Results 2,281 to 2,295 of 2414
-
24-02-2011, 12:25 #2281
- 24-02-2011, 19:13 #2282
24-02-2011, 20:29 #2283
αντε να ανεβαίνουμε σιγά σιγά....καιρός ήταν... :-)
24-02-2011, 20:49 #2284
Koιτα απο καιρο αρχισαμε να ανεβαινουμε απλα τωρα εχει μπλεχτει και το επαγγελματικο που με αγχωνει και στο σεξουαλικο με ριχνει λιγο.. τις τελευταιες μερες δεν εχω καθολου διαθεση....εγω που τους προηγουμενους μηνες ημουν στο τερμα... μαλλον συγκυρια θα ναι... αλλα σιγουρα το αγχος σκοτωνει τον ερωτα! ΝΟΜΟΣ...
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν κανουμε κινησεις οταν μπορεσουμε...ξενερωσα λιγο γιατι με την μπαργουμαν το παρατησα, και αυτη που μαρεσει ειναι κολλημενη με τον πρωην της αρα πρεπει να δημιουργησω απ την αρχη γνωριμια... οκ θα το κανω...αλλα νομιζα οτι θα χε γινει κατι μεχρι τωρα... η προσπαθεια συνεχιζεται παντος...δεν χωραει αμφιβολια...και σημερα θα βγω και αυριο που ναι αποκριατικο γλεντι στα κλαμπς...μεσα δεν καθομαι!
24-02-2011, 21:58 #2285
μήπως δεν έχεις διάθεση λόγω ηλικίας??? :P
25-02-2011, 08:54 #2286
Άμα δεν έχεις αποκτήσει την εμπειρία από νωρίς, από την εφηβεία, τότε στη συνέχεια θα υποφέρεις. Φτάνεις μετα στο σημείο σχεδόν να παρακαλάς την καθεμια που μπορεί να μην σου πολυαρέσει για να κάνεις σχέση μαζί της απλά για να μη μεινεις μόνος. Και σπάζουν τα νεύρα να βλέπεις κοπέλες που σ’ αρεσουν και να μην τα καταφέρνεις ούτε να τις προσεγγίσεις ούτε να τις κρατήσεις. Ακόμα και να χάνεις ευκαιρίες μέσα από τα χερια εκεί που έρχονται οι ίδιες και φλερτάρουν.
Για κάποιον που έχει περάσει τετοια κατασταση δεν είναι καθόλου ευκολα τα πράγματα, όποιος δεν ξέρει λέει είναι απλό να γνωρίσεις και να τα φτιάξεις. Είναι να μην μπορείς ούτε καν να βγεις με μια κοπέλα που σου αρέσει για καφέ, όχι να το προχωρήσεις!!.
Απλά κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας για να νοιώθουμε καλά.
Δυστυχώς δεν ήμασταν όλοι τυχεροί και την πατήσαμε άσχημα. Μονο συμβιβασμοί, καθόλου σχέσεις.γιάννης
25-02-2011, 12:18 #2287
Για μενα αυτα ειναι θεματα που πρεπει να τα δουλευουμε με ειδικους γιατι κι εγω τα χω καποιες στιγμες και ειναι κριμα να μας κρατανε πισω βλακειες... Να μου λεγες οτι εχεις καποιο πολυ σοβαρο εμφανισιακο κουσουρι ή κατι το το πολυ εμφανες που σε καθιστα ανικανο να σε πλησιασει οτιδηποτε τοτε να σου λεγα οτι εχεις θεμα....αλλα αφου υποθετω πως εισαι νορμαλ... (αν εχεις κιλα μπορεις τα χασεις, κι αν εχεις νοοτροπια που σε κραταει μπορεις να την αλλαξεις) τοτε βαρα στο ψαχνο... Απλα θελει υπομονη, επιμονη και να μην απογοητευεσαι με τιποτα... αυτο το τελευταιο μακαρι να το χα... αλλα δουλευουμε με οτι εχουμε...οχι μονο οι αντρες...και οι γυναικες το ιδιο... γιατι σκεψου οτι βγαινεις με μια πολυ ωραια... που σαρεσει πολυ... εεε τσουπ στο δρομο πεταγονται αλλες τοσες ωραιες... και εσυ κοιτας...ε ξαφνικα δεν μονοπωλει το ενδιαφερον σου...οποτε σαυτη τη φαση πρεπει κι εκεινη να σε κρατησει κοντα της... δεν ειναι δλδ μονο απ την πλευρα μας οι προσπαθειες...ειναι κι απ τις δυο... 50-50 ειναι τα πραγματα....εγω για καμια δεν ξαναριχνω τον εαυτο μου... ειμαστε κι οι δυο ανθρωποι... ισοτητα τπτ αλλο....Δλδ τι ειναι καλυτερο? Να πεσεις με τα μουτρα σε μια που δεν σαρεσει απο απελπισια? ή να φτιαξεις τον εαυτο σου, να κανεις και λιγο υπομονη και να εχεις αυτη που πραγματικα σαρεσει...? ο δευτερος δρομος ειναι πιο δυσκολος αλλα πιο σωστος πιστευω.... ε και τι να κανουμε ρε συ...? στην εφηβεια τα σκατωσαμε... δεν φταιγαμε απολυτα... μαλλον δεν ειμασταν ετοιμοι... εγω για μενα το χω καταλαβει... ημουν μαλλον πιο παιδι και αρκετα ευαισθητος και η σεξουαλικη πραξη με σοκαρε λιγο ισως λογω της βιαιοτητας που εχει ή ισως επειδη ετσι την γνωρισα απ το πορνο (γιαυτο ειμαι τελειως κατα του πορνο) ... αλλα μια φορα θα ζησουμε... οποτε καλυτερα αργα παρα ποτε... γιατι οταν θα ναι πραγματικα αργα πολλα χρονια απο τωρα, θα ειμαστε με την απορια... μα γιατι τοτε δεν εκανα κατι?? Επισης μου παν και κατι αλλο που συμφωνω... οταν τελικα κατσει η φαση καλα θα εχουμε ξεχασει το ασχημο παρελθον... θα πουμε χαλαλι και θα χαρουμε το παρακατω...
25-02-2011, 12:19 #2288
25-02-2011, 13:18 #2289
Ω! μάθετε να ρισκάρετε ξανά. Γυρίστε πάλι σ΄ αυτή την εποχή της παιδικής μας ζωής, όπου όλα ήταν ένα τεράστιο, υπέροχο μυστήριο που το εξερευνούσαμε. Μπείτε μέσα. Πέστε στον εαυτό σας:
"θέλω να μάθω τα πάντα. Θέλω να νιώσω, να αγγίξω, να γευτώ, να καταλάβω τα πάντα και, αφού δεν έχω χρόνο να τα κάνω όλα στην ζωή μου, πρέπει ν' αρχίσω από τώρα".
Ζήστε την κάθε στιγμή σαν να ήταν η τελευταία σας, γιατί μπορεί πραγματικά να είναι. Πολύς κόσμος βλέπει τον θάνατο σαν ένα φονιά. Έχω φτάσει σ' ένα σημείο που έχω υπογράψει ειρήνη με το θάνατο. Τον βλέπω σαν μια πολύ θετική δύναμη, γιατί μου διδάσκει ότι ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και γιατί δεν κάνει κόλπα. Ποτέ δεν μας κρύφτηκε. Αν είναι κρυφός, είναι γιατί εμείς τον κρύψαμε. Κανείς δεν θα βγει ποτέ ζωντανός απ' αυτόν τον κόσμο. Ξέρετε όμως ότι μερικοί από μας πιστεύουν πως είναι δυνατό και κάτι τέτοιο; Ενεργούμε σαν να ζούσαμε αιώνια. "Ω, άσ' το αυτό, θα το κάνω αύριο". "Πάντα ήθελα να κάνω ορειβασία. Θ' αρχίσω αύριο". Αύριο ίσως να μην μπορείς.
Οι μαθητές μου λένε: "Όταν τελειώσω το σχολείο, θα έχω καιρό να διαβάσω".
Εγώ τους λέω: "Δεν θα το κάνεις! Αν δε διαβάσεις τώρα, δεν θα το κάνεις ποτέ".
Τώρα είναι η στιγμή. Μην περιμένεις το αύριο για να πεις σε κάποιον πως τον αγαπάς. Κάν' το τώρα. Ξάφνιασέ τον. Πάρε υπεραστικό τηλέφωνο:
"Μαμά, εσύ; Ο Φελίτσε είμαι. Ξέρω πως είναι τρεις το πρωί, μα ήθελα να σου πω ότι σ' αγαπάω".
Αν δεν πάθει συγκοπή, θα της χαρίσεις μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της.
Πέφτω συνεχώς πάνω σε ανθρώπους που λένε:
"Αφού το ξέρει πολύ καλά".
Ναι, ίσως το ξέρει. Εσύ όμως έχεις βαρεθεί ποτέ να το ακούς;
Πες το τώρα. Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να το πεις. Άπλωσε το χέρι σου και άγγιξε την. Αγκάλιασέ την. Πες της το. Γύρνα σπίτι και ξύπνησε τα παιδιά: "Ε, ξυπνήστε! Σας αγαπώ, σας αγαπώ, σας αγαπώ-".
"Θεέ και Κύριε, η μαμά τρελάθηκε!"
"Ακριβώς, τρελάθηκα!"
Ένα από τα σπουδαιότερα χαρίσματα μας είναι το χάρισμα της συγγνώμης. Σας συγχωρώ που είσαστε λιγότερο από τέλειοι. Θα απαιτήσω την τελειότητα από όλους την ημέρα που θα γίνω κι εγώ τέλειος. Δεν κινδυνεύετε λοιπόν! Γι΄ αυτό γιορτάστε τον εαυτό σας και την ανθρώπινη υπόστασή σας με χαρά και θαύμα και μαγεία. Και παράλληλα μ' αυτό γιορτάστε και τους άλλους. Ω, δεν φανταζόσαστε πόση χαρά μου δίνει να γιορτάζω τη δική σας ύπαρξη! "
Απόσπασμα από το "Να ζεις, ν' αγαπάς και να μαθαίνεις" (σελ. 161-163Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
25-02-2011, 13:55 #2290
Researcher,
«««««Εγώ τους λέω: "Δεν θα το κάνεις! Αν δε διαβάσεις τώρα, δεν θα το κάνεις ποτέ".
Τώρα είναι η στιγμή. Μην περιμένεις το αύριο για να πεις σε κάποιον πως τον αγαπάς. Κάν' το τώρα. Ξάφνιασέ τον.»»»»»
Έχεις δίκιο, η αναβολή, γνώρισμα της φοβίας και χαμηλής αυτοπεποίθησης μας στερεί από ανεπανάληπτα πράγματα στη ζωή, μας αποστερεί απο την αγάπη των άλλων την οποία περνουμε αφού πρώτα δώσουμε απλόχερα τη δική μας αγάπη.
(σου χα στειλει και γω ένα απόσπασμα με ίδια κεντρική ιδέα ως προς το να ενεργούμε άμεσα και χωρίς φόβο).
Καλή μας μέρα:) Τα λέμε:)γιάννης
25-02-2011, 14:01 #2291
Mιας και μας επιασε το Λογοτεχνικο μας, οριστε η επιστολη Του Γκ.Γκ. Μαρκεζ οταν εμαθε οτι πασχει απο καρκινο και του μενει λιγη ζωη ακομα.
"Αν ο Θεός ξεχνούσε για μια στιγμή ότι είμαι μια μαριονέτα φτιαγμένη από κουρέλια και μου χάριζε ένα κομμάτι ζωή, ίσως να έλεγα όλα αυτά που σκέφτομαι, αλλά σίγουρα θα σκεφτόμουν όλα αυτά που λέω εδώ. Θα έδινα αξία στα πράγματα, όχι γι αυτά που αξίζουν, αλλά γι αυτό που σημαίνουν. Θα κοιμόμουν λίγο, θα ονειρευόμουν πιο πολύ, γιατί για κάθε λεπτό που κλείνουμε τα μάτια, χάνουμε εξήντα δευτερόλεπτα φως.
Θα συνέχιζα όταν οι άλλοι σταματούσαν, θα ξυπνούσα όταν οι άλλοι κοιμόταν. Θα άκουγα όταν οι άλλοι μιλούσαν και πόσο θα απολάμβανα ένα ωραίο παγωτό σοκολάτα!
Αν ο Θεός μου δώριζε ένα κομμάτι ζωή, θα ντυνόμουν λιτά, θα ξάπλωνα μπρούμυτα στον ήλιο, αφήνοντας ακάλυπτο όχι μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή μου. Θεέ μου, αν μπορούσα, θα έγραφα το μίσος μου πάνω στον πάγο και θα περίμενα να βγει ο ήλιος. Θα ζωγράφιζα μένα όνειρο του Βαν Γκογκ πάνω στα άστρα ένα ποίημα του Μπενεντέτι κι ένα τραγούδι του Σερράτ θα ήταν η σερενάτα που θα χάριζα στη σελήνη. Θα πότιζα με τα δάκρια μου τα τριαντάφυλλα, για να νοιώσω τον πόνο από τα' αγκάθια τους και το κοκκινωπό φιλί των πετάλων τους...
Θεέ μου, αν είχα ένα κομμάτι ζωή... Δεν θα άφηνα να περάσει ούτε μια μέρα χωρίς να πω στους ανθρώπους ότι αγαπώ, ότι τους αγαπώ. Θα έκανα κάθε άνδρα και γυναίκα να πιστέψουν ότι είναι αγαπητοί μου και θα ζούσα ερωτευμένος με τον έρωτα. Στους ανθρώπους θα έδειχνα πόσο λάθος κάνουν να νομίζουν ότι παύουν να ερωτεύονται όταν γερνούν, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι γερνούν όταν παύουν να ερωτεύονται! Στο μικρό παιδί θα έδινα φτερά, αλλά θα το άφηνα να μάθει μόνο του να πετάει. Στους γέρους θα έδειχνα ότι το θάνατο δεν τον φέρνουν τα γηρατειά αλλά η λήθη. Έμαθα πως όλοι θέλουν να ζήσουν στην κορυφή του βουνού, χωρίς να γνωρίζουν ότι η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στον τρόπο που κατεβαίνεις την απόκρημνη πλαγιά.
Έμαθα πως όταν το νεογέννητο σφίγγει στη μικρή παλάμη του, για πρώτη φορά, το δάχτυλο του πατέρα του, το αιχμαλωτίζει για πάντα. Να λες πάντα αυτό που νοιώθεις και να κάνεις πάντα αυτό που σκέφτεσαι. Αν ήξερα ότι σήμερα θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ έβλεπα να κοιμάσαι, θα σ αγκάλιαζα σφιχτά και θα προσευχόμουν στον Κύριο για να μπορέσω να γίνω ο φύλακας της ψυχής σου. Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ έβλεπα να βγαίνεις από την πόρτα, θα σ αγκάλιαζα και θα σου δινα ένα φιλί και θα σε φώναζα ξανά για να σου δώσω κι άλλα.
Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα άκουγα τη φωνή σου, θα ηχογραφούσα κάθε σου λέξη για να μπορώ να τις ακούω ξανά και ξανά. Αν ήξερα ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες στιγμές που σ έβλεπα, θα έλεγα "σ αγαπώ" και δεν θα υπέθετα, ανόητα, ότι το ξέρεις ήδη. Υπάρχει πάντα ένα αύριο και η ζωή μας δίνει και άλλες ευκαιρίες για να κάνουμε τα πράγματα όπως πρέπει, αλλά σε περίπτωση που κάνω λάθος και μας μένει μόνο το σήμερα, θα ήθελα να σου πω πόσο σ αγαπώ κι ότι ποτέ δεν θα σε ξεχάσω, Το αύριο δεν το έχει εξασφαλίσει κανείς, είτε νέος είτε γέρος. Σήμερα μπορεί να είναι η τελευταία φορά που βλέπεις τους ανθρώπους που αγαπάς.
Γι αυτό μην περιμένεις άλλο, καν το σήμερα, γιατί αν το αύριο δεν έρθει ποτέ, θα μετανιώσεις σίγουρα για τη μέρα που δεν βρήκες χρόνο για ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, ένα φιλί και ήσουν πολύ απασχολημένος για να κάνεις πράξη μια επιθυμία. Κράτα αυτούς που αγαπάς κοντά σου, πες τους ψιθυριστά πόσο πολύ τους χρειάζεσαι, αγάπα τους και φέρσου τους καλά, βρες χρόνο για να τους πεις "συγγνώμη", "συγχώρεσε με", "σε παρακαλώ". "ευχαριστώ" κι όλα τα λόγια αγάπης που ξέρεις.
Κανείς δεν θα σε θυμάται για τις κρυφές σου σκέψεις. Ζήτα απ τον Κύριο τη δύναμη και τη σοφία για να τις εκφράσεις. "
25-02-2011, 14:25 #2292
carrie !!!!!!,
Απ τη μια βαζεις ένα απόσπασμα που μιλά όλο για αγάπη και συγνώμη και και απ την άλλη εσύ η ίδια κρατάς κακία και δεν συγχωράς τους άλλους βαζοντας στο κάτω μέρος του μηνυματος σου κάτι που σου πε ο Konstantinoss;
Δηλαδή δεν συγχωρείς; Δηλαδή αυτοαναιρείσαι; Δεν τα εφαρμόζεις αυτά τα τόσο ωραία που παραθέτεις;γιάννης
25-02-2011, 14:30 #2293
Φίλε από εμφάνιση εγώ Δόξα σοι ο Θεός!!! πολλοί με ζηλεύουν, αλήθεια. Το πρόβλημα είναι να φτιάξουμε και συ και γω σα χαρακτήρες, δηλαδή παραπάνω τόλμη και αυτοπεποίθηση ώστε να βρούμε κάτι πραγματικά μας αρέσει, παρά την απειρία και ανωριμότητα κλπ της εφηβίας. Εκεί δηλαδή που υστερούμε.
γιάννης
25-02-2011, 14:39 #2294
http://www.youtube.com/watch?v=VIAVxVYHha8
το παραθετω εδω jim
γιατι μιλησες καποτε για παιδια
και γιατι ολοι κρυβουμε ενα παιδι μεσα μας
αλλα και γιατι μιλα πολυ ωραια και σκεφτομαι πως μια συζητηση με ενα τετοιον ανθρωπο θα ηταν κατι που θα σε ελυνε πολυ
και εμενα επισης βεβαια
δες λιγο πως μιλαει :)Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
25-02-2011, 15:39 #2295
Για ονομα του Θεου! Δεν εχω απολυτως τπτ να συγχωρησω στον Κωνσταντινο, δε με πειραξε καθολου, εγω μαλλον τον πειραξα. Στην υπογραφη μου το εβαλα για να μη με παιρνουν σοβαρα εδω μεσα, ουτε να παιρνω εγω σοβαρα τον εαυτο μου. Θα αφαιρεσω παντως οτι το ειπε ο Κωνσταντινος μην τυχον τον προσβαλλει.