας που το χει καταλαβει και της εξηγει πεντα πραγματα...δεν την πηδαει και την αφηνει... εγω ΔΕΝ μπορω να το κανω αυτο... εδω μου ξεφυγε μια κουβεντα σε αγνωστους κι απο τις τυψεις δεν μπορω να κοιμηθω... να κοροιδεψω κοπελα σοβαρη με αυτον τον τροπο? No way... εδω και τις ιεροδουλες λυπαμαι... ισως και γιαυτο δε μου σηκωθηκε... δεν μπορω να πιεζω τον αλλον... δεν το χω
21-02-2011, 17:32 #2184
Αυτοι δεν ειναι αντρες αλλα πραγματικες αδερφες, μεγαλυτερες απο τους ομοφυλοφιλους...
Εγω και εμφανισιμος ειμαι αλλα και καλο παιδι... το προβλημα μου ειναι ο εαυτος μου που δεν μπορω να τον ξεπερασω με τπτ και η παιδικη θεωρηση των πραγματων... εκει ειναι το θεμα μου το μεγαλο...ειμαι ακομα παιδι...ΠΑΙΔΙΙΙ...
Επισης μην χρησιμοποιεις τον συγκριτικο βαθμο στο "θυματα".. γιατι η γυναικα ειναι μεγαλυτερο θυμα απο εναν αντρα (συγκεκριμενη περιπτωση οικογενειακων γνωστων μας) που τον παντρευεται μια κουκλαρα, κανει παιδι μαζι του, εχει παραλληλα γκομενο, του κανει τη ζωη πατινι τον εκμεταλλευεται με προσχημα το παιδι, αυτος αναγκαζεται να ζητησει διαζυγιο...αυτη το παιζει αθωα περιστερα...του παιρνει το παιδι, του παιρνει διατροφη και απ τα φορτηγα που ειχε του παιρνει το μεγαλυτερο μερος?? εε? (αυτο σε ξενη χωρα...οχι ελλαδα...αλλα ειναι αληθεια) Μην συγκρινεις λοιπον περιπτωσεις... το θυμα ειναι θυμα ανεξαρτητως φυλου...γιατι πλεον για τη γυναικα ειναι το ιδιο ευκολο να ειναι ανεξαρτητη....δεν εχουμε δεκαετια 50
και οι αυτοκτονικες τασεις μου βγαινουν απο απογοητευση που δεν μπορω να σκοτωσω το παιδι αυτο.. να το λιωσω κατω να ησυχασω πια!!!Last edited by jimmaster; 21-02-2011 at 17:59.
21-02-2011, 17:33 #2185
Ωραια, αλλα επειδη εσυ εισαι ετσι δε σημαινει οτι δεν ειναι και ολοι οι αλλοι αντρες, οπως κι αν θες εσυ να τους αποκαλεις. Υπαρχουν και ειναι πολλοι.
21-02-2011, 17:37 #2186
Ναι το εκαναν δυστυχως...γιατι αν ειχαν μυαλο δεν θα το καναν με τιποτα! Και μην πας να μου το γυρισεις και καλα οτι δεν φταινε αυτοι κτλ κτλ κτλ...τα χω πει και τα χω εξηγησει...οπως εγω αναγνωριζω τα δικα μου ετσι να κανουν κι αυτοι... αλλα ετσι ειναι...ο ανθρωπος τα θελει ολα δικα του...δεν παει ετσι ομως... εκανα μαλακιες? ναι! κανανε μαλακιες? ναι! Και μαλιστα το ελαφρυντικο ειναι με μενα λογω ηλικιας και αφελειας της ηλικιας! Αυτοι τι δικαιολογια ειχαν? Προβληματα? Προβληματα κι αλλοι γονεις ειχαν? Αδυναμο χαρακτηρα τον οποιο δεν επελεξαν? Ναι κι απ αυτο εχουν αλλα θα μου πεις αυτο ειναι προβλημα δικο μου...Ναι αλλα εγω γιατι παλευω? Γιατι δεν παλεψαν κι αυτοι...κι εγω εχω αδυναμιες...πριν ομως φερω παιδι στον κοσμο θα ειμαι πολυ αυστηρος με μενα... οταν φερνεις παιδι στον κοσμο εχεις ευθυνη! Αλλιως δεν καλεισαι ουτε αντρας ουτε ανθρωπος...
αυτα για τους δικους μου και γνωμη δυσκολα θ αλλαξω
Και να προσθεσω κατι αλλο... αν οντος εχεις μια αδυναμια και το γνωριζεις τοτε παυει να αποτελει δικαιολογια... αποφευγεις να κανεις αυτο που δεν μπορεις... αν εισαι φτωχος μην μου αραδιαζεις πεντε παιδια... οταν θα πεινανε τι θα χεις να τους πεις??? συγνωμη ειχα καυλες?? Εστι κι αν οι δικοι μου ειχαν καποιες αδυναμιες δεν σημαινει οτι εχουν δικαιολογια εφοσον το ξερανε...!! Αν ο πατερας μου εχει ψυχιατρικα να κανει κατι να τα ξεπερασει...να παει σε γιατρο.. οχι για χαπακια και λοιπες μαλακιες....για ψυχοθεραπεια που ειναι πιο ουσιαστικο απ τα ντραγκια και τους ψευτικους παραδεισους των ηρεμηστικων! Ενω ξερει οτι θα χει θεμα στο μελλον...ενω ξερει οτι υπονομευει την ευτυχια της οικογενειας... καθοταν απλα και χαπακωνοταν και καπνιζε 20-30 τσιγαρα τη μερα... ειναι δυνατον να μην τον μισω γιαυτο??? Κι αν τον ρωτησεις και του τα πεις θα σε κοιταει σαν ηλιθιος!! Και επειδη ειχα ψιλουιοθετησει την συμπεριφορα αυτη, ειναι και τα γονιδια βλεπεις, αρχισα ευτυχως να την παιρνω πρεφα και να ξυπναω... ειναι παρα πολυ δυσκολο να αλλαξω αλλα πιστευω με θεληση και υπομονη θα γινει!Last edited by jimmaster; 21-02-2011 at 17:54.
21-02-2011, 17:40 #2187
21-02-2011, 17:41 #2188
21-02-2011, 17:49 #2189
Τι να σου πω... συμφωνω οτι υπαρχουν, διαφωνω οτι ειναι πολλοι... Αντιθετα κι επειδη εχω φιλους που παμε τζιμ μαζι που ειναι κλασικα με σωμα - προσωπο - αμαξι γαματο και τα λοιπα οι περισσοτεροι ειναι γαμω τα παιδια και ευαισθητοι... και σωστοι ανθρωποι που απλα γουσταρουν ενα στυλακι εμφανισιακο...οπως κι εγω βεβαια... οπως και ο καλυτερος μου φιλος... και ξερω αλλους με τζιβες, χυματζηδες, χασικλες κτλ που μου το παιζουν κουλτουρα και ευαισθησια κτλ κτλ που ειναι πλουσιοπαιδα, δωσιλογοι, μπασταρδακια εκμεταλλευτες που χουν κανει τα χειροτερα σε κοπελες ωραιες αλλα με καλη ψυχη... ή σε αλλες με μετρια εμφανιση που θαμπωνονται απο το στυλακι που περναει ο καθε επιδειξιας τετοιου ειδους που συνηθως ειναι παλιανθρωπος και εκμεταλλευτης
21-02-2011, 18:02 #2190
Δεν ξερω, τα τελευταια 2 χρονια που εχω γυρισει στην πολη μου και ξαναβρεθηκα με φιλες μου ακουω πολλες ιστοριες απο φιλες μου του στυλ "τα φτιαξαμε και την 1 βδομαδα ή την τριτη μερα μου ειπε οτι ηθελε το χρονο του ή μου ειπε οτι ειναι πολυ καλος για μενα, ή οι φιλοι του του βαλανε λογια, ή ανεξηγητα αρχισε σιγα σιγα να κοβει, ή δεν τα φτιαξαμε γιατι δεν ειναι σε φαση για σχεση και μετα απο ενα μηνα μου ειπε οτι δε μπορει αλλο και μετα απο 3 μερες βγαινει ο κυριος για καφε με την σχεση (αυτη που δε μπορουσε να κανει)", και δεν κοιτανε χασικλες και τζιβες, κοιτανε παιδια που πανε γυμναστηριο με ωραια αμαξια και δουλειες κτλ! Αλλα παλι επιμενω και τους λεω οτι κι αυτες φταινε που παραμυθιαζονται ευκολα και κοιτανε λαθος αντρες. Οι οποιοι την εχουν καραψωνισει γαιτι θεωρουν οτι εχουν το πακετο και μπορουν αν εχουν οποια θελουν, οποτε γιατι να εχουν μονο μια? Απο την αλλη εγω εχω εντρυφησει στους χασικλες και τις τζιβες, και μπορω να πω οτι τελικα καθε κατηγορια εχει τα ρισκα της :P