Results 2,326 to 2,340 of 2414
-
27-02-2011, 15:20 #2326
- 27-02-2011, 15:22 #2327
27-02-2011, 15:29 #2328
jim για πες μου. Γνωρίζεις μια κοπέλα που σου αρέσει και απ΄ ότι φαίνεται της αρέσεις. Ποιό είναι το επόμενο βήμα; Τηλέφωνο κάθε πότε την παίρνεις αφού βγέίτε την πρώτη φορά; Τί συζητάτε συνήθως; Σε ποιά μέρη πηγαίνετε; Πηγαίνεις να την πάρεις από το σπίτι της με δικό σου αυτο΄κίνητο, με ταξί ή με συγκοινωνία; Πληρώνετε και οι δύο τους λογαριασμούς; Και όταν έρθει η ώρα να το κάνετε πού μπορεί να γίνει αυτό; Στο σπίτι σου, σε ξενοδοχείο, στο αυτοκίνητο ή πού αλλού;
27-02-2011, 18:06 #2329
Ρε παιδι πως να στο εξηγησω... στυση μπορει να εχω ακομα κι οταν οδηγαω το αμαξι και πεφτω σε λακουβες... καταλαβες? Δεν μου αρεσε καθολου η κοπελα και ραντεβου μαζι της βγηκα αφου πιεσα τον εαυτο μου να το κανει...γιατι ηθελα να κανω "κατι" και γιατι μου κατσε η φαση πολυ ευκολα... μετα ομως αντιληφθηκα το λαθος μου... Οκ τα χερια πηγαινανε γιατι ειμαι αρσενικο και ειναι θυληκο...στον αυτοματο ενα πραγμα...αλλα πιστεψε με δεν την ποθουσα... οχι οπως ποθω την αλλη...ουτε στο ελαχιστο δεν πλησιαζει... ασε τη στυση και τα χερια κτλ κατα μερους... με την μικρη απο μεσα μου ενιωθα ψυχρος και το συναισθημα να της κανω ερωτα μου βγηκε πολυ μετα... αφου ειχαμε χαλαρωσει τελειως... με την αλλη ομως δεν χρειαζονται πολλα πολλα... λιγο χερακι χερακι να περπατησουμε εγω αρχιζω κι εχω καρδιοχτυπια και αναμπουμπουλα τρομερη εσωτερικα... και στυση βεβαια... αλλα οχι απλα μια στυση... μια φωτια που καιει το σωμα ολοκληρο...
27-02-2011, 18:17 #2330
Τηλεφωνο ή μυνημα ή απο το ιντερνετ συνηθως μια φορα την ημερα αναλογα βεβαια και με τις δουλειες που εχει ο καθενας... συζηταμε οτι κατσει..δεν το πολυμελεταω....συνηθως προσπαθω να δημιουργω θετικο κλιμα, ρομαντικο, χαρουμενο...εξαρταται τη στιγμη παντα...συζηταμε καθημερινα θεματα ή κανουμε χαβαλε ή ακουμε μουσικη μαζι απο μυνημα με λινκ απο youtube...τετοια πραγματα... Πηγαινουμε σε μερη για ζευγαρακια αλλιως οταν ειμαστε με ολη την παρεα οπου να ναι...για φαγητο, σε κλαμπ/μπαρ κτλ κτλ...τους λογαριασμους ναι και οι δυο εννοειται...αντε εκτος ισως απ το πρωτο :) Πρωτου γινουμε ζευγαρι ερχεται μονη της και συναντιομαστε κεντρικα...οκ μετα την γυριζω σπιτι της με το αυτοκινητο μου αλλα και παλι αναλογα...οχι παντα...η ωρα να το κανουμε πιστευω θα ερθει μετα απο κανα δυο τρια γερα φασωματα (μπορει και πιο μετα μπορει και πιο γρηγορα τι να σου πω τωρα) και μαλλον σε κανα αμαξι το κοβω γιατι δεν εχει κανεις μας αδειο σπιτι...τα ξενοδοχεια δεν τα γουσταρω...πολυ κρυα κι απροσωπα τα κοβω...εκτος αν λειπει καποιος απ τους δικους μας απ το σπιτι και μαζευτουμε εκει...αλλα το θεμα ειναι να υπαρχει θεληση...λυσεις βρισκονται... γιατι με ρωτας ομως..? Και βασικα παντα να χεις υποψιν σου οτι στη ζωη μου, στα 26 μου χρονια, εχω βγει 3 ραντεβου και εχω κανει 2 φασεις... καταλαβαινεις οτι μιλας σε εναν 26χρονο με εμπειρια 15χρονου στο θεμα του ερωτα οποτε μην βιαστεις να με κρινεις αυστηρα
27-02-2011, 18:23 #2331
Κλερ τα ματια δεν ελεγχονται... ολα μπορεις να τα ελεγξεις εκτος απ την επιθυμια... οταν συνεχως στραβοκοιταει, οταν αφηνει την παρεα της για να ερθει προς το μερος μου, οταν ενδιαφερεται συνεχεια για μενα, οταν δινει το κινητο της αμεσως, οταν ενδιδει για ραντεβου αμεσως πως μπορω να εχω παρερμηνευσει??
Οσο για το δευτερο που ειπες συμφωνα με τα λεγομενα της δεν παιζει να γινει κατι γιατι λεει τελικα τον ξεπερασε...απλα θελει να μεινει λιγο μονη να ηρεμησει..
27-02-2011, 19:35 #2332
Ok δεν βρήκα κάτι που να μου χτυπά αρνητικά έτσι όπωςτα περιέγραψες. Το μόνο το θέμα του αυτοκινήτου. Μα να το κανετε στο αμάξι; Λίγο άβολο. Μήπως να γνώριζες κάποια και αφού είχατε βγει έξω και είχατε γνωριστεί να της πρότεινες να πηγαίνατε κανα ταξίδι να χαλαρώσετε, να περάσετε καλά και να ρθει φυσιολογικά και το σεξ εκει;
27-02-2011, 19:47 #2333
Αν ειναι να παω ταξιδι προτιμω να κλεισω το πιο ακριβο ξενοδοχειο... καλα ολα αυτα για να κανουμε σεξ? Τοσο ιεροτελεστια χρειαζεται πια? Αν υπαρχει η καψα τι σημασια εχει το μερος... αν δεν γινεται αλλου πως θα γινει δλδ?? Ε υπαρχουν απομερα μερη θα τραβηξουμε και τα καθισματα πισω...καπως θα το βολεψουμε...ή ξερω γω μεχρι να ρθει η ωρα να βρεθει χωρος υπαρχουν κι αλλες "εναλλακτικες" μη γινω πιο περιγραφικος...
27-02-2011, 19:53 #2334
27-02-2011, 20:43 #2335
Επίσης να ξέρεις ότι δεν είσαι ο μόνος που δεν έχει χαρεί το σεξ μέχρι τώρα. Ενας φίλος μου έκανε πρώτη φορά σχέση στα 34. Μέχρι τότε ήταν ντροπαλός, δεν είχε αυτοπεποίθηση και απλά αυνανιζόταν. Στην αρχή με τη κοπέλα είχει πρόβλημα και δεν είχε ούτε καλή στύση. Παλιά που η κοινωνία ήταν πιο συντηρητική και οι γυναίκες ήθελαν δέσμευση για να προχωρήσουν με κάποιον σεξουαλικά οι άντρες πολλές φορές αναγκαζόντουσαν και παντρευόντουσαν και κα΄ναν οικογένεια χωρίς να έχουν τις προυποθέσεις παρά μόνο για να έχουν ένα ασφαλές και μόνιμο σεξ. Πόσοι έχουν παντρευτεί έτσι χωρίς να έχουν ζήσει! Τώρα οι εποχές γι΄ αυτό το θέμα είναι πιο εύκολες. Και αν διαβάσεις κάποια βιβλία ψυχολογίας γύρω από το θέμα του έρωτα θα δεις ότι για να σε ερωτευτεί η άλλη πρέπει να πας και με τον τρόπο που θέλει όπως και αυτή το ίδιο για σένα. Ωπως και στον σεξ κάνεις σεξ με τον τρόπο που θέλει ο άλλη για να την ικανοποιήσεις, δεν κοιτάς μόνο να τελειώσεις και να ευχαριστηθείς εσύ. Αυτά για μια καλή μακροχρόνια σεξουαλική ζωή. Επιπλέον εμείς οι γυναίκες θέλουμε και λίγο romance. Στο αυτοκίνητο με τόν φόβο των ματάκηδων μόνο ρομαντική ατμοσφαιρα δεν υπάρχει.Το ακριβό ξενοδοχείο πάλι είναι πολύ βυζιτοκατάσταση. Γι΄ αυτό σου προτείνω ταξιδάκι. Θα φύγει το μυαλό από κει, θα χαλαρώσει και τσουπ θα ρθει και το σεξ. Ακου και μια πιο έμπειρη γυναίκα!
27-02-2011, 22:21 #2336
Εχεις δικιο σε οσα λες αλλα σε πρωτη φαση το ταξιδι μου φαινεται λιγο too much...
Ας γινουν πρωτα τα βασικα και θα βρεθει χωρος...βλεπεις σταθηκα τυχερος και σε αυτο... ειναι φοιτητρια αλλα ντοπια!!! Θα χε σπιτι μια χαρα και θα μασταν κατι παραπανω απο κομπλε... εντωμεταξυ μεσα μου μου χει λειψει τοσο πολυ να βρω κοπελα που αν βρω τελικα με βλεπω για κανα μηνα να μην κανω αλλη δουλεια... Πραγματικα δεν θελω τιποτα αλλο....εμεινα που εμεινα ανεργος τοσο καιρο δε γαμιεται...τουλαχιστον για κανα μηνα να το ευχαριστηθω γιατι ειναι πραγματικα κριμα...ολοι μου οι φιλοι σαν φοιτητες που ο χρονος ειναι απειρως πιο πολυς καταφεραν να το χαρουν αυτο... εγω ειμαι και παλι τοσο υπερτυχερος που μου ετυχε μαζι με την χαλια επαγγελματικα περιοδο για μενα...δλδ τι αλλο μου απομενει?? Να με πατησει κανα φορτηγο?
27-02-2011, 23:30 #2337
Oταν τωρα μπαινει στο φεις και μου πεταει την ατακα "αντε και σε μας τους ελευθερους" εγω τι στο καλο να υποθεσω??? (το ειπε γιατι μιλουσαμε για ενα κοινο φιλο που τον πετυχα εγω χθες σε ενα μαγαζι να ειναι ραντεβουδακι με μια κοπελα και το σχολιαζαμε)
Εκεινη την ωρα απο μεσα μου σκεφτομουν τα εξης...αμα πω καμια μαλακια τωρα θα μου πει με πιεζεις...αν δεν μιλησω θα νομιζει οτι επαψα να γουσταρω...αλλα κρατηθηκα και δεν ειπα τιποτα...παρα μονο οτι ειναι μια ομορφη ευχη και ευχομαι το καλυτερο και για τους δυο μας... ε δεν μπορω να παιζω αλλο.... χθες ειχα νευρα ολη μερα γιατι σκεφτομουν την κοπελα αυτη και τελικα βγηκα για ποτο δυο μας με ενα φιλο και ολη νυχτα δεν μου πηρε κουβεντααα και προσπαθουσε να με ηρεμησει...
Οκ μαλλον την εχω καψουρευτει... κι αμα το κανουμε κιολας φανταζομαι θα με παρει και θα με σηκωσει... αλλα ειναι γραφτο μου να υποφερω... ειμαι γκαντεμης μητσοτακης εκ φυσεως...ολα τα πραγματα στη ζωη μου ετσι ειναι...αμα δεν φτυσω αιμα δεν μπορω να τα χαρω...αλλα και παλι κατι θα γινει να μου την σπασει
27-02-2011, 23:48 #2338
Ετσι σε κόβω φίλε μου. Οτι αν κάνεις σεξ με αυτή που σου αρεσει πολύ θα την καψουρευτείς άσχημα (μπορεί και 'ηδη όπως λες να έχει συμβεί αυτό), θα την "πνίξεις" με την επιθυμία σου να ζήσεις αυτό που δεν έζησες τόσα χρόνια. Και σου εύχομαι να μην πληγωθείς αλλά να ξέρεις ότι μπορεί να συμβεί και αυτό. Ολοι έχουμε πληγωθεί, έχουμε πέσει ψυχολογικά αλλά ξανασηκωθήκαμε. Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό. Μη πληγωθείς από το συναίσθημα. Το θέμα μας είναι να κάνεις σχέση με σεξ όσο και αν αυτό κρατήσει για να ξεκολλήσει λίγο το μυαλό από αυτή τη κατάσταση. Και προς Θεού αν συμβεί, μη πέσεις με τα μούτρα. Κοντρόλαρέ το. Μεγάλο παιδί είσαι. Γιατί βλέπω η άλλη να μη κλείνει ούτε μήνα μαζί σου αν συνέχεια τη βάζεις κάτω και.... Εκτός αν πέσεις σε υπερσεξουαλική γυναίκα. Δύσκολο όμως γιατί στις ηλικίες αυτές οι περισσότερες γυναίκες δεν είναι στο υψηλότερο σημείο της σεξουαλικότητά τους. Ούτε θέλουν ποσότητα. Ποιότητα ναι.
27-02-2011, 23:54 #2339
28-02-2011, 00:55 #2340
jimara φιλε μου , μην ακους κουβεντα. προχωρα και αν το ευχαριστιεσαι πεσε και με τα μουτρα , ζησε το κανε τα λαθη σου και τα σωστα σου. ζησε λιγο χωρις μετρο και με πολυ παθος!!!! δεν ειναι η καλυτερη συμβουλη, το ξερω.... αλλα για εσενα ειναι.
ΠΑΘΟΣ.!!! μην τα περνας και πολυ απο το φιλτρο της εκλογικευσης!!
αμα της πω εκεινο και αμα της πω το αλλο.... εσενα αν αυτη η κοπελα που καψουρευτηκες ελεγε και καμια λαλακια θα σε εκανε να μην την θελεις? :confused:
-αντε και σε εμας τους ελευθερους......
ωραια ατακα θα σε εβαλε σε σκεψεις....