ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ! ! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Banned
    συμφωνω... αλλα δεν εχουν ολοι το ιδιο προβλημα.. καλυτερα να ειχα καταθλιψη χιλιες φορες παρα αυτο το προβλημα:( ειλικρινα. οχι δεν με μπαναρε πιστευω απο απαιτηση πολλων η ρεμεντι... ζητημα να ηταν 3 ατομα... που δεν με ανεχονται (και καλα κανουν) πιστευω ακραδαντα πως αυτο που κανω δεν το κανω επιτηδες.. ευχομαι να περασει το συντομοτερο...

Banned
    η Remedy προσωπικα για μενα εχει προβλημα και με παρενοχλει τρομοκρατωντας με (ROFLMAO) οτι θα με περιποιηθουν οι admins, με καταγγελιες στη safeline και τη διωξη. το ποινικο μου μητρωο ειναι λευκο ακομα, αν λερωθει θα ειναι εξαιτιας της. ο τροπος που συμπεριφερεται μοιαζει φασιστικος λες και της ανηκει το φορουμ, και φτανει να προσβαλλει κι αλλα μελοι που εχουν προβλημα υγειας, χωρις λογο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by seleios View Post
    ανεμε, να τονισω στο παραπανω μηνυμα σου οτι στην κατασταση που ειμαι δεν μπορω να μπω στη θεση κανενος, ισα-ισα αυτοι να μπουν στη θεση τη δικια μου μιας και "αυτοι" ειναι ποιο νηφαλιοι απο μενα ισως μπορεσουν να με συμμεριστουν και να ενστερνιστουν το προβλημα μου.

δν έχω παρακολουθήσει διενέξεις ανάμεσα σε σένα κ άλλους , αλλά πώς ξέρεις ότι όλοι οι άλλοι είναι πιο νηφάλιοι από σένα ?
    όπως εσύ επιμένεις για αυτή σου τη δυσκολία και την πιστεύω , μν επιμένεις πως δν υπάρχουν κ λιγότερο νηφάλιοι από σένα ?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    συμφωνω... αλλα δεν εχουν ολοι το ιδιο προβλημα.. καλυτερα να ειχα καταθλιψη χιλιες φορες παρα αυτο το προβλημα:( ειλικρινα. οχι δεν με μπαναρε πιστευω απο απαιτηση πολλων η ρεμεντι... ζητημα να ηταν 3 ατομα... που δεν με ανεχονται (και καλα κανουν) πιστευω ακραδαντα πως αυτο που κανω δεν το κανω επιτηδες.. ευχομαι να περασει το συντομοτερο...
    μν το λες αυτό για την κατάθλιψη...
    μν εύχεσαι ποτέ για κάτι , γιατί δν ξέρεις ....μπορεί κ σου συμβεί...

Senior Member
    κηπ, εισαι σε πολυ καλυτερη κατασταση απο εμενα και μακαρι να ημουν σαν και εσενα! εσυ ξερεις να συμπεριφερθεις οποτε μη παραπονιεσαι. εγω εχω το προβλημα οχι εσυ.. σε θεωρουσα νοημων ατομο και νομισα οτι θα με καταλαβεις. αλλα τελικα οχι... :(

ξέρεις πως είναι να πάσχεις από ψύχωση?
    ακούς τί λες?

Banned
    σελειος!εδω ολοι τρωμε τις φρικες μας!δεν σου κανει κατι η καποιος?κανε την με ελαφρα αν νιωθεις οτι σε προσβαλλουν!μην στεκεσαι ομως στο προβλημα σου,πχ α εχω αυτο φερθειτε μου εσεις ετσι κ εγω που εχω αυτο φερομαι οπως θελω!μοιαζει με δικαιολογια πιο πολυ παρα με παραπονο..πολυ φιλικα.

Senior Member
    seleios,

κανείς δεν είναι τέλειος. Όχι μόνο εδώ μέσα, αλλά και εκεί έξω. Δε γνωρίζω λεπτομέρειες για τις διενέξεις που αναφέρεις, αλλά επειδή όλοι εδώ συζητάμε μεταξύ μας με γραπτά κείμενα, σκέφτομαι πως καμιά φορά είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθεί κάτι, μια λέξη, μια κουβέντα, το ύφος, αφού δεν έχουμε μπροστά μας τον άλλο, δεν τον βλέπουμε, δεν ακούμε τον τόνο της φωνής του και ίσως είναι αρκετά εύκολο να ανάψουν φωτιές, ιδίως αν κάποιος είναι προϊδεασμένος κατά κάποιο τρόπο.

Όποια κι αν είναι η πάθησή σου, δεν έχει νόημα να εύχεσαι να είχες κάποια άλλη από αυτή. Πολύ φιλικά, λοιπόν, θα σου έλεγα να εστιάσεις στο δικό σου θέμα και να κάνεις ό,τι είναι καλύτερο για σένα.

Για το θέμα της επικοινωνίας και της συνεννόησης με τους άλλους, νομίζω πως η προσπάθεια πρέπει να γίνεται και από τις δύο μεριές. Χωρίς να σου λέω να μεταμορφωθείς ξαφνικά μ' ένα μαγικό ραβδάκι σε κάποιον άλλο, λέω απλά πως μπορείς να κάνεις κι εσύ μια προσπάθεια στο βαθμό που μπορείς.

Page 2 of 2 FirstFirst 12