Αιτία της σχιζοφρένειας παράσιτο; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 24 of 24
    Senior Member
    ειναι φοβερη η ερωτηση που μου εκανες λαιτ.

"τι σχεση εχει το ονειρο με την πραγματικοτητα;....."

ελα ντε........!!

λολ (σορρυ για το λολ τικ γραψιματος μου εχει γινει)

Banned
    :) Ναι αλλά δεν καταλαβαίνω τι λες. :)

Senior Member
    χαμενοι στην μεταφραση :)

Banned
    Λες; :) Anyway, goodnight.

Senior Member
    καλο βραδυ και σε σενα!

Senior Member
    Από μικρή έχω πάρε δώσε με αδέσποτα. Δεν έχω κολλήσει τίποτε, ίσως ήμουν τυχερή. Μη δαιμονοποιούμε τα ζωάκια επειδή εμείς κάτι πάθαμε. Αυτά τι να πουν που πάθανε από τον άνθρωπο άλλα την εξαφάνισή τους από τον πλανήτη, άλλα να είναι στο χείλος της εξαφάνισης, άλλα να ζούνε λάθρα σε όσο τόπο ελάχιστο τους αφήσανε οι τεράστιες πολιτείες μας οι μη φιλικές προς αυτά, να μην έχουν τους τρόπους διαβίωσης με το σπάσιμο των κανόνων συμβίωσης από τον άνθρωπο, με την ανηλεή μας συνεχή τους παραγκώνιση, κλέψιμο των βιοτόπων τους, με την υπερθέρμανση του πλανήτη που είναι πάλι δικό μας τραγικό σφάλμα, θα έπρεπε αν καταλαβαίναμε τη γλώσσα τους να πηγαίναμε για φούντο από τις τύψεις. Αλλά δε μας συμφέρει η κατανόηση της γλώσσας τους, ξέρεις πόσο ευκολότερο είναι να τα κακοποιείς όταν δεν το μεταφράζεις σε πόνο και απώλεια???

Οι γάτες γαμάνε από χαρακτήρα, κι ένα δείγμα μονάχα αυτού είναι πως δεν πρόκειται να γίνουν τα δουλικά του ανθρώπου. Αίλουροι και συναφή είδη πάντα θα μας γράφουν στα παπάρια τους και με την ανεξαρτησία που τα διακρίνει θα μας κάνουν να συνειδητοποιούμε ό,τι δε δεχόμαστε τάχαμου, να μας αμφισβητούν πως είμαστε εμείς το υπερείδος ο αρχηγός όλων των άλλων στον πλανήτη γη. Οι γάτες είναι αντιεξουσιάστριες από τη φύση τους, μαθαίνω και μαγεύομαι κάθε μέρα από τη συμπεριφορά τους.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Από μικρή έχω πάρε δώσε με αδέσποτα. Δεν έχω κολλήσει τίποτε, ίσως ήμουν τυχερή. Μη δαιμονοποιούμε τα ζωάκια επειδή εμείς κάτι πάθαμε. Αυτά τι να πουν που πάθανε από τον άνθρωπο άλλα την εξαφάνισή τους από τον πλανήτη, άλλα να είναι στο χείλος της εξαφάνισης, άλλα να ζούνε λάθρα σε όσο τόπο ελάχιστο τους αφήσανε οι τεράστιες πολιτείες μας οι μη φιλικές προς αυτά, να μην έχουν τους τρόπους διαβίωσης με το σπάσιμο των κανόνων συμβίωσης από τον άνθρωπο, με την ανηλεή μας συνεχή τους παραγκώνιση, κλέψιμο των βιοτόπων τους, με την υπερθέρμανση του πλανήτη που είναι πάλι δικό μας τραγικό σφάλμα, θα έπρεπε αν καταλαβαίναμε τη γλώσσα τους να πηγαίναμε για φούντο από τις τύψεις. Αλλά δε μας συμφέρει η κατανόηση της γλώσσας τους, ξέρεις πόσο ευκολότερο είναι να τα κακοποιείς όταν δεν το μεταφράζεις σε πόνο και απώλεια???

Οι γάτες γαμάνε από χαρακτήρα, κι ένα δείγμα μονάχα αυτού είναι πως δεν πρόκειται να γίνουν τα δουλικά του ανθρώπου. Αίλουροι και συναφή είδη πάντα θα μας γράφουν στα παπάρια τους και με την ανεξαρτησία που τα διακρίνει θα μας κάνουν να συνειδητοποιούμε ό,τι δε δεχόμαστε τάχαμου, να μας αμφισβητούν πως είμαστε εμείς το υπερείδος ο αρχηγός όλων των άλλων στον πλανήτη γη. Οι γάτες είναι αντιεξουσιάστριες από τη φύση τους, μαθαίνω και μαγεύομαι κάθε μέρα από τη συμπεριφορά τους.
    Δεν έχεις καταλάβει. Ο άνθρωπος είναι το ζώο που φοβάται για την επιβίωση του. Η φύση και οι μετεωρίτες εξαφάνησαν τους δεινοσάυρους όχι οι ίδιοι οι δεινόσαυροι τον εαυτό τους. Παίζει βέβαια και απλώς να είχαν κάνει τον κύκλο της εξέλιξης τους και μετά να ήρθε η κατηφόρα.

Και δηλαδή ποιος εξασφαλίζει το μέλλον της ανθρωπότητας τελίκά; Ο καιρός μπορεί να προβλεφθεί έως και μια δυο εβδομάδες, απο εκεί και πέρα κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τι καιρό θα έχουμε σε ένα μήνα ή το 3000μχ*.

*σημείωση . το 3000 πχ ήταν η χρονική περίοδος που δημιουργήθηκε ο πολιτισμός.

Senior Member
    Και πίστεψε με δεν το λέω απο κακία αλλά απο ενδιαφέρον μπας κια μετανοήσουμε δίχως την βοηθεια της θρησκείας.

Senior Member
    Η οργή, ο φόβος, και τα λοιπά αρνητικά αισθήματα εκδηλώνονται στον άνθρωπο όταν απειλείται η επιβίωση του. Έτσι δεν είναι?

Page 2 of 2 FirstFirst 12