Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 149
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 149 of 161 FirstFirst ... 4999139147148149150151159 ... LastLast
Results 2,221 to 2,235 of 2414
    Senior Member
    1 κιλο και 200 γραμμαρια. Να το αφησω?

Banned
    Quote Originally Posted by Φωτεινη! View Post
    Ποσες μαλακιες να διαβασει η δολια η αναγνωστρια?
    ..οι Πορτογαλλοι ειναι περισσοτερο ανθρωποι απο τους Κινεζους και κατι λιγοτερο απο τους Ισπανους..
    συγνωμη, εισαι γυναικα, δε θα μπορεσεις να το δεις ποτε οπως εγω. αμα ησουν αντρας και η πρωτη σου ηταν ξενη, ενω ολες οι υπολοιπες αθηναιες, και εντελως τυχαια με ολες αυτες χωριζατε σχεδον μετα απο ενα μηνα, ειτε λογο βαρεμαρας ειτε οτι αλλο, αποδεικνυωντας σου οτι δεν αξιζουν, θα ελεγες οτι δεν υπαρχει καμια διαφορα ? σ'αυτο μεσα βαλε κι ολη τη μαλακια που εχουν στον εγκεφαλο τους οι κοπελες εδω, με τα υψηλα στανταρντ κι οτι αλλο λες και ειναι κουκλαρες κι αξιζουν δισεκατομμυρια, κανωντας σε να νιωθεις οτι δεν εισαι ανθρωπος. νομιζω πως ολοι μας μπορουμε να δουμε οτι η Ελλαδα ειναι λιγακι πισω σε ορισμενα θεματα, κι αυτο μας κανει πιο κλειστομυαλους απ'τους υπολοιπους ευρωπαιους. τεσπα, δεν εχω σκοπο να ρθω σε αντιπαραθεση και να χαλασω το θεμα του jimmaster, παραδεχομαι οτι ειμαι πολυ ρατσιστης, προβληματικος και ανθελληνας, συγνωμη ειλικρινα απο ολες οσες προσβαλλα.

Senior Member
    ....γενικα προσπαθω να μην βγαζω συμπερασματα,αλλο αν απο βλακεια τελικα το κανω καποιες φορες..
    Δεν με προσβαλλεις με αυτο που λες..απλως το θεωρω πολυ "επιφανειακο" σαν σκεψη..
    ..ενας ανθρωπος που προβληματιζεται με τα κοινωνικα, που αντιλαμβανεται τις δυσκολιες της καθημερινοτητας,που εχει δει ποσο σκληρη μπορει να ειναι η πραγματικοτητα...δεν βρισκει τροπους ΔΙΑΦΥΓΗΣ..
    πας να ξεφυγεις?χαχα ξανασκεψου το ;)
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Senior Member
    Κοιτα αντικειμενικα ΚΕΝΟ εχεις δικιο. Οι ξενες δεν εχουν τοσα στα στανταρντς στην εμφανιση και σε αλλα επιπεδα οπως δουλεια λεφτα αμαξι! Ειναι αληθεια! Αλλα δεν ξερω γιατι οι ελληνιδες ειμαστε ετσι, οι ξενες ειναι αλλιως, και ποιες ειναι καλυτερα και γιατι... Πρεπει να κατσει να βρεις τις αιτιες του ζητηματος... Επισης οταν λεω για ξενες εννοω τις βορειοευρωπαιες. Γιατι αλλη ψυχολογια εχουν τα βαλκανια, αλλη οι Ρωσια και η Ουκρανια, αλλη η Ασια, αλλη η Αμερικη.

Senior Member
    α καλα Χριστουγεννα!!

Senior Member
    Φωτεινη εχοντας ζησει λιγο χρονο στο εξωτερικο, σε πολη πολυπολιτισμικη, κι εχοντας ξαδερφια στην Αμερικη, εχω παρει πρεφα τι γινεται. οταν η μεση αγγλιδουλα 20 χρονων, δεν ξερει με ποσους εχει παει αν την ρωτησεις και δε θυμαται και τα ονοματα των περισσοτερων, μπορεις να καταλαβεις οτι πραγματικα η νοοτροπια Ελλαδας Αγγλιας στις σχεσεις και στο σεξ διαφερει!

Banned
    Φωτεινη! επιφανειακο ή οπως ειπωθηκε και πισω, τις βαζω ολες σε ενα τσουβαλι. το κανω συχνα γιατι δυσκολευομαι να ξεχωρισω τους ανθρωπους, ειδικα στην Αθηνα ζητημα αν θα βρω περισσοτερο βαθος σε μια κοπελα, συνηθως ειναι ΜΟΝΟ εμφανιση και τιποτα αλλο. τροποι διαφυγης ειναι το αλκοολ και η πρεζα, το σεξ και η ταχυτητα, κι αλλα πραγματα. ο μοναδικος μονιμος τροπος διαφυγης ομως ειναι η αυτοκτονια, και δυστυχως δεν ειναι τοσο ευκολος.

carrie εγω πιστευω ειναι λογο της φτωχειας και της στερησης. για παραδειγμα, επειδη εδω δεν εχουμε τα λεφτα να πεις αγοραζουμε και δευτερο αυτοκινητο οπως στο εξωτερικο, γιαυτο μια κοπελα περιμενει να εχει αυτοκινητο ο γκομενος της, αλλιως απλα δε της κανει. αυτο ειναι λογο της φτωχειας, ουσιαστικα εχουμε να κανουμε με ζητιανες που ψαχνουν σπονσορα. κι ενω το να ζητιανευει κανεις αισθηματα βρισκω πως ειναι φυσιολογικο γιατι ολοι μας αγαπη ψαχνουμε, το να ζητιανευει καποια για λεφτα μαζι με ΟΛΑ τα υπολοιπα, βρισκω πως ειναι υπερβολικο και ακρως υλιστικο...

Senior Member
    Carrie μου,γλυκεια μου carrie,
    τι σχεση εχει η σεξ.απελευθερωση με την ανθρωπια?ειναι σαν μου λες οτι στην ταδε φυλη της αφρικης ειναι ολοι τερατα!!
    Ο Κενο εχει ΚΑΚΕΣ εμπειριες που του γ@@# την εμπιστοσυνη στο γυναικειο φυλο..και δεν φτανει που εδωσε τοσεεες ευκαιριες σε δυο τρια ατομα που δεν του εκαναν,αλλα αποφασισε να ΜΗΝ ξαναδωσει σε καμια αλλη γιατι ουπς ειναι ελληνιδα..αν παει στην Γαλλια λοιπον και εκει δωσει ευκαιρια σε αλλες δυο τρεις γαλλιδουλες(λογω εθνικοτητας) και φυσικα δεν ειναι αυτο που θα περιμενε..τοτε θα φταινε οι Γαλλοι σαν φαρα...

Senior Member
    Διαφυγη ειναι να βαλεις Χ στις αθηναιες ελληνιδες Αυστριακες,γιατι εχεις πληγωθει τοσο πολυ που τα βλεπεις ολα ισιωμα!!

Banned
    εχμ Φωτεινη! δεν ειμαι τοσο κλειστομυαλος, αμα διαβασες τι απαντησα στον jimmaster εγραψα πως φυσικα και υπαρχουν παντα εξαιρεσεις! ακομα και μεστο φορουμ εδω μπορω να βρω τουλαχιστον 3 αξιολογες κοπελες. αλλα γενικοτερα αν πουμε το συνολο σε συγκριση με του εξωτερικου, ναι εισαστε πολυ σκατα, και νομιζω το εχετε παρει πρεφα κι ολας, αφου οι τροποι σας "ευνουχιζουν" τους αντρες εδω, μεστη ψυχρα και τον κομπλεξισμο.

τελος αυτο με τη Γαλλια δε ξερω αν ισχυει, γιατι η Γαλλια ειναι απ'τις αγαπημενες μου χωρες στην Ευρωπη λογο τεχνης! φυσικα και δεν ειναι ολες οι γαλλιδες ιδιες, αλλα οτι εχουν διαφορα απο τις ελληνιδες, ναι πιστευω εχουν...

Senior Member
    Φωτεινη η νοοτροπια στο σεξ εχει να κανει με την νοοτροπια στις σχεσεις, τωρα ανθρωπια και τα τοιαυτα δεν τα αγγιξα ειναι μεγαλο θεμα! Το σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν διαφορετικες νοοτροπιες, και σε χωρες οπως Μ.Βρετανια κτλ, αντρες χωρις επαρκη αυτοπεποιθηση και εμφανιση, χωρις ιδιαιτερες προοπτικες αλλα και χωρις στατους και χρημα, (μη γελιομαστε, ποσοι ασχημομουρηδες εχουν κοπελα λογω φραγκων, οπως ποσες ωραιες με IQ ραδικιου εχουν ουρες αφελων να τις ακολουθουν), βρισκουν ΠΟΛΥ ευκολα και σεξ και σχεσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Κοιτα αντικειμενικα ΚΕΝΟ εχεις δικιο. Οι ξενες δεν εχουν τοσα στα στανταρντς στην εμφανιση και σε αλλα επιπεδα οπως δουλεια λεφτα αμαξι! Ειναι αληθεια! Αλλα δεν ξερω γιατι οι ελληνιδες ειμαστε ετσι, οι ξενες ειναι αλλιως, και ποιες ειναι καλυτερα και γιατι... Πρεπει να κατσει να βρεις τις αιτιες του ζητηματος... Επισης οταν λεω για ξενες εννοω τις βορειοευρωπαιες. Γιατι αλλη ψυχολογια εχουν τα βαλκανια, αλλη οι Ρωσια και η Ουκρανια, αλλη η Ασια, αλλη η Αμερικη.
    Κάποιος που έχει εμφάνιση και τρόπο δεν θα του λείπει το σεξ σε μικρή ηλικία. Κάποιος που έχει χρήματα δεν του λείπει το σεξ σε μεγάλη ηλικία. Δεν θέλει και πολύ φιλοσοφία το θέμα. Είναι απλά τα πράγματα και δεν έχει σχέση με τις χώρες.

Senior Member
    Ολο αυτο το σεξ...κτλ κτλ... που ηταν οταν αμολουσα χαρταετο 20 χρονων παλικαρι?? Πραγματικα ολοι λενε με ευκολια καποια πραγματα που εγω δεν τα βλεπω... Υπαρχουν κοπελες που καθονται για σεξ χωρις να θελουν σχεση?? Εγω μια γνωρισα σε κλαμπ, στα 26 μου ηταν η πρωτη φορα που φιλησα κοπελα κι οταν ενστικτωδως σαν αρσενικο που ειμαι πηγα να της βγαλω το σουτιεν με σταματησε και μετα μου ελεγε για σχεση κτλ...18 χρονων κοπελα που ανετα στο κλαμπ μεσα την ελεγες *******ρα... μη τα λετε αυτα ετσι αβιαστα λοιπον...επισης αν οντος υπαρχουν μαγαζια που συχναζουν τετοιες εδω στον βολο αμεσα πειτε μου που ειναι!!! Αλλιως να κατεβω ενα σκ αθηνα αμεσα!!! δεν αστειευομαι!

Senior Member
    Πεταξου μια βολτα Λονδινο αμεσα. Προετοιμασου για ορθιο σεξ σε τουαλετες :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Πεταξου μια βολτα Λονδινο αμεσα. Προετοιμασου για ορθιο σεξ σε τουαλετες :P
    Γιατί Λονδίνο..; και στην Ελλάδα δεν γίνονται αυτά;