Results 1,966 to 1,980 of 2414
-
18-02-2011, 11:46 #1966
Χαχα, να σαι καλα ρες μου :)
Πολυ ευστοχο οντος
Καλημερα :)
- 18-02-2011, 14:30 #1967
Αντε πες...!!!
18-02-2011, 15:29 #1968
Αφού αισθάνεσαι άσχημα να ζητάς χρήματα γιατί δεν ξεκινάς κάποια δουλειά?Θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις προβλήματα-σκέψεις και το σημαντικότερο θα γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους....αφού όπως λες στο σπίτι αισθάνεσαι άσχημα να είσαι τότε κάνε κάτι να λείπεις κάποιες ώρες απο αυτό...
και προς θεού κανείς απο εμάς δεν είναι τέλειος, ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα και εμείς είμαστε εδώ να βοηθήσουμε εσένα....
18-02-2011, 15:43 #1969
Μου κραταει λιγο μουτρα γιατι εφαγε κανα 2 γραψιματα και λιγο ασχημη συμπεριφορα απο μερους μου ασχετα αν δεν υπηρχε προθεση... Βεβαια δεν πτοηθηκα... Μου την ειπεε λιγο, της την ειπα λιγο και τελικα το bottm line ειναι οτι γουσταρει ακομα αλλα με ψηνει και καλα... Βασικα εγω την προσκαλεσα στο παρτακι αλλα ηταν κομματια και πηγε σπιτι... Οχι απο υφακι, το εννοουσε... Οποτε εχει μεινει λιγο το πραγμα φλου αλλα αυτη τη φορα της απλωσα το χερι μου... Το μοναδικο που εχει να κανει ειναι να απλωσει το δικο της και να το πιασει.
Τωρα πηγα να βρισω παλι εμενα λεγοντας πως την πληγωσα κι αδιαφορησα... Ειλικρινα ομως μεχρι λιγο καιρο δεν μπορουσα να πιστεψω πως θα μπορουσε να με ερωτευτει κοπελα... Δεν ειχα επιγνωση της επιρροης που ειχα... Οχι σαν κατι το ιδιαιτερο. Απλα σαν ανθρωπος που συνυπαρχει με αλλους και δινει και παιρνει ενεργεια... Στο περασμα του υπερφυσικου μπεμπη εχουν πεσει κορμια... Εχω γινει ρεζιλι, εχω χαλασει φιλιες, εχω προσβαλλει κοσμο... Δεν περνουσε ποτε απ το μυαλο μου ποσο δουλεια χρειαζομουν για να γινω ανθρωπος
18-02-2011, 15:59 #1970
Και εχεις κανει τη μεγαλυτερη διαδρομη!!! :) Να περιμενεις λιγα σκαμπανεβασματα, αλλα εχεις κανει τρομερη προοδο ;)
18-02-2011, 16:40 #1971
Ωραια τοτε θα σου πω τι αλλο εγινε χθες στο παρτακι. Ποσο απελπισμενος και μαλακας μπορω να γινω οταν πινω... Ειχα αποφασισει να μην το πω γιατι ειμαι μια κοτουλα... Αλλα τελικα θα το κανω και να μην μου ξαναμιληστε θα μου αξιζει.
Ειχα φαει τον τοπο να βρω κοπελα να φασωθουμε (αρχιστε τις μουτζες ολοι μαζι)...λες και γινονται αυτα ετσι απλα... Αρχικα λοιπον κοιτουσαν κατι μικρες που εν τελει μας εγραψαν... Μετα απο ασκοπη περιπλανηση ημασταν ακομα μονοι (εγω κι ενας φιλος) ειχα πιει αρκετα... Και πρωτη φορα το πιωμα μου βγηκε σε βιαιο ξεσπασμα...χωρις να το καταλαβω σκυλοβρισα φωναχτα μια παρεα συνομηλικων κυπριων που τελικα ειχαν πιασει κουβεντα στις κοπελες. Αυτοι φυσικα το ακουσαν κι ηρθαν να ζητησουν το λογο... Εγω σαν γνησια αδερφαρα που ειμαι αμεσως φοβηθηκα πολυ... Ηρθανε λοιπον και με ρωτουσαν γιατι το εκανα, μου ελεγαν πως δεν εχω αρχιδια και εγω αντι να νευριασω ημουν σοκαρισμενος για δυο λογους...καταρχην ενιωθα ανικανος να υπερασπιστω τον εαυτο μου αλλα λιγα δευτερα μετα καταντραπηκα απιστευτα... Ξενερωσα αποτομα και καταλαβα ποσο αδικα και αναιτια τους επιτεθηκα φραστικα!!! Ακομα και τωρα νιωθω απαισια που το κανα αυτο το πραμα! Οσο λοιπον μου εθιγαν τον αντρισμο εγω σαν γνησια κοτα προσπαθουσα να τους ησυχασω... Ενας απ αυτους μου πε πως δεν ειναι σωστο να βγαζεις τα ψυχολογικα σου πανω μας... Αυτος με ελιωσε... Μου ρθε να κλαψω... Φυσικα το παραδεχτηκα αμεσως οτι εχω θεματα και μου βγηκε αυθορμητη κακια και ησυχασαν...φευγοντας ομως ενας απαυτους (ο πιο πιωμενος) αρχισε να μου λεει κατι για φουστανακια και τετοια... Εγω εκει παρολο το χεσιμο γυρναω και του λεω να το παρει πισω.. Ε ηταν η αφορμη που ζητουσε... Πηρε φορα ξεφυγε κι ηρθε και με χτυπησε... Μετα μας χωρισαν αλλα εγω δεν του κρατουσα κακια... Αφου εγω εφταιγα... Στο συνοθυλεμα του ποτου θυμαμαι να λεω στον εαυτο μου εντονα πως ειναι αδερφαρα που δεν αντεπιτεθηκε (ασχετα αν ηταν τσιλιβιθρας) απ την αλλη να καταντρεπομαι γιαυτο που εκανα, να συνειδητοποιω οτι δεν ειμαι αντρας αληθινος παρα μια αδεφαρα κομπλεξικια που σκεφτεται μονο τον εαυτο του!! Και ετσι ηταν χθες..ο παραλογισμος σε ολο του το μεγαλειο!! Απ το φιλαρακι που το εμπλεξα (ευτυχως μου κοψε να τους σταματησω απ το να τον χτυπησουν λεγοντας φωναχτα πως εγω το πα) ζητησα συγνωμη και του ειπα πως αν θελει μπορει να μην μου ξαναμιλησει... Δεν με πειραζει που εχω μελανιες...απ το πιωμα ουτε που ενιωσα τπτ...με πειραζει το ποσο χαμηλα επεσα στα ματια μου χθες! Ειμαι ενας δειλος και τπτ αλλο... Πειτε οτι θελετε... Η μαλλον καλυτερα μην ξανασχοληθειτε με εναν αποτυχημενο! Παντως η αληθεια ειναι πως εβρισα χωρις να ξερω οτι ακουστηκε και εννοειται νηφαλιος δεν θα το κανα που πιστολι στον κροταφο να μου βαζες. Και γενικα εχω ξαναξεσπασει σε κοσμο λογω ζηλιας. Η ουσια του πουστη. Οχι του ομοφυλοφιλου...της πουσταρας!!! Τωρα τα ξερετε ολα και ποσο γελοιος ειμαι οταν θελω! Ποτε δεν θεωρουσα αληθινο αντρα... Αυθορμητο και τσαμπουκα... Τα αρχιδια τα χω διακοσμητικα εγω...σορρυ για τις λεξεις αλλα ειναι αληθεια, αντρικια δεν φερθηκα ποτε!! Θελω να αλλαξει αυτο! Μισω αυτο το κομματι του χαρακτηρα μου! Ειναι τεμπελια και βολεμα! Λες κι αμα φας ξυλο εγινε τπτ! Απλα τετοιες καταστασεις με αγχωνουν πολυ και μεσα μου ψιλοφοβαμαι τους αληθινους αντρες...γιατι εννοειται εγω δεν ειμαι
18-02-2011, 16:54 #1972
Επισης πολυς κοσμος που με εχει δει πιωμενο μου λεει οτι μου βγαινει παντα σε παραπονο και με βλεμμα χαμενο...αμ εγω μια ζωη με το παραπονο ζω...απλα εχω την γαμημενη συνηθεια να περιμενω αλλον να με παρει απ το χερι να ξεπερασω τα θεματα μου...τελευταια ομως και παρολο το χθεσινο αρχιζω και το ξεπερναω... Ελπιζω...γιατι σημερα ολη μερα ειμαι ρακος
18-02-2011, 16:58 #1973
Οταν λοιπον σας λεω οτι δεν υπαρχει ελπιδα για μενα μου λετε γλυκολογα... Οι αληθινοι αντρες μαλωνουν και δεν φοβουνται να πουν την γνωμη τους! Εγω ποτε δεν το χα το θαρρος αυτο. Μια κοτουλα που δεν εχει συνειδητοποιησει την αληθινη ζωη! Που παντα ετρεχε στον μπαμπα και τη μαμα! Ενα μαμοθρευτο... Τι σεξ να κανεις μετα? Πως να κοιταξεις γυναικα στα ματια οταν το βαζεις στα ποδια και υπεκφευγεις και δεν προσπαθεις για τπτ?
18-02-2011, 17:21 #1974
Γιατί υποτιμάς τόσο πολύ τον εαυτό σου?
Είναι λογικό που ντράπηκες γιατί ήξερες ότι δεν ήταν σωστό να μιλήσεις έτσι...
Πάντα στους εαυτούς μας βλέπουμε τα αρνητικά και δεν κοιτάμε τα θετικά...εσύ είσαι αυτός που υποβαθμίζει τον εαυτό του.Σκέπτεσαι διαρκώς τα ίδια τα ίδια με αποτέλεσμα να μην προχωράς μπροστά...το ένα φέρνει το άλλο...
Σταμάτα επιτέλους να υποτιμάς τον εαυτό σου...έτσι έκανα και εγώ πριν γνωρίσω τον άντρα μου.Εστίαζα διαρκώς στα άσχημα και η ζωή προχωρούσε αλλα εγώ παρέμενα ακίνητη...ενώ είναι τόσο όμορφη...?Έκλαιγα που δεν είχα έναν σύντροφο να με αγαπάει...Και να σου πω κάτι?Μετά απο κάποια χρόνια συνειδητοποίησα ότι μου άρεσε να ρίχνω το εαυτό μου, να κλαίω με τις ώρες.....δεν έβλεπα τίποτα θετικό ώσπου μια μέρα βρέθηκε ένας άνθρωπος που με αγάπησε και δυσκολεύτηκε παααρα πολύ μαζί μου να ανοιχτώ και να πω τον πόνο μου.
Ισως χρειάζεσαι και εσύ ένα τέτοιο στήριγμα...γιατί από τι έχω καταλάβει είσαι ευαίσθητος....
Τώρα που σκέπτομαι τα παλιά λυπάμαι για τον χρόνο που άφησα να περάσει... μην το κάνεις αυτό.
Αλήθεια η σχέση σου με τους γονείς ποια είναι?Θέλω να πω μιλάτε?
18-02-2011, 18:18 #1975
Μιλαμε αλλα το ψιλοαποφευγω γιατι η μανα μου συνεχως μου το γυρναει οτι παω να την κατηγορησω για κατι, ο πατερας μου καθεται και μου μιλαει αλλα λογω ηλικιας και αμορφωσιας δεν εχει τροπο να μαθει κατι...ξερει μονο να δινει αοριστες συμβουλες του τυπου ξεπερνα το η καντο αλλα αυτα τα λεω κι εγω στον εαυτο μου. Και γενικα οι προτροπες του και ολη του η σταση ποτε δεν με πεισανε. Γιατι ειναι κι αυτος κοτα σα κι εμενα και γιαυτο ειμαι τοσο κακομαθημενος... Γιατι παντα μαφηνε να κανω του κεφαλιου μου χωρις να με συμορφωνει... Στο κομματι του αντρισμου μου και της αναπτυξης του δεν ηταν ποτε παρων...γενικα δυνατο πατρικο προτυπο δεν ειχα κι αυτο ειναι λογος που με φοβιζει να κανω παιδια...επειδη ειμαι κι εγω μαλθακος μαλακας
Χαιρομαι για σενα που βρηκες γαληνη :) δεν ξερω γιατι με μισω τοσο... Παλιοτερα ζηλευα τα ατομα που τα χαν βρει ετοιμα ολα... Τωρα που δημιουργω τον εαυτο μου και τη ζωη μου με τα 2 μου χερια νιωθω πολυ καλυτερα... Ισως με μισω γιατι χρειαζομαι πολλη δουλεια για να γινω ανθρωπος... Το μοναδικο θετικο ειναι οτι αργα αλλα σταθερα βελτιωνομαι... Σαν χαρακτηρας το χετε καταλαβει οτι ειμαι των ακρων και της τελευταιας στιγμης... Σιγα σιγα το ενα μου μισο ανεβαινει απ τα ταρταρα και το αλλο μου κατεβαινει απ το βαθρο... Οταν συναντηθουνε θα χω φτασει στον στοχο μου
18-02-2011, 18:29 #1976
Λειπω απ το σπιτι συνεχως γιατι ευτυχως και δραστηριοτητες και αρκετες παρεες... Αλλα επειδη με απασχολουν τοσο τα προσωπικα μου το χω παρει το θεμα μονοκοπανιας γιατι δε με παιρνει αλλο. Εγω δεν ψαχνω για δουλεια? Δεν εχω αφησει πετρα ασηκωτη... Συνεχως τρωω ακυρα στα μουτρα λογω κρισης...
18-02-2011, 18:33 #1977
Τα οικονομικα και τα δικα μου και της οικογενειας ειναι ασχημα και μεσα σε ολα ειμαι και σε τελμα ως προς το τι μου αρεσει να κανω για την υπολοιπη ζωη μου... Θελω να χωθω σε δουλειες και δεν μαφηνουν.... Για μεταπτυχιακα και τετοια δεν ειχα ουτε ορεξη ουτε λεφτα ουσιαστικα απο τοτε που πηρα το πτυχιο 2μιση χρονια τωρα ειμαι παγιδευμενος σε ενα διχτυ καταθλιψης και απογοητευσης και αγχους απο το οποιο αρχισα να ξεφευγω απο περσυ την ανοιξη και ουσιαστικοτερα απ τα χριστουγεννα ως εδω... Ελπιζω να συνεχισω να προοδευω
18-02-2011, 18:38 #1978
Επισης οσο σπουδαζα ηξερα οτι ενα βασικο πτυχιο δεν φτανει στην αγορα. Επισης ηξερα πως ο πατερας δεν ειχε λεφτα (απ το σκατοκεφαλο μου ας πουμε δεν περνουσε να βρω μια δουλεια η και δυο) για μεταπτυχιακο ελεγα απο μεσα πως δεν εχει νοημα να σπουδασω...γι αυτο χρωστουσα πολλα σε μια φαση...ταυτοχρονα ομως δεν μου αρεσε ουτε η σχολη, ουτε ο κοσμος, ουτε το αντικειμενο...ημουν χοντρος, φτωχος, αγχωμενος, δεν ηξερα τι να κανω και μεσα σολα και παρθενος και ντροπαλος... Αλλοι θυμουνται τη φοιτητικη τους ζωη νοσταλγικα...εγω προσπαθω να την ξεχασω :(
18-02-2011, 18:41 #1979
Τοσο πια σκατα ολα? Γιατι δλδ κατι να μην ερθει νορμαλ απο μονο του? Οκ να παλεψω εγω για ολα (αν και πλησιαζοντας τα γηρατεια δεν βρισκω και νοημα πλεον...η καλυτερη ηλικια μου σπαταληθηκε ετσι κι αλλιως).... Τουλαχιστον ενα δεν μπορουσε να μου κατσει ευκολα? Ειμαι περιπτωση οτι και να μου λετε εσεις...γκαντεμης στα παντα μου
18-02-2011, 18:44 #1980
ολα μου παν αναποδα ολα μου παν ολα μου παν
ολα μου παν αναποδα ολα μου παν
AMAN!!!Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)