Results 1,501 to 1,515 of 2414
-
29-01-2011, 19:29 #1501
Επισης πιστευω πως η λυση στο προβλημα μου ειναι να κλεισω το pc (ηδη το εχω εφαρμοσει) να βγω εξω, να γινω νορμαλ 26χρονος, να φαω και χυλοπιτες, να εχω ηττες, να εχω νικες, να εχω και καποια συμβουλευτικη υποστηριξη (ψυχαναλυση) και να δω ιδιοις ομασι πως δουλευει το πραγμα...
Πραγματικά Τζιμ, ο κόσμος που έχεις πλάσει, δεν υπάρχει.
- 29-01-2011, 19:30 #1502
Εγω νομιζω πως αρχισαμε παλι την θεωρια και την, με συγχωρεις, αμπελοφιλοσοφια...ασε να δουμε στην πραξη τι θα γινει πρωτα...γιατι αυτη τη μαλακια κανω παντα...εδω παω να κατι αληθινο για πρωτη μου φορα και καθομαι τωρα εδω και αναλυω τα εαν και ισως...και μιλατε και σεις ορμωμενοι απο σκεψεις των 18 μου χρονων που ημουν τελειως ανοριμος και στον κοσμο μου
29-01-2011, 19:32 #1503
Μαριρενα, εγω δεν ειμαι μονο αυτο που γραφω εδω μεσα...καλλιεργεια εχω...εχω ομως κι ενα μεγαλο κενο στον εαυτο μου που προσπαθω να καλυψω...γιαυτο ειμαι εδω και αυτο συζηταω...πραγματικα δεν με ξερεις καθολου και μην με κρινεις απο ενα φορουμ...αυτα τα λαθη κανετε εδω μεσα και πλακωνεστε συνεχεια...
29-01-2011, 19:36 #1504
Καταφερες να με αγχωσεις...
Γιαυτο πρωτου αρχισω την καταστροφολογια μεσα μου ή τα κλαματα κι επειδη ειμαι ηδη ταραγμενος απ την συζητηση εξηγησου επακριβως τι θες να πεις, και ταυτοχρονα προτεινε ΛΥΣΕΙΣ...να ξερεις αυτη τη στιγμη μιλαω πολυ σοβαρα...ειμαι στα προθυρα αυτης της γαμημενης της αλλαγης και το αισθανομαι οντος...μην μου τα μπουρδουκλωνεις ολα τωρα!
29-01-2011, 19:39 #1505
29-01-2011, 19:41 #1506
Σκεψου μετα που θα εχουν παρει τα μυαλα σου αερα ποσο θα ακους αποψεις που δε σε βολευουν...
Και οχι, δε στα μπουρδουκλωνω. Εσυ τα εχεις απλωσει και νομιζεις τα παντα κρεμονται απο εκει. Στη τελικη γραφεις εδω μονο και μονο για να σε ενθαρρυνουν η για να σε ηρεμουν με τα λογια τους οι αλλοι οποτε περνας καποια κριση? Αν βλεπουμε και κατι περα απο αυτο (που δεν ειναι και δυσκολο απο ενα σημειο και μετα, καπου στη οκτακοσιοστη εβομηκοστη και εκτη σελιδα), θα πρεπει να σωπαινουμε? Γιατι βασικα οταν καταλαβεις ενα δυο πραγματα για τον αλλον και για το που κατα τη γνωμη σου στραβωνει το πραμα, δε γινεται ξερεις μετα να κανεις τον ασχετο και να γραφεις κολακειες η να του χαϊδευεις τ' αυτια.
Οσοι εχουν παρει χαμπαρι τι σε τυρανναει πραγματικα κατω απο ολο αυτο να σωπασουν λοιπον?
Υ.Γ. την προηγουμενη και μονα αλλη φορα που μου ειπες οτι καταφερα και σε αγχωσα τελικα παραδεχτηκες οτι υπερεβαλλες..."When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."
29-01-2011, 19:41 #1507
καλλιεργεια εχω
Τώρα θεώρησα πως πρέπει να το πω. Διότι πέρα απ' όλα τα άλλα (αν προσβάλεις τις γυναίκες κ.λ.π) πρώτα πρώτα για εσένα αποτελούν ανάχωμα οι απόψεις σου, οπότε ό,τι λέω και η όποια κρίση εξέφρασα έχει άμεση σχέση με το θέμα.
29-01-2011, 19:42 #1508
Δηλαδη τι ειδους θεραπεια προτεινεις?
29-01-2011, 19:44 #1509
jimmaster,
έχει δίκιο ο oboro και η marirena. Μια διεύρυνση οριζόντων.
Εγώ θα επαναλάβω την στενή σχέση με τη μητέρα η οποία ευθύνεται που μέχρι τα 27 δεν έχεις κάνει σχέση. Ένα οιδιπόδειο , το οποίο σου αφήνει μόνη σεξουαλική οδό , τον αυνανισμό.
29-01-2011, 19:44 #1510
Να σου πω ουτε κι εγω θα προτεινα την ψυχαναλυση, το πλαισιο της πιθανο θα σου δωσει μπολικο υλικο για διανοητικοποιηση και υπεραναλυση μεχρι θανατου. Χωρια που δεν ακολουθει προγραμμα και ο αναλυτης δεν εχει καμια δουλεια να προτεινει "λυσεις". Καμια γνωσιακη-συμπεριφορικη ισως. Εκει ομως θα ερθεις απο οτι καταλαβαινω αντιμετωπος με τις προβληματικες αντιληψεις και την ακαμψια τους οποτε αν δεν εισαι διατεθιμενος να αλλαξεις κατι ριζικα παλι δεν γινεται τιποτα.
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
29-01-2011, 19:46 #1511
"When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
29-01-2011, 19:46 #1512
Γραφω εδω για να εχω μια διεξοδο στην σκεψη μου σε πρωτη φαση αλλα και για υποστηρικτικο διαλογο... οχι για κολακειες...καμια σχεση...ουτε και περιμενω να κανω δουλεια εδω μεσα..αλλα ουτε και θεωρω τα θεματα πια τοσο τραγικα...
Αλλα αυτο το κατι που εχεις καταλαβει για μενα εσυ κι οσοι αλλοι εδω το λενε με τοση περηφανεια ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!! Με αιτιολογηση προτεινοντας και λυσεις....οι μισοδουλειες και τα μισολογα ναι με αγχωνουν γιατι με αφηνουν αιωρουμενο...δεν ξερω μετα τι να πρωτοπιστεψω.... στο λεω.....δεν μπορω προς το παρον να απευθυνθω αλλου... κι αν εχω κατι το τοσο σοβαρο με μενα ή οτιδηποτε δεν ευθυνομαι...δεν το επελεξα να ειμαι ετσι... ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ!!!
29-01-2011, 19:47 #1513
29-01-2011, 19:48 #1514
Αρχικά καταχωρημένο από oboro
Εμ αφου ολα αυτα μαζι ειναι καλο να συμβαινουν... Παραλληλα και σε μεταξυ τους συνεργεια. Βρισκει κανεις δουλεια, συντροφο, αρχιζει να ψαχνεται μεσα του χωρις περιστροφες η διανοητικες μαλακιουλες, γκρεμιζονται αντιληψεις, ξεκινα ψυχοθεραπεια γιατι κακα τα ψεμματα τα θεματα του τα εχει... Μια συνολικη εκρηξη ολων αυτων ειναι που αλλαζει συχνα εναν ανθρωπο.
Εσυ ομως Τζιμη δεν δειχνεις να το θελεις αυτο. Υπο τους δικους σου ορους και οσο το δυνατον πιο ανωδυνα και αποτελεσματικα να γινουν μονο μερικα απο τα παραπανω... Δεν θελεις να αφεθεις στην αλλαγη, αλλα να την ελεγξεις. Αυτος ο δρομος ειναι σκετη καταστροφη (ναι, ελεγχομενη ομως, τι καλα!) Λυπαμαι αλλα δε μ' ενδιαφερει να το πω με αλλον τροπο γιατι βασικα ετσι ειναι και μακαρι το συγκεκριμενο να ηταν αποψη μου και μονο.
Καταφερες να με αγχωσεις...
Γιαυτο πρωτου αρχισω την καταστροφολογια μεσα μου ή τα κλαματα κι επειδη ειμαι ηδη ταραγμενος απ την συζητηση εξηγησου επακριβως τι θες να πεις, και ταυτοχρονα προτεινε ΛΥΣΕΙΣ...να ξερεις αυτη τη στιγμη μιλαω πολυ σοβαρα...ειμαι στα προθυρα αυτης της γαμημενης της αλλαγης και το αισθανομαι οντος...μην μου τα μπουρδουκλωνεις ολα τωρα!
Αυτό για μένα δηλώνει γενικότερη συμπεριφορά και κοσμοθεωρία. Δηλαδή, όχι που ευθύνομαι, και πως να αλλάξω τα πράγματα στη ζωή μου, αλλά ποιός μου χρωστάει τί και πως να το εξασφαλίσω όσο πιο ανώδυνα.
29-01-2011, 19:48 #1515