Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 161 FirstFirst ... 2937383940414989139 ... LastLast
Results 571 to 585 of 2414
    Banned
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Τωρα αυτην την κουβεντα γιατι την πιασαμε? Για να αγχωθω παλι?? Οκ μεγαλωσα και ειμαι παρθενος μαλακας με το πουλι στο χερι ολοκληρος μαντραχαλος!! Και μπαρμπας σε λιγο...μη μου μαμας την ψυχολογια τωρα...μιλαω και με την κοπελα στο face Και με ξενερωνεις φουλ!! Το ξερω γερασα τι να κανω τωρα?
    λεγε 22 εσυ!!οο καημενε!!

Senior Member
    ..

Και ολως τυχαιως οταν μιλουσα για το ποσο καλα πανε τα πραγματα δεν ειχατε ξαφνικα δουλειες και απαντουσατε αμεσως...οταν ειχα προβλημα ξαφνικα αποκτησατε δουλειες...αλλα αυτα συμβαινουν οταν δεν παιρνεις στα σοβαρα τον αλλον και νομιζεις οτι απλα γκρινιαζει...το οτι ολη νυχτα εμεινα ορθιος και χτυπουσα σφαλιαρες στον εαυτο μου το ξερες???
    Αυτα ειναι κ θεμα τυχης τζιμ το οτι δεν ημσταν τοτε κ ημασταν διαθεσιμοι καποια αλλη φορα! Μη γινεσαι παρανοικος κ σκαρφιζεσαι θεωριες συνωμοσιας οτι κοροιδευουμε τον καημενο απρθενο τζιμ. Αυτο εχεις καταλαβει εδω μεσα οτι κοροιδευουμε τους αλλους? Γιατι εγω αυτο δεν το εχω δει. Ειδικα σε εσενα σε αυτο το θρεντ.
    Οι σφαλιαρες καλο κανουν σε δυναμωνουν. Οι σαολιν βαρανε γυμνες γροθεις στα δεντρα για να δυναμωσουν κι στεκονται στηριγμενοι στο κεφαλι 4 ωρες.

Senior Member
    καλα την αφηνω!

δεν εχει νοημα ετσι κι αλλιως

ο καθενας ειναι αυτος που ειναι

και η κοπελα αμα σε γουσταρει δε θα ζητησει και ταυτοτητα

φανταζομαι ουτε και συ θα της ζητησεις

συζητηση για ηλικια τελος

παντως δεν το εκανα για να σου χαλασω την ψυχολογια

ετσι για να δω και γω που ειμαι

φτανει ομως. οκ
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member

Το ξερω οτι δεν εχει κανεις καμια υποχρεωση αλλα τουλαχιστον πεσ το απ την αρχη....οχι καινουριο κοσκινακι να βοηθησουμε τον χαζουλη τον παρθενο τον τζιμ και μετα βαρεθηκαμε...ή εχουμε δουλειες...ή κανεις κατι ή δεν το κανεις...
    δλδ η να μην σου απανταμε καθολου ή αλλιως να ειμαστε κρεμασμενοι πανω στο πισι 24/7? προτιμω το πρωτο. Αν θες το δευτερο χρεωνω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Αυτο που θα επαναλαβω ειναι οτι πρεπει να δυναμωσεις κ να αποκτησεις ενα κοινωνικο υποστηρικτικο δικτυο ωστε να μην εξαρτασαι απο ενα φορουμ, που δεν ειναι ολοι εδω παντα διαθεσιμοι 24/7. Ξερω οτι οταν ζουμε εκεινη τη στιγμη ενα προβλημα μας φαινεται το μεγαλυτερο κ σημαντικοτερο, αλλα οσο πιο δυνατος κ συγκεντρωμενος εισαι κ εχεις φιλους κ οικογενεια γυρω σου τοσο πιο ευκολα θα το αντιμετωπιζεις. Κ οταν γκρινιαζεις σαν παιδι Α! δε μοθ μιλατε σας μισω φευγς δεν σας ξαναμιλαω δειχνει οτι τελικα δεν εισαι αρκετα ωριμος, κ οι ανθρωποι δε συνηθιζουν να περιθαλπτουν γκρινιαρικα παιδια, γιατι ποιος γουσταρει τη γκρινια στην τελικη? Και να ξερεις οτι μπορει ναι εισαι 99 εκει για καποιον κ αν δεν εισαι μια να σε χρεωνει κ να φερεται ετσι παιδιαστικα. Ευτυχως ειχες δειξει γενικα καλα στοιχει στις προηγουμενες 33 σελιδες κ δε χρεωθηκες κ συνεχιζουμε να σου απανταμε. Ετσι ειναι η ζωη. Δεν ξερω τι καταλαβες απο οσα ειπα, ηθελα να σε διαφωτισω λιγο στο πως αλληλεπιδρουν οι ανθρωποι...

Τωρα οσον αφορα το θεμα τι να της πεις, εχεις δυο επιλογες: α) αμα νιωθεις καλα κ ειναι ενταξει η κοπελα κ λιγο τσιμπημενη (πως θα το καταλαβεις αυτο δεν ξερω, δεν ξερω την κριση σου), τησ λες την αληθεια ομορφα κ ωραια αλλιως β) πουλας ενα παραμυθακι οτι ησουν δυο χρονια ερωτευμενος στο λυκειο κ ειχες σχεση, κ ηταν η πρωτη σου σχεση κ μετα απο αυτο επαθες καταθλιψη κ δεν ειχες ορεξη για ερωτικες σχεσεις κ αργησες να την ξεπερασεις κ δεν ησουν κ απο τα ατομα που θα καναν σεξ απλα για το σεξ αλλα ηθελες κ συναισθημα κ το συναισθημα σου για αυτην σε εμποδιζε τοσα χρονια να αρχισεισ κατι αλλο κ τωρα νιωθεις αβολα γιατι παει καιρος κ γιατι εχεις συνηθισει μονο μια γυναικα κτλ κτλ κτλ Μπορω να σου βρω κ αλλες παραλλαγες της ιστοριας :P
    Eισαι δαιμονια!!! Αλλα αυτα ειναι ψεμματα....και δεν πολυγουσταρω...με αγχωνουν τα ψεμματα...προκαλουν απαιτησεις...και επειδη μου το χει πως της αρεσω μπορει να με φανταζεται και για τιποτα πηδικουλα....οποτε θα γινει κωλος η κατασταση kai Θα αγχωθω χειροτερα...εγω λεω να το αφησω να αιωρειται...κι οταν γνωριστουμε καλυτερα...να βρω εναν κομψο τροπο να το πω...ισως βαζωντας καμια μικρησαλτσουλα - ψεμματακι....

Senior Member
    δλδ η να μην σου απανταμε καθολου ή αλλιως να ειμαστε κρεμασμενοι πανω στο πισι 24/7? προτιμω το πρωτο. Αν θες το δευτερο χρεωνω!
    Δεν εννουσα αυτο και το ξερεις!

Senior Member
    Κι εγω υποφερω...και μαζι με μενα η οικογενεια μου ολοκληρη...πιο πολυ απο οσο νομιζεις και απο οσο μπορεις να καταλαβεις....γιατι στη θεση μου ποτε δεν θα ερθεις...μπορει να εισαι σε αλλες θεσεις εξισου δυσκολες...αλλα τον πονο μου ποτε δεν θα τον νιωσεις...γιατι αν το ενιωθες δεν θα με παρεξηγουσες....
    Εγψ εχασα τον πατερα μου πριν 2,5 μηνες, αφου τον ειχα δει λιγο πριν μες στην ψυχιατρικη σε ραντζο να φωναζει κ να κλαιει, κ οταν πεθανε ολο αυτο το περασα μονη μου στη σοφιτα, να νταντευουν ολοι τη μανα μου κ εγω να ειμαι μονη μου να κλαιω στο μαξιλαρι μου στο κρεβατι μου στη σοφιτα, σε ωμο δεν εχω κλαψει, ουτε οι φιλοι μου δεν εμφανιστηκαν γιατι ειχαν τις δουλειες του αλλα δε γκρινιαξα και δεν την ειπα σε κανεναν. Θα ανταλλασσες το προβλημα μου με το δικο σου? Εγω ευχαριστως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    λεγε 22 εσυ!!οο καημενε!!
    23-24 δειχνω ετσι κι αλλιως.... :P

ε ρε τι τραβαω γερος ανθρωπος...

Senior Member
    Eισαι δαιμονια!!! Αλλα αυτα ειναι ψεμματα....και δεν πολυγουσταρω...με αγχωνουν τα ψεμματα...προκαλουν απαιτησεις...και επειδη μου το χει πως της αρεσω μπορει να με φανταζεται και για τιποτα πηδικουλα....οποτε θα γινει κωλος η κατασταση kai Θα αγχωθω χειροτερα...εγω λεω να το αφησω να αιωρειται...κι οταν γνωριστουμε καλυτερα...να βρω εναν κομψο τροπο να το πω...ισως βαζωντας καμια μικρησαλτσουλα - ψεμματακι....
    Αρα βρηκες την απαντηση στο ερωτημα σου!!! τελεια!

Senior Member
    Εγψ εχασα τον πατερα μου πριν 2,5 μηνες, αφου τον ειχα δει λιγο πριν μες στην ψυχιατρικη σε ραντζο να φωναζει κ να κλαιει, κ οταν πεθανε ολο αυτο το περασα μονη μου στη σοφιτα, να νταντευουν ολοι τη μανα μου κ εγω να ειμαι μονη μου να κλαιω στο μαξιλαρι μου στο κρεβατι μου στη σοφιτα, σε ωμο δεν εχω κλαψει, ουτε οι φιλοι μου δεν εμφανιστηκαν γιατι ειχαν τις δουλειες του αλλα δε γκρινιαξα και δεν την ειπα σε κανεναν. Θα ανταλλασσες το προβλημα μου με το δικο σου? Εγω ευχαριστως.
    Καταρχην συλληπητηρια...δεν εχω περασει απωλεια γονεα ακομα αλλα φανταζομαι ηταν ζορικο και λυπαμαι που η αντιδραση μου σε εκανε να το φανερωσεις σε μας εδω...να σαι καλα να τον θυμασαι πανω απο ολα...τι να πω τωρα μου ελιωσες την καρδια... δυναμη σου ευχομαι...και τετοιους φιλους να τους βρασεις!!!!

Οκ δεν θα το ανταλλαζα...αλλα να σου πω την αληθεια για μενα? γιατι εχω περασει απωλεια 1ου μου ξαδερφου απο αυτοκινητιστικο...εγω 18 κι αυτος 24....μεσα μου το παραπονο ακομα θα υπηρχε...και υπηρχε και τοτε...απλα προστεθηκε κι ο θανατος του ξαδερφου μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    καλα την αφηνω!

δεν εχει νοημα ετσι κι αλλιως

ο καθενας ειναι αυτος που ειναι

συζητηση για ηλικια τελος

παντως δεν το εκανα για να σου χαλασω την ψυχολογια

ετσι για να δω και γω που ειμαι

φτανει ομως. οκ
    Αντιλαμβανεσαι ποσο με φρικαρουν τα νουμερα σαυτη τη φαση ετσι?

Quote Originally Posted by researcher View Post

έτσι είναι τζιμ.
    [SIZE="3"][url]http://mankap.blogspot.com/[/url][/SIZE]
    "Im a cowboy, on a steel horse I ride, Im wanted dead or alive"

Φιλε να σου πω εγω πως θα γινεις καλα???Σοβαρα τωρα γιατι εχουμε φτασει 40 pages ενα θεμα και αναλυουμε αερα κοπανιστο.Παρε το ξυνιαρι και αντε σε ενα χτυματακι να δουλεψεις να φυτεψεις ντοματουλες και μελιντανιτσες και θα ανοιξουν και οι πλατες σου.Αντε παλικαρι μου παρε τη ζωη σοβαρα.Αργια μητηρ πασης κακιας το εχεις ακουσει?Εργασιοθεραπεια το χεις ακουσει?Μετα απο μια βδομαδα να σε δω αν θα εισαι δυστιχισμενος.

Senior Member
    Δε φταινε οι φιλοι μου για κατι, τουλαχιστον οχι πολυ κ οχι ολοι :P Εγω εκανα τη δυνατη κ ειμαι κιολας απο ο,τι φανηκε, κ αμα κανεις τη δυνατη δε θα τρεξουν οκ, αλλα αμα ελεγα σε καποιον να ερθει θα ερχονταν 5. Δεν τους βραζω τους φιλους μου οχι, οταν τους θελω ειναι εκει σχεδον παντα, κ αυτο συμβαινει κ με σενα, μονο που εσυ δε μπορεις να ανοιχτεις απο οτι φαινεται σε φιλους οσο ανοιγεσαι εδω.. Λες δε σε καταλαβαινουν κτλ κτλ... Για να σε καταλαβουν πρεπει να μιλησεις, πρεπει να θες να τους αφησεις να ερθουν κοντα σου..

Senior Member
    Αντιλαμβανεσαι ποσο με φρικαρουν τα νουμερα σαυτη τη φαση ετσι?

οχι και τοσο

η δικη μου αυτοαντιληψη δεν εχει να κανει φοβερα με τα νουμερα

αλλα οπως και να χει εαν αυτο σου προκαλει στρες

οκ no problem
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)