υπαρχει τροπος μετρησης σερετονινης στον εγκεφαλο? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    εδω μπορεισ να βρεισ τεστ νευροδιαβιβαστων http://www.integrativepsychiatry.net...ter_tests.html αλλα και να το πασ στο γιατρο σου θα σου πει οτι ειναι μαλακιεσ και δε θα το λεβει καν υποψη του κανει γυρω στα 200 ευρω ομωσ να ξερεισ!!!εχω κανει εγω αμα θεσ καμια πληροφορια πεσ μου!!!

Member
    καλα που δεν το εκοψα το τσιγαρο δηλαδη! ευχαριστω για τις απαντησεις.

Member
    για πες ρε pad ,
    το αποτελεσμα της μετρησης ηταν σημειο αναφορας ?
    δεν ξερω και τι περνας βεβαια για να σε ρωτησω κατι παραπανω

Senior Member
    arktos k martha ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ! πονηρουληδες !!! Δεν μιλησα εγω για τσιγαρο. Δεν θα σας δωσω αλοθι να συνεχισετε να ρουφατε πισσα που προκαλει καρκινο του πνευμονα ,καθως και μερικες χιλιαδες αλλες τοξικες ουσιες που εισπνεει κανεις με το τσιγαρο . Εγραψα μονο για την νικοτινη ! το τσιγαρο (ο καπνος , το κλασικο λεμε, γιατι υπαρχει και το ηλεκτρονικο ) προσκαιρα το νοιωθεις σαν αγχολιτικο αλλα μακροπροθεσμα τα οφελη του ειναι ασημαντα σε σχεση με τις βλαβες που προκαλει,,, αποδυναμωνει τον οργανισμο, κατι εντελως ανεπιθυμητο οταν εχει κανεις να αντιμετωπισει και καταθλιψεις , πανικους , μεταβολες συναισθηματων και ενα σωρο προβληματα ,,που τοτε ειναι που χρειαζεται εναν οργανισμο δυνατο και καλοκουρδισμενο !!!!! φιλικη συμβουλη: αν θελεται να αντιμετωπισεται ψυχικα προβληματα με επιτυχια, ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑς , ΝΟΥς ΥΓΙΕΙς ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕς ! κοψτε το τσιγαρο !

Senior Member
    pad ..μασ ενδιαφερει πολυ η εμπηρεια σου με το τεστ πεσ μασ..Pleaseeeeee
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    πως γινεται αυτο το τεστ;;;;;;;;;;;; δινεις αιμα ;;;;;;;;;;;;

Senior Member
    παραγγελνεισ το τεστ σου ρχεται ενα κουτι με ενα συλλεκτη ουρων και στελνεισ 5 γραμμαρια ουρα πρωινα και τα αναλυουν αυτοι και μετα απο κανενα 1,5 μηνα ερχονται τα αποτελεσματα αμα θελετε να ανεβασω και τα αποτελεσματα απλα να μου πει ενασ πωσ.

Junior Member
    Quote Originally Posted by pad View Post
    παραγγελνεισ το τεστ σου ρχεται ενα κουτι με ενα συλλεκτη ουρων και στελνεισ 5 γραμμαρια ουρα πρωινα και τα αναλυουν αυτοι και μετα απο κανενα 1,5 μηνα ερχονται τα αποτελεσματα αμα θελετε να ανεβασω και τα αποτελεσματα απλα να μου πει ενασ πωσ.
    Καταρχάς εύχομαι σε όλους καλό νέο έτος, με λιγότερους ή αν είναι δυνατόν καθόλου πανικούς. pad έριξα μια ματιά στο site που έδωσες και θα ήθελα να σε ρωτήσω 2-3 πραγματάκια, αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα. πρώτον αν παίρνεις κάποιο φάρμακο τύπου SSRI (γιατί σε μια τέτοια περίπτωση σίγουρα το test θα επηρεάζεται από το φάρμακο). Δεύτερον που με προβληματίζει είναι το γεγονός ότι σου δίνουν επίπεδα νευροδιαβιβαστών από μόνο τα πρωινά ούρα (δεν μπορώ να κρίνω αν η μέθοδος που περιγράφεται όντως μπορεί να δώσει αποτελέσματα, αλλά αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι για τη μέτρηση των κατεχολαμινών (ορμόνες του άγχους, όπως αδρεναλίνη, νοροδρελανίνη, επινεφρίνη κτλ) η μέθοδος που προτιμάνε οι γιατροί είναι η 24ωρη καταγραφή των ούρων (συλλέγεις τα ούρα μιας ημέρας) έτσι ώστε να έχεις το προφίλ και τις ηερήσιες διακυμάνσεις (π.χ. μια μέτρηση μόνο μπορεί να δείξει αυξημένες ή μειωμένες τιμές για πολλούς και διάφορους λόγους). δυστυχώς δεν έκανα τη συγκεκριμένη εξέταση επειδή παίρνω χάπια SNRI και έπρεπε να τα διακόψω για 2 εβδομάδες έτσι ώστε τα αποτελέσματα μιας τέτοιας εξέτασης να μπορούσαν να δώσουν κάποια "πληροφορία" στο γιατρό μου. Τρίτον, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν έψαξες καθόλου το θέμα και από πλευράς άλλων απεικονιστικών εξετάσεων π.χ. PET scan ή MRI εγκεφάλου?

Senior Member
    εχεισ δικιο για τισ διακυμανσεισ το ολο θεμα ειναι απλα μια φωτογραφια του οργανισμου το πρωι μπορεισ να κανεισ παρολο που παιρνεισ τα χαπια απλα θα βγει ανεβασεμενη η σερετονινη σου και νοραδρεναλινη σου οπωσ και μενα γραφεισ ενα συντομο ιστορικο που γραφεισ τα φαρμακα που παιρνεισ πιο πριν.
    mri εχω κανει ειναι αχρηστη δειχνει μονο ανατομικεσ λεπτομερειεσ και τα αγγεια πραγμα που δεν μασ ενδιαφερει για fmri και για pet ενδιαφερομαι κι εγω αν μουθ πει καποιοσ τι δειχνει γιατιο απο οτι νομιζω παλι ανατομικα ειναι οποτε δεν υπαρχει γιατρεια!!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12