Results 1,711 to 1,725 of 2414
-
03-02-2011, 22:17 #1711
όλγα, σηκώνω τα χέρια ψηλά!
δν κατάλαβα γιατί τα είπες.
κ δν απαντάς.http://www.mazi.org.gr/
- 03-02-2011, 22:18 #1712
http://www.slang.gr/media/img/200907...9d950dfd23.jpg
και τα κοαλα ..... τιποταΛεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
03-02-2011, 22:22 #1713
Γιατι ενω οταν ειμαι εξω απ το σπιτι και ελαφρα πιωμενος μου φαινονται ολα ευκολα και οταν ερχομαι πισω βουλιαζω στα ιδια?
Τελος πάντων, αυτό που λες εμένα μου ακούγεται πως βγαίνοντας έξω χαλαρώνεις και ξεχνιέσαι και απλά γυρνάς σε ένα περιβάλλον που αισθάνεσαι πως δεν έχεις αυτονομία (των δικών σου) ενώ θα 'θελες να σουν μόνος και ανεξάρτητος. Δεν είναι τραγικό. Λύνεται με τον καιρό, και όταν σιγά σιγά θα θέσεις τα θεμέλια για να μείνεις μόνος σου. Αυτά τα πολύ σύντομα...
03-02-2011, 22:23 #1714
είναι ένα μακρύ οφτοπίστικο - σαικολγκιστικό διάλλειμα...
http://www.mazi.org.gr/
03-02-2011, 22:25 #1715
olgaki82
γεννηθηκαμε ιδια χρονολογια???
εγω παντως γεννηθηκα το 1982Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
03-02-2011, 22:29 #1716
Πηγα να πω τωρα πως ειμαι σε τοσο μεγαλη ενταση που δεν μπορω...πηγα δλδ να συγκρινω τις εντασεις μας... πραγμα λαθος γιατι αυτα ειναι σχετικα...
Ξερεις κατι ομως? Αυτες τις μερες ειμαι οντος πολυ πιεσμενος... αλλαζει η ζωη μου αποτομα...παρουσιαστηκαν δουλειες, συν τα προσωπικα μου...ολα αυτα με εχουν κανει ρακος...
Εχω γραψει ομως σε μερικους και μερικες φιλε ιωαννη... καποιοι με συμβουλευονται για θεματα που μπορω να δωσω μια σοβαρη απαντηση μεσω πμ...οποτε μπορει να μην φαινεται η προσφορα μου...αλλα δεν με νοιαζει να φαινεται...με νοιαζει με 2-3 σοβαρους ανθρωπους να μπορω να ανταλλαζω υποστηριξη και μια καλη κουβεντα...
Σε καποια ποστς ομως προσπαθησε να δεις οτι εχω συνδραμει...Δεν στο κρυβω ομως πως καποιες φορες αποφευγω να το κανω για μερικους λογους...1) Ψυχοπλακωνομαι, 2) Βαριεμαι 3) Δεν εχω τι να πω Για τους πρωτους δυο ομως οταν αισθανομαι δυνατος τους ξεπερναω....
03-02-2011, 22:30 #1717
03-02-2011, 22:31 #1718
παρουσιαστηκαν δουλειες, συν τα προσωπικα μου...ολα αυτα με εχουν κανει ρακος...
03-02-2011, 22:35 #1719
Εχω μια περιοδο αγχους γιατι φοβαμαι μην κλαταρω και τα καταστρεψω...
Επισης σκεφτομαι αλλα πραγματα που με κανουν να αισθανομαι αναξιος....Ολα αυτα που περναω τωρα αν το σκεφτεις ειναι καθυστερημενη εφηβεια....γενικα ακολουθω την ωριμανση των συνομηλικων μου με μια σταθερη αποσταση 4-5 ετων.... αλλοι ξερω γω μετακομισαν μονοι στα 21-22-23 και θελησαν να απαγκιστρωθουν απ τους γονεις...αλλοι μεχρι τοτε ειχανε τελειωσει με το θεμα του να βρουν κοπελα και να κανουν ερωτα... Γενικα μου συμβαινουν ολα με αργοπορια ενα σταθερο χρονικο διαστημα...απλα επειδη ειμαι μεγαλυτερος σε ηλικια ειμαι πιεσμενος και χρονικα οποτε το αγχος μου διπλασιαζεται.....Και αισθανομαι αναξιος γιατι τελικα καταλαβαινω την συμπεριφορα καποιων εφηβων και αργοτερα νεαρων που με ψιλοπειραζαν γιατι ημουν πολυ παιδι... και μαλιστα στον χειροτερο δυνατο συνδυασμο... φτωχος που τον μεγαλωσαν να αισθανεται πλουσιος.. γιατι πολλα κομπλεξ των δικων μου, ιδιαιτερα της μανας μου εχουν να κανουν με τα λεφτα... αμα την δεις πως χαιρεται οταν παιρνει λεφτα δε φανταζεσαι...για να αγορασει ξερω γω μπουρδες...μιλαμε κανουν χειροτερα απο παιδια... εχω επωμιστει συσσωμη την κωλομιζερια τους! Ομως πλεον αντιλαμβανομαι την ευθυνη μου πως απ τα 18 και μετα ημουν ενηλικος και επρεπε να ειμαι πιο σκληρος και να παρω τα πραγματα στα χερια μου...εστω μια δουλιτσα κατι...εστω να πω σε μια κοπελα οχι τοσο ωραια να βγουμε ενα ραντεβου...απλα πραγματα...baby steps..τα θελα ή ολα ή τιποτα...γενικα το κανω αυτο...Βλεπεις ειμαι τοσο pathetic που με βολευαν τα λιγοστα λεφτα των "μιζερων" καταλαβες? Ολα δικα του τα ηθελε το κωλοπαιδι! Εμ δεν παει ετσι...!
Παρτα λοιπον στα μουτρα κωλοπαιδι και να τα χαιρεσαι γιατι σου αξιζουν! Γιατι αλλοι δεν ειχαν ουτε τα μισα και τωρα σου ριχνουν χιλιομετρα στο ποσο πιο μπροστα απο σενα ειναι στη ζωη! Κι αυτο που ειπατε οτι αν μου μιλιστε για παιδια και τεκνοποιηση θα με κανει να αισθανθω γερος ειναι τελειως οτι να ναι! Οταν επιασα τον γιο ενος συνομηλικου φιλου (βεβαια ηταν τυχαια εγκυμοσυνη αλλα τελικα το κρατησαν :) ) ξερετε πως ενιωσα? Σαν θεος! Σαν να παιρνει νοημα η υπαρξη μου... υπερβολη ισως αλλα εκεινη την ωρα ηθελα κι εγω να κανω παιδια... ξερω θα αργησει να γινει προς το παρον αλλα ειμαι σιγουρος πως θα με χαροποιησει ιδιατερα... κι αυτη τη φορα, ιδιαιτερα αν ειναι αγορακι θα εχ ΤΟΝΟΥΣ εμπειριας για το τι να αποφυγω στο μεγαλωμα του!Last edited by jimmaster; 03-02-2011 at 22:50.
03-02-2011, 22:49 #1720
τα θελα ή ολα ή τιποτα
με βολευαν τα λιγοστα λεφτα των "μιζερων" καταλαβες?
Και τη μιζέρια των γονιών αποτίναξέ την!
03-02-2011, 22:56 #1721
Εγω τα λεφτα τα εχω χεσμενα πιστεψε με! Εννοω οτι οι δικοι μου παντα επειδη και προερχονται απο φτωχες οικογενειες αλλα και επειδη αντιμετωπισαν και φτωχια και ξενιτια κτλ κτλ αργοτερα μου εχουν μεταδοσει πολυ το αγχος τους για τα οικονομικα της οικογενειας... ειναι ανθρωποι να φανταστεις που δεν ξερουν τι θα πει διακοπες...δεν ξερουν τι θα πει καλοπεραση...τουλαχιστον την τελευταια εικοσαετια τα χουν ξεχασει αυτα...ασε που καμια φορα ενιωθα και υπευθυνος για ολο αυτο... Και εντωμεταξυ εχουν κανει πολλες μαλακιες και με την διαχειριση αλλα και σε αποφασεις επαγγελματικες...
Προσπαθω να την αποτιναξω πιστεψε με...και το κατεφερνω...μεχρι που καθε πρωι ακουω τη μαγικη φωνουλα τους και ξυπναω με καρδιοχτυπι και απιστευτα νευρα! Και ολα τρυπωνουν στο μυαλο μου..και μου κοβεται η ορεξη να αντιμετωπισω την μερα μαχαιρι...και και και και και...το γνωστο κατρακυλισμα και μετα ερχομαι εδω και ξεσπαω...
Αυτο για το λεφτα που εκανες quote ηθελα πω πως ενω ηξερα οτι εστω με μια δουλιτσα κατι απλο θα ξελασπωνα για το θεμα της εξοδου ή του να παρω ενα ρουχο ή οτιδηποτε... καθομουνα εκει σαν τον βλακα να βγαινω με το 5ευρο , 10ευρο χαρτζηλικωμα γιατι ημουν ενα ΜΠΕΜΠΗΣ σε σωμα ενηλικου... το οτι ακομα τους ζηταω λεφτα, το οτι ακομα τρωω απ το δικο τους φαι...ολο αυτο μου προκαλει εμετο και δεν βλεπω την ωρα να φυγω απο δω μεσα...ξερω οτι αυτοι θα σπευσουν να με βοηθησουν ή να με προστατευσουν...δεν καταλαβαινουν ομως οτι πλεον ΘΕΛΩ να κανω λαθη....γιατι αλλιως δεν θα μαθω να ζω... τα παιδια πρεπει να πονεσουν για να μαθουν! Αλλιως θα ναι μπεμπηδες μια ζωη!
03-02-2011, 23:02 #1722
Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
03-02-2011, 23:06 #1723
Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
03-02-2011, 23:09 #1724
παιδιααααααααααααα!
επιτελους οπως ειδατε εμαθα να βαζω εικονες!!!!
τελειο????
αντε σορυ συνεχιστε απλα χαρηκα
παντως σχετικες εβαλα ε????Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)
03-02-2011, 23:10 #1725
Πανω κατω...
Ξερεις κατι? Επειδη ημουνα εξυπνο παιδι, παντα ολοι με θεωρουσαν οριμο...ειναι τοσο τεραστια μπουρδα αυτο...Ημουν (καθαρος νηολογισμος) ΩΡΙΜΟΦΑΝΗΣ... απλα μαλλον λογω ευφυιας απορροφουσα τα λεγομενα των μεγαλων (γιατι λογω ηλικιακης διαφορας με τον πατερα μου μεγαλης) συναναστρεφομουνα μεγαλα ατομα που μου μετεδιδαν αθελα τους τον τροπο εκφρασης τους... Τωρα ομως καταλαβαινω ποσο ανωριμος ημουν στην πραγματικοτητα... Επισης τωρα καταλαβαινω γιατι δεν συμπαθουσα τα ξαδερφια απ την πλευρα της μανας μου που ηταν συνομηλικα...Ειχα καλομαθει με τους γονεις μου και τα ενηλικα ξαδερφια μου που με αντιμετωπιζαν παντα καλα και με προσοχη...οταν ομως το ξαδερφακι μου το συνομηλικο με κοροιδευε ή εκανε με λιγα τα νορμαλ της ηλικιας μας εγω ελεγα απο μεσα μου οτι ηταν μαλακας ή κωλοπαιδο... οχι οτι εγω ημουνα φαρδοκωλης και ειχα συνηθισει να με νταντευουν! Οι δικοι που ηταν σε ολα αυτα θα μου πεις... Επειδη εχω καταλαβει πως και ο πατερας υπεφερε - υποφερει απο διαφορα ηπια ψυχιατρικα (κυριως αγχος...οπως κι εγω αλλωστε) μπαινω λιγο στην σκεψη οτι στο μεγαλωμα μου ηταν απων... τεμπελακος δλδ...οπως εγω μια ακομα φορα!!! Πως να μην παρω το μητρικο προτυπο πιο δυνατα! Πως να μην αποκτησω τον τροπο σκεψης της μανας μου??!! Θελω ομως πλεον να απαγκιστρωθω απο ολα αυτα! Θελω να πιστευω πως σιγα σιγα τα αποτιναζω! Το σιγουρο ειναι οτι εγω δεν τα παραταω με τπτ! Πρωτα θα μου βγει η ψυχη και μετα θα μου φυγει η δυναμη να αλλαζω καταστασεις!