Όνειρα και Ψυχολογια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    ΥΓ ενας χρονος η δυο χρονια δεν ειναι πολλα (προσωπικη γνωμη) ,,,ισως κρατανε πολλα περισοτερα χρονια τετοιες καταστασεις,,ισως και για ολη την υπολοιπη ζωη σου , απλα με τα χρονια ατονει καπως το μπερδεμα , εμπλουτιζεις και την ζωη σου με καινουργια ερεθισματα,,τα συναισθηματα σου αμβληνονται, αλαζουνε γενικα προς ολους και για ολα. ,,,,Μεγαλη σημασια εχει επισης να μαθεις καποια στιγμη ευχαριστα νεα (!) για την ζωη του πρωην σου..... ,,,,Και σημαντικο επισης ειναι να μιλησεις γι αυτο σε καποιον τετ α τετ , σεναν ψυχολογο η φιλο ( οχι στον νυν ενοειται) ,,να ακουσεις τη φωνη σου να μιλαει γι αυτο , τον εαυτο σου , να το 'βγαλεις απο μεσα σου' ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,αυτα εχει η αγαπη , μας στοιχειωνει , αλλα ειναι ο μονοδρομος της ζωης.........

Junior Member
    {Eν κατακλειδι αναλαμβανεις την τελικη ευθυνη , δηλαδη στον επιλογο της σχεσης σας ΕΣΥ εισαι (κατα τη ΓΝΩΜΗ σου ,εσυ μας το λες , εμεις δεν ξερουμε την γνωμη του αλλου) που επομιζεσαι την ευθυνη της ΑΠΟΤΥΧΙΑς της , ΧΑΘΗΚΕ η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ προς εσενα ........ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,σ αυτο το σημειο εχεις ''εκρεμοτητες'' φαινεται με αλλα μερη του εαυτου σου που εκδηλωνονται κατα τη διαρκεια του υπνου ..........}

Είναι αλήθεια ότι κατά ένα μεγάλο μέρος ευθύνομαι εγώ για τον χωρισμό μας.
    Παρότι δεν είμαι ιδιαίτερα ενοχικό άτομο, υπάρχει περίπτωση να μου βγαίνουν ενοχές στα όνειρα μου γι αυτό και να τον βλέπω τόσο συχνά;

Senior Member
    Ενοχες γιατι τον χωρισες εσυ δλδ?Επειδη τον αφησες στους <<πεντε δρομους>>?..........Οι μοναδικες ενοχες(εσυ το λες αυτο για τις ενοχες)μπορει να υπαρχουν γιατι στερησες απο τον εαυτο σου μια ερωτικη σχεση και την αντικατεστησες με μια σχεση που εμενα δεν μου κανει για ερωτικη.Δλδ το περναω καλα και ειναι καλο παιδι δεν μου λεει καθολου οτι εισαι ερωτευμενη μαλλον ασφαλης νιωθεις....Ο ερωτας συμβολιζει την ζωη που εχει ρισκα ισως να πληγωθουμε και να βγουμε τραυματισμενοι..
    Τι λες???

Senior Member
    και για να μην παρεξηγηθω το λεω σρκαστικα οτι τον εγκατελειψες εφοσον δεν ειναι μικρο παιδι ουτε ανημπορος να ζησει χωρις εσενα....

Junior Member
    Ενοχές γιατί δεν του είχα φερθεί καλά αυτά τα 4 χρόνια που ήμασταν μαζί.
    Χωρίσαμε από δική μου συνεχόμενα κακή συμπεριφορά...
    Σε αυτό το κομμάτι πάνε οι ενοχές.

Με έχετε βάλει όλοι σε σκέψεις όσον αφορά την τωρινή μου σχέση..
    Σίγουρα δεν είναι ο έρωτας της ζωής μου, αλλά μπορεί αυτό να είναι ένα βήμα για να ξεχαστώ και απλά να περνάω καλά..

Όσο το συζητάω μέσα στο φόρουμ όλο αυτό το θέμα τόσο πιο πολύ αρχίζω και σκέφτομαι πάλι τον πρώην μου. Και είχα πολύ καιρό να τον σκεφτώ έτσι.

Page 2 of 2 FirstFirst 12