Ερωτας:Κινητηριος δυναμη..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37
    Senior Member

Ερωτας:Κινητηριος δυναμη..

Παρατηρω την σχεση μου..
    Υπαρχουν στιγμες που ειμαι πολυ ερωτευμενη με τον αντρα μου..αυτες τις στιγμες νιωθω πως μπορω να ξεπερασω και τα πιο δυσκολα..
    Ομως υπαρχουν και στιγμες αδιαφορες και τοτε μου λειπει ο ερωτας!!
    Πραγματικα πιστευω οτι οι πιο δημιουργικες περιοδοι της ζωης μου ηταν οταν ημουν φουλ ερωτευμενη..
    Λετε να εχω εξαρτηση απο τον ερωτα??
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Banned
    χμ!ετσι ειναι φωτεινη μου!στον ερωτα παρανοεις!πιο περα κ απ'την τρελα φτανεις!που λεει κ το ασμα χεχε!υπαρχει βρε πιο ζωτικο πραγμα απο τον ερωτα??οταν εισαι ψυχη και σωματι σε καποιον,δεν παει να καιγεται ο κοσμος!!εγω θα εβαζα κ την αγαπη μεσα..οταν νιωθω οτι με αγαπουν πεταω!σκιζω τα βουνα που λεμε :)

Senior Member
    Θα προτιμουσα να μην ειναι τοσο σημαντικο για μενα..δηλ αυτο που λεμε δεν παιζει να εισαι μες την τρελη χαρα συνεχεια..

Banned
    Quote Originally Posted by Αφωτεινή View Post
    Θα προτιμουσα να μην ειναι τοσο σημαντικο για μενα..δηλ αυτο που λεμε δεν παιζει να εισαι μες την τρελη χαρα συνεχεια..
    μα ο ερωτας μας δημιουργει καποιες χημικες διεργασιες που μας κανουν,χαζοχαρουμενους!:P σε ολους μας ειναι σημαντικος ο ερωτας!

Banned
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    χμ!ετσι ειναι φωτεινη μου!στον ερωτα παρανοεις!πιο περα κ απ'την τρελα φτανεις!που λεει κ το ασμα χεχε!υπαρχει βρε πιο ζωτικο πραγμα απο τον ερωτα??οταν εισαι ψυχη και σωματι σε καποιον,δεν παει να καιγεται ο κοσμος!!εγω θα εβαζα κ την αγαπη μεσα..οταν νιωθω οτι με αγαπουν πεταω!σκιζω τα βουνα που λεμε :)
    συμφωνω! εισαι απο τους ανθρωπος που μαλλον ξερουν να αγαπανε :)

Senior Member
    Έρως ανίκατε μάχα δεν έλεγε η Αλίκη (από την οποια το έκλεψε και ο Σοφοκλής);
    Έτσι είναι Αφωτεινή, όταν είσαι ερωτευμένος, δεν υπάρχει εμπόδιο που να μην μπορείς να ξεπεράσεις, πρόβλημα που να μην μπορείς να λύσεις, όνειρο που να μην μπορείς να κυνηγήσεις... η ακόμα και αν τελικά δεν μπορείς, δεν αισθάνεσαι και τόσο άσχημα!
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Αχ Φωτεινή............τι θέμα είναι αυτό που έθιξες καλή μου!!!!

Τις εποχές που ειμαι ερωτευμένη πάνε όλα καλά. Λες και ένα μαγικό ραβδάκι με ακουμπά και τα κάνω όλα σωστά, με όρεξη, μέσα σε ένα σύννεφο.
    Ναι, ένας τρελλός έρωτας θα ήταν ότι έπρεπε.......:)

Senior Member
    Θεραπευτικος ο ερωτας..αν εχεις και τα προς το ζειν ,ακομα καλυτερα!
    Μα ολοι ζηταμε να αγαπαμε και να αγαπιομαστε,γιατι ειναι τοσο δυσκολο?
    Εχουμε απορροφηθει τοσο πολυ απο τις υποχρεωσεις μας και εχουμε γινει ρομποτ γμτ..
    Ακομα κι εγω που δηλωνω τοσο εξαρτημενη απο τον ερωτα,με βλεπω να δυσανασχετω με την ερωτικη μ φυση,πολλες φορες ειμαι εκτος τοπου και χρονου..νιωθω αταιριαστη με λιγα λογια!!

Senior Member
    Θεραπευτικος ο ερωτας..αν εχεις και τα προς το ζειν ,ακομα καλυτερα!
    Μα ολοι ζηταμε να αγαπαμε και να αγαπιομαστε,γιατι ειναι τοσο δυσκολο?
    Εχουμε απορροφηθει τοσο πολυ απο τις υποχρεωσεις μας και εχουμε γινει ρομποτ γμτ..
    Ακομα κι εγω που δηλωνω τοσο εξαρτημενη απο τον ερωτα,με βλεπω να δυσανασχετω με την ερωτικη μ φυση,πολλες φορες ειμαι εκτος τοπου και χρονου..νιωθω αταιριαστη με λιγα λογια!!
    xe xe ο ερωτας ειναι παντα θεραπευτικος φωτεινουλα
    αλλα αλλο ο ερωτας αλλο η αγαπη ,δυο διαφορετικα πραγματα μεταξυ τους ,το ενα ειναι εκρηξη υφαιστειου στο μυαλο και στο σωμα σου ,και το αλλο η λαβα ζεστη που κυλα στους προποδες του βουνου αργα ,αργa και σε παρασερνει,αλλα ειναι τοσο ομορφο αυτο το συναισθημα σε κατακλυζει να το αισθανεσαι, βλεπεις οσο πιο αργη ειναι λαβα που ρεει τοσο πο πολυ καταλαβαινεις την ζεστασια της και την ακολουθεις, γιατι σε μαγευει με την ηρεμια που κυλα και τα χρωματα που σου αποκαλυπτονται ,σε αγκαλιαζουν προς στα ματια σου και πανε πιο βαθια Για να αλλαξω και λιγο ρεπερτοριο ,και να μην πω τα ιδια με τους παραπανω ,γιατι δεν μου αρεσει να επαναλαμβανομαι
    χε χε ******** When you are in love ,everything and anything is possible****** yes on the sp............t

Καλες γιορτες με αγαπη ,για ολους :)
    Το πρώτο σου χρέος πλαταίνοντας το εγώ σου είναι, στην αστραπόχρονη τούτη στιγμή που περπατάς στη γης, να μπορέσεις να ζήσεις την απέραντη πορεία, την ορατή και την αόρατη του εαυτού σου.
    ΚΑΖΑNΤΖΑΚΗΣ

Senior Member
    Φωτεινή,

υπήρξαν φορές μέσα σε σχέση που καθώς ένιωθα τον έρωτα να καταλαγιάζει έμπαινα σε σκέψεις. Λίγο χανόμουν στα καθημερινά, λίγο η τριβή που στη φάση αυτή με κούραζε και μ’ έκανε πιο ευερέθιστη απέναντι στον άλλον..
    όμως το όμορφο για μένα ήταν που σε μια επόμενη στροφή, εντελώς φυσικά, έβρισκα τον εαυτό μου να ερωτεύεται ξανά τον άνθρωπο εκείνο, να νιώθω ξανά ένα δυνατό καρδιοχτύπι και μια επιθυμία δυνατή.

Κάποιες φορές ο έρωτας είναι σαν ένα εγωκεντρικό παιδαρέλι.. Θέλει την προσοχή μας.
    Αφηνόμαστε να τον ζήσουμε, αλλά καθώς περνάει ο καιρός μέσα στη σχέση θέλει λίγο να τον τσιγκλάμε κι εμείς, να τον κρατάμε ξυπνητό και να παίζουμε μαζί του :)

soft,
    αυτή η ζεστή λάβα που κυλάει αργά μου άφησε μια τόσο ωραία αίσθηση! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by crazy_diamond View Post
    Φωτεινή,

υπήρξαν φορές μέσα σε σχέση που καθώς ένιωθα τον έρωτα να καταλαγιάζει έμπαινα σε σκέψεις. Λίγο χανόμουν στα καθημερινά, λίγο η τριβή που στη φάση αυτή με κούραζε και μ’ έκανε πιο ευερέθιστη απέναντι στον άλλον..
    όμως το όμορφο για μένα ήταν που σε μια επόμενη στροφή, εντελώς φυσικά, έβρισκα τον εαυτό μου να ερωτεύεται ξανά τον άνθρωπο εκείνο, να νιώθω ξανά ένα δυνατό καρδιοχτύπι και μια επιθυμία δυνατή.

Κάποιες φορές ο έρωτας είναι σαν ένα εγωκεντρικό παιδαρέλι.. Θέλει την προσοχή μας.
    Αφηνόμαστε να τον ζήσουμε, αλλά καθώς περνάει ο καιρός μέσα στη σχέση θέλει λίγο να τον τσιγκλάμε κι εμείς, να τον κρατάμε ξυπνητό και να παίζουμε μαζί του :)

soft,
    αυτή η ζεστή λάβα που κυλάει αργά μου άφησε μια τόσο ωραία αίσθηση! :)

συμφωνώ.
    οι επιστήμονες λένε πως το πολύ 2 χρόνια μπορεί να κρατήσει ένας έρωτας.

νιώθω πως είμαι εξαίρεση.
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    καλυτερα να τον χρειαζεσαι πολυ αλλα και να τον εχεις παρα να μην ξερεις ακομα καν ΤΙ ειναι....

:(

Συνεχισε να το καραγουσταρεις...γιατι οχι, που το κακο?

Senior Member
    Σε αυτη τη σχεση ειμαι πολλα χρονια και η αγαπη μου γι αυτον τον ανθρωπο ειναι δεδομενη πλεον..
    Ειναι ο φιλος ο συντροφος ο πατερας των παιδιων μου..
    Ζητω ομως το κατι παραπανω..προσπαθω οπως τελεια ειπε το διαμαντακι να νταντευω αυτο το πεισματαρικο παιδι τον ερωτα..διαπιστωνω ομως οτι καποια πραγματα ειναι ανεφικτα..
    το να θυμωνω μαζι του,να ξεσπαω σε αυτον την πιεση της μερας, να ζηταω να περναμε χρονο μονοι μας οταν αυτος πηζει,αυτα δεν μπορω να τα αποφυγω!!
    Ζω στο ροζ συννεφακι και την βρισκω οταν ο ερωτας τρυπωνει σε στιγμες ανυποπτες..ομως ειναι τοσο μικρες και τοσο λιγες γμτ!!

Senior Member
    Σε αυτη τη σχεση ειμαι πολλα χρονια και η αγαπη μου γι αυτον τον ανθρωπο ειναι δεδομενη πλεον..
    Ειναι ο φιλος ο συντροφος ο πατερας των παιδιων μου..
    Ζητω ομως το κατι παραπανω..προσπαθω οπως τελεια ειπε το διαμαντακι να νταντευω αυτο το πεισματαρικο παιδι τον ερωτα..διαπιστωνω ομως οτι καποια πραγματα ειναι ανεφικτα..
    το να θυμωνω μαζι του,να ξεσπαω σε αυτον την πιεση της μερας, να ζηταω να περναμε χρονο μονοι μας οταν αυτος πηζει,αυτα δεν μπορω να τα αποφυγω!!
    Ζω στο ροζ συννεφακι και την βρισκω οταν ο ερωτας τρυπωνει σε στιγμες ανυποπτες..ομως ειναι τοσο μικρες και τοσο λιγες γμτ!!
    Τι ωραια μου κανε κλικ αυτο που εγραψες.Ευοδια οικογενειας,αγκαλιες,χαδια ,φροντιδα στοργη ζεστασια.................................. ..........

Senior Member
    Μπα.
    Πρώτα πρέπει να είσαι ερωτευμένος με τον εαυτό σου. Μετά δεν υπάρχουν όρια, φραγμοί, τίποτα. Μπορείς να κάνεις τα πάντα.
    Αν αυτό λείπει είσαι έρμαιο της απάθειας ή του οποιουδήποτε.
    Η ασφάλεια είναι ο ύστατος δούρειος ίππος.
    Ας όψονται γονείς, κρίση και κυρίως ο εαυτός μου που δεν τα είδε ήρεμα τα πράγματα τότε κι έκανα αυτή την επιλογή. Τώρα τίποτα δεν είναι το ίδιο. Και ο δρόμος της επιστροφής είναι απίστευτα δύσκολος.
    Τώρα οι πόρτες έχουν κλειδαμπαρώσει και χρειάζομαι χρόνο για να ξανανοίξουν. Πρέπει πάλι να συνηθήσω. Ενώ δεν υπήρχε καμία ανάγκη!
    Γαμώτο, πόσο ακόμα θα πληρώνω μία λάθος επιλογή.
    Αυτή η ηρεμία είναι φαινάκη. Είναι η απουσία των πάντων.
    Εμ, ναι. Οπότε στον έρωτα λέμε ναι αλλά όντας πρώτα ερωτευμένοι με τον εαυτό μας. Με αυτό που κάνουμε, με αυτό που είμαστε. Ειδάλλως όλα είναι μπαλώματα.

Page 1 of 3 123 LastLast