ti na dialeksw???? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 29 of 29
    ναι πεσ μου

Senior Member
    και εγω εχω αποριες, πολλες παρα πολλες και δεν μπορει να μου τις λυσει κανενας. για παραδειγμα, λεω αν φωνη ισον ψυχη τοτε χοντρες ειναι αντρες ψηλες ειναι γυναικες. γιατι ομως, αυτο με καιει! γιατι ειναι ολα τοσο περιεργα και διαστρεβλωμενα...?

μη λες κανενας δεν το πιστευω αυτο.απλα θεωρω οτι καποιος αλλος μπορει να σου πει κατι που εσυ δεν σκεφτηκες μεχρι τωρα

Senior Member
    Ο εαυτός σου δεν είναι επίπεδος. Φαντάσου τον σαν ένα χώρο μέσα στον οποίο μπορείς να κινηθείς προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι κινήσεις σου (η συμπεριφορά σου) μπορεί να είναι διαφορετικές κάθε φορά αλλά εφόσον μένεις στα όρια του χώρου σου (εγώ σου) κινείσαι όπως πρέπει να κινείσαι.

Άκομα και αν πιάσεις κάθε σου συμπεριφορά (μάλλον κάθε σου κομμάτι) σαν κάτι επίπεδο. π.χ. την δυναμική σου τότε αυτή αν υπήρχε μονάδα μέτρησης δεν θα κινιόταν σε ένα μοναδικό νούμερο κάθε φορά αλλά σε ένα φάσμα.

Αν πραγματικά σε εμπόδιζε αυτό στην καθημερινότητα σου τότε θα σήμαινε πως είχες βγει εκτός του χώρου σου και εκτός του φάσματος. Να θυμάσαι πάντως πως δεν χρειάζεται να αναλύεις την συμπεριφορά σου αλλά να διδάσκεσαι από τα όσα σου συμβαίνουν και να την προσαρμόσεις στις δικές σου ανάγκες κούκλα μου.

Παρακαλώ βρε σιγά τπτ!! :d
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

πολυ σωστο!!!!!!!!!!respect...να περνατε τελεια χαιρετω

Senior Member
    να είσαι καλά. :) Άντε κι είχα καιρό να το ρίξω στις φιλοσοφίες... :d Εγώ σε ευχαριστώ π μου έδωσες έμπνευση. χαχα :d
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by insect View Post
    και εγω εχω αποριες, πολλες παρα πολλες και δεν μπορει να μου τις λυσει κανενας. για παραδειγμα, λεω αν φωνη ισον ψυχη τοτε χοντρες ειναι αντρες ψηλες ειναι γυναικες. γιατι ομως, αυτο με καιει! γιατι ειναι ολα τοσο περιεργα και διαστρεβλωμενα...?
    Φωνή = μυαλό / καρδιά = ψυχή

Φωνή και καρδιά = εσύ! ;) Θα το σκεφτώ όμως καλύτερα και θα σου το αναπτύξω κάποια στιγμή. :d

Senior Member
    ναι μπορει να ειναι κι ετσι. η καρδια ειναι υπουλο πραγμα. μερικες ειναι κυριαρχες, κατακτητριες στην καρδια του αντρα και την κανουν οτι θελουν, την παιζουν σαν παιχνιδακι. ειναι σκληρες αλλα συγχρονως και γλυκες.

Senior Member
    Το θέμα είναι να μην την μοιραστείς την καρδιά / ψυχή σου με λάθος άτομα λοιπόν σωστά;

Senior Member
    σωστα αλλα μου αρεσουν και οι προκλησεις συναμα. νταξει δε λεω να καταλληξω "βαμπιρ" στην εξερευνιση μου για αγαπη αλλα μην ειναι και εντελως flat. το παθος κραταει τις σχεσεις και οι εναλλαγες. τεσπα αλλα λεγαμε αλλα λεμε να δουμε που θα καταλληξουμε. πρεπει να φυγω σε λιγο/.

Senior Member
    Τότε ρισκάρεις αλλά αν το κάνεις είσαι έτοιμος για όλα και για τα καλά και για τα κακά. έτσι?

Banned
    ενοειτε οτι αυτα πανε μαζι. αν εισαι ο εαυτος σου εισαι και κατα συνεπεια το ιδανικο εγω σου. και αυτο ειναι το σωστο.

Senior Member
    το ιδανικο εγω σου ειναι κομματι του εαυτου σου κι αυτο δειχνει δηλαδη ποιοσ ειναι ο χαρακτηρασ σου ασχετα αν νομιζεισ εσυ οτι καλυπτονται οι αδυναμιεσ σου εισαι παλι εσυ κι αυτο δεν αλλαζει

Senior Member
    λολ, τα μυστηρια ειναι λιγα αλλα καλα. ευχομαι να ειστε ολοι καλα. δεν μπαινω πολυ συχνα πλεον και ουτε προκειτε. καλυτερα να βγαινω εξω βολτα μονος μου και να θαυμαζω τα οσα λιγα ομορφα μπορει να εχει μια πολη. θα παω στην παραλια θα ξαπλωσω και αν ζεσταθω θα κανω και ενα μπανακι. τετοια εποχη ειναι ιδανικη για κολυμπι. θα καμουφλαρω και το σωμα μου ;)

σορρυ οφ τοπικ

Page 2 of 2 FirstFirst 12